Találatok a következő kifejezésre: Azt látja ha én (209 db)

ha csak letilt, akkor õ látni fog.
Ha letilt, attl õ még látni fog, de nem fogsz tudni neki irni, vagyiis hogy tudsz, csak éppenséggel õ azt nem kapja meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szerintem felejtsd el a csajt...

Szerintetek az normális, ha én egyik álmomban sem látom tisztán az embereket, csak foltokat, és tudom rólluk, hogy ki az? Egyáltalán mit jelent?

Legjobb válasz: Ez megszokott jelenség. Van hogy az agy nem tudja felidézni egyes emberek arcát. Ugyan nem tudom, hoyg miért van, de velem is sokszor elõfordult már ilyen

Ez megszokott jelenség. Van hogy az agy nem tudja felidézni egyes emberek arcát. Ugyan nem tudom, hoyg miért van, de velem is sokszor elõfordult már ilyen
nem gáz, de amúgy ki a fiú és ki a lány?
A kérdező hozzászólása: a magasabb a fiú:)
Nem gáz.
Felveszel egy latin nõi magassarkút az + 5-7 cm. Szerintem teljesen jó, ráadásul a méretkülönbség miatt könnyebb emeléseket, más extrákat megcsinálni, ha terveznétek.


Én azt látom ha vki a chatről letilt facebookon?

vagy van-e vmi hack h lássam ki tilt le a chatjéröl ?

Legjobb válasz: Nem. Nincs.

Nem. Nincs.
Igen.
Sõt, bizonyos rang fölött mindenki látja az oldalon a profilodban.
Ha a barátok listán van (és úgy tudom a meghívott egybõl oda kerül), akkor igen. Persze a listáról bármikor eltávolíthatod. Illetve rangól is fül, "Tag" és az alatt csak a barátaid letöltésit látod. "Elite" és a fölött bárkinek láthatod az épp seed -elt torrent -eit.
*fül=függ
és ha meghívott de nincs a barátaim között? akkor is lát?
Bizonyos rang fölött, igen. (Egy rangot elérve mindenkiét lehet látni.)
Nem mindegy neked ki nézi meg?
Ne tegyél fel olyat információt, amit szégyellsz. És akkor nem fog zavarni, ha megnézik...
A kérdező hozzászólása: arra vagyok kváncsi, hogy ha valakinek megnézem az adatlapját, õ látni fogja-e, hogy én megnéztem. De am kössz, hogy a kérdésre válaaszoltatok.. -.-"
Nem.
Nincs ilyen funkció, csak klub azoknak, akik szeretnék.
Klub van, funkció nincs és nem is lesz.

Facebookon ha én látom egy személy posztjait (Automatikusan a kezdõlapomon), akkor az a személy is látja az enyémeimet?

Úgy értem, ha van 500 ismerõsöm, akkor nagyjából 40- 50 ember poszjait rakja ki a net a kezdõlapra. Szóval, ha én látom valakiét, akkor õ is biztos láthatja az enyém?

Legjobb válasz: Te állíthatod be mindenkinél, hogy akarod-e látni vagy nem. Ugyanígy õ is beállítja, a kettõnek nincs köze egymáshoz. Mostanában kevesebb dolgot lehet választani, nálam most éppen az a verzió fut (de néha visszaadja a régebbit is), hogy csak Közeli ismerõsnek (sok posztot látok), vagy Távolabbi ismerõsnek (csak a fontosakat látom) jelölhetek valakit. Ha egyik elé sem teszel pipát, akkor sima ismerõs. Ezen kívül választhatom, hogy Követem-e vagy nem, de ez nem ugyanaz a a követés, mint eddig volt. Ha követem, akkor látom a dolgait, ha nem, akkor nem.

Te állíthatod be mindenkinél, hogy akarod-e látni vagy nem. Ugyanígy õ is beállítja, a kettõnek nincs köze egymáshoz. Mostanában kevesebb dolgot lehet választani, nálam most éppen az a verzió fut (de néha visszaadja a régebbit is), hogy csak Közeli ismerõsnek (sok posztot látok), vagy Távolabbi ismerõsnek (csak a fontosakat látom) jelölhetek valakit. Ha egyik elé sem teszel pipát, akkor sima ismerõs. Ezen kívül választhatom, hogy Követem-e vagy nem, de ez nem ugyanaz a a követés, mint eddig volt. Ha követem, akkor látom a dolgait, ha nem, akkor nem.

Ha valakit letiltok Facebook-on, akkor pontosan mi is történik? Kiírja neki, hogy én letiltottam? Látja, ha utána én bármit kirakok a falamra? Vagy azt, ha telefonon használom?

Nagyon fontos lenne, hogy ezeket tudjam! A válaszokat előre is köszi!

Legjobb válasz: Nem írja ki neki.Nem nem látja ha kiraksz valamit a faladra.Nem. Téged se lát... Olyan mintha nem is lenne Facebookod....És ha keres akkor vagy azt hiszi, hogy letiltottad, vagy azt, hogy nincs faceeed:DDDDDD

Nem írja ki neki.Nem nem látja ha kiraksz valamit a faladra.Nem. Téged se lát... Olyan mintha nem is lenne Facebookod....És ha keres akkor vagy azt hiszi, hogy letiltottad, vagy azt, hogy nincs faceeed:DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!