Találatok a következő kifejezésre: Azt látja ha (1388 db)

Van egy oldal ahol képeket lehet nézegetni, és letölteni. Ha letöltök egy ilyen képet az említett oldalról, az oldal kezelője azt látja? Ha látja mit hagy maga után a számítógépem?

Legjobb válasz: A kezelõ semmit nem lát belõle max azt hogy az adott dolgot hányszor töltötték le eddig de többet nem, és a gépeden semmi nyomot nem hagy, csak a képet tölti e, vagy amit épp letöltöttél.

A kezelõ semmit nem lát belõle max azt hogy az adott dolgot hányszor töltötték le eddig de többet nem, és a gépeden semmi nyomot nem hagy, csak a képet tölti e, vagy amit épp letöltöttél.
ez így nem teljesen igaz. az, hogy egy adott szerveren melyik ip, mikor, melyik fájlt kérte le, az minden további nélkül naplózható. Egy adott számítógép minden további nélkül megjelölhetõ pl. egy sütivel, ha a böngészõ beállításai ezt megengedik. Az, hogy az illetõ az adott oldalon mit csinál, pl. nyom egy jobbgombot, hogy elõcsalogassa a kép mentése menüpontot, egy nem túl bonyorult, a lapba beágyazott rutinnal figyelhetõ. Tehát annak a rögzítése, hogy te éppen mit csinálsz egy adott oldalon, az leginkább az oldal megalkotóinak lelkesedésén múlik.
Viszont ezt a problémát is meg lehet oldani, egy print screennel.

Ha facebookon nézegetem valakinek az adatlapját akkor azt látja, ha akkor ő is fent van?

Legjobb válasz: Nem látja, nyugodtan nézegesd a titkos szerelmed képeit :)

Nem látja, nyugodtan nézegesd a titkos szerelmed képeit :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ha törlök egy ismerőst, akkor az látja ha fent vagyok?

Legjobb válasz: ha melletted van akkor igen

ha melletted van akkor igen
A kérdező hozzászólása: Ja izé. Skypeon, azt elfelejtettem. :D
ha be van kapcsolva a publikus státusz akkor utána tud járni. Amúgy kérdõ jel lesz a helyén, és tudni fogja hogy törölted.


Én azt látom ha vki a chatről letilt facebookon?

vagy van-e vmi hack h lássam ki tilt le a chatjéröl ?

Legjobb válasz: Nem. Nincs.

Nem. Nincs.
Nincs ilyen funkció, csak klub azoknak, akik szeretnék.
Klub van, funkció nincs és nem is lesz.

Ha a Facebookon bejelölök egy embert, de utána visszavonom, akkor látja? És, ha a közeli ismerősnekl jelölöm azt látja?

Itt volt egy haverom és bejelölt egy lányt a nevemben.

Legjobb válasz: A piszok! Nem mindegy, hogy látja-e? Visszavonod. Ha a csaj értetlenkedik, neki is elmondod, hogy a haverod tette. De mindegy. Szerintem ha a bejelöléskor nem ült a csaj a gépnél és rögtön visszavontad, akkor nem látta. A közeli ismerõsök egy lista. Azt, hogy milyen listákba rendezed az ismerõseidet, csak te látod.

A piszok! Nem mindegy, hogy látja-e? Visszavonod. Ha a csaj értetlenkedik, neki is elmondod, hogy a haverod tette. De mindegy. Szerintem ha a bejelöléskor nem ült a csaj a gépnél és rögtön visszavontad, akkor nem látta. A közeli ismerõsök egy lista. Azt, hogy milyen listákba rendezed az ismerõseidet, csak te látod.
A kérdező hozzászólása: De, ha bejelöltem, de utána visszavontam, azt látja?
A kérdező hozzászólása: Akkor nem kellett volna visszavonnom.Köszi.
Meg is välaszoltad. A FENY miatt!
Utcán úgy, ahogy te utcán a tükörbe nézel. Sajnos természetes fénynél több hiba meglátszik...

Miért van az, hogy ha a tükörbe nézek akkor tök nem látom magam csúnyának, de ha lefényképezem magam akkor igen?

Legjobb válasz: "tök nem látom magam csúnyának" érdekes megfogalmazás :D na mindegy azért,mert a tükörben máshogy látod magad. a képeken nézel ki úgy,ahogy mások is látnak téged,mivel a tükör 1dimenzióval csal...de volt már több ilyen kérdés is.oda is le lett írva

A kamera meg a fényképezõgép mindenkit kövérít!!!! Ezt ki nem tudja/hiszi el xD.
"tök nem látom magam csúnyának" érdekes megfogalmazás :D na mindegy azért, mert a tükörben máshogy látod magad. a képeken nézel ki úgy, ahogy mások is látnak téged, mivel a tükör 1dimenzióval csal...de volt már több ilyen kérdés is.oda is le lett írva
Furcsa, ezzel én is így vagyok. Egyébként szerintem azért, mert a tükörben látod magad, és úgy "állítod be" magad, hogy jó legyél :D. Fényképen meg csak belenézel a gépbe, és lesz, ami lesz.
talán mert más szemszögbõl nézed magad
Magával szemben általában mindenki sokkal kritikusabb, persze vannak kivételek, akiknek meg abszolút nincs önkritikájuk :D
A kérdező hozzászólása: akkó mindenki csúnyának lát?XD
Dettó ugyanez van velem is! Milyen már...:D
De ez tényleg igaz, hogy olyannak látnak, amilyen a képeken vagyok?:D Mert én valahogy sokkal szebbnek érzem magam élõben és mindig is reméltem, hogy olyannak látnak, amilyennek én látom magam a tükörben.
egy megoldás fényképezd le magad a tükörbe
nemvagy fotogén.. egyébként mindenki más élõben és képen..
Azt hittem, ezzel csak én vagyok így. De nemár..ez tök frusztráló. A képeken olyan gáz vagyok, de mikor belenézek a tükörbe, akkor meg vagyok elégedve magammal. Amúgy is kicsi az önbizalmam, de most még kisebb lett:S

Ha letiltom egy ismerõsömet a facebookon, akkor õ azt látja?

Nem akarom,hogy lássa,miket osztok meg,és miket írkálok a falamra.Ezt õ megtudja?Ha rámegy az adatlapomra akkor semmi aktivitást nem mutat neki?És ha egy közös ismerõsünkkel írogatunk a falamra akkor rájön ,hogy õ le van tiltva azért nem látja?Tudja,hogy szoktam fent lenni sokszor,a múltkor is egy beszélgetés során elhangzott egy közös ismerõsünktõl,hogy jó amit neki küldtem a falon....és csak nézett,hogy nem szokott fent látni sosem ...akkor õ,hogy nem látta hogy mit küldtem??... Na jó kicsit hosszú lettem,de tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Ha letiltod, azt jelenti, hogy nem lát téged. Egyáltalán. A profilodat se, semmit, sehogy. Ha az üzenõfali bejegyzéseid láthatóságából zárod ki, azt nem látja. Ha valakinek a falára írsz, annak a bejegyzésnek a láthatóságát az a valaki szabályozza, az adatvédelmi beállításokban.

Ha letiltod, azt jelenti, hogy nem lát téged. Egyáltalán. A profilodat se, semmit, sehogy. Ha az üzenõfali bejegyzéseid láthatóságából zárod ki, azt nem látja. Ha valakinek a falára írsz, annak a bejegyzésnek a láthatóságát az a valaki szabályozza, az adatvédelmi beállításokban.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat úgy értem, hogy a korlátozott listára teszem!:)
A korlátozott lista elvileg azt csinálja, hogy a bejegyzéseidet nem fogja látni. Azt, hogy beteszed ebbe a listába, nem fogja látni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, de akkor biztos rájött mert a közös ismerõsünknél volt, és õ mutatta a neki, hogy miket szoktam küldözgetni, és abból õ nem lát semmit.Ez gáz nem?
Hát igen, ez így gáz. Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy a közös ismerõs elõl is elrejtettem a dolgokat, akivel gyakran beszél. :D Dehát ugye most már így utólag nem tudsz mit tenni, valahogy ki kell magyaráznod... akár megpróbálhatod beadni neki, hogy véletlenül adtad hozzá a Korlátozott listához, hátha beveszi. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen az lesz..bár az egyik magyarázatom az lenne ha bevallanám, hogy már mondtam neki százszor, hogy ne ossza meg egyfolytába a dolgaimat, beleértve a képeimet..na majd kiötlök valamit, hogy ne legyen sértõdés..köszönöm szépen neked a felvilágosítást:D Minden válaszra zöldet nyomtam!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!