Találatok a következő kifejezésre: Azt honnan tudni, (1297 db)

Az éhezõk viadalában lévõ fütyülést azt ami a futótûz reklámjának a végén is van azt honnan tudnám letölteni?

csak azt a rövid 2-3 másodperces fütyülést ami a reklám végén van

Legjobb válasz: Youtube downloader-el letudod szedni: http://www.youtube.com/watch?v=byW1xNigxA8

Youtube downloader-el letudod szedni: http://www.youtube.com/watch?v=byW1xNigxA8
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:D
Ez igazából az a dal, amit Ruta fütyült az arénában. Ez a címe, ha Youtube-on megnézed: Rue's whistle song. :) )
Ki pontozott le?????? Kérdés volt, segítettem, megadtam a választ. Nem azt kérdezte ki fütyülte, hanem hogy tudná leszedni. Köszi, köszi....

Ha a most hétvégi időjárás miatt hószünet lenne a középsuliban, akkor azt honnan tudnám meg?

A sulimba 1180 diák jár.A vonatok csúsznak,a buszok beleragadnak a hóba. Tegyük fel,hogy hószünetet rendel el az igazgató holnapra.Honnan tudjuk meg?(IGEN,tudom,hogy ez irreális meg csak álom.)

Legjobb válasz: A híradóba bemondták, hogy 2 megyében már szünetet rendeltek el az iskolákban. Nem emlékszem pontosan melyikek, de nézd meg az RTL vagy TV2 oldalán, ott tuti ki van írva. Egyébként meg, ha bejárós vagy akkor senki nem fogja leharapni a fejed, mert nem mentél be. Csak akkor hívd majd fel a sulit illetve bizonyosodj meg róla, hogy tényleg nem tudsz bemenni (nehogy az legyen, hogy az ugyanazon a településen lakó osztálytársad érdekes módon be tudott menni).

A híradóba bemondták, hogy 2 megyében már szünetet rendeltek el az iskolákban. Nem emlékszem pontosan melyikek, de nézd meg az RTL vagy TV2 oldalán, ott tuti ki van írva. Egyébként meg, ha bejárós vagy akkor senki nem fogja leharapni a fejed, mert nem mentél be. Csak akkor hívd majd fel a sulit illetve bizonyosodj meg róla, hogy tényleg nem tudsz bemenni (nehogy az legyen, hogy az ugyanazon a településen lakó osztálytársad érdekes módon be tudott menni).


Honnan tudnám letölteni a Kés/alatt 4. évadját? Az első 3 megvan, de sajnos a 4-et sehol nem találom.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom honnan tudnád letölteni,és bocsi az off-ért,de engem az érdekelne,hogy honnan van meg az elsõ három évad? Mert én most letten "függõ" :-) és szeretném az elõzõ részeket megnézni,mert így eléggé nehéz követni hogy mirõl van szó az uj részekben.

Szia! Nem tudom honnan tudnád letölteni, és bocsi az off-ért, de engem az érdekelne, hogy honnan van meg az elsõ három évad? Mert én most letten "függõ" :-) és szeretném az elõzõ részeket megnézni, mert így eléggé nehéz követni hogy mirõl van szó az uj részekben.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ 3-at megvettem eredetiben, de a 4-rõl sajnos lecsúsztam. Helyesebben abban a 2 hétben míg otthon tartózkodtam, nem találtam meg. (Ritkán járok haza, , Skóciában élek)

Szerintetek mire kíváncsi? Bejelöltem egy srácot fb-on, visszaigazolt, és írtam, hogy remélem nem baj, hogy bejelöltem. Erre ő írta, hogy "nem, csak jó lenne tudni ki vagy. " Most azt szeretné tudni, hogy honnan ismerem, vagy rólam érdeklődik?

Bocsi, tudom, hogy hülye kérdés, de nagyon tetszik, és zavarban vagyok. :D

Legjobb válasz: Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..

Csak kíváncsi rá, hogy honnan ismeritek egymást. Egyébként ez a tipikus példája annak, hogy nem az számít kit ismerünk, hanem az hogy lássák 14 évesen 12 ezer ismerõsöm van..
Bocs, de ez tényleg hülye kérdés. :) Azt szeretné tudni, honnan ismered, miért jelölted be. Válaszold azt neki, hogy csak barátkozni szeretnél és õ (is) szimpatikus volt neked. A barátkozásról nem jut talán más az eszébe.
A kérdező hozzászólása: Köszi...elsõ: egy, nem látható mások számára, hogy hány ismerõsöm van, kettõ nem 14 vagyok -.-
elsõ vagyok.. Érdekes én látom hogy egyes ismerõseimnek mennyi ismerõse van.. Amúgy meg nem azt mondtam hogy 14 éves vagy, hanem azt hogy ez egy tipikus 14 éves viselkedése: bejelöl minden ismeretlent mert tetszik neki vagy mert így akarja növelni az ismerõsei számát..
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet latni az ismerosok ismeroseit, kiveve, ha nem allitod be, hogy ne lehessen. En beallitottam...amugy meg ha tortenetesen megtetszik egy srac, az nem azt jelenti, hogy bejelolok jo par embert, hogy noveljem az ismeroseim szamat...

Szeretnék venni egy egyiptomi mau macskát mennyi lenne az ára és honnan tudnám beszeezni a cicát?

Legjobb válasz: Ha tenyésztõtõl veszed, akkor kb. 80-100 ezer forint, nem valószínû, hogy be tudod szerezni olcsóbban. Arról semmit sem találtam, hogy honnan tudnád beszerezni. Egyébként nekem is nagyon tetszik!!! Remélem sikerrel jársz!!!:)

Ha tenyésztõtõl veszed, akkor kb. 80-100 ezer forint, nem valószínû, hogy be tudod szerezni olcsóbban. Arról semmit sem találtam, hogy honnan tudnád beszerezni. Egyébként nekem is nagyon tetszik!!! Remélem sikerrel jársz!!!:)
Elõzõ válaszoló vagyok találtam valamit amit esetleg hasznodra válhat: http://www.tappancsvilag.hu/news/Egyiptomi_mau_el%C5%91sz%C3..
http://www.macskaegyesulet.hu/hu/tenyesztok A Tenyésztõk III. kategória alatt van egy tenyésztõ.
Én a 3. válaszoló vagyok, most néztem az elsõ válaszoló linkjét. Akkor megtaláltátok amit én is küldtem. bocsi, nem néztem meg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Honnan tudnám letölteni Az Arany Embert;Tót atyafiak;A jó palócok;Édes Anna;Iván Iljics halála;Vörös és fekete ?

Legjobb válasz: A kérdés feltevõje vagyok: Filmem honnan tudnám letölteni

A kérdező hozzászólása: A kérdés feltevõje vagyok: Filmem honnan tudnám letölteni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségedet. Leli

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!