Találatok a következő kifejezésre: Azt lehet mikor (24738 db)

Milyen a melegkiütés? A 10 hos babám nyakán, hasán, az arcán a hajtöveknélaszemödöke környékén, apro piros nem kitüremkedő kiütés van tegnap ota, ujj ételt nem kapott, ez az lehet? Mivel kezeljem?

Egyedül rizspehely helyettrizst kapott amit eddig nem!

Legjobb válasz: Apró pici pöttyök. általában maguktól elmúlnak. Szerintem pucérkodjatok pelusozáskor, akkor szellõzik, és csak valami lenge cucc legyen rajta.

Apró pici pöttyök. általában maguktól elmúlnak. Szerintem pucérkodjatok pelusozáskor, akkor szellõzik, és csak valami lenge cucc legyen rajta.
Valószínûleg tényleg melegkiütés. Szellõztesd sokat. Én a babámnak a hajlatait, kis ráncait, összefekvõ bõrfelületeit vékonyan be szoktam kenni popsikrémmel a nagy melegben, hogy ne legyen kiütéses. Védõnõk ilyenkor kevés hintõport javasolnak, de az meg nagyon kiszárítja a bõrüket. Legjobb tényleg a levegõ:D
Ja, és fürdés után nagyon alapos törölgetés, felitatás, esetleg langyos hajszárítóval szárítgatás:)

Mi az Iphone? Mire használható, mit lehet vele csinálni? És mennyiért lehet kapni?

Legjobb válasz: egy telefon, de sok mindenre lehet használni: -GPS(még nincs hozzá normális program, de készül) -Zenelejátszó( mivel Apple, ezért erre is tökéletes) -Játékkonzol(Handheld konzolnak is jó, kszönhetõen az erõs hardverének+ az érintõkijelzõ és a giroszkóp egyedi élményt nyújt, remek játékok készültek már rá, de még csak mostanában kezdett ez beindulni.) Filmet is jól lehet rajta nézni(hatalmas, és jó minõségû kijelzõ, és 8 vagy 16Gb memória) -Netezés(van benne wifi, a nagy kijelzõnek és, a jó kezelhetõségne köszönhetõen, szerintem a mobilok és pda-k között erre az iphone a legjobb. és természetesen telefonálásra, meg fényképezésre, bár a kamerája elég gyenge minõségû

egy telefon, de sok mindenre lehet használni: -GPS(még nincs hozzá normális program, de készül) -Zenelejátszó( mivel Apple, ezért erre is tökéletes) -Játékkonzol(Handheld konzolnak is jó, kszönhetõen az erõs hardverének+ az érintõkijelzõ és a giroszkóp egyedi élményt nyújt, remek játékok készültek már rá, de még csak mostanában kezdett ez beindulni.) Filmet is jól lehet rajta nézni(hatalmas, és jó minõségû kijelzõ, és 8 vagy 16Gb memória) -Netezés(van benne wifi, a nagy kijelzõnek és, a jó kezelhetõségne köszönhetõen, szerintem a mobilok és pda-k között erre az iphone a legjobb. és természetesen telefonálásra, meg fényképezésre, bár a kamerája elég gyenge minõségû
Egy telefon. Olyan dolgokat lehet vele csinálni, mint a telefonokkal általában. Az ára 1000 és 120000 Ft között van. Csak a T-nél lehet kapni hivatalosan nálunk.
igazabol mindenre jo pl zene programok filmek internet msn skype nagyon sok dologra hasznalhato es nagyon jo

Ha a lovam két hátsó lába csámpás az ellen mit tudok tenni? Vagy esetleg lehet javítani vhogy?

Azt értem csámpásság alatt h befelé fordulnak a lábai

Legjobb válasz: Egy jó patkolókovács csodákra képes :D De tényleg olyan kell amelyik tudja, hogy mit tud vele csinálni. Az én lovam a tiédnek pont a fordítottja. A külsõ szélét koptatja jobban a patájának úgyhogy neki kifelé áll. Szóltam a kovácsnak, hogy valamit kezdeni kéne vele, úgyhogy most úgy van körmözve. Lehet még gyógypatkót tetetni rá. Ha megfelelõ kovácsnak szólsz õ tudni fogja mit kell csinálni. Véglegesen valószínûleg nem lehet helyrehozni, azt leginkább csak csikókorban lehet, de lehet rajta javítani. Ha összeüti a bokáját vagy belerúg a másik patájával én tennék rá bokavédõt.

Egy jó patkolókovács csodákra képes :D De tényleg olyan kell amelyik tudja, hogy mit tud vele csinálni. Az én lovam a tiédnek pont a fordítottja. A külsõ szélét koptatja jobban a patájának úgyhogy neki kifelé áll. Szóltam a kovácsnak, hogy valamit kezdeni kéne vele, úgyhogy most úgy van körmözve. Lehet még gyógypatkót tetetni rá. Ha megfelelõ kovácsnak szólsz õ tudni fogja mit kell csinálni. Véglegesen valószínûleg nem lehet helyrehozni, azt leginkább csak csikókorban lehet, de lehet rajta javítani. Ha összeüti a bokáját vagy belerúg a másik patájával én tennék rá bokavédõt.
Mutatnál képet? Lehet, hogy csak szépséghiba, szinte nincs is tökéletes állású és tartású ló, legalábbis nagyon ritkán látni. :)

A vállalkozásnak lehet saját autója? Ha igen, akkor, h. lehet beszerezni azt, és mien követelmények tartoznak hozzá? Ha bajban a vállalkozásom, akkor elveszik a kocsit is? Hogyan lehet leirni az adóból a gépjármüvet?

Legjobb válasz: Természetesen minden vállalkozásnak lehet autója. A beszerzés lehet adásvételi szerzõdés, vagy számla. Errõl hogy mik a követelmények, hosszan lehetne sorolni, személy-e, teher-e, menetlevelet vagy útnyilvántartást vezetsz. Értékcsökkentéssel lehet ugymond kifuttatni az autót, leírhatod költségként a kötelezöjét, a javíttatást, az alkatrészeket stb.De a vállalkozásból csak értékesítéssel lehet kivonni, ami bevételt jelent neked. Ha baj van? Igen jól mondod, vihetik a kocsit is.De ha van könyvelõ ismerõsöd, személyesen jobban érthetõbben elmagyarázza ezeket az autóval kapcsolatos dolgokat.

Természetesen minden vállalkozásnak lehet autója. A beszerzés lehet adásvételi szerzõdés, vagy számla. Errõl hogy mik a követelmények, hosszan lehetne sorolni, személy-e, teher-e, menetlevelet vagy útnyilvántartást vezetsz. Értékcsökkentéssel lehet ugymond kifuttatni az autót, leírhatod költségként a kötelezöjét, a javíttatást, az alkatrészeket stb.De a vállalkozásból csak értékesítéssel lehet kivonni, ami bevételt jelent neked. Ha baj van? Igen jól mondod, vihetik a kocsit is.De ha van könyvelõ ismerõsöd, személyesen jobban érthetõbben elmagyarázza ezeket az autóval kapcsolatos dolgokat.

Szinte minden étkezésnél ropog, recseg az állkapcsom. Mi lehet a probléma? Lehet ebből késöbb nagyobb baj? Mit tudok vele tenni?

Legjobb válasz: idõsebb korban izületi kopás lehet, fiatalabb korban izület lazasága vagy iéjszakai fogcsikorgatás, vagy fogsorzáródási hiba miatt is lehet, ezt fogszabályozással lehet korrigálni

idõsebb korban izületi kopás lehet, fiatalabb korban izület lazasága vagy iéjszakai fogcsikorgatás, vagy fogsorzáródási hiba miatt is lehet, ezt fogszabályozással lehet korrigálni
Megoldódott végül a problémád? Nekem is ez a bajom, de alapból is ropog és fáj.Én csikorgatom, szorítom éjszaka. Mióta kivettek 1bölcsesség fogat csak rosszabb lett.Így 24éves fejjel gyûjtök fogszabályzóra és éjszakai harapásemelõ sínre:-( Az ízületi rtg-em pl okés volt, így nem tudom miért ilyen.(habár nekem mindenem recseg-ropog)
Szervizbe kell vinni.
A szüleid helyében én addig nem adnék a kezedbe telefont, amíg nem tudsz normálisan leírni legalább egy mondatot értelmezhetõ formában. Ez valami förtelmes, amit iderittyentettél. Mi az a "batri"?
A kérdező hozzászólása: mi az a batri ha tudni akrod az az elem .....na de én csak kértem segitséget és nem igy kértem a választ hogy más ki oktason na de mindegy
Batri... Ezt sem hallottam még :) Egyébként valószínûleg az a baja, hogy elromlott. Vidd be szervizbe, ahogy elsõ javasolta, ott tudnak rá javítási árat mondani.

MOZGÁSKORLÁTOZOTT Támogatásra kapott utalványon keresztül vettünk egy autót, 3, éve, ELadni, , mikor lehetséges AZt? Meg mikor kapom meg a Törzskönyvet mert ugyanis az Okmányiroda bent tartotta, addig Mig nem lehet az autót ELIDEGITENI!

Legjobb válasz: Ugyan fogalmam sincs, hogy a mozgáskorlátozott gépjármûvet milyen konstrukcióval adták kedvezõbben, de egy biztos, hogy eladni, csak törzskönyvvel lehet. Ha az Okmányiroda bent tartotta azzal, hogy nem lehet elidegeníteni, akkor ott lehet errõl érdeklõdni.

Ugyan fogalmam sincs, hogy a mozgáskorlátozott gépjármûvet milyen konstrukcióval adták kedvezõbben, de egy biztos, hogy eladni, csak törzskönyvvel lehet. Ha az Okmányiroda bent tartotta azzal, hogy nem lehet elidegeníteni, akkor ott lehet errõl érdeklõdni.

7, 5 éves fiam a felnőttekkel nehezen teremt kapcsolatot. Mi lehet az oka? Mit csináljunk?

A köszönés is nagyon nehezen megy, mindig rá kell szólni. Ha bemegy az iskolába, látom, hogy inkább elszalad a tanárok el?tt, hogy ne kelljen köszönni nekik. Azok persze utána szólnak, hogy "Jó reggelt! ". Rokonokkal szintén. Ha valamire azt mondja, hogy nem tudja, de aztán rájön, hogy mégis megy neki, akkor sem mer szólni, inkább úgy tesz, mintha akkor látná el?ször. Gyerekekkel minden gond nélkül nagyon gyorsan összebarátkozik, sok barátja van, irányít is.

Legjobb válasz: Megkérdezted tõle mi lehet a baj? Nem lehet, h a tanárok, v. az 1ik nem úgy viselkedik vele, mint a többiekkel? Ha nem tudsz vele errõl beszélni.. vagy neked megnyílik? Velem is volt, elvittek pszichológushoz, mondjuk én a rokonokkal, ismerõsökkel nem volt gondom, mindig köszöntem még a suliban is, habár a tanárok, volt 1-2, aki cikizett. Azt mondta anyumnak, h a tanároknak kéne ide járni, nem a gyereknek, ha így bánnak velem/lünk.

Megkérdezted tõle mi lehet a baj? Nem lehet, h a tanárok, v. az 1ik nem úgy viselkedik vele, mint a többiekkel? Ha nem tudsz vele errõl beszélni.. vagy neked megnyílik? Velem is volt, elvittek pszichológushoz, mondjuk én a rokonokkal, ismerõsökkel nem volt gondom, mindig köszöntem még a suliban is, habár a tanárok, volt 1-2, aki cikizett. Azt mondta anyumnak, h a tanároknak kéne ide járni, nem a gyereknek, ha így bánnak velem/lünk.
Nálunk ugyanez a helyzet. Sõt a kisfiam kilenc éves és még mindig babázik, olykor pedig szoknyát vesz fel játékból, tehát vannak lányos dolgai. A köszönés nagyon nehezen megy neki.

Nagyon gyakran szakadozik az internetkapocsolatom mi lehet ennek az oka? Mit lehet tenni ez ellen?

Pl:amikor bekapcsolom az msn-t megszakad,de miért???

Legjobb válasz: Lehet a hálózati kártyád a hibás... de beszéltél már az internet szolgáltatóddal? Õk hátha tudnak mondani valamit. Nekem is ez van, de csak akkor, ha a gép a routeren keresztül van a netre kapcsolva, és nekem sem tudják megmondani, mi a gond :)

Lehet a hálózati kártyád a hibás... de beszéltél már az internet szolgáltatóddal? Õk hátha tudnak mondani valamit. Nekem is ez van, de csak akkor, ha a gép a routeren keresztül van a netre kapcsolva, és nekem sem tudják megmondani, mi a gond :)
A kérdező hozzászólása: nekem adslm van és akkor is szakad ha a google earth-öt használom bárr ki****ottul idegesítõ
A kérdező hozzászólása: megpróbálom aa szolgáltatókat felhívni
A kérdező hozzászólása: de várom a további vlálaszokat is (köszi az eddigi választ)

Miért van az, hogy amikor elkezdünk szeretkezni és a barátom belémhatol, akkor az mindig fáj, és csak egy kis idő után, amikor már elkezd mozogni, csak akkor tudok feloldódni és élvezni az együttlétet? Mi baj lehet velem?

lehet az az oka, hogy végülis nemrég vesztettem el a szüzességemet, (de azóta már kb. 8-szor voltunk együtt)!

Legjobb válasz: Nem az lehet az ok,hogy mikor belédhatol a partnered nem vagy nedves és azért fáj?És mikor már mozog benned akkor már nedves vagy ezért nem fáj.Szerintem csak ez lehet a gond.

Nem az lehet az ok, hogy mikor belédhatol a partnered nem vagy nedves és azért fáj?És mikor már mozog benned akkor már nedves vagy ezért nem fáj.Szerintem csak ez lehet a gond.
Próbáljátok húzni az elõjátékot, hogy Te is teljesen felizgulj, ne csak a szex legyen maga a lényeg, hanem hogy érezzétek egymás vágyait, szeressétek egymást úgy igazán, és nem lesz gond, mond el neki nyugodtan neked mi a jó, mit szeretnél hogy csináljon, és nem lesz gond.Ehhez is türelem kell, mert ha elõre félsz hohgy fájno fog, csak elmegy a kedved, és utába már ez lesz az oka a nedvesség hiányának.
Valamint használhattok síkosítót is, ami megkönnyíti a behatolást. De lehet hogy már eleve félsz tõle, hogy fájni fog a behatolás, és lehet hiogy ez is oka annak, hogy nem tudsz teljesen felizgulni.
Én is hasonló problémákkal küszködöm. Tisztában vagyok már vele, hogy az okozza, hogy félek attól, hogy fájni fog, attól, hogy a barátom nem is talál igazán vonzónak, s hogy nem tudom megadni neki azt, amire vágyik. :S Szerintem te is a fájdalomtól félsz. Elõször rá kell jönnöd, hogy mi az, ami korlátoz, és meg kell próbálnod leküzdeni. CSak hát ez nem könnyû. :( De nyugi, nem vagy egyedül a problémáddal, ha ez vigasztal . :) Nincs baj veled, csak még tapasztalatlan vagy. Lesz ez jobb is. :)
profi válaszok "lessz ez jobb is" és ezt ki vitatja XD am tényleg bizonyára még nem vagy ELÉGGÉ nedves XD (am csak sztem hülye érzés még névtelenül is írkálni ide?) *rem nem raktam publikusra a mailem :D*
Az iparban úgy hívják ezt , hogy "gépzsír" használata nélkül berág, a persely mert száraz a csapszeg és a hüvely, nincs kenése, utána meg lehet menni az esztergályoshoz , hogy perselyezze újra a lyukat. :) Így van ez fogaskerekeknél is ha nincs kenés nem bírja sokáig pl.: a kocsi váltója motorja. Ezért kell ellenõrizni az olajszintet ebben az esetben. Barátodnak mondd meg , hogy addig amíg nem megfelelõ a kenés a hüvelyben addig ne köszörûltessen az önindítóval mert csak lemerül az akumlátor. Kenés midig kell ezt ne feledd el! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!