Találatok a következő kifejezésre: Azt lehet fájdalomból (3 db)

Igen, lehet! Sok sikert!
Igen lehet, mert a spermiumok nem csak egy napig életképesek. Mi peteérés elõtt 2 vagy 3 nappal voltunk együtt, és babánk megfogant. :)
Igen.

Azt lehet tudni fájdalomból stb. , hogy adott ciklusban melyik petefészkemben volt a peteérés?

Mert nálam nem mindegy.

Legjobb válasz: hát erre sajnos nincs recept, legalábbis ami az otthoni megállapítást jelenti. az orvos voszont UH segítségével meg tudja mondani.

hát erre sajnos nincs recept, legalábbis ami az otthoni megállapítást jelenti. az orvos voszont UH segítségével meg tudja mondani.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor az nem számít, hogy félidõben melyik oldalon fájdogál a hasam? Mostani ciklusban elég váltakozva fájt, de izgulok, hogy hátha mégis a jobb oldalon volt peteérésem.
Lehet két petéd érett meg. Én például tudom hogy a jobb petefészkembõl szabadult ki a pete, mert az húzott jobban.

Könyörgöm adjatok tanácsot. Hogyan lehet a legmélyebb csalódásból, fájdalomból felállni? Vagy legalábbis eddigi életed során legmélyebb pontból talpra állni, hogy tudd élvezni az életet?

Tudom, hogy vannak nálam sokkal nehezebb körülmények között élõk, és tudom, hogy az egészség a legfontosabb, és ezek a problémák eltörpülnének, ha vmely családtagom, vagy akár én súlyos betegségben szenvednék, de egyszerûen már 2 hónapja tart ez az állapot, és nem hogy javulna, csak egyre rosszabb lesz. Csak nyugtatóval tudok aludni, feszült és ingerült vagyok a környezetemmel, hiába járok társaságba, az csak addig zökkent ki arra a pár órára, de amint hazaérek visszazuhanok a mélybe. Diplomám és szakmám ellenére 64.190ft-ot keresek, azért is csinálzam meg a diplomát, h emeljék a fizetésem. Mivel tudtam, h több lesz majd a fizetésem, árverés útján nagyon olcsón hozzájutotam egy lakáshoz, amit most törlesztek, de hiába a diploma és a szakmai végzettség, egy forinttal sem emelte a vállalkozó a fizetésemet, arra hivatkozva, h válság van. Ezen kívül 2 hete elpakolt tõlem az élettársam, akivel 2ésfél éve voltunk együtt jóban rosszban, szerelemben jelzem, ezen kívül eltört a lábam, amibõl mivel dolgoznom kellett (mert nincs táppénzem sem) nem jól forrt össze a csont, és most sántikálva járok 27 évesen, valószínûleg életem végéig. Szóval se azért nincs kedvem felkelni, h munkába menjek, ahova 4 év tanulmányi szerzõdés köt még, hazajönni azért nincs kedvem, mert nincs kihez, még akkor is ha párom keres, meg azt mondja szeret, ha egyszer megtette ezt velem, megtenné újra ha probléma lép be az életünkbe, egy szóval se éjjelem se nappalom. Aki volt már hasonló szituban, könyörgöm segítsen, hogyan lássam pozitívan, hogyan érjem el, h megbecsüljenek, hogy nézzenek valamibe, akár a fõnököm, akár a párom? Azt hittem mindent megtettem érte, hogy legyek valaki, de maradtam még egy kisebb darab senki, mint aki eddig voltam......

Legjobb válasz: Irány külföld! Én 65 000 forintért fel sem kelnék, nemhogy diplomásként annyiért szenvedjek. Kint még utcaseprõként is 400 000 forintot keresnél. Ha tudsz idegen nyelveket és jó vagy a szakmádban, ennek a dupláját is lazán megkeresed. Azokkal meg ne is foglalkozz, akik azt mondják nem éri meg kimenni.

Irány külföld! Én 65 000 forintért fel sem kelnék, nemhogy diplomásként annyiért szenvedjek. Kint még utcaseprõként is 400 000 forintot keresnél. Ha tudsz idegen nyelveket és jó vagy a szakmádban, ennek a dupláját is lazán megkeresed. Azokkal meg ne is foglalkozz, akik azt mondják nem éri meg kimenni.
Azt tudom mondani, hogy: Ha negatívan gondolkodsz akkor lejjebb csúszol, ha pozitívan gondolkozol akkor feljebb kerülsz a ranglétrán. Tudom, hogy ez olyan sablonosan hangzik, én magam sem hiszek ebben. VISZONT! Figyeld meg (már ha van ilyen ismerõsöd), hogy egy gazdag, jól menõ vállalkozás egyik tagját kirúgják egyik napról a másikra, mit csinál? ( Nem csak ismerõs, filmekben is ez szokott lenni.) - Azt csinálja, hogy megtartja a luxus autóját, az Armani öltönyét, stb és úgy megy keresni új állást. Ha megkérdezi tõle bárki, hogy hogy van, azt válaszolja, hogy minden a legnagyobb rendben. Még ha aznap nem is evett még semmit mert mondjuk annyi pénze sincs. Ebben rejlik ez a pozitív, negatív gondolkodás dolog, hogy az embertársaink úgy viszonyulnak hozzánk, amilyennek külsõleg látnak minket, amilyen az önmarketingünk. Ha gyengének, elesettnek látszol, akkor csak rúgnak egyet rajtad. A fõnököd nem fogja emelni a fizetésed akkor sem ha ledoktorálsz, mert nincs rákényszerülve. Ha viszont erõsnek, magabiztosnak látszol, akkor már meggondolandó, hogy kikezdjenek e veled. És segíteni is fognak. Ez az evolúció...na nem folytatom, mert reggelig tudnék errõl beszélni. Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! Értem mire gondolsz, maximálisan igazad van. Nem várhatom el másoktól, h többre nézzenek, ha én magamat nem becsülöm többre ennél. Köszönöm!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!