Találatok a következő kifejezésre: Azt látja ha én soha (2 db)

Azt látja vki, ha én soha senkinek nem adok semmilyen értékelést, de én szoktam kapni?

Ez milyen dolog?

Legjobb válasz: Hát a toplistában az értékelésért kapott pontjaid száma nyilván nulla, de mivel totál anoním az oldal, ennek nincs nagy jelentõsége. Nem muszáj értékelned a válaszokat, ha nem akarod.

Hát a toplistában az értékelésért kapott pontjaid száma nyilván nulla, de mivel totál anoním az oldal, ennek nincs nagy jelentõsége. Nem muszáj értékelned a válaszokat, ha nem akarod.

A The Sims 3 Late Night-ban mivel kell feltölteni a bárpultot, hogy tudjon a sim koktélt keverni? Plusz ha elmegyek a simemmel egy szórakozóhelyre mindegy milyen időpontban, eddig még soha nem volt mixer szolgálatban, ennek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Nekem eddig anélkül is lehetett koktélt keverni, hogy töltöttem a volna bármit is, bár a jártasságom hozzá még kicsi így csak "Egyszerû ital" vagy valami ilyesmi nevû cuccot tudok keverni. Szerintem ha fejleszted a jártasságod akkor fogsz tudni többféle italt is keverni. A bárokba elvileg kéne lenniük mixernek a pult mögött. Csak hajnali 2-kor, nyitás után lépnek le a mixerek.

Nekem eddig anélkül is lehetett koktélt keverni, hogy töltöttem a volna bármit is, bár a jártasságom hozzá még kicsi így csak "Egyszerû ital" vagy valami ilyesmi nevû cuccot tudok keverni. Szerintem ha fejleszted a jártasságod akkor fogsz tudni többféle italt is keverni. A bárokba elvileg kéne lenniük mixernek a pult mögött. Csak hajnali 2-kor, nyitás után lépnek le a mixerek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Találtam egy oldalt, ahol minden le van írva a koktél keverésrõl. http://www.carls-sims-3-guide.com/skills/latenight/mixology/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!