Találatok a következő kifejezésre: Azt meg csinálni hogy elöbb (7 db)

Azt meg lehet csinálni hogy elöbb jöjjön meg?

nekem pont tábor közben jönne meg :(:(:(:(:(

Legjobb válasz: fogamzásgátlóval, vagy is hormon gyógyszerrel. amúgy semmivel. idegeséggel még.

fogamzásgátlóval, vagy is hormon gyógyszerrel. amúgy semmivel. idegeséggel még.
Van egy torna erre: Aviva módszer. Elvileg meg lehet vele hozni... Ez olyan intim torna, mint a Kriston Andrea féle, csak egy régibb... Bioboltokban lehet kapni a könyvet.
tapasztalataim szerint egy picit elöbbre lehet hozni, volt ugy h egy héttel elöbbre tudtam hozni. Minden féle piros italt ittam, vörösbort, de csak mértékkel :D aztan pirosszölölevet és segitett. De hat ez is emberfüggö probald meg. Jah és a fejenállás és a felülések is szerintem segitenek.

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Legjobb válasz: Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.

Orgazmus után sok nõnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idõvel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önzõ ember van, de hogy a legönzõbbek nõk, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törõdik (tisztelet a kivételnek). Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
Beszéljétek meg , hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj , hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézõek ha a pasi elõbb elmegy mint õk , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Ez azért túlzás. Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belõle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.
levegõ fekvõtámasz? az mi? planche?
A kérdező hozzászólása: Fekvõ póz, csak a lábak a levegõben vannak.
Planche-ra gondol, ja. Minden izmod erõs kell, hogy legyen, fõleg mell, váll, tricepsz, törzs...... :D Ha van rendes edzésmúltasd, akkor elkezdheted gyakorolni: http://www.youtube.com/watch?v=lsr7dH1N1Oo http://www.youtube.com/watch?v=caGz06J9gP8 http://www.youtube.com/watch?v=zq65Cm6hdpw‎;
A kérdező hozzászólása: Jaja köszi, erre gondoltam :D
ezért utálom a tévét. " Az úgynevezett lebegõ fekvõtámasz". Senki nem hívta így addig amíg a gyökér média el nem kezdte terjeszteni. Mindenki Planchenak hívta legalábbis palánk fekvõnek.
Magyarul támaszmérleg amúgy.
A kérdező hozzászólása: Ja tegnap Szarka Ákosnál mondták így.. de amúgy se tudtam a nevét.
A zászlóra eddig nem kaptál választ. Tulajdonképpen erõsítsd a vállad és a hátad, az oldalsó hasizmod, lehetõleg saját testsúllyal, közben próbálgasd addig a zászlót, amíg nem megy. Egyébként a fegyencedzés 2. részében úgy van, hogy elõbb egy könnyített zászlót tanulj meg sok lépésen keresztül, majd jöhet a rendes zászló is, szintén sok lépéssel. Olvasd el, ha érdekel. Nekem az ilyen rendkívül összetett módszerek nem váltak be, de nem vagyunk egyformák, lehet hogy neked az lesz a jó.
Ja, és nagyon nagyon melegítsd be elõbb a vállaid...

Hogyan kell azt csinálni ha azt szeretném hogy előbb betegedjek meg mint ahogy a gyógyszerem elfogyna? Mert pont akkor lennék beteg amikor mennénk nyaralni.

Legjobb válasz: 21:57 vagyok. De miért betegedsz meg, ha elfogy a gyógyszered? Nem gyógyultál még meg? Vagy ez olyan gyógyszer, amit állandóan szedned kell, de nem szedheted folyamatosan és ha nem szeded akkor pár nap múlva rosszabbul leszel? Még mindig zavaros, nem értem a kettõ között az összefüggést. Ha nem szeretnél a betegségedrõl beszélni, akkor általánosíts, de kicsit jobban fejtsd ki, hogy mirõl van szó.

xD
21:57 vagyok. De miért betegedsz meg, ha elfogy a gyógyszered? Nem gyógyultál még meg? Vagy ez olyan gyógyszer, amit állandóan szedned kell, de nem szedheted folyamatosan és ha nem szeded akkor pár nap múlva rosszabbul leszel? Még mindig zavaros, nem értem a kettõ között az összefüggést. Ha nem szeretnél a betegségedrõl beszélni, akkor általánosíts, de kicsit jobban fejtsd ki, hogy mirõl van szó.
22:17 vagyok. Hát nekem sose esett volna le, hogy mirõl van szó. Hiába, meglátszik, hogy pasi vagyok. Igaz több éve van barátnõm , de ilyen burkolt körülírásból sose jöttem volna rá, hogy mirõl van szó...
igen, szedd folyamatosan...de ilyet csak nagyon ritkán lehet csinálni, max 1, 5 évente egyszer .---
Én nem értem, miért nem lehetet azt irni hogy megfog jönni? Még jo hogy igy nem érti meg az ember..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nem tudtam hogy az is bele van írva a tájékoztatóba.Tehát akkor szedjem folyamatosan és akkor most nem fog megjönni csak a következõ hónapban.Nem rég óta szedem azért nem tudtam.Bocsi ha nem volt érthetõ.
szerintem, nyugodtan leírhatnád, hogy menzesz... ne hagy szünetet a két levél közt és akkor kimarad ;) de ez benne van a betegtájékoztatóban is
Ez vagy kamu vagy én vagyok annyira hülye hogy még mindig nem értem. Milyen betegség? És miért pont pénteken fogsz megbetegedni? És miért nem iratsz fel ujabbat?
A kérdező hozzászólása: Bocsi ha nem értettétek.Hétfõn fogy el a gyógyszerem és csütörtökön pedig megyünk nyaralni.Valószínû hogy pénteken fogok megbetegedni de én azt szeretném hogy ne betegedjek meg.Nem tudom hogy mit kell tenni ilyen esetben.
Ezt légyszi fejtsd ki bõvebben, mert nem teljesen tiszta. Akkor leszel beteg, ha elfogy a gyógyszered és pont akkor fog elfogyni, amikor nyaralsz? Miért nem íratsz fel egy újabb adagot nyaralás elõtt és akkor nem fogy el és nem leszel beteg! Vagy nem lehet? Ne haragudj, de nekem kicsit zavaros.
Mivaaan???
Törülni még sosem törültem, de törlés elõtt próbáld meg uninstallálni. Amúgy jobbklikk a fájlra -> tulajdonságok
start-vezérlõ pult-programok telepítése és törlése Itt kiválasztod a progit és eltávolítás. Ugyanis így kel törölni egy progit nem pedig a telepített mappáját.

Meg lehet azt csinálni valahogyan css-el, hogy ne balról jobbra és fentről lefelé, hanem előbb fentről le és utána balról jobbra rendezze az elemeket (pl képeket) egy <div>?

Legjobb válasz: Amennyire én tudom nem lehet megcsinálni. De ha 3 oszlopot akarsz, akkor csinálj 3 kisebb div-et amik olyan szélesek mint a képek, és akkor ha elõbb az elsõbe pakolsz akkor fentrõl lefelé fogja pakolni... De neked kell leprogramozni hogy ha elért pl 15 képet akkor váltson át a második div-re

Amennyire én tudom nem lehet megcsinálni. De ha 3 oszlopot akarsz, akkor csinálj 3 kisebb div-et amik olyan szélesek mint a képek, és akkor ha elõbb az elsõbe pakolsz akkor fentrõl lefelé fogja pakolni... De neked kell leprogramozni hogy ha elért pl 15 képet akkor váltson át a második div-re

Hogyan lehet kirakni pl egy facebook dobozt a weblapomra úgy, hogy amikor valaki ellátogat az oldalra előbb ez jelenjen meg előtérbe, és addig ne lehessen semmit csinálni az oldalon amíg be nem zárja vagy magától el nem tűnik?

Legjobb válasz: Csak arra tudok válaszolni, hogyan lehet Facebook dobozt kitenni. Ha oldal: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-b.. Ha profil: http://videosmart.hu/video/facebook-sajat-nevjegy-keszites-w..

Csak arra tudok válaszolni, hogyan lehet Facebook dobozt kitenni. Ha oldal: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-b.. Ha profil: http://videosmart.hu/video/facebook-sajat-nevjegy-keszites-w..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!