Találatok a következő kifejezésre: Azt honnan tudni, hogy (428 db)

Szerintetek mire kíváncsi? Bejelöltem egy srácot fb-on, visszaigazolt, és írtam, hogy remélem nem baj, hogy bejelöltem. Erre ő írta, hogy "nem, csak jó lenne tudni ki vagy. " Most azt szeretné tudni, hogy honnan ismerem, vagy rólam érdeklődik?

Bocsi, tudom, hogy hülye kérdés, de nagyon tetszik, és zavarban vagyok. :D

Legjobb válasz: Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..

Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..
Bocs, de ez tényleg hülye kérdés. :) Azt szeretné tudni, honnan ismered, miért jelölted be. Válaszold azt neki, hogy csak barátkozni szeretnél és õ (is) szimpatikus volt neked. A barátkozásról nem jut talán más az eszébe.
A kérdező hozzászólása: Köszi...elsõ: egy, nem látható mások számára, hogy hány ismerõsöm van, kettõ nem 14 vagyok -.-
elsõ vagyok.. Érdekes én látom hogy egyes ismerõseimnek mennyi ismerõse van.. Amúgy meg nem azt mondtam hogy 14 éves vagy, hanem azt hogy ez egy tipikus 14 éves viselkedése: bejelöl minden ismeretlent mert tetszik neki vagy mert így akarja növelni az ismerõsei számát..
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet latni az ismerosok ismeroseit, kiveve, ha nem allitod be, hogy ne lehessen. En beallitottam...amugy meg ha tortenetesen megtetszik egy srac, az nem azt jelenti, hogy bejelolok jo par embert, hogy noveljem az ismeroseim szamat...

Hogy lehet kitapintani a méhszájat, honnan tudom hogy az az, milyen? Honnan tudni, hogy font van vagy lent?

Legjobb válasz: A mens után a méhszáj könnyen elérhetõ,kemény és zárt.A peteéréshez közeledve egyre nehezebben elérhetõ,megpuhul és nyitott.Érezni fogod a különbséget.Peteéréskor a legnyitottabb,ha ehhez tojásfehérjeszerû(esetlegkrémes) nyák tartozik,akkor az a legjobb idõ a huncutkodáshoz.A ciklus második felében a méh kezd lejjebb szálni,zárt és újra kemény lesz.Elõfordulhat h a cikl végén újra,krémes,hígabb a nyák(esetleg tojásfehérjeszerû).Ha vízesnek érzed az várhatóan mens-t jelent,mert a méh nyálkahártyájából elõször a víz távozik.Ha sikerült terherbe esni a méhszáj feljebb marad,esetleg befeléfordult,zárt és kemény.

A mens után a méhszáj könnyen elérhetõ, kemény és zárt.A peteéréshez közeledve egyre nehezebben elérhetõ, megpuhul és nyitott.Érezni fogod a különbséget.Peteéréskor a legnyitottabb, ha ehhez tojásfehérjeszerû(esetlegkrémes) nyák tartozik, akkor az a legjobb idõ a huncutkodáshoz.A ciklus második felében a méh kezd lejjebb szálni, zárt és újra kemény lesz.Elõfordulhat h a cikl végén újra, krémes, hígabb a nyák(esetleg tojásfehérjeszerû).Ha vízesnek érzed az várhatóan mens-t jelent, mert a méh nyálkahártyájából elõször a víz távozik.Ha sikerült terherbe esni a méhszáj feljebb marad, esetleg befeléfordult, zárt és kemény.
Én azért azt ajánlanám, bár a Te dolgod, hogy ne ezt a módszert válaszd.Inkább ezt hagyd meg a dokinak!

Honnan tudni, hogy már alfában vagyok? Mit kell érezni? Az baj, ha hallom kintről pl az autók hangját?

Legjobb válasz: Alfába lenni nem jelenti azt, hogy teljesen kizárod a külvilágot (bár ez is megoldható, de egyáltalán nem javasolt). Ha kellemesen érzed magad, laza vagy, az elméd lecsendesült, akkor elérted az alfát. Mindenki másképp érzékeli, ezt neked kell kitapasztalnod.

Alfába lenni nem jelenti azt, hogy teljesen kizárod a külvilágot (bár ez is megoldható, de egyáltalán nem javasolt). Ha kellemesen érzed magad, laza vagy, az elméd lecsendesült, akkor elérted az alfát. Mindenki másképp érzékeli, ezt neked kell kitapasztalnod.
onnan tudod (azaz mások tudják rólad), hogy a földön fetrengsz félálomban, rosszabb esetben a saját hányásodban. Remélem tudtam segíteni
en onnan tudom, hogy ellazultam, es gondolatban amit elkepzelek, ugy erzekelem, mintha valos lenne... Vagy is a kepzelet beli kepek szinesek... Ja, es ha vizualizaltam, akkor altalaban az alfa allapotban levok jottek eddig be
nem baj, ha hallod az autók hangját, csak ne legyen nagyon hangos (csukd be az ablakot). ha alfában vagy, azt onnan tudod, hogy olyan érzésed van, mintha lebegnél.

Ha 1998-ban Pörzse Sándor az MSZP-nek kampányolt pénzért, akkor honnan tudni, hogy most nem megint csak pénzért Jobbikos?

http://www.magyarhirlap.hu/online/porzse_az_mszpnek_kampanyo..

Legjobb válasz: Pörzse lepofozott egy mszp-s polgármestert, vagy mit, amiért nagyhangon becsmérelte a gárdát. Õ készítette a Csillagösvény sorozatot (aki nem ismeri feltétlen szerezze be), és az echo tv-t aért hagyta ott mert a fidesz szócsöve lett. Én láttam sok Pörzsölõt (ez volt a címe az echo-s mûsorának), és aki ezután azt mondja, hogy õ nem igazi magyar ember az ostoba, vagy gazember.

Pörzse lepofozott egy mszp-s polgármestert, vagy mit, amiért nagyhangon becsmérelte a gárdát. Õ készítette a Csillagösvény sorozatot (aki nem ismeri feltétlen szerezze be), és az echo tv-t aért hagyta ott mert a fidesz szócsöve lett. Én láttam sok Pörzsölõt (ez volt a címe az echo-s mûsorának), és aki ezután azt mondja, hogy õ nem igazi magyar ember az ostoba, vagy gazember.
Soha nem volt MSZP-s! A rendezvény konferansziéja volt! Semmi nagydolog, én is dolgoztam már MSZP s önkormányzatnak és Jobbikos vagyok. De enni csak kell.
Ma már nemzeti érzelmû, és az is marad. ez a lényeg
Valamibõl meg kellett éljen õ is, ahogy Morvai is! Nem voltak mszp tagok.
Mi másért kampányolna egy pártnak? Vagy gondolod, hogy elhiszi azt a sok baromságot amiket szokott mondani?
az ostoba az pörzse... amennyi marhaságot abban a mûsorban összehordott (több tízezer éves magyar írások stb.) az mszp-s múltjáról nem is tudtam, de ezek után még "hitelesebb"
az hogy az 12 éve volt. morvai meg fideszes volt volt 4 éve még... ez semmit se jelent.
nem az a gond, hogy fellépet egy MSZP-s rendezvényen, hanem az, hogy tagadta. különben semmit nem zárnék ki. az is érdekes, hogy morvai nem párttag.
Vona szólította fel, hogy ne lépjen be a pártba.
ha államfõt akarnak belõle, úgyse lehet párttag
megmutatkozik az anti jobbikos színvonal szép volt amúgy Pörzse az egyik legnagyobb Magyar annyi
GONDOLKOZZ!!! Olvasd néha a Bar!kádot vagy nézd meg miért ment el az echotól..... Utána rájössz hol van a Sándor helye és pénzért csinálja -e ....
Nézd végig a Csillagösvény sorozatot, aztán döntsd el, hogy MSZP-s e vagy nem.
na, pont az ilyet hívják megélhetési politikusnak
Az utóbbi idõkben bele is õszült, és látszott rajta, hogy gyakran van letargiában attól, hogy nem mondhat el a TV-ben bizonyos dolgokat. Én speciel nagyon kíváncsi lennék, hogy érzelmi szinten miken ment keresztül az utóbbi 4-6 évben.
Csak pénzért Jobbikos. Ha lenne mibû...! :)
Pörzse Sándor tényleg jó faszi. Én is néztem mindig a Pörzsölõt és nagyon sok témát feszegetett, ami hogy is mondjam, nem volt túl demokratikus, és nem tetszett a FIDESZ-nek, ezért kellett mennie a francba. Szerintem mindenképpen lelkes, ez meglátszik rajta, nem hinném, hogy ha odakerülne, akkor elárulná a saját érzelmeit. Az már más kérdés, hogy mennyire tudják õt megvezetni...
Még van 15-20 évük a nyugdíjig, és az arcukon is elég vastag a vakolat. Addig még egy õszinte liberális, egy környezetvédõ és egy kommunista korszak is belefér. Vagy valami más, amire majd igény lesz...
A kérdező hozzászólása: És szerintetek nem röhejes a plakátokon a gárdaruhában?
nem elfogult oldalakat kell olvasgatni, elég ismerni a tényeket és gondolkodni amíg a maszopnak állt a zászló, ott lihegett, most a jobbiknál

Honnan tudni, hogy pl. a görög-perzsa termopülai csata Kr. e. (i. e. ) 480-ban volt? És ha akkor volt, mit írtak abban az időben a naptárba? Hányas évet? Mert nem tudhatták, hogy Krisztus 480 év múlva fog megszületni.

A történelem koordinátarendszerében az origo (évszámok tekintetében) Krisztus születése.

Legjobb válasz: Majnem minden kultúra más idõszámítást használt. Az ismert eseményeket, ha megnézzük a különbözõ idõszámításokban, akkor megtudjuk a kiinduló évszámokat. Ez alapján lehet egymás mellé téve a különbözõ évszámokat mindent átszámolni a mai idõszámításra.

Majnem minden kultúra más idõszámítást használt. Az ismert eseményeket, ha megnézzük a különbözõ idõszámításokban, akkor megtudjuk a kiinduló évszámokat. Ez alapján lehet egymás mellé téve a különbözõ évszámokat mindent átszámolni a mai idõszámításra.
A görög idõszámítás kezdete a i.e. 776, az elsõ olimpia éve, onnantól számolták a görögök az éveket, így ha jól számolom nekik 296-ban volt a csata. A rómaiak idõszámítása 23 évvel késõbb kezdõdött i.e. 753-ban Róma alapításával.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat. Így sok minden világosabb, de ha pl. valami Kr.e. 900-ban történt, akkor sem az elsõ olimpia, sem Róma alapítása nem ad útbaigazítást. Ez nem kekeckedés, csupán kicsit tovább gondolkodtam. Még1x: köszönöm!
Ha pl. valami Kr.e. 900-ban történt akkor az pl a zsídó naptár szerint 2861-ben történt (most 5769-et írnak), de volt idõszámításuk az ókori egyiptomiaknak is, a babilóniaiak is. A berber naptár szerin most 2959-et írunk, a kínai szerint 4645-öt, a hindu kali yuga szerint 5110-et, a koreai szerint 4342-t, a bizánci szerint 7517-et.
A thermopylai csata pontos évszámát (többek között) Herodotos Görög-perzsa háborúk címû mûvébõl tudjuk. Mint már elõttem is elmondták, minden vallás, illetve a nagy világvallások kialakulása elõtt minden nép, más idõszámítást használt. Sokszor még egy népen belül is különbözõeket. Például a görögök csak a Kr. e. V-IV. században találták ki, hogy Kr. e. 776-tól számítsák az idõt. Az elõtt mindenhol más idõszámítás volt. Ezt általában a fõ tisztségviselõk hivatali idejéhez kötötték. Mivel ez mindig egy év volt, ezért úgy adták meg az éveket, hogy XY archonsága idején (Athénban), Xy stephanorossága idején stb. Ezt használták Rómában is (consullisták) a kora köztársaságkorban. Aztán kitalálták, hogy kiszámolják mikor volt a városalapítás (Kr. e. 753) és onnan számították. A zsidók már idõtlen idõk óta a teremtés feltételezett idõpontjától számolják az éveket, ami kb. Kr. e. 3761-ben volt szerintük (nem tudom pontosan.) De az évek sem azonosak. Van ahol márciusban kezdõdött az év, van ahol júniusban, van ahol januárban.
féltékeny
pl ha érdeklõdik az életed apró részleteirõl, szívesen tölt el veled idõt a szexen kívül is...
akkor másképp kezd viselkedni mint elõtte te melyik fél vagy?
olyan hülyeség ez a barátság extrákkal megnevezés. Lényegében szeretõk, csak annyi, hogy nem szerelmesek a másikba. Onnan tudod meg, hogy többet akar veled lenni, jobban érdekli hol vagy mit csinálsz stb.

Honnan tudni, hogy bejön nektek az illető fiú/lány?

Pl ha buszmegállón várakoztok,vagy szórakozóhelyen, könyvtárban ,akárhol meglátjátok, milyen jelei vannak annak hogy tetszik nektek? Kort és nemet is irjatok .

Legjobb válasz: Te fordítva kérdezted szerintem mint ahogy szeretted volna. Nézd át a kérdést. ;)

8-as ugye csak szórakozol ? :D
Én pl reggel olyan fáradt vagyok hogy ha egy csodaszép lány lenne elõttem akkor se tudnék neki "jelezni" :D 16/f
Te fordítva kérdezted szerintem mint ahogy szeretted volna. Nézd át a kérdést. ;)
Megfogom a seggét.
Mondtam már. Megfogom a seggét.
Hát én úgy jövök rá, hogy mégegyszer ránézek, hogy hoppá! Na ez nálam azt jelenti, hogy tetszik. L
Én buszon szoktam szemezgetni egy szõke csajjal úgy, hogy amikor elõször láttam buszon, akkor mosolygott rám és egymást "lesegettük" :D. Mivel észrevett és többször is látom buszon, kerüli a figyelmemet, nem néz felém, csak nagyon ritkán amikor nem nézek arra felé, szóval kicsit félénk, de érdeklõdik irántam, ez valami jót is jelenthet nem? Talán az érdeklõdés elsõ fokát :) Véleményem szerint 90% hogy bejövök neki :D Bocsi hogy ezt így írtam le. Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Jöhetnek még a kommentek. :D
Bejön mindenhol.
Talán ez szórakozóhelyen bejön de buszmegállóba vagy könyvtárba nem kéne :D
#8 vagyok. Nem szórakozok. Ezzel a módszerrel sokat nyersz. Ha nem tetszel a lánynak tökön rúg vagy feljelent zaklatás miatt. DE ez is benne van a pakliban. Ezt kell szeretni.
Sokat bámulom, szemezek vele, rámosolygok. 16/F
Nem kell jel, anélkül is tudom, h tetszik nekem.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, akkor úgy kérdezem, hogy mivel jelzitek felé hogy bejön nektek? :)
Nézem.
A kérdező hozzászólása: Te milyen jeleket küldesz felé, amiben megnyilvánul, hogy tetszik neked?
Utolsó válaszoló:szerintem menj oda a lányhoz!

Palette dobozos hajfestéknél honnan tudni, hogy az milyen színű?

Mert ugye a kép tök értelmetlen rajta, az eredmény a hajszínedtől függ. A számozása szintén semmit nem mond el, mert összevissza van számozva, vagy van ezeknek is értelmes jelentése? A10, B9, N9, N7...stb. Másik fajtánál meg 850-es szín az sötét, a 300-as meg világos... akkor ez most hogy a fenébe van? Honnan tudjam milyen mellék árnyalata van? Vagy hogy melyik gyöngyházas, melyik hamvas, melyik intenzív, stb? Vagy ti találomra veszitek? Én nem szeretnék egy hiba miatt zöld hajat... Fodrászkellékesben minden számnak megvan a jelentése, ott könnyű választani... de nekem most a Palette ingyen lenne, ezért kéne áttérnem rá.

Legjobb válasz: DJ Károly majd megmondja, mert õ mindent tud!

DJ Károly majd megmondja, mert õ mindent tud!

Az alaplapról vagy tápegységről honnan tudni hogy a közeljövőben meg fog halni?

Elégéé furcsán viselkedett ma a gép:

Legjobb válasz: bekapcsolaskor 1-2 masodpercre minden beindul, processzor huto, videokartya(HD 3650) huto, majd utana lekapcsol. Hiaba nyomkodom a bekapcsolo gombot, meg se nyekken, de ha aramtalanitom es ujra alam ala helyezem akkor ismet ugyanez a szitu.

A kérdező hozzászólása: bekapcsolaskor 1-2 masodpercre minden beindul, processzor huto, videokartya(HD 3650) huto, majd utana lekapcsol. Hiaba nyomkodom a bekapcsolo gombot, meg se nyekken, de ha aramtalanitom es ujra alam ala helyezem akkor ismet ugyanez a szitu.
A kérdező hozzászólása: [email protected], pedig Gigabyte, Káár :(((
Kékhalálban azt jelezte, hogy szoftveres hiba. Újraindítás után ott volt a Windows ablaka: rossz az Adobe Flash Player. Nemcsak hardveres, hanem szoftveres hibák esetén is újraindulhat és kékhalálozhat a gép. És nálam is fagyott rendesen minden, az elõlapi USB-k alig kaptak áramot. Hátsókat ajánlgatta, de erre nem voltam vevõ.
Szerintem az alaplap.
A kérdező hozzászólása: nem magátol állt le, hanem fokozatosan elõször az egér+bill, aztán ujrainditottam és igy állt le végül. megnézem, köszi a választ!
Kérdezõ, szedd le a gépház oldalát és nézd meg az alaplapot. Általában vannak rajta külön LED-ek felirattal mellette. Amikor bekapcsolod a gépet, fel kell hogy villanjon az összes sorban. Ha ez megtörtént és egy sípoló hangot ad ki, akkor semmi baja. Ha csak úgy magától leáll, az 99% hogy a táp.
A kérdező hozzászólása: csak az idõbe kerül. :S
Már elnézést, de a Flash Playertõl miért ne kapcsolna be a gép?
A kérdező hozzászólása: tehát hogy hátul világit-e, az Ethernet csatlakozónál? mert nálam nem világitott, tápot nem akarok venni, majd szerválok vhonnan.
A kérdező hozzászólása: 300W-os valami névtelen, sacc kb lehet 35-4000Ft-os Én is a tápra gyanakodtam, mert az usbk nem kaptak elég áramot :/ virusaim meg nincsenek.
Biztos mód nincs rá hogy megmondd mennyi az élettartamát, de egy gyors teszttel megnézheted hogy mi sült ki. Próbálj szerezni valahonnan egy tápegységet és kösd rá. Ha nem villan fel az alaplap, és garancia sincs rá, akkor nincs szerencséd. Ha csak a táp volt a baj, akkor cserélhetõ. Alaplap is, csak az egy kicsit komplikáltabb.
Nekem tegnap ugyanígy bolondult meg, minden elõzmény nélkül. Mint kiderült, az Adobe Flash Player automatikus frissitése okozta. Ezt letiltottam, de baj volt a VLC-vel is, erre lecseréltem az Adobe Flash Playert és a VLC-t. Se trójai, se vírus, nem értem, mi lehetett ez. Lefuttattam a lemez hibajavítást. Azóta nem indul újra, nem villan fel a kékhalál se.
Milyen tápod van?
A kérdező hozzászólása: jah HD4450 video kari.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Azt akarnám tudni hogy honnan lehet szerezni ujj product kódot a f. e. a. r2-höz?

mert elhagytam azt a papirt ameiken a kód volt és eléggé kellene

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!