Találatok a következő kifejezésre: Azt meglehet ha (157 db)

Azt meglehet csinálni, hogy ha van 2 program és ha az egyiket futtatom akkor futtassa a másikat is?

Példa:Nekem van 1 játéktelepít?m és hozzá 1 trainerem is.és a játéktelepít?re kattintok és elkezdem telepíteni és ezzel egyhuzamba futassa a trainert is?Vagy olyan becsomagolt fájlt ami a kicsomagolással automaikusan futtat minden fajta exe-t?

Legjobb válasz: létrehozol egy txt fájt bele írod hogy ez legyen a tartalma : start (ide jön az exe fájl..pl:start firefox1.exe ) start (ide jön az exe fájl..pl:start firefox2.exe ) ezután ha kész elmented be lépsz total commanderbe és át írod a kiterjesztését txt->bat fájtra (pl : szöveges dokumentum.txt ebbõl ez : szöveges dokumentum.bat) ennyi lenne ha nem érted meg csinálom csak írdle a két exe fájlnak a nevét ..

létrehozol egy txt fájt bele írod hogy ez legyen a tartalma : start (ide jön az exe fájl..pl:start firefox1.exe ) start (ide jön az exe fájl..pl:start firefox2.exe ) ezután ha kész elmented be lépsz total commanderbe és át írod a kiterjesztését txt->bat fájtra (pl : szöveges dokumentum.txt ebbõl ez : szöveges dokumentum.bat) ennyi lenne ha nem érted meg csinálom csak írdle a két exe fájlnak a nevét ..
A kérdező hozzászólása: értelek, de olyasmit nem lehet csinálni , hogy pl öntelepítõ?
meg lehet oldani ..pl írni egy exe fáljt de ez már felsõbb programozás ..telepítõt írni hozzá ..

Ha felteszem a hamatchit hogy halozaton jatszak valakivel azt meglehet oldani hogyo ne lassa ami a gepemen van?

Mert ugye ez a progra erre is jo

Legjobb válasz: hy.Ha simán csak felteszed a hamachit akkor szerintem még nincs beállítva ez a funkciója. Ha vistát v 7 et használsz akkor elméletileg (ha jól emlékszem) akkor alapból kódos védelem van. Üdv: Dangers

hy.Ha simán csak felteszed a hamachit akkor szerintem még nincs beállítva ez a funkciója. Ha vistát v 7 et használsz akkor elméletileg (ha jól emlékszem) akkor alapból kódos védelem van. Üdv: Dangers

Azt meglehet bocsáltani ha egy nö lép fére? Illetvel ezt ha elmondja? Vagy inkább ne mondja a párjának?

Legjobb válasz: Ha rosszul érzed magad, akkor bármi is lesz, mondd el a párodnak. Reméljük értékelni fogja, hogy õszintén elmondod és nem mástól kell megtudnia. Persze fontos, hogy nála mi a megcsalás, beszéltetek-e már errõl... mármint hogy mit szólna, ha egyszer kiderülne vagy ilyesmi.

Ha rosszul érzed magad, akkor bármi is lesz, mondd el a párodnak. Reméljük értékelni fogja, hogy õszintén elmondod és nem mástól kell megtudnia. Persze fontos, hogy nála mi a megcsalás, beszéltetek-e már errõl... mármint hogy mit szólna, ha egyszer kiderülne vagy ilyesmi.
"de lelkiismeretfurdalásom van!" - vagy erõt veszel magadon és nem figyelsz a lelkiismeretedre, ha már így sikerült, vagy erõt veszel magadon és vállalva a következményeket, könnyítesz a lelkiismereteden. Make your choice! "szerintem mondd el neki és mondd el azt is h szereted õt és amásikkal ez csak egy szexuális dolog volt de érzelmileg semmiképp nem kötõdsz hozzá...õszinteség a legjobb..." - Te honnan tudod, hogy a másikkal csak egy szexuális dolog volt és érzelmileg semmiképp nem kötõdik hozzá? Ha ez az igazság, akkor az õszinteség tényleg a legjobb lehet, de ha nem ez az igazság és mégis ezt mondja neki, akkor megint csak a lelkiismeretével kell majd elszámolnia. Én továbbra is azt mondom, hogy mérlegelje a lehetõségeket, és azokhoz mérten hozza meg a megfelelõ döntést, ne pedig ránk hárítsa a választást, mert nekünk aztán végképp mindegy, hogy vele mi történik, de mi nem is ismerjük a részleteket, szóval érdemben nem is tudunk megfelelõ tanácsot adni.
A férfiak jobban a szívükre veszik ha õket csalják, mintha õk csalják a párjukat! Egy régi székely viccel tudom bemutatni: A székely bácsi elmegy az ügyvédhez, hogy válni akar: -Aztán mi a gond bátyám? -Megcsalt az asszony! -Aztán maga nem lépett még félre soha? -Na figyeljen! Ha belelépek a tehéntrágyába, akkor lemosom a csizmát, aztán el van intézve, de ha a tehén belecsinál, akkor ki kell dobni az egészet! Tudom a férfiak mind disznók! :)
Szerintem a lelkiismeretfurdalásod a következménye az egésznek, azt pedig neked kell viselned, hiszen felnõtt vagy (vagy nem?)!!! tkp ez a büntetésed. Nem terhelheted rá a párodra azt, hogy megszabadulva attól (a lelkiismeretfurdalástól) utána vidáman éld az életedet, mintha mi sem történt volna. Ha elmondod, te megkönnyebbülsz, neki pedig az õ hibája nélkül fájni fog. Neki ezekután két választása marad. Vagy véget vet a kapcsolatnak, vagy megbocsát (de azt tiszta szívbõl, teljesen nagyon nehéz, keveseknek sikerül), és akkor te minden felelõsség alól fel vagy mentve?
Tehát félreléptél, és az a kérdés, hogy elmondhatod-e a párodnak anélkül, hogy kivágna, mint a macskát? Nos ez mint sok más dolog az életben relatív. Mivel te ismered a párodat, így neked kell tudnod, hogyan fogadná az örömhírt, és mit reagálna rá. Persze a körülmények sem utolsók, hisz nem mindegy kivel csaltad meg, mikor, és hol... Elõször mérlegeld azt, hogy szükséges-e megosztani vele a történteket, vagy akivel megcsaltad titokban tudja-e tartani. Sok szerencsét!
szerintem mondd el neki és mondd el azt is h szereted õt és amásikkal ez csak egy szexuális dolog volt de érzelmileg semmiképp nem kötõdsz hozzá...õszinteség a legjobb még ha kudarc lesz is a vége különben egész életedben ez fog téged kísérni és attól fogsz félni hogy az a másik elmondja e neki...
Még mindig jobb ha tõled tudja meg, mint mástól. Ennyivel tartozol neki.
A kérdező hozzászólása: de lelkiismeretfurdalásom van!

Aki teljesen lebénult azt meglehet gyógyítani? Ha igen hogy, és hogyha nem akkor mikorra lehet meggyógyítani őket?

Legjobb válasz: Nem tudnak mindenkit meggyógyítani. EZ attól függ, hogy mi okozta a bénulást. Ha majd a gerincvelõ idegeit újra lehet növeszteni, akkor majd talán.

Nem tudnak mindenkit meggyógyítani. EZ attól függ, hogy mi okozta a bénulást. Ha majd a gerincvelõ idegeit újra lehet növeszteni, akkor majd talán.
A kérdező hozzászólása: és az kb mikorra lehetséges?
Nekem az egyik családtagom bénult le teljesen . Most 1 év után ott tartunk, hogy mozog mindene. De nem tud felállni , menni, még a tolókocsiba se tud átülni. Sokat kell tornáznia.

Ha valakinek spontan nincs merevedese azt meglehet gyogyitani? Mitol van az hogy sosincs? :/

Alkoholt nem iszok cigit nem szivok regen sokat idegeskedtem a kulsom miatt de nem ertem :(

Legjobb válasz: Miért akarsz spontán merevedést? Miért nem elég csak akkor, ha szükség van rá?

Miért akarsz spontán merevedést? Miért nem elég csak akkor, ha szükség van rá?
A kérdező hozzászólása: Mert ha latok 1 jo csajt akk nem all es zavar :/
Úgy gondolod, ha egész nap jó csajokat látnál , akkor egész nap állni kellene neki .

Ha veszek egy Sata merevlemezt akkor azt meglehet csinálni úgy hogy rálehessen dugni USB-vel Xbox 360-ra?

Legjobb válasz: Csak ha külsõ merevlemez. De ha nincs rgh a boxon akkor minek?

Csak ha külsõ merevlemez. De ha nincs rgh a boxon akkor minek?
lehet, valamelyik mapába kell berakni de már nem emlékszem meikbe
Van egy mp3 mappa a GTA vice city mappájában, oda tudod bemásolni a zenéidet.
A fõkönyvtárba van egy mp3 mappa. Oda bemásolod. A játékban váltogatod a csatornákat, és lesz olyan, hogy mp3 player. Azon fog menni.

Ha egy telefonban nincs térerő azt meglehet csináltatni? Ha igen mennyiért?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag biztos hogy meg lehet csinálni, a mennyiért az már inkább fontos része a kérdésnek. De így hogy gyakorlatilag semmit sem tudunk a telefonról nem nagyon fogsz értelmes választ kapni. Kicsit túl sok baja lehet, egészen a kábel hibától az alaplapcseréig.

Gyakorlatilag biztos hogy meg lehet csinálni, a mennyiért az már inkább fontos része a kérdésnek. De így hogy gyakorlatilag semmit sem tudunk a telefonról nem nagyon fogsz értelmes választ kapni. Kicsit túl sok baja lehet, egészen a kábel hibától az alaplapcseréig.
A kérdező hozzászólása: én is csak annyit tudok hogy nincs térerõ

Meglehet nézni hogy hol járt neten az öcsém ha mindent kitöröl az előzményekböl?

Legjobb válasz: Nem. Vagyis ha nagyon értesz a windows-hoz akkor megoldható, de nem egyszerû a dolog.

Nem. Vagyis ha nagyon értesz a windows-hoz akkor megoldható, de nem egyszerû a dolog.
minden alatt mit értesz? A böngésözbõl az elözményeket? Mert ha igen, akkor talán
kis kíváncsi!Ha azt akarta volna, hogy tudja mindenki hol járt nem törli ki az elõzményeket!Már ne haragudj de ez teljesen a magánügye, olyan amibe nem illik beavatkozni.Ha nagyon fúrja az oldalad kérdezd meg, ha akarja elmondja!
09:22-vel egyet értek, de ha minden áron akarod tudni, hol jár, akkor szerintem keresél valami programot, ami logolja a címeket, ahol jár, de csak azért ne akard megnézni, hogy utána esetleg valamit fel tudj ellene használni, az elég erkölcstelen szerintem. Beszélj vele, esetleg (bár nem tudom az öcséd hány éves) szólj a szüleidnek, ha fiatalkori naívsága miatt valami rosszat tett, pl: pedofilokkal chatel
Létezik KGB spy software-és KGB key logger nevezetû program, egyelõre csak angol nyelven, ezeket úgy tudod futtatni a háttérben, hogy aki használja a gépet nem tud róla, mert csak egy te általad megadott billentyû konfigurációval lehet elõhívni, ezek a progik tájékoztatást adnak arról hogy mikor milyen oldalon járt, mikor milyen billentyût ütött le, milyen jelszavakat adott meg, tehát mindenrõl, és mûködik mert én kipróbáltam..torrent oldalakon megtalálod a programokat
Rámész hogy pina.hu na ott járt a tesód.
a "meijedni"-t pontos j-vel írják, nem "megilyedni"....!!!!!! Csak azért, ha sokan olvasnák...
A kérdező hozzászólása: ami azt illeti kiskoru és pont abban a korban van mikor nem lehet vele beszélni.és szerintem sincs közöm hozzá de jobb félni mint megilyedni
én egyet értek a többi válaszolóval bár a kérdezõnek is mert lehet, hogy kérdezte az öcsét és az nem válaszolt, mert olyan dolgokat nézet a neten.De biztos is mert ha csak az emai-jait nézi vagy ezt az oldalt vagy akármit abba nincs semmi titkolni való.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!