Találatok a következő kifejezésre: Azt meg csinálni (1409 db)

Sok helyen olvasom hogy szextelefonos munka meg ilyenek és szeretném meg kérdezni hogy miként is müködik hogy lehet azt meg csinálni hogy saját magamnak keresek ne a szolgáltatoknak?

Legjobb válasz: Valamiket kell venni hozza a sajat gep, jobb kameran kivül, es külföldi ceggel felvenni a kapcsolatot, akinek "´bedolgozol", onnan kapod a fizetest percenkent vagy nezettseg alapjan, nem tudom. A programot ra kell telepiteni a gepre. De akik csinaljak, azok között nagy a titkolozas, nem adnak ki egykönnyen ilyen elerhetösegeket es a kerdesedre pontos infot, mert az ilyemire egyaltalan hajlando ismeröseiknek igy inkabb nekik muszaj bedolgozni, igy több penzt tudnak keresni...

Valamiket kell venni hozza a sajat gep, jobb kameran kivül, es külföldi ceggel felvenni a kapcsolatot, akinek "´bedolgozol", onnan kapod a fizetest percenkent vagy nezettseg alapjan, nem tudom. A programot ra kell telepiteni a gepre. De akik csinaljak, azok között nagy a titkolozas, nem adnak ki egykönnyen ilyen elerhetösegeket es a kerdesedre pontos infot, mert az ilyemire egyaltalan hajlando ismeröseiknek igy inkabb nekik muszaj bedolgozni, igy több penzt tudnak keresni...
Itt elkezdhetsz dolgozni, amennyiben tudsz angolul http://www.rivcams.com/?rcid=2826

Azt szeretném én tudni hogy hogyan lehet az meg csinálni hogy a számítógép internet kapcsolatát megosztani telefonnal?

nem szeretnék venni routhert. azért gondoltam erre a módra. ha van valami program akkor írjátok már ki légyszives. amúgy valami jó wifi hacker is jól jöhetne. mert vannak wifik csak kódoltak.

Legjobb válasz: ha nem veszel routert akkor megosztás sem lesz. A kódolt Wi-Fi-hez meg nem elég egy program...

ha nem veszel routert akkor megosztás sem lesz. A kódolt Wi-Fi-hez meg nem elég egy program...
a gép netét wifis router nélkül nem tudod megosztani...a telefon mobilnetét viszont meg tudod osztani de akkor a gépen/laptopon kell wifinek lennie ...usb stick akármi

Hogy lehet azt meg csinálni, hogy senki se tudjon belépni a facebookomba? ) :

Legjobb válasz: Letörlöd. Amúgy meg nem mented el a jelszavad a böngészõben, erõs jelszót választasz a facebookra és a hozzátartozó emailcímhez is, valamint ezt a jelszót nem írod fel sehova, nem mondod el senkinek.

Letörlöd. Amúgy meg nem mented el a jelszavad a böngészõben, erõs jelszót választasz a facebookra és a hozzátartozó emailcímhez is, valamint ezt a jelszót nem írod fel sehova, nem mondod el senkinek.
A legjobb, ha az e-mail címedet is elrejted. Fiókbeállításoknál beállítod, hogy csak te lásd.


Sony ericsson x8-on hogy lehet azt meg csinálni hogy 2 érintést tudjon lekezelni a képernyö?

Legjobb válasz: Van ez a megoldás: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=13784 Meg ez: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=14175

A kérdező hozzászólása: kösz
A kérdező hozzászólása: ja nincs olyan mód hogy ne kelyen rootolni a telót
Most kérdezed vagy kijelented? Ha kérdezed akkor az a válaszom, hogy nincs.
<TITLE>Ide a címet</TITLE>, a <HEAD> részben.
ahogy az elõttem lévõ mondta...:) viszont vigyázz, nekem például ezt a jelet átírja kérdõjellé: ►◄ bár remélem neked nem ! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm h segitettetek:) eddig sose tuttam:D de most már tudom:P

Facebookon hogy lehet azt meg csinálni hogy csak a keresztnév legyen?

pl: <[link] így hogyan lehetne ??

Legjobb válasz: ez egy közösségi oldal nem játszótér

ez egy közösségi oldal nem játszótér
#1 teljesen egyetértek! Amúgy a kérdésre válaszolva: vannak olyan országok ahol nem kötelezõ két névvel rendelkezni... (a facebook átverése pedig csak kreativitás kérdése)
ország példa rá? mert a google nem adott rá választ..
India vagy Indonézia.. nem tudom pontosan én sem. http://www.youtube.com/results?search_query=How+To+Remove+Yo..

Van egy lg smart tv-m es hogyan lehet azt meg csinalni h amit szamitogepen csinalok filmet nezek stb azt a tv is le jatsza vezetek nelkul?

Legjobb válasz: http://www.lg.com/hu/tamogatas/smart-share Amit a számítógépen csinálsz azt csak ha monitorként használod de a tartalmakat filmek zenék képek... azt elérheted.

http://www.lg.com/hu/tamogatas/smart-share Amit a számítógépen csinálsz azt csak ha monitorként használod de a tartalmakat filmek zenék képek... azt elérheted.

Hogyan lehet az meg csinálni facebookon hogy ne lehessen kinagyítani a profil képet nagyban?

ocsánat a helyesírási hibákért!

Legjobb válasz: Ha úgy érted, hogy a profilod bal felsõ sarkában ott van egy kép, és ezt nem akarod, hogy lássák nagyban, akkor a profilkép adatvédelmi beállításait "Csak én"-re kell állítsd.

Ha úgy érted, hogy a profilod bal felsõ sarkában ott van egy kép, és ezt nem akarod, hogy lássák nagyban, akkor a profilkép adatvédelmi beállításait "Csak én"-re kell állítsd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!