Találatok a következő kifejezésre: Azt ki meg hogy (3214 db)

Mennyire megbízhatók azok az alkalmazások facebook-on amelyek azt mutatják meg hogy ki nézte meg az adatlapod ma, ki a legnagyobb rajongód (ki szokta megnézni legtöbbször)? Bővebben lenn.

Mert úgy tudom hogy a facebook-nak van egy ilyen adatvédelmi szabályzata hogy senkir?l sem oszthatják meg hogy mikor kinek az adatlapján nézett meg bármilyen képet vagy bejegyzést.ÉS ha esetleg ezekkel az alkalmazásokkal nem is, létezik bármiféle program vagy megoldás erre amivel megtudhatja valaki hogy ki nézte meg az adatlapját, vagy valamelyik képét, bejegyzését?

Legjobb válasz: Ha létezne is, szerinted hogy derülne ki az, hogy tényleg az igazat írja vagy csak találomra bead neveket???

Ha létezne is, szerinted hogy derülne ki az, hogy tényleg az igazat írja vagy csak találomra bead neveket???
teljesen megbízhatóak, nekem azóta a fogam is fehérebb, és a bundám meg fényesebb és dúsabb mióta ilyeneket használok!
Én úgy derítettem ki, hogy megcsináltam egymás után kétszer, természetesen más neveket dobott ki. Másikat is próbáltam ott meg kidobta, hogy kik nézik az adatlapom, de túl sok nevet sorolt fel, szóval nem volt hihetõ. Azért ráírtam az egyikre, aki éppen nézte az adatlapom állítólag és nem válaszolt, szóval nem volt fészen.

A my top fans alkalmazás a facebookon azt mutatja meg, hogy ki nézi legtöbbször az adatlapom?

Legjobb válasz: Azt, hogy ki lájkolja többet a posztjaidat, meg ki kommentel a képeidhez vagy akármidhez a legtöbbet.

Azt, hogy ki lájkolja többet a posztjaidat, meg ki kommentel a képeidhez vagy akármidhez a legtöbbet.

34 hetes terhes vagyok, az urologian azt állapították meg, hogy vesetágulatom alakult ki a terhessegtől, sokat kell kutyapózban lennem, járt vki így közületek?

Legjobb válasz: Igen, én is így jártam, be is kellett feküdnöm a kórházba. Kb. ugyanennyi idõs terhes voltam mint te. A nõgyógyászok még az urológusnak is be akarták beszélni, hogy biztos vesekövem van, hiába magyarázta nekik az urológus, hogy csak a baba feküdt rá a vesevezetékemre. :S Mikor megszületett a baba, és mentünk hazafelé, még csináltak egy ultrahangot, de addigra már szinte semmi nem látszódott a tágulatból. Remélem te is hamar rendbe jössz.

Igen, én is így jártam, be is kellett feküdnöm a kórházba. Kb. ugyanennyi idõs terhes voltam mint te. A nõgyógyászok még az urológusnak is be akarták beszélni, hogy biztos vesekövem van, hiába magyarázta nekik az urológus, hogy csak a baba feküdt rá a vesevezetékemre. :S Mikor megszületett a baba, és mentünk hazafelé, még csináltak egy ultrahangot, de addigra már szinte semmi nem látszódott a tágulatból. Remélem te is hamar rendbe jössz.
Nekem erõs, deréktáji (bal oldali), tompa fájdalmam volt. Elõfordulhat láz is, nekem az nem volt. (elsõ válaszoló)
Szia!Én is így jártam, kb a 16. hét környékén kezdõdött. Nekem is a kutyapózt javasolta az urológus, hogy tehermentesítsem a vesémet. Jelenleg már nincs panaszom egy pár hete, de nagyon kellemetlen volt, ráadásul nekem párosult vesehomokkal is. Párszor voltam kontrollon a kórházban, megnézték Uh-al, és nem nõtt a tágulat. Remélem azóta már el is múlt. Sokunknál így van egyébként, van több ismerõsöm is akiknél elõjött ez a tágulat. A dokim azt mondja hogy általában azoknál van ez, akiknél a jobb oldalra "fészkelte" be magát a baba. Nekem is a jobb oldalom van a baba is meg a tágulat is. Jobbulást, és boldog babavárást! 40.hetes kismami
Hadd kérdezzem meg, hogy milyen tünetekkel jár a vesetágulat? Még nem hallottam róla semmit. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Nekem semmi tünetem nem volt, csak volt egy kis baktérium a vizeletemben, aztán az urológus ezt mondta, de a nõgyógyász szerint nem kell aggódnom, mert nincs más tünetem, de õ mindent ilyen könnyedén vesz....


Hogy lehet egy embert a facebookon megkeresni úgy hogy csak azt tudjuk hogy néz ki meg hogy hol lakik? (FONTOS)

Legjobb válasz: Hát majd pár évtitûzed múlva biztos lesz ilyen,hogy kinézet szerint kereshetünk,de most még ilyen nincs.Város szerint ha jól tudom nem lehet keresni.

Hát majd pár évtitûzed múlva biztos lesz ilyen, hogy kinézet szerint kereshetünk, de most még ilyen nincs.Város szerint ha jól tudom nem lehet keresni.
*évtized

Véletlen küldtem egy levelet az iwiwröl azt ki akartam törölni, azt nyomtam meg, hogy kizárás azóta nem jön elö az iwiwem. Mit csináljak, hogy visszajöjjön?

Sürgös az egyik barátnömtöl várok levelet onnan.Rádásul kizártam pedig nem akartam.

Legjobb válasz: Ismerõs és ismeretlen feladót is kizárhatsz a postaládádból. A kizárt feladótól kapott levelek automatikusan törlõdnek, megnézni õket késõbb sem lesz módod. A kizárt felhasználó úgy látja, hogy minden neked küldött levele olvasatlanul kerül törlésre. A kizárt felhasználókat vissza lehet engedni az "[Üzenetek] oldal" bal oldali menüsorában található "kizárt felhasználók" menüben.

Ismerõs és ismeretlen feladót is kizárhatsz a postaládádból. A kizárt feladótól kapott levelek automatikusan törlõdnek, megnézni õket késõbb sem lesz módod. A kizárt felhasználó úgy látja, hogy minden neked küldött levele olvasatlanul kerül törlésre. A kizárt felhasználókat vissza lehet engedni az "[Üzenetek] oldal" bal oldali menüsorában található "kizárt felhasználók" menüben.
HA BARÁTNÖD CSAK TUDOD A TEL SZÁMÁT AMUGY HA ISMERÖSÖD AKKOR MAJD MEGNÉZI AZ EMAIL CIMED VAGY NÉZD MEG TE HA NEM TUDSZ BELÉPNI AKKOR KÉRJ MEG VALAKIT HOGY ÜZENJEN NEKI AZ IWIW EN HA KELL SEGITEK PRIVIBE IRD MEG A NEVÉT + A TIED VÁROS STB

Ki az előadó? A szövegéből ennyit írtam fel : "Te úgy mentél el. Azt mond meg hogy lesz tovább, velünk voltak már csodák. " Charlie-s hang. Rákerestem you tube-on is de semmi. Köszönöm, ha valaki megírja.

Egy férfi el?adótól hallottam febr.11-én (hétf?n) reggel 5 óra körül a Klubrádióban. Charlie-s hang. Rákerestem you tube-on is de semmi. Köszönöm, ha valaki megírja.

Zsugorodott a bal vesém, ultra hangon azt állapították meg, hogy a körvonala alig ki vehető és meszesedés látható a peylonban, ez mit jelent?

mire számíthatok? bocsi ,ha rosszul írtam volna a peylont!

Legjobb válasz: Amíg a másik veséd egészséges,addig semmi komolyabb gond nincs.Ugyanúgy élhetsz,sportolhatsz ,mint eddig.Sok folyadékot igyál,dolgoztasd a ép vesédet.Napi 1 sör orvosilag javallott.Ez nem vicc!!!

Amíg a másik veséd egészséges, addig semmi komolyabb gond nincs.Ugyanúgy élhetsz, sportolhatsz , mint eddig.Sok folyadékot igyál, dolgoztasd a ép vesédet.Napi 1 sör orvosilag javallott.Ez nem vicc!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a nyugtatást, de van egy kis gondom lisztérzékeny vagyok!!
kiveszed az elemet....
Kiveszed az elemet. Az idõ enélkül is megy tovább...

Hogyan birjam ki meg masfel evig ezekkel az emberekkel?

Egyetemi, nagyon zart kozossegrol van szo, messze az otthonomtol. Gyulolok ott lenni, harmadik eve jatszok egy szerepet, amit meg akkor vettem fel, amikor odamentem. Nagyon kezdek elfaradni benne, de levenni nem tudom, mert ok igy szoktak meg, es mar nekem is megszokassa valt. A valodi barataim, csaladom koreben nagyon maskepp viselkedem, az vagyok igazan en. Az egyetemen csak tanulni szeretek, az emberek kozott nem erzem jol magam. Ezt egyebkent senki nem mondana meg, kozepszeru nepszerusegnek "orvendek", sokat beszelgetek mindenkivel, csak hetvegere faradok ki ebben. Az ottani, hozzam legkozelebb allo lany, sokszor lehulyez, kinevet, nyilvanosan. Olyan, mintha a sajat kisebbrendusegi erzeseit, altalam akarna legyozni. Sikerul is neki, mert en valoban egyre butabbnak erzem magam, a jegyeim is romlanak, pedig alapbol nagyon jol tanulok. (Vizsgaktol egyenesen rettegek es ez latszik is rajtam) Regen sok fiu vett korul (olyan gimiben voltam), es sokat jartak a kedvemben. Itt kb. nincs is fiu, igy a kulsomre se kapok soha pozitiv megerositest. Ezek miatt egyre negativabb vagyok, igy mar kedvesnek se tartom magam. Teljesen elbizonytalanodtam, butanak, es csunyanak erzem magam, pedig kifejezetten eros, hatarozott szemelyisegem volt regen. Olyan, mintha ezt elveszitenem. Ketsegbe vagyok esve, abba mar nem hagyhatom, kibirni nem tudom hogy fogom.

Legjobb válasz:
Ne várd azt,hogy mások támogassanak és mások mondják meg,hogy te ki vagy,hogy nézel ki,milyen a lelked!Ezt mindet csak te tudod meghatározni!Ismerd meg önmagadat.Ez a folyamat hosszú,és egyáltalán nem egyszerû.Ki kell békülnöd magaddal,de mielõtt ez megtörténhetne,építs magadnak elvekbõl,gondolatokból egy kis világot.Ezt a világot ne engedd,hogy más szétrombolja!Ne engedd,hogy elhitessék veled,hogy te rosszabb vagy!Nem vagy semmivel sem kevesebb,mint bárki más! Nem vagy se bunkó,se csúnya,se hülye,se semmi rossz!Minden ember értékes valamiért,még az is,akirõl azt gondolnád,hogy egyébként tapló..stb.Õk csak nagyon elégedetlenek önmagukkal,és õket ez rossz irányba terelte,mert nem tudtak mit kezdeni azzal az érzéssel.Nem találták meg a helyüket.De te megtudod találni!Mindenki megtudná találni,talán egy kis segítséggel ugyan.Nekem segítettek..hol példaképek,hol más emberek.. volt,hogy úgy segítettek,hogy csalódnom kellett bennük.Én rengeteget csalódtam.Ez vezetett oda,hogy réjöttem,hogy tényleg nem vagyok kevesebb másnál.És te sem vagy az!Mert értékes vagy.Helyed van a világban.Ott a helyed,ahol jól érzed magad.Bontakozz ki,dobd el a szereped,de tényleg lassan,nagyon,de nagyon lassan,apránként. Ha olyat mondtál,amit nem is úgy gondoltál és nem is úgy gondolod,akkor mond el,hogy sok mindenrõl kezd változni a véleményed.És akkor így bevezetheted a valós személyiséged anélkül,hogy rájönnének arra,hogy te eddig valaki mást játszottál. Sok szerencsét ehhez,és önmagad megtalálásához!Remélem mindent elérsz,amit az életben kitûztél célodnak.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne várd azt, hogy mások támogassanak és mások mondják meg, hogy te ki vagy, hogy nézel ki, milyen a lelked!Ezt mindet csak te tudod meghatározni!Ismerd meg önmagadat.Ez a folyamat hosszú, és egyáltalán nem egyszerû.Ki kell békülnöd magaddal, de mielõtt ez megtörténhetne, építs magadnak elvekbõl, gondolatokból egy kis világot.Ezt a világot ne engedd, hogy más szétrombolja!Ne engedd, hogy elhitessék veled, hogy te rosszabb vagy!Nem vagy semmivel sem kevesebb, mint bárki más! Nem vagy se bunkó, se csúnya, se hülye, se semmi rossz!Minden ember értékes valamiért, még az is, akirõl azt gondolnád, hogy egyébként tapló..stb.Õk csak nagyon elégedetlenek önmagukkal, és õket ez rossz irányba terelte, mert nem tudtak mit kezdeni azzal az érzéssel.Nem találták meg a helyüket.De te megtudod találni!Mindenki megtudná találni, talán egy kis segítséggel ugyan.Nekem segítettek..hol példaképek, hol más emberek.. volt, hogy úgy segítettek, hogy csalódnom kellett bennük.Én rengeteget csalódtam.Ez vezetett oda, hogy réjöttem, hogy tényleg nem vagyok kevesebb másnál.És te sem vagy az!Mert értékes vagy.Helyed van a világban.Ott a helyed, ahol jól érzed magad.Bontakozz ki, dobd el a szereped, de tényleg lassan, nagyon, de nagyon lassan, apránként. Ha olyat mondtál, amit nem is úgy gondoltál és nem is úgy gondolod, akkor mond el, hogy sok mindenrõl kezd változni a véleményed.És akkor így bevezetheted a valós személyiséged anélkül, hogy rájönnének arra, hogy te eddig valaki mást játszottál. Sok szerencsét ehhez, és önmagad megtalálásához!Remélem mindent elérsz, amit az életben kitûztél célodnak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a soraidat!! (kicsit el is pityeregtem magam, most epp hiper erzekeny vagyok) Az a baj, hogy ezt a szerepet nem is akarom levenni. Egyszeruen nem tudom oket szeretni, nem akarok felejuk baratkent fordulni, ebbol kovetkezik, hogy nem szeretnem ha ismernenek valojaban. Az itthoni kozegemben jol erzem magam. Vannak hithu barataim, igazi tarsaim. Itthon sokat segitek masokon, es ezt nagyon szeretem csinalni. Ott viszont egesznap olyanokkal vagyok, akikkel nem erzem jol magam, igy estere teljesen lemerulok, fasult leszek. Abban viszont tudom, hogy igazad van, hogy nem masoknak kene meghatarozni, hogy en mit gondolok magamrol. Tudom ki vagyok, csak nagyon adok masok velemenyere, ezen valtoztatnom kell. (Gyerekkoromban anyukam sulyos depresszios volt, igy kvazi en neveltem fel ot, szerintem innen jon az allando megfelelesi kenyszer. ) Tenyleg nagyon, nagyon koszonom!!
Azért az, hogy valaki nem hithû, nem jelenti egyben azt is, hogy nem rendes ember. Engem is kereszténynek neveltek, az értékrendet magaménak érzem, de az egyházat mint intézményt nem tartom semmire sem, ezért nem járok templomba sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!