Találatok a következő kifejezésre: Azt meg csinálni hogy (818 db)

Sok helyen olvasom hogy szextelefonos munka meg ilyenek és szeretném meg kérdezni hogy miként is müködik hogy lehet azt meg csinálni hogy saját magamnak keresek ne a szolgáltatoknak?

Legjobb válasz: Valamiket kell venni hozza a sajat gep, jobb kameran kivül, es külföldi ceggel felvenni a kapcsolatot, akinek "´bedolgozol", onnan kapod a fizetest percenkent vagy nezettseg alapjan, nem tudom. A programot ra kell telepiteni a gepre. De akik csinaljak, azok között nagy a titkolozas, nem adnak ki egykönnyen ilyen elerhetösegeket es a kerdesedre pontos infot, mert az ilyemire egyaltalan hajlando ismeröseiknek igy inkabb nekik muszaj bedolgozni, igy több penzt tudnak keresni...

Valamiket kell venni hozza a sajat gep, jobb kameran kivül, es külföldi ceggel felvenni a kapcsolatot, akinek "´bedolgozol", onnan kapod a fizetest percenkent vagy nezettseg alapjan, nem tudom. A programot ra kell telepiteni a gepre. De akik csinaljak, azok között nagy a titkolozas, nem adnak ki egykönnyen ilyen elerhetösegeket es a kerdesedre pontos infot, mert az ilyemire egyaltalan hajlando ismeröseiknek igy inkabb nekik muszaj bedolgozni, igy több penzt tudnak keresni...
Itt elkezdhetsz dolgozni, amennyiben tudsz angolul http://www.rivcams.com/?rcid=2826

Azt szeretném én tudni hogy hogyan lehet az meg csinálni hogy a számítógép internet kapcsolatát megosztani telefonnal?

nem szeretnék venni routhert. azért gondoltam erre a módra. ha van valami program akkor írjátok már ki légyszives. amúgy valami jó wifi hacker is jól jöhetne. mert vannak wifik csak kódoltak.

Legjobb válasz: ha nem veszel routert akkor megosztás sem lesz. A kódolt Wi-Fi-hez meg nem elég egy program...

ha nem veszel routert akkor megosztás sem lesz. A kódolt Wi-Fi-hez meg nem elég egy program...
a gép netét wifis router nélkül nem tudod megosztani...a telefon mobilnetét viszont meg tudod osztani de akkor a gépen/laptopon kell wifinek lennie ...usb stick akármi

Hogy lehet azt meg csinálni, hogy senki se tudjon belépni a facebookomba? ) :

Legjobb válasz: Letörlöd. Amúgy meg nem mented el a jelszavad a böngészõben, erõs jelszót választasz a facebookra és a hozzátartozó emailcímhez is, valamint ezt a jelszót nem írod fel sehova, nem mondod el senkinek.

Letörlöd. Amúgy meg nem mented el a jelszavad a böngészõben, erõs jelszót választasz a facebookra és a hozzátartozó emailcímhez is, valamint ezt a jelszót nem írod fel sehova, nem mondod el senkinek.
A legjobb, ha az e-mail címedet is elrejted. Fiókbeállításoknál beállítod, hogy csak te lásd.


Sony ericsson x8-on hogy lehet azt meg csinálni hogy 2 érintést tudjon lekezelni a képernyö?

Legjobb válasz: Van ez a megoldás: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=13784 Meg ez: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=14175

A kérdező hozzászólása: kösz
A kérdező hozzászólása: ja nincs olyan mód hogy ne kelyen rootolni a telót
Most kérdezed vagy kijelented? Ha kérdezed akkor az a válaszom, hogy nincs.

Hogyan tudom azt meg csinálni hogy egy CrossLink kábellel adatokat cserélgetek?

vettem egy Clink. kábelt de nem tom h kell be állítani azt h mindkét gépr?l küldhessek adatot.

Legjobb válasz: JÓ szórakozást hozzá... nem egyszerû feladat. Elõször is a két gépnek fix IP címet kell beállítani, lehetõleg olyat hogy egy tartományban legyenek ( pl: 192.168.10.10 és 192.168.10.11 ). Utána csinálsz egy megosztást a gépen amit mindenki tud írni olvasni, és ha szerencséd van akkor a másik gép látni fogja ha az intézõbe beírod a megoszott gép IP-jé így: \\192.168.10.10\megosztás_neve Ha nincs szerencséd és így nem mûködik, akkor telepítesz a gépre egy FTP szervert, és azon keresztül kapcsolódsz rá. ( pl FileZilla server és FilZilla Ftp kliens ) Egyszerûbb fájlokat cserélgetni a két gép közt ha veszel egy pendrive-ot.

JÓ szórakozást hozzá... nem egyszerû feladat. Elõször is a két gépnek fix IP címet kell beállítani, lehetõleg olyat hogy egy tartományban legyenek ( pl: 192.168.10.10 és 192.168.10.11 ). Utána csinálsz egy megosztást a gépen amit mindenki tud írni olvasni, és ha szerencséd van akkor a másik gép látni fogja ha az intézõbe beírod a megoszott gép IP-jé így: \\192.168.10.10\megosztás_neve Ha nincs szerencséd és így nem mûködik, akkor telepítesz a gépre egy FTP szervert, és azon keresztül kapcsolódsz rá. ( pl FileZilla server és FilZilla Ftp kliens ) Egyszerûbb fájlokat cserélgetni a két gép közt ha veszel egy pendrive-ot.

Hogyan lehetne azt meg csinálni hogy ha van mod a cliens-ben akkor nem engedi be a játékost hanem ki dobja? (lehessen hozzá adni modokat pl. :Optifine)

Minecraft-hoz kéne és hogy ne lehessen csalni stb... ?

Legjobb válasz: Ha a szerón van ModLoaderMP akkor csinál egy txt fájt (vmi banned_mods vagy vmi ilyesmi) és oda be lehet írni a mod nevét.

Ha a szerón van ModLoaderMP akkor csinál egy txt fájt (vmi banned_mods vagy vmi ilyesmi) és oda be lehet írni a mod nevét.
A kérdező hozzászólása: Thx

Melyik programmal lehet azt meg csinálni hogy az én képernyőmön lássam egy másik gép képét?

Aki tud segítsen köszönöm

Legjobb válasz: Windows távoli asztali kapcsolat, vagy teamviewer program

Windows távoli asztali kapcsolat, vagy teamviewer program
+ UltaraVNC, join.me
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
RAdmin tools... És még sokan mások.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!