Találatok a következő kifejezésre: Azt honnan tudni, hogy mikor van (22 db)

A kérdező hozzászólása: De mégis mik a jelei? :)
hát... kiráz a hideg, a szíved egyre hangosabban ver, nagyon élvezed... ezt nem lehet elmagyarázni:D
tudni fogod ne aggódj :D mással nem lehet összetéveszteni.
megmutassam? am érezni fogod
Ha nem tudod eldönteni hogy volt-e vagy sem, akkor tuti nem volt, ha lett volna akkor nem lennének kétségeid :D
mintha tekernék az agyad, sziporkázna a világ, és az egész úgy összezavar, hogy beszélni sem tudsz, az sem jut el az agyadig, ha mond vmit a másik. egetrengetõ.
azt érzed, h beleremeg a föld, megszakad az ég, tiéd az egész világ. földöntúli csoda...
TE magad írtad le hogy nem volt orgazmusod!! Akkor mi itt a kérdés??? Most is tudtad hogy nem volt! Ha meg lesz akkor nyílván más érzés lesz mint most, hogy NEM VOLT!!!
húú az ultosló válaszoló nagyon kedves volt...-.- amúgy a többieknek igzuk van :) tudni fogod, meg amúgy mindenkinek más érzés, de valami ilyesmi mint amiket leíetak. :)

Honnan lehet tudni, hogy mikor van a babaprobálkozásra itt az idö a nyákból adódóan?

Legjobb válasz: Ha megbízható a ciklusod könnyû kiszámolni.Pl az enyém 28 napos és a 14napon van pé-m.Ilyenkor elõtte napokig krémesebb sárgás a nyákom,aztán a 14.napon nyúlós tojásfehérje szerûre változik.Ezt a napot illetve a következõt célszerû kihasználni.Erre voltál kíváncsi?

Ha megbízható a ciklusod könnyû kiszámolni.Pl az enyém 28 napos és a 14napon van pé-m.Ilyenkor elõtte napokig krémesebb sárgás a nyákom, aztán a 14.napon nyúlós tojásfehérje szerûre változik.Ezt a napot illetve a következõt célszerû kihasználni.Erre voltál kíváncsi?
A kérdező hozzászólása: Igen erre voltam kíváncsi köszönöm szépen!
Off ! Nekem ma van a 11 . napom és krémes a nyákom, általában 26-28 napra jön meg akkor mikor a legjobb együtt lenni ha babát szeretnénk ?
innentõl 2naponta egészen addig amíg nem változik a nyákod.Azt hiszem még az azutáni elsõ nap jöhet számításba.Van erre kalkulátor ahol ki tudod számítani, de ha jól emlékszem a ciklusaid száma - 14nap.Na akkor van az ovuláció.Nekem 28naposak és a 14.napon a pé.m.

Honnan lehet tudni, hogy mikor van leárazás a Zarában, a Bershkában és az Orsayben?

Köszi a segítséget mindenkinek! :)

Legjobb válasz: Évente kétszer van leárazás minden ilyesmi boltban (Zara, BSK, H&M stb.) A téli az dec.27-én kezdõdik és amig a készlet tart, de úgy február végéig. A nyári pedig júni végén-július elején kezdõdik, és szept. elejéig tart. Szóval pont most lett vége, de még láttam ilyen utolsó darabokat néhol.

Évente kétszer van leárazás minden ilyesmi boltban (Zara, BSK, H&M stb.) A téli az dec.27-én kezdõdik és amig a készlet tart, de úgy február végéig. A nyári pedig júni végén-július elején kezdõdik, és szept. elejéig tart. Szóval pont most lett vége, de még láttam ilyen utolsó darabokat néhol.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
Az Orsay-ben elég gyakran van leárazás, szerintem érdemes 3-4 hetente benézni!
Hát igen, mostanság ér/ ért véget mindenhol, ha még benézel ezekbe az üzletekbe talán találsz valamit. Fõleg, mert idén korábban kezdték, pl. Zara, Bershka mindig utolsónak kezdi július második felében, de idén õk is a megszokottnál kb. 2 héttel elõbb kezdték, valószínûleg a hülye idõjárás miatt (mert ugye emlékeztek júniusban esõk, árvizek voltak, júliusban is többet hordtunk pulcsit mint bikinit). Orsayben mindig van SALE rész ahol vannak leárazott cuccok, de ezek inkább csak olyan 20-30%-kal leárazottak, többnyire utolsó darabok és fõleg vagy kis vagy nagy méretek. H&M-ben már rég befejezõdött a leárazás, már úgy kb. 1 hónapja, ott az utolsókat úgy szórták ki, hogy a leárazottakból is 1-et fizet 2-t kap akciót csináltak (nem tudom milyen volt, csak barátnõ mondta, nem voltam)
A kérdező hozzászólása: köszike :)

Azt honnan lehet tudni, hogy mikor van peteérésem? Hogy lehet azt észrevenni?

Már bocsánat a buta kérdésért. Egy 20éves lány

Legjobb válasz: a menstruáció elsõ napjától számított 14.nap általában,+,-1-2nap.szóval ha megjött pl.5.-én akkor 19.-e körül.de a keresõbe beírod találsz választ elõzõ héten volt kérdés.

a menstruáció elsõ napjától számított 14.nap általában, +, -1-2nap.szóval ha megjött pl.5.-én akkor 19.-e körül.de a keresõbe beírod találsz választ elõzõ héten volt kérdés.
Egyrész abból amit írt az elõttem szóló, és hát van akinek lesz vagy sûrûbb lesz a folyása, kicsit nyúlós, átlátszó.Meg lehet ma már kapni olyan teszteket drogériákban, ami kimutatja .
Szia! Vegyél ovulációs tesztet, én is ma vettem egyet Gabriel a neve, 3700 ft körül van az ára.
Az ovulációs teszt is jó, nekem a PG/53 van, de ha hõmérõzöl reggel az még jobb.Vezessd a ciklus.hu-n

Egy tanár vonzodhat az egyik diákjához? és mi van ha a tanár nem mutatja ki mert nem tudja hogy a lány is vonzodik hozzá? Akkor honnan lehet mégis tudni hogy mi is van?

Legjobb válasz: mindenki vonzódhat mindenkihez. általában ha tanítja, akkor nem is fog kiderülni... etikátlan. ballagás után maximum...

mindenki vonzódhat mindenkihez. általában ha tanítja, akkor nem is fog kiderülni... etikátlan. ballagás után maximum...
Hogyan mutatná ki? Bókolgatna, kicsit "szivatna". Éreznéd azt.
Tanár nem járhat diákkal. Nem is létesíthetnek semmilyen szexuális kapcsolatot. Tiltja a törvény, az iskolaszabályzat, az erkölcs, minden. Szóval ha komoly a dolog, akkor vagy a tanár keres másik állást, vagy a diák vált iskolát, vagy a várnak érettségiig. És persze amíg a diák be nem tölti a megfelelõ életkort.
Valahogy csak kimutatná a tanár(kicsikét is) ha tudná, ha nem, h bejön a lánynak. Tehát...
Én ipapariba jártam és nálunk is volt ilyen hogy a tanár összejött egy végzõs lánnyal csak annyi külömbséggel hogy a lány terhes lett és kénytelen volt bevallani kitõl van a gyerek. Amúgy meg ha jól tudom egy nagykátai haverom mondta hogy összeházasodtak.
Hány éves vagy és a tanárod hány éves?
megkérdezed...az a legbiztosabb... ugy h tudod h enmszabad nemkéne satöbbi de h csak te érted félre vagy tényleg van valami köztetek..jobb ha személyesen iskolán kívül de ha az nemlehet akor mongyuk mikor végez suliba és indulna haza vagy akár neten a lényeg h ne legyen körülöttetek senki más
A kérdező hozzászólása: biztosra hogyan mehetnék? még ötletet
A kérdező hozzászólása: és hogy mondjam neki ugy a sziban hogy ne legyen sehol senki?hogy kezdjek hozzá?
Vonzódhat. Persze. Én is bejövök az egyik tanárnak. Amikor elõször meglátott elõttem és úgy megbámult. Gondolhatod, hogy ez még a barátnõimnek is feltûnt. Nekem is tetszik egyébként a pasi, de neki 2 pici gyereke meg felesége van. Szóval nem akarok tõle semmit és õ se tõlem.
én lefeküdtem a német tanárnõmmel
Az kimaradt hogy én 15 vagyok, õ meg 33. De én általában vonzom az idõsebb pasikat, na meg õk is engem.
A kérdező hozzászólása: és mi van ha csak én értem fére a dolgokat?én fujom fel .biztosra hogyan mehetnék?
nálunk gimibe volt ilyen...az egyik fiatalabb tanár összejött egy végzõs csajjal...de tényleg igy nemsokkal éretségi elõtt derült ki a dolog a tanárt felfügesztették 2 hétre én nem õ éretségiztette a csajt és ennyi volt kb...azota összeházasodtak:D
A kérdező hozzászólása: ezt h érted mikor nem fog kiderülni?
A kérdező hozzászólása: hogyan tudnék lépni hogy kiderüljön tényleg vonzodik e hozzám.
A kérdező hozzászólása: pl hogyan mutatná ki kicsikét is?:
A kérdező hozzászólása: mikor beszéltek közel hajol?furcsa vicceket mond. és néz?
Hát izé..:D Már tudnád ha bejönnél neki! <3
A kérdező hozzászólása: honnan?
20:20 ez jó ez teccik :P
Éreznéd!:D -És honnan éreznéd? -Egyszerûen éreznéd!:D
15 évesen aztán k*rva nagy tapasztalatod lehet, hogy kijelenthesd, hogy vonzod az idõsebb pasikat. gratulálok, Miss Ész.

Én egy 33. hetet betöltött kismama vagyok. Ugyan még van időm a szülésig de honnan fogom tudni hogy mikor jött el az idő hogy elinduljak a kórházba? Milyen jelei vannak hogy ha megindul a szülés? Várom a válaszokat.

Legjobb válasz: 1. Elfolyik a magzatvíz, meleg víz ömlik végig a lábadon. 2. Fájásaid lesznek, amik idõvel rendszerezõdnek, 10-8-5 percenként. 3. Távozik a nyákdugó, véres folyással egy idõben. Itt bõvebben is olvashatsz ezekrõl: http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhesseg-hetrol-hetre/a-t.. 37+6 h km

1. Elfolyik a magzatvíz, meleg víz ömlik végig a lábadon. 2. Fájásaid lesznek, amik idõvel rendszerezõdnek, 10-8-5 percenként. 3. Távozik a nyákdugó, véres folyással egy idõben. Itt bõvebben is olvashatsz ezekrõl: http://www.csaladivilag.hu/cikkek/terhesseg-hetrol-hetre/a-t.. 37+6 h km
Vagy a fent felsoroltakból valamelyik. Vagy lehet, hogy nem is fogsz érezni semmit. Esetleg bemész egy vizsgálatra, és nem engednek már haza. Általában azt mondják, hogy kb 10 perces rendszeres fájásoknál érdemes elindulni a kórházba (ez attól is függ, hogy milyen messze laktok). Ha elfolyt a magzatvíz, és zöldes, akkor azonnal menni kell. Ha áttetszõ, akkor még van idõ pakolni, tusolni, de utána indulni kell. Kb magzatvíz elfolyás után 24 órával már jó, ha megszületik a baba. A nyákdugó szülés elõtt akár 10 nappal is távozhat, úgyhogy ez kevésbé mérvadó jel.
Én anno fájásgyenge voltam, nekem egyfolytában keményedet a hasam ütemesen, ennyi volt a fájás, amíg nem kaptam oxit, ám ekkor már nem volt magzatvíz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Levélben értesítenek mikor sorra kerültél onnan.
A kérdező hozzászólása: A felülvizsgálat megkezdése elõtt értesítenek, vagy hogy, ha sorra kerültem?

Azoknál a csajoknál akiknek sok fiú barátjuk van honnan lehet tudni hogy mi az ami még csak mint havernak szól vagy ami már több?

A kérdés kicsit nem egyértelm?, szóval megpróbálom megfogalmazni. Van egy csaj ismer?söm, sok fiú haverja van, nem okos neki gondot az ölükbe ülni vagy velük aludni, nem fekszik le velük vagy bármi, de elég közel engedi ?ket magukhoz. Én is egy ilyen srác voltam, azt hittem ez több számára, de rá kellett jönni hogy ez neki a normális. Még is akkor honnan lehet tudni hogy többet akar egy ilyen lány? Tökre úgy érzem mint ha hülyét csináltam volna magamból :S

Legjobb válasz: Nem csináltál hülyét magadból, mert a csaj 1 ribanc csak. :) Majd figyeld meg, hogy 1-2 év, s majd húzogatják is.

Nem csináltál hülyét magadból, mert a csaj 1 ribanc csak. :) Majd figyeld meg, hogy 1-2 év, s majd húzogatják is.
egyetértek maximálisan 404 válaszával :D
A kérdező hozzászólása: 100%ig biztos vagyok benne hogy nem ribnc és nem is lesz az.
Nékem fiú haverjaim és barátaim vannak, egyetlen egy lány barátom van, akivel társalogni szoktam, a többi beszélgetõ partnerem mind hím nemû, mert a nõ nemûekkel valamiért nem értem meg magam és nincs sok közös témánk. Én nem ülök az ölükbe, e simán adok nekik puszi, t ölelem meg õket, vagy cirógatom a buksijukat. Úgymond szeretem õket szeretgetni, mert többnyire szeretethiányosak, és a mai világban nehéz normális nõt találni, osztán úgy vagyok vele, hogy nekem nem esik nehezemre egy kis szeretetet adni nekik. Nálam is van pár olyan fiú, aki mellett simán tudok aludni, mert biztos vagyok benne, hogy a kettõnk közötti kapcsolat egyáltalán nem olyan vonalon halad, mint azokkal, akiktõl valami komolyat is szeretnék. Ezzel természetesen õk is tisztában vannak, mert velük ezt elõtte egyeztetem, illetve ha nem akarják megérteni, hát betöröm az orrukat. ^.^ Az, aki ÚGY jelent nekem valamit, és szeretnék tõle többet is, amellett nem tudok nyugodtan aludni, mert folyamatosan jár az agyam. Amúgy véleményem szerint a beszélgetésekbõl. Nem azokból amikor az asztalnál ültök csoportban és mehet a flörtölgetés meg a beszólogatás, hanem amikor kettesben beszélgettek. Hívd el kettesben valahova és hosszasan beszélgessetek. Próbálj meg olyan témákról beszélgetni, amik talán kínosak lehetnek vagy amilyen téren titkok lehetnek, és figyelj oda, hogy elmondd el neked valami olyat, amit másnak nem, vagy csak a nagyon közeli barátainak. Ezt szerintem legjobban az idõ mondhatja meg, mert a haverok listája változik, a barátok maradnak és azok akiktõl akarunk valamit. Mert azt magunk mellett tartjuk, ez egyértelmû.
Egy olyan lány akirõl írtál nem ribanc. Ha olyan, aki mindig mindenkivel jóban van, azzal aki nagyon tetszik neki másképp viselkedik, nem fekszik vele be egy ágyba, nem igazán tudja hogy kezelje a helyzetet, néha olyan mintha kevesebbet is keresné a társaságát... szóval furán viselkedik, nem úgy mint a többiekkel akikkel elhaverkodik, mert abban nincs semmi kockázat...

Nagyon rendszertelen menstruáció esetén (olykor16napra, 23napra, 27napra jön meg), honnan tudhatom mikor van peteérésem? Azt olvastam van, hogy csak 2-3havonta van valakinek peteérése, honnan lehet ezt tudni?

Legjobb válasz: etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.

etus, az a baromság amit írtál, lehet olyan is, hogy eltolódnak a ciklusok. akkor kimaradhat egy-két peteérés, de viszont egy cikluson belül lehet több.
baromság. havonta van peteérésed legalább (plusz lehet spontán is). rendszertelen menzesz esetén lehetetlen kiszámolni, még rendszeresnél is rizikós, mert csak utólag derül ki. a menzesz ELÕTT 14 nappal VOLT.
Mindig van minimális peteérésed, védekezés szempontjából hülyeség a naptárazás. Ha meg kimondottan gyereket akarsz, akkor 2-3 naponta lehet próbálkozni..:)
shanana, általánosságban beszéltem normál ciklusról.
Nincs olyan, hogy "minimális" peteérés. És az sem igaz, hogy havonta van mindenkinek. Úgy tudod meg, hogy van-e, ha hõmérõzõl. Nézz utána neten a módszernek.
Ennyire rendszertelennél maximum ovuteszttel.
Ha ilyen rendszertelen a menstruációd, akkor menj orvoshoz!! És ha már ott jársz, akkor felteheted neki a kérdéseidet, mert õ biztosan tud értelmes választ adni. De ilyen rendszertelenség szerintem tényleg orvost kíván.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!