Találatok a következő kifejezésre: Azt lehet ha nyitva van a (12 db)

Azt lehet érezni, ha nyitva van a méhszáj tunetek, érzés stb?

Legjobb válasz: Szia.Mikor már nyitva van azt nem érzed.Én megemeltem a ruhaszárítót, és akkor megfájdult a hasam .Másnap a doki mondta hogy kinyíltam.Szóval mikor kinyílt akkor fájt, de utána nem , és késõbb továbbnyíltam és azt sem vettem észre.

Szia.Mikor már nyitva van azt nem érzed.Én megemeltem a ruhaszárítót, és akkor megfájdult a hasam .Másnap a doki mondta hogy kinyíltam.Szóval mikor kinyílt akkor fájt, de utána nem , és késõbb továbbnyíltam és azt sem vettem észre.
Nem érezni, ill a jóslófájások hatására nyílik ki, azt meg igen csak, nekem erõsen görcsölt a hasam.

Ha az orvos azt mondta hogy 1 ujjnyira nyitva van a külső méhszáj, attól még lehet szeretkezni, nem fogja beindítani a a szülést?

Legjobb válasz: ha nyitva a méhszáj szerintem jobb, ha már nem szeretkeztek, nem veszel ülõfürdõt stb. Gondold el, ez az állapot volt amikor megvizsgált az orvos, mire hazaértél kinyilhatott teljesen is! De szerintem már a küldõ része, ha nyitva megnõ a fertõzés veszélye. Orvosod semmit nem mondott?

ha nyitva a méhszáj szerintem jobb, ha már nem szeretkeztek, nem veszel ülõfürdõt stb. Gondold el, ez az állapot volt amikor megvizsgált az orvos, mire hazaértél kinyilhatott teljesen is! De szerintem már a küldõ része, ha nyitva megnõ a fertõzés veszélye. Orvosod semmit nem mondott?
A kérdező hozzászólása: annyit mondott hogy meg csak akülsö van piucit nyitva tehat ez nem jar fertözes veszellyel.de meglatjuk.szeerencsere a baba mar elég nagy 3kilo, és 35hetcsak nem lenne mar gond ha megszuletne nem?
hát, nem tudom. Szerintem a 40 hét az ideális. Még azért van mit fejlõdnie, nem csak a súly számít, ha minden jól megy, akkor fog megszületni úgy is, ha készen áll a "kinti" életre. 5 hét elég sok idõ! és amilyen tempóban fejlõdnek a picik ilyenkor még sokat is számít! fogod látni miután megszületett, hogy 2-3 hét alatt is milyen sokat fejlõdik egy csecsemõ. Boldog babavárást. és sok türelmet :D

Hogyan lehet megtanítani a kutyáknak, hogy bent maradjanak az udvaron? Ha nyitva is van a kapu? Szóval ne jusson eszükbe kimenni.

Legjobb válasz: Kutyaiskola! Fõleg hogyha már felnõtt kutyáid vannak szükséged van egy szakemberre, aki kívülrõl látja a viszonyotokat és tanácsokat ad. Idõsebb kutyákkal is lehet suliba menni!

Kutyaiskola! Fõleg hogyha már felnõtt kutyáid vannak szükséged van egy szakemberre, aki kívülrõl látja a viszonyotokat és tanácsokat ad. Idõsebb kutyákkal is lehet suliba menni!
Nehéz ügy. Sokkal inkább érdemes kerülni az ilyen helyzeteket.
18.58-as vagyok. :) Azért hagytam ki, mert alapnak vettem, hogy ez megvan. :) És mert saját magam szerint gondolkodok, és ez nálam még csak fel sem merült soha... Még esély sem adok, hogy ilyen problémánk legyen. :) De valóban igazad van, tényleg ez a legfontosabb. Viszont mi nem járunk kutyaiskolába (nincs normális a környéken :( és stb...). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez nemjó, felesleges. Csak azt, hogy ha olyan kutyája van valakinek, és saját maga is alkalmas a dologra, emellé még van tapasztalata (vagy tegyem hozzá, érzéke, mert ez is fontos) akkor nyugodtan nevelhet otthon is. Persze fontos tárasaságba járni, és mondjuk ha õrzõvédõzni akar vagy ilyesmi... De ezt (a kérdést) azért meg lehet próbálni otthon is. :)
18:58-as válaszolónak: azt kifelejtetted a leírásból, pedig ez a lényeg hogy nem a Parancs! a fontos, hanem a rangsor felállítás, a tisztelet kivívása. Te, mint gazda vagy a falkavezér, és mint olyan, Te mész mindenhová elõre, és ha szólsz, jöhet a falka töbitagja (ugyanígy: Te eszel elsõként, Te hívod játékba, stb.). Mindezt nem erõszakkal, megfélemlítéssel kell elérned, hanem tanítással. Erre jó a kutyaiskola, megtanítják a kapus szabályt és még millió hasznos dolgot. Sok sikert!
Elõzõ vagyok, tényleg jobb, ha kerülöd az ilyen helyzeteket, én sem hagyom nyitva a kaput, csak nagyon ritkán!
Az én kutyám is tudja, õt hozzánk kerülése óta mindig leszidtuk, ha kiment + napi 1, 5 órát sétáltatom. Most olyan jól tudja, h egyszer az utcán labdáztunk, begurult a labda a kertbe, utána ment de ki már nem jött, mert nem kapott rá engedélyt. :) Szóval szidás, ha egyedül kimegy + minden nap séta. És ha kimentek a kapun, midig az emberek menjenek ki elsõként, utánuk a kutya!
Elõzõ vagyok. Ehhez az is hozzá tartozik nálam, hogy sétából befele is csak parancsra jöhetnek... És ha én bemegyek valamiért, akkor is megvárnak az ajtóban, az utcán (persze csak ha nincs ott senki). És a kennelt is simán nyitvahagyhatom és elmehetek, nem jönnek ki. Szóval, ha olyan kutyád van (aki hajlik az ilyen nagy munkamániára) akkor simán megtaníthatod neki, és nem csak pár percre... :)
Meg lehet tanítani, nem nagy kunszt. Persze én csak azt a verziót tudom elképzelni, amikor te is a közelben vagy. Ha nyitva marad a kapu, és te eltûnsz a látómezejébõl, 99 százalék, hogy ki fog menni. Én a saját 2 kutyámat arra tudtam megtanítani, hogy ne akarjanak kisurranni, mikor nyílik a kapu, vagy akár ha huzamosabb ideig is nyitva kell hagyni (például mikor hurcolkodik az ember) ne lépjenek le. De ehhez az kell, hogy lássanak, vagy csak tényleg 2-3 percre tûnjek el a szemük elõl. Ehhez néhány nálunk szám szerint 3 jól irányzott pofon kell, plusz a nyitott kapu, és már meg is tanulták. Egyébként nem értek egyet az elõttem szólókkal, ez igenis, alapvetõ engedelmességhez tartozik!
Elõzõ voltam: Ezen kívül az sem mindegy hogy bárki hozzáfér a te kutyádhoz és azt tesz vele amit akar vagy biztonságban van a zárt kerten belül.
szerintem ez akkor is túlzott kockázat. Mi van ha az a három kutya valamiért megváltoztatja a szokását, és neked megy? Mindent nem kell megtanítani. A biztonság alapja hogy az ilyen helyzeteket elkerüli az ember, mert mindig jöhet egy váratlan új hatás ami miatt esetleg mégis kimegy...
A kérdező hozzászólása: Elmentem egyszer egy kertes ház mellett ahol nyitva volt a nagykapu, a 3 ház õrzõ eb, csak ugatott, de eszükbe sem jutott utánunk futni?.És én is erre szeretném a kutyáinkat megtanítani.!
18.58 Ja és nem tudom, hogy rám értetted-e... :) De én nem megfélemlítéssel érem el, azt amit (elég sokmindent tudnak), de igenis tudják, hogy ki az erõsebb (nem csak fizikailag). Azt, hogy hogy dobbantok, vagy a testemmel mutatom, hogy erre bizony nem jössz ki, még nem félemlítés, viszont könnyebben megértik... Ha már a falkavezérnél tartunk, hát õ sem csak "jutifalival" irányítja a falkát. :) Ezen kívül, ha a kutya alapból a "falkába" születik, akkor szerintem elég egyzserû felvenni a helyét (ha már megvannak a normális viszonyok) És hiába nem járunk suliba, de azért a kutyáimnak van "személyiségtesztje", engedelmes vizsgája meg egykét munkaverseny csak úgy próbának. :) De ha tehetném, mindenképpen járnék! :( :)


Macskát hogyan lehet arra szoktatni, hogy ha nyitva van az ajtó akkor menjen ki a fűre tojni, ha meg be van zárva akkor a cicavécére?

Szoba macskáról lenne szó, aki sosem járt még kint a szabadban (szobatiszta, cicavécére jár)

Legjobb válasz: Kirakod az udvarra és kicsukod.Hidd el nem fogja tartogatni,hogy bent menjen ki.Ha meg benn van ott fogja elvégezni a dolgát mert ez a megszokott.Amúgy a szüleimnél kikéreckedik a macsek.

Kirakod az udvarra és kicsukod.Hidd el nem fogja tartogatni, hogy bent menjen ki.Ha meg benn van ott fogja elvégezni a dolgát mert ez a megszokott.Amúgy a szüleimnél kikéreckedik a macsek.
Az én cicámat, Miut nem kellett szoktatni. Ha ki akar menni az udvarra elvégezni a dolgát, felugrik az ablakba, és nyávog egyet-kettõt, akkor kiengedjük, ha pedig lusta, akkor becsámpázik a gardróbszobába, ott van az alomtálcája. Ez megy kiskora óta, amióta nálam van, magától rájött mit kell csinálni. A Te cicád is elõbb-utóbb rájön ám. :)
A kérdező hozzászólása: és ez menni fog akkor is ha a macska soha életében nem járt még kint a szabadban?
Elsõ vagyok! Persze, hogy menni fog.A macskák alapból tiszta állatok.Ösztön az ami megtanítja nekik!
A kérdező hozzászólása: de úgy értem, hogy nem fog elszökni vagy ilyesmi? mert most új helyen van, tehát a nagymamámé volt de õ meghalt és most fogjuk idehozni, és ha kizárjuk szegényt nem fog elmenekülni?

Ha nyitva van két ablak egymás mellet, és rákattintok az egyikre, akkor hogy lehet megcsinálni hogy ne tűnjön el a másik amelyiket épp nem használom?

Egy az egyik egy vizuális program a másik ablak meg egy 3D-képet mutat, és jó lenne ha a kettőt együtt tudnám látni. KÖszi ha segítettél :)

Legjobb válasz: XP- én így mûködik - jobb klikk a tálcára, vízszintes mozaik elrendezés, vagy függõleges mozaik elrendezés. Win.7- en nem tudom:)

XP- én így mûködik - jobb klikk a tálcára, vízszintes mozaik elrendezés, vagy függõleges mozaik elrendezés. Win.7- en nem tudom:)
A kérdező hozzászólása: nekem 7 van, és angol ://
Változtasd meg az ablakok méretét, akkor azért befér egymás mellé a kettõ. Csak hát az is kisebb lesz, amin dolgozol, nem csak a kép.

36. hétben vagyok, most voltam a dokinál és azonnal kórházba utalt, mert nyitva van a méhszájam. Áll. kapok injekciót, hogy kicsi tüdeje teljesen kifejlődjön. Ez lehet veszélyes? Ha már most szülnék az nagyon vészes lenne?

Legjobb válasz: Szia! Nem lenne veszélyes,ne félj!!! Minden ok lesz,a biztonság kedvéért adnak inyjekciót! Sok sikert!Könnyû szülést kívánok neked! puszi

Szia! Nem lenne veszélyes, ne félj!!! Minden ok lesz, a biztonság kedvéért adnak inyjekciót! Sok sikert!Könnyû szülést kívánok neked! puszi
Szia! Ne aggódj! A kórházban jó kezekben leszel, a 36. hét a hivatalos koraszülés határa. Túl nagy baj már nagy valószínûséggel akkor sem lenne ha megszületne, de biztos ami biztos alapon szoktak tüdõérlelõt adni.
Nem ijedj meg! Velem anyukám már a 36-37. héttõl 2 ujjnyira nyitva volt! Bár az már 24 éve volt. De otthon volt végig és 6 nappal túl is hordott! Szóval nem feltétlen fogsz megszülni már most! Fõleg ha be is fektetnek! Az injekciótól pedig ne félj! Pont azért adják, hogy ne legyen baj! Bár ekkorra már szépen kifejlõdött a pici, az injekció pedig csak biztosíték! Minden jót és egészséges babát!
Én a 32. héten már két ujjnyira nyitva voltam, a 38. héten szültem és addig végig dolgoztam. És itt van az én gyönyörû kislányom :) Remélem, ez megnyugtató.
Szia! ne aggódj semmi baj nem lesz. A babád már teljesen kifejlett szép kis bébi. Az injekciót csak a biztonság kedvéért adják. Ha a 36. héten megszülsz és a baba súlya rendben lesz még a kora szülött osztályra sem kerül be. Én sem húztam ki a 37. hétig, anyukámnál már a 36. héten beindult a szülés és itt vagyok, semmi bajom, szép nagyra nõttem :D És most várom az elsõ bébimet :) Ne aggódj minden rendeben lesz :) Szép és gyors szülést kívánok! :) 18 heteske
Nem veszélyes csak arra az esetre van ha megindulna a szülés akkor a baba tudja rendesen használni a tüdejét, ne ijjedj meg engem 30 hetesen császároztak elõtte 2 napig kaptam a szurit 1490gramos volt a kisfiam és 41cm , most 4 éves és makk egészséges.

Van budapesten a belvárosban olyan boltot ami nyitva van és lehet venni tálcás vagy bármilyen húst? Az se baj ha éjjel nappali?

a nyugatinál lakom és kéne valami bolt ahol lehet kapni hust

Legjobb válasz: Most? Tilos! Nincs nyitva szenteste semmi ilyen.

Most? Tilos! Nincs nyitva szenteste semmi ilyen.
A kérdező hozzászólása: mi tilos? éjjel nappai sem lehet nyitva?
Tiszta levegõre szüksége van. Hzat ne legyen az a lényeg.
Én anno az erkélyen aludtam nap közben, ahogy hazavittek a kórházból. :D A védõnõ meg a háziorvos elszörnyülködött ekkora "gaztett" hallatán. Ennek 27 éve. Én is szellõztetem a szobát, de vigyázok nehogy huzatban legyen a gyerek. :)
nyisd ki szellõztess, csak huzatba ne legyen! a szabad levegõ lenne a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Huzat bizti nem lesz! Köszönöm a válaszokat! :)
Alapesetben így kell lennie, hányas verziójú böngészõt használsz?
Plusz gombbal nyitsz egy üres lapot, most elméletileg ez nálad tök üres. Ott lesz a jobb felsõ sarokban.
Jobb felsõ sarokban katt a kis kockákra http://support.cdn.mozilla.net/media/uploads/gallery/images/..
A kérdező hozzászólása: akkor ez lehet valami régi verzió, mert nincsenek ott a kis kockák a jobboldalon most töltöttem nemrég, akkor letöltök másikat
A kérdező hozzászólása: sajna nincs ott :(
Ne tölts másikat, nézd meg milyen verziód van, súgó->névjegy.
A kérdező hozzászólása: 12.0 verzió
A kérdező hozzászólása: na ott a súgónál frissítettem és most már megjelenik aminek megkell :)

Az Interspárban lehet ugye tampont venni? és ha igen meik részen? Mert reggel kéne venni 7körül és akkor még csak az van nyitva a dm nincs

Legjobb válasz: Gondolom nem a mirelit áru részlegen. De ne is a tejtermékek közt keressed!

Gondolom nem a mirelit áru részlegen. De ne is a tejtermékek közt keressed!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!