Találatok a következő kifejezésre: Azt honnan tudni, hogy mikor (85 db)

Szerintetek mire kíváncsi? Bejelöltem egy srácot fb-on, visszaigazolt, és írtam, hogy remélem nem baj, hogy bejelöltem. Erre ő írta, hogy "nem, csak jó lenne tudni ki vagy. " Most azt szeretné tudni, hogy honnan ismerem, vagy rólam érdeklődik?

Bocsi, tudom, hogy hülye kérdés, de nagyon tetszik, és zavarban vagyok. :D

Legjobb válasz: Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..

Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..
Bocs, de ez tényleg hülye kérdés. :) Azt szeretné tudni, honnan ismered, miért jelölted be. Válaszold azt neki, hogy csak barátkozni szeretnél és õ (is) szimpatikus volt neked. A barátkozásról nem jut talán más az eszébe.
A kérdező hozzászólása: Köszi...elsõ: egy, nem látható mások számára, hogy hány ismerõsöm van, kettõ nem 14 vagyok -.-
elsõ vagyok.. Érdekes én látom hogy egyes ismerõseimnek mennyi ismerõse van.. Amúgy meg nem azt mondtam hogy 14 éves vagy, hanem azt hogy ez egy tipikus 14 éves viselkedése: bejelöl minden ismeretlent mert tetszik neki vagy mert így akarja növelni az ismerõsei számát..
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet latni az ismerosok ismeroseit, kiveve, ha nem allitod be, hogy ne lehessen. En beallitottam...amugy meg ha tortenetesen megtetszik egy srac, az nem azt jelenti, hogy bejelolok jo par embert, hogy noveljem az ismeroseim szamat...

Honnan fogom tudni, hogy mikor jött el az idő?

A barátommal több mint 5 hónapja vagyunk együtt és már elég jól ismerjük egymás testét-lelkét. A petting nagyon jó vele, de valahogy félek a szext?l. Sokat gondolok rá, hogy milyen lehet, sokszor elképzelem, de néha pettingelünk, valamiért nem szeretném megtenni. Olyan érzésem van, hogy a barátom nem fog tudni bánni velem és a testemmel. (20 éves és még ? is sz?z) Meg fog ez valaha változni? Érezni fogom, ha eljött az id?? (16,5 éves vagyok)

Legjobb válasz: Ha ugy érzed még nincs itt az ideje akkor ne tedd!!!Érezni fogod amikor készen állsz lelkileg a szexre. Ne azon izgulj hogy a barátod nem fog tudni bánni a testeddel.Hidd el,fog tudni vele bánni és te is az övével.Ha a pettingel már megismertétek egymástestét. De ha a barátod már nagyon elakarná veszteni a szüzességét akkor beszéld meg vele hogy még nem állsz rá készen és adjon egy kis idõt.

Ha ugy érzed még nincs itt az ideje akkor ne tedd!!!Érezni fogod amikor készen állsz lelkileg a szexre. Ne azon izgulj hogy a barátod nem fog tudni bánni a testeddel.Hidd el, fog tudni vele bánni és te is az övével.Ha a pettingel már megismertétek egymástestét. De ha a barátod már nagyon elakarná veszteni a szüzességét akkor beszéld meg vele hogy még nem állsz rá készen és adjon egy kis idõt.
Ezt nem lehet tudni!Ha ugy érzed hogy szereted a párod és találtok megfelelõ helyet meg stb. és kivánjátok egymást mért ne nem vagy már kislány!De csak akkor feküdj le vele ha tényleg szereted mert erre mindig emlékezni fogsz és bizz a párodba õ sem kisfiu már... :)
Szia! Ez nagyon nagyon jó kérdés:) Végre egy értelmes, rendes fiatal lány...Szerintem biztos érezni fogod...én éreztem egyértelmûem és akkor már nem is féltem... De szerintem 5 hónap nem annyira hu de jaj de sok...én 16 voltam mikor összejöttem a párommal és másfél évet vártunk..és õ sem erõltette soha, és egy percet sem bántunk meg..és persze a szex is nagyon jó vele:DSzóval ne aggódj ha ilyen rendes a barátod, még tuti tud várni pár hónapot, és ha már teljesen biztos vagy magadban, akkor nem lesz gond...de azért ne képzelj köré rózsaszín ködöt...nekem sajnos valahogy nem lett olyan amilyet akartam..(tini álom:rózsaszirmok..halk zene gyertyafény..stb stb..)és még most is gyakran eszembe jut hogy én egy ilyen romantikusat akartam, és igazából ebbõl kb semmi nem volt..még a kutyája is bennt volt a szobában..szóval ne várj el olyat amit 100 szor nem rágtál a barátod szájábaxD, mert csalódni fogsz.:(
Akkor jött el az idõ, ha nem merül már fel benned, hogy itt-e az idõ. Érezni fogod, várd meg, mikor már nem lesznek kétségeid. Azért ennyire valóban nem kell túlspirázni. Ha együtt vagytok, és jó így, boldogok vagytok, akarájátok, akkor kár csak azért várni, hogy vajon jó lesz -e ez így. Most jó, és ha jól érzed magad, és akarod, tedd meg. de ha bármi ellenvetés van, várj.
IGEN. A nõk ezt megérzik, hagyatkozz az ösztöneidre. Ha valamit még ne akarsz, ne tedd és ne törõdj a külvilággal. Magadnak élsz, nem másnak.
Ennél már csak öregebb lesz. 5 hónap az már azért nem kevés idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Õ nagyon aranyos, nem erõltet semmit. Azt mondja, hogy addig vár, amíg kész nem leszek rá. Biztos, hogy szeretem és bízom is benne. Mindenhol azt olvasom, hogy meg kell várni azt aki érdemes rá, erre mindig emlékezni fogok, meg hogy ez nagyon nagy dolog... és talán éppen ezért félek. Vagyis mostmár nem tudom mitõl félek. De remélem ez idõvel változni fog.

Azt honnan kellene tudnom, hogy mi fog nekem járni (tgyás, gyed, gyes)? És azt, hogy mennyi? Valaki fog szólni mit mikor kell igényelni?

Legjobb válasz: Errõl a védõnõ is tud tájékoztatni.Nekem anno a munkahelyem intézett mindent.Vinnem kellett a terhes kiskönyvemet,amit lefénymásoltak,a születési bizonyítványt.Huuuuu,már régen volt.Viszont ezekrõl a dolgokról kérdezheted a védõnõt is.Õ is tud segíteni,hol,mikor,mit igényelj.

Errõl a védõnõ is tud tájékoztatni.Nekem anno a munkahelyem intézett mindent.Vinnem kellett a terhes kiskönyvemet, amit lefénymásoltak, a születési bizonyítványt.Huuuuu, már régen volt.Viszont ezekrõl a dolgokról kérdezheted a védõnõt is.Õ is tud segíteni, hol, mikor, mit igényelj.
Szia! Ha biztosított voltál, akkor jár a Tgyás 6hónapig, utánna a gyed.ez a bruttó fizud 70%-a. két év után pedig a gyes. A szülés után nekem a cég intézi. remélem nem irtam hülyeséget.


Mit lehet tudni a halak csillagjegyű nőkről? Honnan tudom hogy mi az asszcendensem?

Milyen csillagjegyű pasi illik hozzá? Mik a jellemzők erre a csillagjegyű nőkre? Érdekességeket tudtok mondani??

Legjobb válasz: Igen, az vagy kérdezõ. Bebizonyítom: Ad 1) Horoszkóól kérdezel, csak annyit kéne tenned, hogy beírod a gúgliba "halak horoszkóp" és ki ad 20 oldalt ami ezzel foglalkozik. Ad 2) Aki a csillagjegy alapján választ magának párt, az egy menthetetlenül ostoba ember és jó messzire el kell kerülni. Látod ?! Mondtam, hogy bebizonyítom mennyire debil vagy..

Igen, az vagy kérdezõ. Bebizonyítom: Ad 1) Horoszkóól kérdezel, csak annyit kéne tenned, hogy beírod a gúgliba "halak horoszkóp" és ki ad 20 oldalt ami ezzel foglalkozik. Ad 2) Aki a csillagjegy alapján választ magának párt, az egy menthetetlenül ostoba ember és jó messzire el kell kerülni. Látod ?! Mondtam, hogy bebizonyítom mennyire debil vagy..
bikacsök csillagjegyû férfi illik hozzá, mert ostobaságban az mérhetõ a halak nõhöz. Két ostoba jól megvan egymással.. ez köztudott. Tehát válassz magadnak bikacsök csillagjegyû férfit.
A kérdező hozzászólása: Ja hogy én ostoba vagyok...???? Köszi...xd
4-es te még rosszabb vagy mint a kérdezõ... legalább ne bátorítanád a baromságra te ostoba!!
Folttisztítást elolvastad már?
Még a kérdezõ neked az ostoba mikor te nem tudod leírni hogy google?? Máskor inkább magadból indulj ki. És amúgy semmi baj nincs azzal ha valaki a csillagjegyéhez illõ férfit akarja megtalálni. Van akinek beválik és nagyon boldog életet él azzal alakivel. Inkább gondolkozz mielõtt olyat írsz aminek semmi értelme és megbántasz vele másokat.

Holnap lesz egy randim, és szeretnék eljutni az első csókig. Honnan fogom tudni, hogy mi a megfelelő pillanat?

Már másfél éve ismerjük egymást, szóban kimondva csak barátok vagyunk, de azért van, hogy nem viselkedünk egymással barátként (ölelkezés, simogatás, gyakori puszik, stb.) Szeretnék eljutni az els? csókig, de ?szintén szólva nem tudom, hogy hogyan érjem el a megfelel? hangulatot nála, vagy mikor kell odahajolni az arcához és megcsókolni, vagy hogy el?ször csak szájrapuszi, aztán csók, és még elég sok dologgal nem vagyok tisztában. Legyetek szívesek segítsetek!

Legjobb válasz: Azt a pillanat hozza, mi nem nagyon tudunk neked kesz forgatokonyvet adni. Amire figyelj, az az, hogy egyedul legyetek, ne legyen kozonseg, tehat ne a zsufolt utcan, hanem mondjuk egy csendes parkban tortenjen meg.

Azt a pillanat hozza, mi nem nagyon tudunk neked kesz forgatokonyvet adni. Amire figyelj, az az, hogy egyedul legyetek, ne legyen kozonseg, tehat ne a zsufolt utcan, hanem mondjuk egy csendes parkban tortenjen meg.
Nekem erre az a bevett gyakorlatom, hogy ha búcsúzásnál puszit adok a srácnak, a másodiknál habozok, és kicsit ottragadok az arcán. Ha akar valamit, akkor meg fog csókolni. 24/N
Onnan jössz majd rá, hogy elrepül feletted egy banán, és suttogja hogy: Én vagyok batman, de csókold már meg te szerencsétlen.
19:07 azt kifelejtetted , hogy eközben a pókember meg ott szövi a hálóját 2 közeli épület között, és bámul a nagy pók szemeivel :D
Azóta rájöttem, szégyellem is magam érte :(
mi lett? mesélj :D
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: nem jött össze a dolog, valahogy mindig a következõ alkalmas pillanatot vártam, és így mindegyiket elhalasztottam. Lehet, hogy legközelebb sikerül.
az komoly..:D
Többször is jött a banán?

Egy tanár vonzodhat az egyik diákjához? és mi van ha a tanár nem mutatja ki mert nem tudja hogy a lány is vonzodik hozzá? Akkor honnan lehet mégis tudni hogy mi is van?

Legjobb válasz: mindenki vonzódhat mindenkihez. általában ha tanítja, akkor nem is fog kiderülni... etikátlan. ballagás után maximum...

mindenki vonzódhat mindenkihez. általában ha tanítja, akkor nem is fog kiderülni... etikátlan. ballagás után maximum...
Hogyan mutatná ki? Bókolgatna, kicsit "szivatna". Éreznéd azt.
Tanár nem járhat diákkal. Nem is létesíthetnek semmilyen szexuális kapcsolatot. Tiltja a törvény, az iskolaszabályzat, az erkölcs, minden. Szóval ha komoly a dolog, akkor vagy a tanár keres másik állást, vagy a diák vált iskolát, vagy a várnak érettségiig. És persze amíg a diák be nem tölti a megfelelõ életkort.
Valahogy csak kimutatná a tanár(kicsikét is) ha tudná, ha nem, h bejön a lánynak. Tehát...
Én ipapariba jártam és nálunk is volt ilyen hogy a tanár összejött egy végzõs lánnyal csak annyi külömbséggel hogy a lány terhes lett és kénytelen volt bevallani kitõl van a gyerek. Amúgy meg ha jól tudom egy nagykátai haverom mondta hogy összeházasodtak.
Hány éves vagy és a tanárod hány éves?
megkérdezed...az a legbiztosabb... ugy h tudod h enmszabad nemkéne satöbbi de h csak te érted félre vagy tényleg van valami köztetek..jobb ha személyesen iskolán kívül de ha az nemlehet akor mongyuk mikor végez suliba és indulna haza vagy akár neten a lényeg h ne legyen körülöttetek senki más
A kérdező hozzászólása: biztosra hogyan mehetnék? még ötletet
A kérdező hozzászólása: és hogy mondjam neki ugy a sziban hogy ne legyen sehol senki?hogy kezdjek hozzá?
Vonzódhat. Persze. Én is bejövök az egyik tanárnak. Amikor elõször meglátott elõttem és úgy megbámult. Gondolhatod, hogy ez még a barátnõimnek is feltûnt. Nekem is tetszik egyébként a pasi, de neki 2 pici gyereke meg felesége van. Szóval nem akarok tõle semmit és õ se tõlem.
én lefeküdtem a német tanárnõmmel
Az kimaradt hogy én 15 vagyok, õ meg 33. De én általában vonzom az idõsebb pasikat, na meg õk is engem.
A kérdező hozzászólása: és mi van ha csak én értem fére a dolgokat?én fujom fel .biztosra hogyan mehetnék?
nálunk gimibe volt ilyen...az egyik fiatalabb tanár összejött egy végzõs csajjal...de tényleg igy nemsokkal éretségi elõtt derült ki a dolog a tanárt felfügesztették 2 hétre én nem õ éretségiztette a csajt és ennyi volt kb...azota összeházasodtak:D
A kérdező hozzászólása: ezt h érted mikor nem fog kiderülni?
A kérdező hozzászólása: hogyan tudnék lépni hogy kiderüljön tényleg vonzodik e hozzám.
A kérdező hozzászólása: pl hogyan mutatná ki kicsikét is?:
A kérdező hozzászólása: mikor beszéltek közel hajol?furcsa vicceket mond. és néz?
Hát izé..:D Már tudnád ha bejönnél neki! <3
A kérdező hozzászólása: honnan?
20:20 ez jó ez teccik :P
Éreznéd!:D -És honnan éreznéd? -Egyszerûen éreznéd!:D
15 évesen aztán k*rva nagy tapasztalatod lehet, hogy kijelenthesd, hogy vonzod az idõsebb pasikat. gratulálok, Miss Ész.
A kérdező hozzászólása: De mégis mik a jelei? :)
hát... kiráz a hideg, a szíved egyre hangosabban ver, nagyon élvezed... ezt nem lehet elmagyarázni:D
tudni fogod ne aggódj :D mással nem lehet összetéveszteni.
megmutassam? am érezni fogod
Ha nem tudod eldönteni hogy volt-e vagy sem, akkor tuti nem volt, ha lett volna akkor nem lennének kétségeid :D
mintha tekernék az agyad, sziporkázna a világ, és az egész úgy összezavar, hogy beszélni sem tudsz, az sem jut el az agyadig, ha mond vmit a másik. egetrengetõ.
azt érzed, h beleremeg a föld, megszakad az ég, tiéd az egész világ. földöntúli csoda...
TE magad írtad le hogy nem volt orgazmusod!! Akkor mi itt a kérdés??? Most is tudtad hogy nem volt! Ha meg lesz akkor nyílván más érzés lesz mint most, hogy NEM VOLT!!!
húú az ultosló válaszoló nagyon kedves volt...-.- amúgy a többieknek igzuk van :) tudni fogod, meg amúgy mindenkinek más érzés, de valami ilyesmi mint amiket leíetak. :)

Középpontos hasonloságnál honnan lehet tudni, hogy mikor kell kicsinyiteni vagy nagyitani? Mert pl.3/5 az miert kicsinyites? Kérem magyarázza el nekem valaki!

Legjobb válasz: hát,úgy lehet megérteni, hogy ugye például a 3 az 5-höz képest kisebb, vagy a matekban a 3/5-öd mint tört szám az 1-nél KISebb, ezzel ellentétben például az 5/3-ad NAGYobb, mint az 1, így az NAGYítás.... persze, ez nem egy hivatalos magyarázat, de én így értettem meg :)

hát, úgy lehet megérteni, hogy ugye például a 3 az 5-höz képest kisebb, vagy a matekban a 3/5-öd mint tört szám az 1-nél KISebb, ezzel ellentétben például az 5/3-ad NAGYobb, mint az 1, így az NAGYítás.... persze, ez nem egy hivatalos magyarázat, de én így értettem meg :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Keresztények, honnan lehet tudni, hogy mi a különbség a tetteink következménye, és Isten büntetése között? Egyáltalán biztos az, hogy Isten büntet?

Egy másik kérdés inspirált erre a témára.

Legjobb válasz: Szia! Soha nem Isten büntet, az ember bünteti magát azzal, hogy szembemegy a lét alapvetõ törvényeivel. A gravitációt sem érdekli, hogy tetszik-e nekem, egyetértek-e vele, de ha leugrom a tizedikrõl elromlok. A lét, Isten törvényei éppígy mûködnek, akkor is hatnak rám, ha én elhatározom, hogy "majd én tudok jobbat". Magam taszítom el magam Istentõl és magam fölött hozok ítéletet. Mindent magam csinálok, és ez összhangban lehet a Lét, Isten törvényeivel, de éppígy lehet ellene is.

Kedves Kérdezõ! Mint leírták Isten nem büntet. Isten szeret minket! Viszont ha mi rombolni akarjuk a testünket és mások bántunk annak vannak következményei. Isten kegyelmes viszont büntetés nélkül te is nehezen tanulnád hogy valami helytelen.
Szia! Soha nem Isten büntet, az ember bünteti magát azzal, hogy szembemegy a lét alapvetõ törvényeivel. A gravitációt sem érdekli, hogy tetszik-e nekem, egyetértek-e vele, de ha leugrom a tizedikrõl elromlok. A lét, Isten törvényei éppígy mûködnek, akkor is hatnak rám, ha én elhatározom, hogy "majd én tudok jobbat". Magam taszítom el magam Istentõl és magam fölött hozok ítéletet. Mindent magam csinálok, és ez összhangban lehet a Lét, Isten törvényeivel, de éppígy lehet ellene is.
A kérdező hozzászólása: Te meg légy szíves ne ítélkezz elhamarkodottan, ugyanis nem mínuszoltalak le!!! Persze, ha az az eset áll fenn, hogy neked ez csak ürügy, hogy ne válaszolj a feltett kérdéseimre, akkor dönts így.
7 Kérdezõ, ha stikában leminuszolod a valós válaszaimat, ami már ismert tudásra alapul, utána legyél már annyira ember, hogy nem kérdezel tõlem, és nem játszod az értetlent:D Ismered az emberi tartás fogalmát? vagy legalábbis valami hallomásból dereng számodra:DD
A kérdező hozzászólása: *20:16
Egyáltalán nem biztos, hogy Isten büntet. Az viszont igen, hogy a tetteidnek következménye van. http://www.youtube.com/watch?v=T9INMKDf6Wg
*a tetteink következménye-nél Isten jellemzõen megtéretlen emberek esetében hosszútûrõ, de ha elfogy a türelme, akkor vége a játéknak. Ezért sose válj Isten ellen harcolóvá.
* Egyáltalán biztos az, hogy Isten büntet? Igen. 100% *a tetteink következménye, lassabb folyamat, mint a csapás, késõbb veszi észre az ember.És jellemzõen generációsan csúcsosodik ki. Pl. csecsemõhalálozás gnerációs dolog. Csapás akkor lesz, ha más gyerek életére törtél. Isten büntetését, beavatkozását egy gonosz ember életében, fõleg miútán egyre kevélyebb és egyre jobban válik sátánivá az adott egyén- csapásnak nevezzük.
Isten nem büntet, a rossz tetteinknek a következménye az, hogy Isten megengedi a sátánnak, hogy bántson minket, de nem Isten büntet Õ csak Szeretetet ad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!