Találatok a következő kifejezésre: Azt ki meg hogy hány (43 db)

mamanet.hu timmermann.hu
Igen, nézd meg nyugodtan a fenti weboldalakat. Csak ne feledd el, hogy az ott található adatok nem törvényszerûek, csak átlagok. Valószínûleg a babád méretei eltérhetnek azoktól, de ne ijedj meg attól!!
Itt azt is láthatod hogy néz ki! http://www.ehd.org/movies.php?mov_id=224&language=38 Itt a megtermékenyüléstõl mutatják a heteket, így ha 12 hetes vagy, akkor a 10 hetes videót nézd. (ha nem úgy tettem be a linket, akkor a feliratot ki tudod választani a gördítõsávból) Jó mulatást!

A shop builder-röl szeretnék rendelni de azt nem találtam meg hogy hány napon belül érnek ki és körülbelül hány órakor szoktak jönni valaki segíteni?

fehérje

Legjobb válasz: 4-5 nap a szállitási idõ a rendeléstõl A futár érkezése bizonytalan általában délelõtt de elõtte telefonál általában ha megadod nekik a számod a rendeléskor

4-5 nap a szállitási idõ a rendeléstõl A futár érkezése bizonytalan általában délelõtt de elõtte telefonál általában ha megadod nekik a számod a rendeléskor
Ha van raktáron és utánvétellel kéred, ill. ha du. 3-4-ig leadott a rendelésedet, akkor már a következõ munkanapon kihozzák, hogy mikor, az már a futártól függ, nem a bolttól.

Kinek mennyit tevedett az ultrahang a baba korat illetoen? Mennyire pontosan allapitja meg hogy hany hetes a baba?

Legjobb válasz: Az orvos mondja meg, hogy mennyi idõs lehet a baba, nem az ultrahang. Szóval ez az orvoson múlik, aki gondolom a baba fejlettségébõl állapítja meg, így szerintem maximum 1 hetet tévedhet, de valószínûbb, hogy pár napra pontosan meg tudják mondani.

Az orvos mondja meg, hogy mennyi idõs lehet a baba, nem az ultrahang. Szóval ez az orvoson múlik, aki gondolom a baba fejlettségébõl állapítja meg, így szerintem maximum 1 hetet tévedhet, de valószínûbb, hogy pár napra pontosan meg tudják mondani.
Alapból 1-2 hetes eltérés van mindig. Az örvos mindig 2 menzesz közé teszi a fogantatás idõpontját, de abszolút nem biztos h a peteérés is pont oda esett. Ultrahang által meghatározott méretekbõl kiindulva inkább több infóhoz jutsz. Vagy nézd meg a Jónás naptárban, mikor voltál termékeny :)

Azt ki mondja meg hogy hány gramm a pici?

25 hetes vagyok.Voltam két ultrahangon,de ott sem mondtak a súlyáról semmit,meg az orvos se.Ki tudja akkor ezt nekem megmondani?

Legjobb válasz: szia az orvos mondaná meg, de igazából nekem is eddig csak 2x mondta a súlyát, pedig havonta megyek u.h.-ra. 34hetes kismama, boldog babavárást

szia az orvos mondaná meg, de igazából nekem is eddig csak 2x mondta a súlyát, pedig havonta megyek u.h.-ra. 34hetes kismama, boldog babavárást
Amikor lemérik a Babádat (combcsont, fejkörfogat, haskörfogat, stb.) az UH kiad egy becsült súlyt. Az orvostól kellene rákérdezned, hogy kb. mennyi lehet a súlya. Most a 25.héten kb. 700-800 gramm lehet, a 32.hétig kb. 100-200 grammot hízik hetente, a 32.héten kb. 1700-1800 gramm. A 33.héttõl kb. 200 grammot hízik, így a 40.hétre kb. 3400 gramm lesz. Ez a nagykönyv szerinti érték.
Az uh gép generálja a baba méreteibõl, de nem minden orvos mondja meg. Van ahol autómatikusan a papírodra írják, van doki, aki megbecsüli, de van, aki elvbõl nem mond semmit. Tehát orvosfüggõ. De a mért adatok alapján a neten lévõ táblázatokból egy átlag súlyt tudsz nézni.
Ha nem mondja, kérdezz rá. Néha úgy érzem, a dokik azt hiszik, minket az ilyesmi nem is érdekel. Pedig méreget a doki, és tényleg kiírja az uh., mert hát honnan máshonnan lehetne tudni, hogy jól fejlõdik a baba.
Esetleg ellenõrizd, nem-e túlmelegedés. Ha igen, akkor tisztítsd ki.

Szerinted is ezért rúgták ki Charlie Sheen t? Az állítólagos indok hogy alkoholista és pontatlan. Hány alkoholista van hollywoododban? Még sincsenek kirúgva, vagy lejáratva.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Charlie Sheent nem az eszéért szeretjük. A Két férfiból a 8. évad után rúgták ki, amikor a sorozat már érezhetõen kifulladt, Charlie is mondogatta, hogy lelép, aztán meg egy éven belül harmadszor küldték drogrehabra és emiatt a forgatás is leállt.

Charlie Sheent nem az eszéért szeretjük. A Két férfiból a 8. évad után rúgták ki, amikor a sorozat már érezhetõen kifulladt, Charlie is mondogatta, hogy lelép, aztán meg egy éven belül harmadszor küldték drogrehabra és emiatt a forgatás is leállt.
Charlie Sheen magát járatja le. Verte a nõit, nem járt be dolgozni, vagy totál berúgva, ha valaki megmondta véleményét, azt lekrvázta, büdöszsidózta. Azt nem értem, miért szimpatikus annyi embernek, ha az õ kollégájuk, alkalmazottuk viselkedne így, valószínûleg nem tolerálnák.
A kérdező hozzászólása: Jó de hány ilyen van az álomgyárban? Mégse küldik el õket
Sheen ellen épp nyomozás folyt gyilkossági kísérlet miatt, mivel a feleségét késsel kergette. Amíg nagyon sikeresek, vagyis jól el lehet adni a filmjeiket, sorozataikat, addig elnézõbbek velük, de pohár így is képes betelni. Gibson például döglött patkányokkal kedveskedett Julia Robertsnek a közös forgatásukon, no meg azzal viccelõdött, hogy mindig összeveri a hajléktalanokat. Az már a sokadik volt, hogy részegen vezetett, majd leku.rvázta és hosszan szidta az intézkedõ rendõrnõt. A lényeg a lényeg, hogy már leáldozott a csillaguk, de ennek ellenére nagyra tartják magukat, bekattantak, munkatársakat magukra haragították, sokan nem is hajlandóak velük dolgozni.
A kérdező hozzászólása: [link] [link] [link] [link] [link] Tom cruisról meg nem is mondtak konkrét alkesz dolgot , csak hogy ugrált opra kanapéján. Az meg aztán nagy indok. Mondjuk neki vannak is filmjei.
Tom Cruise az egyik legnagyobb hatalmú színész egész Hollywoodban, elég sok kéne ahhoz, hogy õt teljesen lejárassák. Én mondjuk nem sírnék, ha eltûnne. :)

Ki az aki még rajtam kívül nem tudja azt hogy hány órakor és hány perckor született?

az aszcendensemet hogyan tudnám meghatározni ha nem tudom órára és percre pontosan hogy mikor születtem?

Legjobb válasz: Én sem tudom.

Én sem tudom.
Én sem tudom pontosan hánykor születtem.:-SS Kórházba meglehetne nézni szerintem próbálkozz ott. Mondjuk van egy idõ amit mondott anya, de nem tudja eldönteni... Így beírtam mindkét változtatot az aszcendes kiszámításakor, és ugyanaz jött ki. (Mellesleg a vércsoportomat én sem tudom.:dxd)
kérdezd meg anyukád...
én is csak kb-ra tudom...
Én sem tudom, pedig érdekelne... :((((( Pedig pont ez kell, hogy melyik órában, melyik percben születtél, ahhoz hogy kiszámíthasd az aszcendensedet.
én csak kb-re tudom, hogy valamikor 17:40-50 között születtem, ezért általában 45 percet számolok, fogalmam sincs pár perc eltérés mennyit számít....
A kérdező hozzászólása: na mondjuk azért én még tudom a vércsoportomat:D
én tudom és nagyon érdekel is. (:
Én tudom, de nem érdekel.
én a vércsoportomat nem tudom.
énis tudom
Én sem tudom, hogy hány órakor születtél. Érdeklõdj a kórházban.
A kérdező hozzászólása: oké majd megnézem:D
Szerintem a legtöbb ember nem tudja. De én tudom. Viszont szerintem ezt azért jó tudni. Az aszcendensedet óra és perc nélkül nem tudod kiszámolni. Viszont, anyukád biztos tudni fogja, mikor, de ha nem, a születési anyakönyvi kivonatba biztosan benne van.
én nem értem, nem tudja mikor szült?nagyjából se? én anyukám négyszer szült és mind a négyet tudja hogy mikor.
Ha a horoszkóp miatt kérdezted akkor jó hír hogy ha kb. tudod (mint ahogy itt sok válaszoló is írta) akkor be lehet pontosítani életesemények alapján. Már ha vannak. Gyerek születése, házasság, testvér születése, költözés, betegség, baleset, halál stb.... Ha "komolyabb" esemény nem volt az életedben akkor sajnos csak találgatni lehet, bár vannak egyszerû esetek, amikor könnyebb meghatározni, máskor meg ha sok eseményt adsz is meg gubancos.
Én se tudom. Csak nagyjából. Olyan délután 2kor, ha minden igaz. Ja, és én se tudom a vércsoportom.:P
én anyumtól ugytuudom, hogy reggel 9 körül születtem azt mondta kicsit elõbb, szal olyan 8:58 körülre teszem :D
még anyám sem tudja.Anikor kérdezem a válasz:Olyan hamar születtl, hogy már a 9 órási szoptatásra behoztak./Na osszam el?!/
A kérdező hozzászólása: anyukám se tudja hogy mikor születtem:D annyit tud hogy reggel 8után:D
Milyen anya az aki nem tudja hánykor született a gyerek? Én tudom. A családból mindneki tudja.
000063547452844%
1 m3 levegõben 0, 2 mg NO2 lehet, 1 m3 levegõ megegyezik 1000 dm3 levegõvel, 1 dm3 levegõ tömege 1, 29 g, 1000 dm3 levegõ tömege 1290 g, 1290 g levegõben lehet 0, 2 mg NO2, 1290 g levegõben lehet 0, 0002 g NO2. 100 g levegõben lehet x g NO2. x=0, 02*1290=0, 0000155%

Az erdőgazdaság elhatározza, hogy az erdőből fenyőfákat vágnak ki. Az erdő 99%-a fenyőfákból áll, a favágás után az erdő 98%-a még mindig fenyő lesz. Az erdő hány százalékát akarják kivágni?

Legjobb válasz: Tegyük fel, hogy 100 fa maradt, ebbõl 98 fenyõ, 2 egyéb! Mivel egyéb fából nem vágtak ki semennyit, eredetileg is 2 volt, ami 1%-ot képviselt, a maradék 99% pedig 2*99=198 fenyõfa. 198-98=100 fenyõ, ami az eredeti 2+198=200 fának az 50%-a. Az eredeti erdõ 50%-át akarják kivágni.

Tegyük fel, hogy 100 fa maradt, ebbõl 98 fenyõ, 2 egyéb! Mivel egyéb fából nem vágtak ki semennyit, eredetileg is 2 volt, ami 1%-ot képviselt, a maradék 99% pedig 2*99=198 fenyõfa. 198-98=100 fenyõ, ami az eredeti 2+198=200 fának az 50%-a. Az eredeti erdõ 50%-át akarják kivágni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!