Találatok a következő kifejezésre: Azt ki meg (5782 db)

Hogyan birjam ki meg masfel evig ezekkel az emberekkel?

Egyetemi, nagyon zart kozossegrol van szo, messze az otthonomtol. Gyulolok ott lenni, harmadik eve jatszok egy szerepet, amit meg akkor vettem fel, amikor odamentem. Nagyon kezdek elfaradni benne, de levenni nem tudom, mert ok igy szoktak meg, es mar nekem is megszokassa valt. A valodi barataim, csaladom koreben nagyon maskepp viselkedem, az vagyok igazan en. Az egyetemen csak tanulni szeretek, az emberek kozott nem erzem jol magam. Ezt egyebkent senki nem mondana meg, kozepszeru nepszerusegnek "orvendek", sokat beszelgetek mindenkivel, csak hetvegere faradok ki ebben. Az ottani, hozzam legkozelebb allo lany, sokszor lehulyez, kinevet, nyilvanosan. Olyan, mintha a sajat kisebbrendusegi erzeseit, altalam akarna legyozni. Sikerul is neki, mert en valoban egyre butabbnak erzem magam, a jegyeim is romlanak, pedig alapbol nagyon jol tanulok. (Vizsgaktol egyenesen rettegek es ez latszik is rajtam) Regen sok fiu vett korul (olyan gimiben voltam), es sokat jartak a kedvemben. Itt kb. nincs is fiu, igy a kulsomre se kapok soha pozitiv megerositest. Ezek miatt egyre negativabb vagyok, igy mar kedvesnek se tartom magam. Teljesen elbizonytalanodtam, butanak, es csunyanak erzem magam, pedig kifejezetten eros, hatarozott szemelyisegem volt regen. Olyan, mintha ezt elveszitenem. Ketsegbe vagyok esve, abba mar nem hagyhatom, kibirni nem tudom hogy fogom.

Legjobb válasz:
Ne várd azt,hogy mások támogassanak és mások mondják meg,hogy te ki vagy,hogy nézel ki,milyen a lelked!Ezt mindet csak te tudod meghatározni!Ismerd meg önmagadat.Ez a folyamat hosszú,és egyáltalán nem egyszerû.Ki kell békülnöd magaddal,de mielõtt ez megtörténhetne,építs magadnak elvekbõl,gondolatokból egy kis világot.Ezt a világot ne engedd,hogy más szétrombolja!Ne engedd,hogy elhitessék veled,hogy te rosszabb vagy!Nem vagy semmivel sem kevesebb,mint bárki más! Nem vagy se bunkó,se csúnya,se hülye,se semmi rossz!Minden ember értékes valamiért,még az is,akirõl azt gondolnád,hogy egyébként tapló..stb.Õk csak nagyon elégedetlenek önmagukkal,és õket ez rossz irányba terelte,mert nem tudtak mit kezdeni azzal az érzéssel.Nem találták meg a helyüket.De te megtudod találni!Mindenki megtudná találni,talán egy kis segítséggel ugyan.Nekem segítettek..hol példaképek,hol más emberek.. volt,hogy úgy segítettek,hogy csalódnom kellett bennük.Én rengeteget csalódtam.Ez vezetett oda,hogy réjöttem,hogy tényleg nem vagyok kevesebb másnál.És te sem vagy az!Mert értékes vagy.Helyed van a világban.Ott a helyed,ahol jól érzed magad.Bontakozz ki,dobd el a szereped,de tényleg lassan,nagyon,de nagyon lassan,apránként. Ha olyat mondtál,amit nem is úgy gondoltál és nem is úgy gondolod,akkor mond el,hogy sok mindenrõl kezd változni a véleményed.És akkor így bevezetheted a valós személyiséged anélkül,hogy rájönnének arra,hogy te eddig valaki mást játszottál. Sok szerencsét ehhez,és önmagad megtalálásához!Remélem mindent elérsz,amit az életben kitûztél célodnak.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne várd azt, hogy mások támogassanak és mások mondják meg, hogy te ki vagy, hogy nézel ki, milyen a lelked!Ezt mindet csak te tudod meghatározni!Ismerd meg önmagadat.Ez a folyamat hosszú, és egyáltalán nem egyszerû.Ki kell békülnöd magaddal, de mielõtt ez megtörténhetne, építs magadnak elvekbõl, gondolatokból egy kis világot.Ezt a világot ne engedd, hogy más szétrombolja!Ne engedd, hogy elhitessék veled, hogy te rosszabb vagy!Nem vagy semmivel sem kevesebb, mint bárki más! Nem vagy se bunkó, se csúnya, se hülye, se semmi rossz!Minden ember értékes valamiért, még az is, akirõl azt gondolnád, hogy egyébként tapló..stb.Õk csak nagyon elégedetlenek önmagukkal, és õket ez rossz irányba terelte, mert nem tudtak mit kezdeni azzal az érzéssel.Nem találták meg a helyüket.De te megtudod találni!Mindenki megtudná találni, talán egy kis segítséggel ugyan.Nekem segítettek..hol példaképek, hol más emberek.. volt, hogy úgy segítettek, hogy csalódnom kellett bennük.Én rengeteget csalódtam.Ez vezetett oda, hogy réjöttem, hogy tényleg nem vagyok kevesebb másnál.És te sem vagy az!Mert értékes vagy.Helyed van a világban.Ott a helyed, ahol jól érzed magad.Bontakozz ki, dobd el a szereped, de tényleg lassan, nagyon, de nagyon lassan, apránként. Ha olyat mondtál, amit nem is úgy gondoltál és nem is úgy gondolod, akkor mond el, hogy sok mindenrõl kezd változni a véleményed.És akkor így bevezetheted a valós személyiséged anélkül, hogy rájönnének arra, hogy te eddig valaki mást játszottál. Sok szerencsét ehhez, és önmagad megtalálásához!Remélem mindent elérsz, amit az életben kitûztél célodnak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a soraidat!! (kicsit el is pityeregtem magam, most epp hiper erzekeny vagyok) Az a baj, hogy ezt a szerepet nem is akarom levenni. Egyszeruen nem tudom oket szeretni, nem akarok felejuk baratkent fordulni, ebbol kovetkezik, hogy nem szeretnem ha ismernenek valojaban. Az itthoni kozegemben jol erzem magam. Vannak hithu barataim, igazi tarsaim. Itthon sokat segitek masokon, es ezt nagyon szeretem csinalni. Ott viszont egesznap olyanokkal vagyok, akikkel nem erzem jol magam, igy estere teljesen lemerulok, fasult leszek. Abban viszont tudom, hogy igazad van, hogy nem masoknak kene meghatarozni, hogy en mit gondolok magamrol. Tudom ki vagyok, csak nagyon adok masok velemenyere, ezen valtoztatnom kell. (Gyerekkoromban anyukam sulyos depresszios volt, igy kvazi en neveltem fel ot, szerintem innen jon az allando megfelelesi kenyszer. ) Tenyleg nagyon, nagyon koszonom!!
Azért az, hogy valaki nem hithû, nem jelenti egyben azt is, hogy nem rendes ember. Engem is kereszténynek neveltek, az értékrendet magaménak érzem, de az egyházat mint intézményt nem tartom semmire sem, ezért nem járok templomba sem.

Miert hiszik azok a lanyok akik modelek, vagy tancosnok azt magukrol, hogy ok szuperul neznek ki, meg dogosek?

elhiszem hogy jol neznek ki,de a mai vilagban a szepseg az egy megszokott dolog,tehat ok sem kulombek a tobbinel,meg lehet hogy sokkal butabbak is.

Legjobb válasz: "Miert hiszik azok a lanyok akik modelek, vagy tancosnok azt magukrol, hogy ok szuperul neznek ki, meg dogosek? ez volt a kerdes nem az hogy miert a szep noket valasztjak tancosnoknek,nehez ugye egy kerdest megerteni?" 1., Tanulj meg írni, mielõtt kioktatsz 2., Tanulj meg egymás mellé leírt szavakat értelmezni, mielõtt kioktatsz 3., Tanulj meg olvasni és megérteni, amit olvasol. Én egy szót nem írtam a táncosnõk és a szépség kapcsolatáról, ezt te hozzáképzelted. 4., A válasz pedig még mindig ugyan az: AZÉRT hiszik a modellek magukról, hogy dögösek MERT AZOK. Gyengébbek kedvéért a magyarázat: AZÉRT lettek modellek, mert DÖGÖSEK! Érted a logikai kapcsolatot a foglalkozás és a kinézet között, ugye? Aki nem néz ki jól az sose lesz modell, legalábbis attól biztos nem, hogy õ azt hiszi magáról... A táncoslányoknak meg a 90% azért dögös, mert a tánc remek alakot ad. Remélem ezt se kell magyarázni. No offense, de vagy a felfogásod nagyon nehéz, vagy nagyon rossz napod volt ma...

"Miert hiszik azok a lanyok akik modelek, vagy tancosnok azt magukrol, hogy ok szuperul neznek ki, meg dogosek? ez volt a kerdes nem az hogy miert a szep noket valasztjak tancosnoknek, nehez ugye egy kerdest megerteni?" 1., Tanulj meg írni, mielõtt kioktatsz 2., Tanulj meg egymás mellé leírt szavakat értelmezni, mielõtt kioktatsz 3., Tanulj meg olvasni és megérteni, amit olvasol. Én egy szót nem írtam a táncosnõk és a szépség kapcsolatáról, ezt te hozzáképzelted. 4., A válasz pedig még mindig ugyan az: AZÉRT hiszik a modellek magukról, hogy dögösek MERT AZOK. Gyengébbek kedvéért a magyarázat: AZÉRT lettek modellek, mert DÖGÖSEK! Érted a logikai kapcsolatot a foglalkozás és a kinézet között, ugye? Aki nem néz ki jól az sose lesz modell, legalábbis attól biztos nem, hogy õ azt hiszi magáról... A táncoslányoknak meg a 90% azért dögös, mert a tánc remek alakot ad. Remélem ezt se kell magyarázni. No offense, de vagy a felfogásod nagyon nehéz, vagy nagyon rossz napod volt ma...
Mivan? Ki kell ábrándítsalak, de PONT azt a lányt válogatják modellnek aki DÖGÖS. A randa, kövér, pattanásos ocsmányságokat nemnagyon fotózzák. A táncosoknak meg általában durva testük van, mert a komolyabb tánc fizikálisan egy élsport szintjén van. Akkor most mit nem értesz?
Sok az önbizalmuk.
az elsõnél a pont. Én sem értem õket, hiába csaj vagyok... De valami olyasmi lehet hogy azt hiszik magukról hogy szuperek mert õk modellek meg táncosok és csak õk lehetnek a legjobbak áhh nemértem....
A kérdező hozzászólása: kedves 17 53 as Miert hiszik azok a lanyok akik modelek, vagy tancosnok azt magukrol, hogy ok szuperul neznek ki, meg dogosek? ez volt a kerdes nem az hogy miert a szep noket valasztjak tancosnoknek, nehez ugye egy kerdest megerteni?
Felsõbbrendûségi érzésük van, csak azért, mert nekik összejött valami, ami sokaknak még nem.Az ilyen emberek elfelejtik, honnan jöttek, és hogy a szerencse forgandó.Mikor majd kiöregedett, csoffadt öreglányok lesznek, akkor talán azok az emberek, akiket azelõtt lenéztek és megvetettek, már régen anyagi jólétben fognak élni, amelyet a saját tudásukra, és nem a vakszerencsére alapozva teremtettek meg maguknak.Szóval ne búsulj, csak azzal törõdj, hogy TE sokra vidd az életben, legyenek céljaid.Az ilyenek véleményével meg ne is törõdj.Mindenki tudja, hogy jelentõs részük mûveletlen, tanulatlan, ostoba liba, aki a testébõl él, és nem az eszébõl.Tisztelet a kivételnek!
Szerintem meg a Kérdezõ elsõsorban arra a felsõbbséges viselkedésformára utalt, amit sokan közölük tanúsítanak másokkal szemben, és nem a külsejükre, csak rosszul fogalmazott, így meg félreérthetõ, vagy mást jelent.Azért, aki akarja, rájön, mit akart ezzel valójában kérdezni.Csak rosszul tette fel a kérdést. Azért nagyképûek, mert azt hiszik, hogy megtehetik, és a külsejük feljogosítja õket arra, hogy mindenkinél különbnek érezzék magukat.Mivel eleve szépek, sokukkal elszalad a ló, és ezért úgy gondolkodnak, hogy a legszebbek, és legtökéletesebbek csakis õk lehetnek, magyarán elszállnak maguktól a sikerek hatására.Megint csak tisztelet a kivételnek!
Azt még hozzátenném, hogy nem csak kifejezetten szép modellek vannak.Mondjuk létezik olyan, akinek a teste szinte tökéletes, az arca viszont nem az a tipikus babaarc, vagy nem is szép.Mihalik Enikõnek például nincs is szép arca, feje szerintem, hiába vékony, és hosszú lábú.Szóval ilyen is van. Ugyanígy van olyan táncoslány, akinek irigylem az alakját, de rusnya a feje, és nincs kisugárzása.
ha az utolsónak igaza van akkor érthetõbb a kérdés. A válasza is korrekt, azért, amit õ is leírt. Mert beképzeltekké és önteltekké válnak. Ez amúgy "természetes" emberi tulajdonság. A zseni is lenézni a bugyutát, a milliomos is lenézi a szegényt és a sikeres üzletember is lenézi a hólapátoló melóst.
19:05, ne vedd magadra, a csajszi (mert a havi fizumba mernék fogadni, hogy csaj tette fel a kérdést) igazából nem választ akar kapni, hanem csak azt szeretné látni, hogy más is annyira utálja a modell meg táncos csajokat, ahogy õ. Egyes lányoknál ez ilyen elemi igény (természetesen fõleg a nem különösebben szép lányoknál).
Ez is benne van a pakliban természetesen, talán kisebbségi komplexusa van, de az is lehet, hogy van ilyen ismerõse, akihez kellemetlen élményei fûzõdnek, és ezért alakult ki benne ez a kép.Persze ennek azért kisebb az esélye.Inkább a kisebbségi komplexus valószínû. Én egyébként nem arra céloztam a véleményemmel, hogy utálnám õket, mert én elférek mellettük.Viszont van egy bizonyos százalékuk, akire igaz fent leírtak közül néhány dolog.Persze nem lehet itt sem általánosítani.
Ha eddig nem fizetted ki, evidens, hogy most ki kell. Ha már kifizetted, akkor nem kell.
És szóltál nekik, hogy mégsincs szükséged rá? Esetleg bármikor szóltál tanárnak, hogy Te megvetted a könyvet?
Márpedig a gondolataidban senki nem tud olvasni. Ha nem volt akkor könyv, még utána rendeltek. Vagy volt róla szó, hogy mindenki szerezze be maga? Ha igen, akkor nem lenne most gond. Ha nem volt errõl szó, evidensnek kellett volna lennie, hogy idõvel meglesz. Akkor kellett volna mondani, hogy inkább ne fáradjanak ezzel, mert nem várod meg, amíg kihozzák.
A kérdező hozzászólása: még nem fizettem ki de már megvan akkor az minek nekem
A kérdező hozzászólása: Nem szóltam, de nem hittem hogy kell
Elvileg ki kell fizetni, hiszen neked lett megrendelve. Szólnod kellett volna, hogy Te megvetted boltban az adott könyvet, bár ha a rendelést leadták addigra, akkor ugyanúgy ki kellett volna fizetned. Max. annyit tehetsz, hogy keresel valakit, akinek szüksége van arra a könyvre és megveszi õ. Vagy pl. megveszed Te és alsóbb évfolyamosnak eladod, mint új könyv (hiszen az is lesz, mert csak az egyiket használod) pár száz forinttal olcsóbban, így nem buksz sokat rajta. Vagy felteszed vaterára, hátha el tudod adni.

Mennyire megbízhatók azok az alkalmazások facebook-on amelyek azt mutatják meg hogy ki nézte meg az adatlapod ma, ki a legnagyobb rajongód (ki szokta megnézni legtöbbször)? Bővebben lenn.

Mert úgy tudom hogy a facebook-nak van egy ilyen adatvédelmi szabályzata hogy senkir?l sem oszthatják meg hogy mikor kinek az adatlapján nézett meg bármilyen képet vagy bejegyzést.ÉS ha esetleg ezekkel az alkalmazásokkal nem is, létezik bármiféle program vagy megoldás erre amivel megtudhatja valaki hogy ki nézte meg az adatlapját, vagy valamelyik képét, bejegyzését?

Legjobb válasz: Ha létezne is, szerinted hogy derülne ki az, hogy tényleg az igazat írja vagy csak találomra bead neveket???

Ha létezne is, szerinted hogy derülne ki az, hogy tényleg az igazat írja vagy csak találomra bead neveket???
teljesen megbízhatóak, nekem azóta a fogam is fehérebb, és a bundám meg fényesebb és dúsabb mióta ilyeneket használok!
Én úgy derítettem ki, hogy megcsináltam egymás után kétszer, természetesen más neveket dobott ki. Másikat is próbáltam ott meg kidobta, hogy kik nézik az adatlapom, de túl sok nevet sorolt fel, szóval nem volt hihetõ. Azért ráírtam az egyikre, aki éppen nézte az adatlapom állítólag és nem válaszolt, szóval nem volt fészen.

4 hónapja csináltattam orrpiercinget, az elején még kampós volt benne, kb 1 hónapja cseréltem ki gömbösre, aminek a szára is vékonyabb. Ki tudom majd cserélni?

Arra vagyok igazából kíváncsi, hogy nem sz?kült már össze annyira, hogy ne tudjam kivenni? Vagy akik ilyet hordanak azoknak mi a tapasztalatuk? Fáj kicserélni? Miért és mivel jobb, mint a kis kampós vég?? Ezt csak simán ki kell húzni?

Legjobb válasz: szerintem nem jobb. tapasztalat... volt, hogy a törölközõbe akadt el, volt hogy éjszaka a párnába, aztán meg mehet a keresés, mert kicsi és könnyen eltûnik. Én kapósat használok, van 2 féle hosszúságú is, éjszakára, sporthoz stb a hosszút használom, mert az a biztos, az sehogy sem esik ki. A többi alkalmi piercing. A cserélés nem fáj, hiszen ahogy mondtad már túl van egy cserén, szóval annál csak jobb lehet. Még ha össze is szûkült a lyuk, akkor sincs gáz, mert nem a porc, hanem csak a bõr ment össze (mivel a porcnak az orrodban alig van vérellátása évekbe tellene, hogy összenõjön).

szerintem nem jobb. tapasztalat... volt, hogy a törölközõbe akadt el, volt hogy éjszaka a párnába, aztán meg mehet a keresés, mert kicsi és könnyen eltûnik. Én kapósat használok, van 2 féle hosszúságú is, éjszakára, sporthoz stb a hosszút használom, mert az a biztos, az sehogy sem esik ki. A többi alkalmi piercing. A cserélés nem fáj, hiszen ahogy mondtad már túl van egy cserén, szóval annál csak jobb lehet. Még ha össze is szûkült a lyuk, akkor sincs gáz, mert nem a porc, hanem csak a bõr ment össze (mivel a porcnak az orrodban alig van vérellátása évekbe tellene, hogy összenõjön).
Nekem volt már, hogy belenõtt. Semmi para, elõ egy izmosabb és kevésbé használt ollót. Ha levágod a gombot ki lehet venni. Évek óta van kampósom. A bolti nekem túl széles volt, mindig kiállt fenn vagy nagyon belógott, úgyhogy ezüst fülbevalóból hajlítottam magamnak egy megfelelõt. Ha összeforrt már nem fáj cserélni, de mivel belül könnyen felsértheted a bõrt be tud gyulladni. Porcba lévõ piercing nekem mindig akkor volt probélmamentes ha nem cserélgetem gyakran és néha lemosom alkoholban a környékét.
Ha vékonyabb szárú piercinget tettél be, mint ami eddig volt, akkor igen, kicsit összeszûkült a lyuk. De nem vészes, mert simán ki tudod tágítani, ha olyat veszel, aminek vastagabb a szára!:) Nekem volt kampós is, most meg ilyen bogyós végû van. Mind a kettõ jó, egyik sem esett csak úgy ki magától. Bár tény, hogy a kampós végû jobb, az szinte lehetetlen, hogy kiessen az orrodból... A cserélés egyáltalán nem fáj. És igen, a bogyós végût csak ki kell húzni, míg a másikat csavargatni-forgatni kell.. Macerásabb, és nehezebb is kicserélni.
Gondolom r00-tól rvalamennyiig vannak fájlok, ugye? ÉS KELL LENNIE EGY .rar kiterjesztésûnek. Azt csomagold ki.
Többlemezes csomagolás(pl a darabolt rar vagy zip) esetén rar formátumnál általában a *.rar kiterjesztésû fájllal, vagy ha az nincs, akkor *.r01-el kell kezdeni a kicsomagolást. Az összes többi rar fájlt (darabolás esetén értsd: r01, r02, r03, stb. vagy valami hasonló számozás) automatikusan feldolgozza a program. Lehet hogy hülyén magyarázok, de remélem valamit segítettem.
A kérdező hozzászólása: ja most néztem meg hogy r28-at is kéri de csak r27-ig van:(( most mitcsináljak??
Vedd meg a játékot eredetiben! Ha csóró vagy, spóroljál rá.
jobb helyeken már egyben vannak feltöltve a dolgok pl ncore

A my top fans alkalmazás a facebookon azt mutatja meg, hogy ki nézi legtöbbször az adatlapom?

Legjobb válasz: Azt, hogy ki lájkolja többet a posztjaidat, meg ki kommentel a képeidhez vagy akármidhez a legtöbbet.

Azt, hogy ki lájkolja többet a posztjaidat, meg ki kommentel a képeidhez vagy akármidhez a legtöbbet.

Azt szeretném meg kérdezni hogy a Saint's Row trilógia valamelyik részét ki tudom-e írni PS2-re? Vagy valamelyik ki lett adva? (nem nagyon vagyok ottohn a ps-sel kapcsolatban)

Legjobb válasz: A Saints Row egyik részét sem adták ki PS2-re. És így ki írni sem tudod mive nincs mit. De ha arra gondolsz hogy mondjuk a PC verziót ki írni PS2-re,az nem lehetséges,mert nem ilyen egyszerû hogy "arra írom".A játékokat az adott platformra kell fejleszteni,optimalizálni amit csak a játék fejlesztõje tud megtenni,ezt te nem tudod megtenni.

A Saints Row egyik részét sem adták ki PS2-re. És így ki írni sem tudod mive nincs mit. De ha arra gondolsz hogy mondjuk a PC verziót ki írni PS2-re, az nem lehetséges, mert nem ilyen egyszerû hogy "arra írom".A játékokat az adott platformra kell fejleszteni, optimalizálni amit csak a játék fejlesztõje tud megtenni, ezt te nem tudod megtenni.
A kérdező hozzászólása: Kár. De azért köszönöm a segítséget :)
nem lehet. a konzolok(ps3, xbox.stb) egy játéknak más a grafikája. a gta liberty city ps2-re meg xbox 360-on megnéztem és eltérõ.

Ki még az aki gyűlöli Gomez kisasszonyt, meg a bíbörkéjét? XD

Legjobb válasz: Nekem maximum annyi a problémám velük, külön-külön is, és amikor egy párként szerepelnek is valahol, hogy akár akarom akár nem, a képembe nyomják õket. Egyiküknek sem fog meg a kinézete, zenéje, stílusa, véleménye, hónaljszõre (ahogy az elõzõ válaszokból levettem xD), ennek ellenére mindenhol ott vannak, mindenki róluk beszél. És nekem meg hallgatnom és látnom kell, és el kell viselnem, hogy az MTV díjátadóin a rock kategóriát annyira semmibe veszik, hogy még csak élõben fel sem hívják a díjazottakat a színpadra (javítsatok ki ha nem így van, én egyszer néztem egy díjátadót!) Ezen kívül nem lenne velük bajom, de még ezeket figyelembe véve se mondok olyat, hogy gyûlölöm õket. Selena zenéje még el is megy az ízlésemhez, és szép is. Justint meg max irigylem a sok pénzéért. :) 14/L

Nekem maximum annyi a problémám velük, külön-külön is, és amikor egy párként szerepelnek is valahol, hogy akár akarom akár nem, a képembe nyomják õket. Egyiküknek sem fog meg a kinézete, zenéje, stílusa, véleménye, hónaljszõre (ahogy az elõzõ válaszokból levettem xD), ennek ellenére mindenhol ott vannak, mindenki róluk beszél. És nekem meg hallgatnom és látnom kell, és el kell viselnem, hogy az MTV díjátadóin a rock kategóriát annyira semmibe veszik, hogy még csak élõben fel sem hívják a díjazottakat a színpadra (javítsatok ki ha nem így van, én egyszer néztem egy díjátadót!) Ezen kívül nem lenne velük bajom, de még ezeket figyelembe véve se mondok olyat, hogy gyûlölöm õket. Selena zenéje még el is megy az ízlésemhez, és szép is. Justint meg max irigylem a sok pénzéért. :) 14/L
Én! DE NAGYON!
Én csak Beabert Selenát birom I:P
én kajak nem szeretem õket O_O
omg.XD
még arról is cikket írnak, hogy leborotválta a hónalját...' ez kajak? XDD szakadoooook:) Hol lehet elolvasni? Vagy csak kitaláltad? szakadnok a röhögéstõl
Selenát bírom.. de Bieber-t..xS 600méterrel a föld fölött jár..:S és mégcsak nem is néz ki jól..sõõt.. csúnya.X)) nem születhet mindenki helyesnek..:DD ezzvan.:D
Gyûlölni??!! Hol élsz te??!! Hogy gyûlölhetne valakit az ember, akit nem ismer, de még csak soha nem is látott? Maximum nem szimpatikusak neked. Külöben gratulálok az értelmes kérdéshez, gondolom rendkívüli hasznát fogod venni a válaszoknak, nincs jobb dolgod??!
selenát birom attol függetlenül hogy lezbikus xDD
én csak bíbõrkéjét gyûlölöm Selenát birom
A kérdező hozzászólása: Kedves 6. télleeeg?????? XD most komolyan kérdezem. am sztem nem az. XD
Kedves emberek, akik gyûlölik Selenát! Én szeretem õt, nagy rajongója vagyok, de kérlek titeket, hogy TARTSÁTOK MEG MAGATOKNAK A VÉLEMÉNYETEKET!!!! Ha nem szeretitek nem kell vele foglalkozni! Ennyi, mit kell most ezt híresztelni? Biebert én sem bírom, de akkor sem rakok ki gyûlölködõ kérdéseket róla, mint ti. Én megértem, hogy nem mindenki szereti õt, de akkor sem kell ezt így kiírni.... -.-"
Örömmel látom, hogy vannak még jó ízlésû emberek! Csak azt nem értem, hogy ha mindenki szidja õket, akkor miért van több száz milliós megtekintésük a youtube-on? Pedig szinte mindenki azt mondja, hogy milyen [email protected], akik meg dicsérik, nagyon kevesen vannak. Pedig a videóiknál látható megtekintésszám nem erre utal...ugyanez a helyzet Magyarországon is. Csak, hogy pár példát említsek Fluor, Sp és persze MM. Ez szégyen.
egyet értek az elõzõvel. Aki/akik tudnak valamit van max 3 millió nézettségük, de tényleg az a maximális. s a bohócokat nézik 15 millióan. De ha mindenki utálja ... miért???
Én csak dzsásztint utálom... Mit mutoga metálvillát, miközbe azt mondja, hogy õ az új Kurt Kobain!
Mindkettõ egy nagy nulla, pont úgy ahogy a lmfao, fluor, sp, béci, one direction is. Ezek tehetségtelen szardarabok akiknek semmi munkájuk nincs a "zenéikben".
A kérdező hozzászólása: Ó, kedves utolsó! Végre valakivel egyetértek :D
drááága 11, 17 és 18! Nem tom melyik világban jó Szalonna! Az a csaj még a vágóhídra sem lenne jó! xD Bieber??? Tartsunk "disznóvágást"! Holnap úgyis szülinapom...vacsinak jók lesznek...igaz h soványkák de megteszik! xD
Én nekem Bieber nem szimpi annyira olyan b*zis kicsit vagy olyan kisfiús, de azért vannak jó számai.Selenával igazából nincs bajom, Jó számai vannak és jó színésznõ.Csak kicsit zavar ez a "kapcsolat", mert nem illenek össze.Selena érett Bieber nem.Járjon valamelyik korhoz hozzáillõ lánnyal, nem egy 20 éves "nõ"-vel
Õk is csak azért járnak, hogy több legyen a pénzük. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha egyszer kiderül, hogy ez csak egy érdekkapcsolat, azok után hogyan tudnának párra lelni. Szerintem nem csak a rajongójuk bizalmával játszanak, hanem a saját méltóságukkal is. Ha akartok, szóljatok le, Én örülnék, ha megtalálnák a boldogságot, de külön-külön, mert ennek a párkapcsolatnak így semmi értelme.
hogy ítélkezhettek olyan emberek felõl akiket nem is ismertek?? Selena igenis jó színésznõ és jó énekesnõ, ennyire féltékenyek vagytok rá??? Justint nem szeretem, de attól még nem ócsárolom...
37: Ha nem tetszik valami, akkor minek jössz ide???
Köszönöm. Úgy éreztem, hogy nem érdemes veled vitatkozni, mert a szókincsedbõl kivettem, hogy valami magas végzettségû ember lehetsz, ügyvéd vagy ilyesmi. Amúgy én 13 éves vagyok.
Kevés az olyan ember, aki egy vita végén ezt képes, vagy hajlandó belátni. A legtöbben a végtelenségig húzzak, még akkor is, amikor maguk is tudják, hogy nincs igazuk, te nem ilyen vagy! Ezt tisztelem!
Jól van, lehet, hogy igazad van. Bocsánat, hogy fárasztottalak.
A kérdező hozzászólása: Ah, végre valaki aki együtt érez velem XD nagyon elegem van Sellykébõl, még arról is cikket írnak, hogy leborotválta a hónalját...
ÕK NAGYON IS TEHETSÉGESEK ÉS CUKIK!IMÁDOM ÕKET DE JUSTIN AZ ÁLOMPASIMIM!
Azért nem gyûlölöm, de nagyon nem bírom õket... Sellykét azóta, amióta elkezdett Justinnal járni, és olyan szinten nagyképû lett, hogy az valami döbbenet... Meg igen, eléggé idegesítõ, hogy ha lemennek együtt a sarki boltba akkor azért, ha egyedül megy le valamelyik akkor azért rakják tele a netet velük. Leállhatna már a média is egy kicsit...
Hogyan lehet egy olyan embert gyulolni akit nem ismersz csak képernyon keresztul tudod hogy ki az? A legrosszab amit mondhatsz ezekrol az emberekrol: Nem bírom a stílusát. Nem bírom a zenéjét. De míg nem ismered, míg nem beszéltél vele vagy míg nem ártott neked addig még te sem hiszed el hogy gyulolod ;D
Ha ugyan ez a kérdés lenne Fluorról, akkor mindjárt más lenne a meglátásod kedves utolsó :)
Selenának a számait bírtam...de Budapesten meghallottam õt nem feljavítva..:(Bántam hogy fizettem koncertjegyet...Bieber..nem vagyok leszbi...szval õ sem jön be
16:20 .. nem lenne más meglátásom, mivel Fluort sem ismerem. ;D. csak tudom hogy kiaz.. és ne legyen félreértés. Nem azért írtam azt oda, mert Selena s Justis a kedvenc énekesem. Nekem sem nagyon jönnek be de azért nem gyülölöm mert nem ismerem.
Selena igenis egy tehetséges, szép lány és jó színész. Én nagyon szeretem. De Justint meg leszarom.
Csak azért utálkoztok, mert féltékenyek vagytok Selena sikerére. Mert nem bírtok belenyugodni, hogy Selena viszi valamire.
Tehát szerinted csak az viszi valamire, aki hírhedt az egész világon és multimilliárdos? Mert ha te ezt el is hiszed, akkor sajnállak, mert nem sok örömöt fogsz lelni az életben. Sosem értettem, hogy a rajongók mért támadják azokat, akik rajongásuk tárgyát negatív kritikával illetik, mért nem lehet tiszteletben tartani mások véleményét is, attól még mert az eltér a tiedtõl? Ez a bevett dolog pedig, hogy aki nem szereti az csak féltékeny lehet, ez már nagyon unalmas, mert az elvakult rajongók mással nem tudják megvédeni rajongásuk tárgyát, de valójában ezt õk sem hiszik el. Ahhoz pedig, hogy tiszteletben tartsák mások eltérõ véleményét is és belássák, hogy nem kell megcáfolniuk azokat, ahhoz már némi intelligencia szükségeltetne!
1. Nem cáfoltam meg senki véleményét, és tiszteletben tartom õket, hanem elmondtam, hogy én mit gondolok, ami az hogy Selena tehetséges, és szép stb... És igeni viszi valamire az életben, mert azalatt nem azt értem, hogy multimilliárdos, ahogy te mondanád, hanem azt, hogy rengeteg ember szereti és persze vannak olyan emberek akik nem, de akik azt állítják, hogy gyûlölik, azok sem lehetnek intelligensebbek, mint én, sõt. 2. Nem tudom mit képzelsz magadról, hogy ilyeneket írsz, hogy "ahhoz pedig, hogy tiszteletben tartsák mások eltérõ véleményét is és belássák, hogy nem kell megcáfolniuk azokat, ahhoz már némi intelligencia szükségeltetne!". Akkor te sem vagy intelligensebb nálam, te se láttad be, hogy nem kell megcáfolnod az én véleményem. Ja és ez egy nagy hülyeség, mert akkor az emberiség 99%-a unintelligens. 3.Hány éves vagy, hogy így osztod az észt?
Ja és ami a féltékenységet illeti, dehogyis nem hiszem el, hiszen ez az egyetlen lehetséges magyarázat arra, hogy gyûlölik, mert nem hiszem, hogy Selena valaha is ártott volna nekik. És mond meg ki neked a nagy sztár, ha nem Selena Gomez? Ezt nem úgy értem, hogy szeretned is kéne, mert tiszteletben tartom a véleményed, hanem, hogy elismered, mint sztárt.
Leszóltad azokat, akik negatív véleményt fejtettek ki ès evidens módon ez azt is jelenti , hogy 'Nem nincs igazatok, Selena nagyon tehetséges, ügyes stb..' (különben, ezt már csak zárójelben jegyzem meg, de senki nem kérdezte, hogy mi a véleményed Selena Gomezrõl) és ez javában a másik véleményének a cáfolata. Akik azt állítják, hogy gyûlölnek egy olyan személyt, akit nem, hogy nem ismernek, de még csak életükben nem is látták egyszer sem, nos azok az emberek vagy taszítóan ostobák, vagy nincsenek tisztában a 'gyûlölet' szó jelentésével. Amit írtam, a magaménak érzem és teljes vállszélességgel kiállok mellette. Ahhoz, hogy valaki egy másik személy szubjektív, érzelmi alapú véleményét ne akarja megcáfolni, intelligencia szükséges! Nem, én nem cáfoltam meg egyetlen érzelmi alapú véleményedet sem, ha azt írtad volna, hogy 'Oda vagyok Selenáért', vagy 'Baromi tehetséges és szép', akkor noha nem ez volt a kérdés, de egy árva szavam nem lett volna, de te körítés nélküli fordításban azt írtad : - Szánalmasak vagytok ti, akik nem vittétek semmire, mégis kritizáljátok õt. Amit leírtál az ezt jelenti és bizony ez már nem egy érzelmi alapú, szubjektív vélemény, ez már egy másokról, másoknak címzett következetes tétel, ami bizony már intelligens emberek között is vita tárgyát képezheti. Az, hogy 'hülyeség' az nem egy vélemény, az értelmetlen pocskondiázás és naív dolog lenne azt hinned, hogy csak mert globálisan széleskörû tömegek csinálnak valamit az ettõl igazolást és értelmet nyer. Ez természetesen nincs így. A korom nem releváns. Hogy mi az oka annak, hogy valaki egy vadidegen iránt gyûlöletet vél érezni, azt az elõbbiek során taglaltam. Én még egy szóval sem nyilatkoztam Selena Gomezrõl, vagy Justin Bieberrõl. Abba, hogy Selena Gomez sztár-e, abba nem szeretnèk belemenni.
A kérdező hozzászólása: 37! Még hogy jó énekesnö? Meg jó színésznö? Hát selena minden, csak nem "jószínésznömegénekesnö" könyörgöm -.-" ha jó énekesnöt és szinésznöt akarsz, nézd meg például cher-t! Hasonlítsd csak össze a kettöjk koncertfelvételeit...am nekem semmi bajom a disney színészekkel, néha szoktam is nézni a disneyt, de nem valami tehetségesek...

Jehova tanúi! Kik és hogyan dönthetik el, hogy kik lesznek a 144000 "felvitetett" emberek között? Hogy döntik el, ki az, aki megához veheti a kenyeret és a bort az emlékünnepen, mert azok a 144000 között lévő "kiválasztottak"?

Nem arról szól az írás, hogy Krisztus ítél? Nem a cselekedetek által ítéli az embereket? Például: "Mikor pedig elj? az embernek Fia az ? dics?ségében, és ? vele mind a szent angyalok, akkor beül majd az ? dics?ségének királyiszékébe. És elébe gy?jtetnek mind a népek, és elválasztja ?ket egymástól, miként a pásztor elválasztja a juhokat a kecskékt?l. És a juhokat jobb keze fel?l, a kecskéket pedig bal keze fel?l állítja. Akkor ezt mondja a király a jobb keze fel?l állóknak: Jertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, a mely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta. Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem; Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám. Akkor felelnek majd néki az igazak, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, és tápláltunk volna? vagy szomjúhoztál, és innod adtunk volna? És mikor láttuk, hogy jövevény voltál, és befogadtunk volna? vagy mezítelen voltál, és felruháztunk volna? Mikor láttuk, hogy beteg vagy fogoly voltál, és hozzád mentünk volna? És felelvén a király, azt mondja majd nékik: Bizony mondom néktek, a mennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg. Akkor szól majd az ? bal keze fel?l állókhoz is: Távozzatok t?lem, ti átkozottak, az örök t?zre, a mely az ördögöknek és az ? angyalainak készíttetett. Mert éheztem, és nem adtatok ennem; szomjúhoztam, és nem adtatok innom; Jövevény voltam, és nem fogadtatok be engem; mezítelen voltam, és nem ruháztatok meg engem; beteg és fogoly voltam, és nem látogattatok meg engem. Akkor ezek is felelnek majd néki, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, vagy szomjúhoztál, vagy hogy jövevény, vagy mezítelen, vagy beteg, vagy fogoly voltál, és nem szolgáltunk volna néked? Akkor felel majd nékik, mondván: Bizony mondom néktek, a mennyiben nem cselekedtétek meg egygyel eme legkisebbek közül, én velem sem cselekedtétek meg. És ezek elmennek majd az örök gyötrelemre; az igazak pedig az örök életre."

Legjobb válasz: Igen, néhányan szerintem azt gondolták, hogy a 144 000-hez tartozókat valami "Watchtower maffia" a saját kényük-kedvük szerint választja ki. Hát csalódniuk kell, mert mindenki a saját belátása és felelõssége alapján fogyaszt az emlékjegyekbõl. Valóban, a számuk az elmúlt években nõtt, vagyis ez a bizonyíték arra, amit mondtam fent. Hogy ki hova tartozónak vallja magát, a saját felelõssége. Akinek jó kapcsolata van Jehovával, jó döntést fog hozni.

Igen, néhányan szerintem azt gondolták, hogy a 144 000-hez tartozókat valami "Watchtower maffia" a saját kényük-kedvük szerint választja ki. Hát csalódniuk kell, mert mindenki a saját belátása és felelõssége alapján fogyaszt az emlékjegyekbõl. Valóban, a számuk az elmúlt években nõtt, vagyis ez a bizonyíték arra, amit mondtam fent. Hogy ki hova tartozónak vallja magát, a saját felelõssége. Akinek jó kapcsolata van Jehovával, jó döntést fog hozni.
kedves kérdezõ. Jehova dönti el. bizony sokan azok közül, akik magukhoz veszik az emlékjegyeket, ítéletet esznek és isznak maguk ellen, ahogy a biblia fogalmaz. gondold el, milyen egyszerû lenne következtetni a vég idejére, ha a tényleges számot látnánk. már csak 1000, már csak 800, stb, ellenben a felkentek száma évrõl évre növekszik, ami lehetetlen, ergó sokan egóból veszik magukhoz az emlékjegyeket. a csecsemõs válaszolónak: valószínûleg elkerülte figyelmedet az a tény, hogy Jézus nagykorúsága után (30 év) keresztelkedett meg, és a csecsemõkeresztelést egy érdekes vallás találta ki. a biblia szerint szabad akaratból kell megkeresztelkedni, ami a csecsemõknél kizárt, belõllük nem lesznek felkentek, viszont feltámadnak.
a linkelõs kommentelõnek: a bibliában pedig a 144 000 valódi jelentését, amit bárki felfoghet, hisz nem bonyolult.
én egyszer mondtam a jehovistáknak, hogy nem érdemes küzdeni, az a szám már régen megvan a keresztelt de utána meghalt kisdedekbõl. Sõt, már azoknál is szelektálni kell. Azóta nem jöttek vissza hozzám, lehet, hogy a válaszon gondolkoznak.
Csak egy betoldást engedj meg: "Jel 14:1–3: „láttam, és íme, a Bárány [Jézus Krisztus] ott állt a Sion-hegyen [az égben; lásd: Héberek 12:22–24], és vele száznegyvennégyezren, akiknek a homlokukra van írva az õ neve és az õ Atyja neve . . . énekelnek, mintha új ének lenne, és senki sem volt képes megtanulni azt az éneket, csak a száznegyvennégyezer, akiket a földrõl vettek meg.”" Van még ezzel kapcsolatban ilyen sor is: "Ezek azok, a kik asszonyokkal nem fertõztették meg magokat; mert szûzek. Ezek azok, a kik követik a Bárányt, valahová megy. Ezek áron vétettek meg az emberek közül Istennek és a Báránynak zsengéiül." Érdekes... De nézzük az egy aklot, mert szerinted egy akol, pedig... "És hallám a megpecsételtek számát: Száznegyvennégyezer, az Izráel fiainak minden nemzetségébõl elpecsételve. A Júda nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt vala; a Ruben nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Gád nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; Az Áser nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Nafthali nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Manassé nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; A Simeon nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Lévi nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; az Izsakhár nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; A Zebulon nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a József nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt; a Benjámin nemzetségébõl tizenkétezer elpecsételt." A kétkasztos rendszer mondvacsinált rendszer. Az emlékünnepetek antikrisztusi tanítás.
Minden kereszténynek égi életet ígér az „Újszövetség”? Ján 14:2, 3: „ Az én Atyám házában sok lakóhely van. Ha nem így volna, megmondtam volna nektek, mert elmegyek, hogy helyet készítsek nektek. És ha elmegyek, és helyet készítek nektek, ismét eljövök, és magamhoz fogadlak titeket, hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.” Jézus itt rámutat arra, hogy hûséges apostolai, akikhez beszélt, idõvel együtt lesznek vele az Atyja „házában”, vagyis az égben. De nem beszél arról, hogy hány további személy fog még az égbe jutni. Ján 1:12, 13: „mindazoknak, akik befogadták [Jézust], hatalmat adott, hogy Isten gyermekeivé legyenek, mert hitet gyakoroltak a nevében; és õk nem vérbõl vagy test akaratából vagy férfi akaratából születtek, hanem Istentõl.” Figyeld meg, hogy a szövegkörnyezet a 11. versben Jézus ’övéire’, a zsidókra utal. Mindazok, akik elfogadták õt, amikor az elsõ században eljött hozzájuk, Isten gyermekei lettek az égi élet kilátásával. Az igék a szövegben múlt idõben állnak; így ez az írásszöveg nem vonatkozik minden azóta kereszténnyé lett emberre. Róma 8:14,  16, 17: „akiket Isten szelleme vezet, azok mind Isten fiai. Maga a szellem tanúskodik a mi szellemünkkel együtt arról, hogy Isten gyermekei vagyunk. Ha tehát gyermekek vagyunk, akkor örökösök is: igen, örökösei Istennek, társörökösök pedig Krisztussal, feltéve, hogy vele együtt szenvedünk, hogy vele együtt meg is dicsõüljünk.” Amikor e sorokat megírták, valóban igaz volt, hogy mindazok, akiket Isten szelleme vezet, Isten fiai lettek, és azt remélhették, hogy õk is megdicsõülnek Krisztussal együtt. De ez nem mindig volt így. A Lukács 1:15 azt mondja, hogy Keresztelõ János telve lesz szent szellemmel, a Máté 11:11-bõl azonban egyértelmûen kiderül, hogy õ nem lesz részese az égi Királyság dicsõségének. Így az égi Királyság örököseinek összegyûjtése után is lesznek olyan emberek, akik Fiának követõiként szolgálják Istent, mégsem lesznek az égi dicsõség részesei.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy vannak rajtam kívül is akik ilyen tisztán látják a dolgokat!
Ez az egész egy tévtanítás, ami kizárja az egyszerû híveket az Úrvacsora szentségébõl. A János 6, 22-66 ig bõségesen elmagyarázza hogy Jézus az életnek a kenyere. "Aki eszi az én testemet és issza az én véremet, örök élete van annak, és én feltámasztom azt az utolsó napon." Sehol nem írja azt hogy csak a 144000 eheti az élet kenyerét.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak azt az egyet kérdezem, hogy ha ezt írtad:"senki sem lehet "biztos" abban, hogy megmenekül! A "reménység" nem egyenlõ a biztos megmentéssel!" Miért veszi valaki magához az "emlékjegyeket", és valaki miért nem a JT közül? A végsõ ítéletrõl volt szó, amiben csak reménykedhet az ember, hogy "jó" ítéletet fog kapni!
A kérdező hozzászólása: "Úgy tudom, hogy kaptál hiteles választ két Tanútól is, akkor mégis miért hazudtolod meg õket? Mondta valaki, hogy õk döntik el?" Igen, a válasz pont errõl szólt! : "mindenki a saját belátása és felelõssége alapján fogyaszt az emlékjegyekbõl" Számomra ez a válasz pont azt jelenti, hogy aki "fogyaszt az emlékjegyekbõl" az azért tesz ezt, mert úgy gondolja, hogy, biztosra veszi azt, hogy "Krisztussal lesznek a menyországban". Hogy nagyon finoman fogalmazzak, ellégé magabizosak! A Máté 5:5. nem magyarázat két kasztos rendszerre! A Máté 5:5. a megtérés és megszentelõdés folyamatát írja le! "Igen Krisztus fog ítélni, de itt nem ítélkezésrõl van szó, hanem reménységrõl!" El kell, hogy keserítselek! De igen! Krisztus Ítélni fog!: "ítélni fog élõket és holtakat az õ eljövetelekor" Többek között ezt is félremagyarázzátok! Visszatérve arra a kérdésre és válaszra, hogy JT között vannak akik úgy gondolják, hogy õk eldönthetik, hogy Krisztussal lesznek, ez elég merész gondolat! Én bûnös ember, még arra sem vagyok méltó, hogy az én Atyám meghallgassa az én imámat! Én csak imádkozhatok azért, hogy aggya meg nekem a Jó Isten, hogy úgy tudjam élni az életemet, hogy le ne térjek arról a keskeny útról se jobra, se balra. Hogyha Krisztus eljön az õ Atyjának dicsõségében, az õ angyalaival akkor meg tudjak állni, megláthassam õt! Aggyon nekem az én Mennyei Atyám elég erõt és hitet! Hogyan is gondolhatám én azt, hogy én biztosan "ott leszek"!
A kérdező hozzászólása: "Más juhaim is vannak nékem, a melyek nem ebbõl az akolból valók: azokat is elõ kell hoznom, és hallgatnak majd az én szómra; és lészen egy akol és egy pásztor." Kiemelném a végét, mint ahogy a JT az elejét! A más juhaim is vannak azt jelenti, hogy más egyházi gyülekezet és felekezet tagjai, akik Isten parancsolatait követik. "Mert az õ paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai õ vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az õ dobzódásának erejébõl meggazdagodtak. És hallék más szózatot a mennybõl, a mely ezt mondja vala: Fussatok ki belõle én népem, hogy ne legyetek részesek az õ bûneiben, és ne kapjatok az õ csapásaiból:" "Fussatok ki belõle én népem!" És a végén ezekbõl az emberekbõl lesz egy akól akinek egy pásztora van, lesz! Sehol mégcsak utalás sincs arról, hogy némelyek a menyben lesznek, némelyek a földön! Pláne arról, hogy ember dönthetné el, hogy hova akar kerülni! Krisztusnak adatott minden hatalom! Õ fog ítélni! "Méltó vagy, hogy elvedd a könyvet és megnyisd annak pecséteit: mert megölettél, és megváltottál minket Istennek a te véred által, minden ágazatból és nyelvbõl és népbõl és nemzetbõl, " Játszi könnyedséggel fogja szétválasztani : "Mikor pedig eljõ az embernek Fia az õ dicsõségében, és õ vele mind a szent angyalok, akkor beül majd az õ dicsõségének királyiszékébe. És elébe gyûjtetnek mind a népek, és elválasztja õket egymástól, miként a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktõl. És a juhokat jobb keze felõl, a kecskéket pedig bal keze felõl állítja. Akkor ezt mondja a király a jobb keze felõl állóknak: Jertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, a mely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta.
Sziasztok! Jó látni, hogy ennyire mélyen elmerültetek a kérdésben. Kik döntik el:mindenki maga dönti el milyen reménységet hordoz a szívében és ezt mindenki más tiszteletben tartja. Mint ahogyan te magad is eldöntötted kedves kérdezõ, hogy milyen remény van a szívedben. Hogy döntik el:mindenki érzi az "elhivatottságát". Enged meg saját példámat, én nem tudom magam elképzelni sem úgy mint egy olyan személy aki ítél másokat, sem mint aki a mennyországban lógatja a lábát. Számomra a valódi elhívatottságot a 37 zsoltár 29 verse tartalmazza. Szép napot nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!