Találatok a következő kifejezésre: Azt honnan hogy (2537 db)

Honnan tudom meg, hogy mennyi a tangense egy 3szögnek? Azt tudom hogy a/b, na de honnan tudom, hogy melyik az a és melyik a b?

Én most felrajzoltam egy 3szöget koordinátarendszerbe, adva van, mind a 3 oldal, de szeretném tudni a tangens alfát radiánba, de nagyon nem mindegy, hogy a/b 30/10 vagy 10/30-at osztok.

Legjobb válasz: [link]

[link]
Ne úgy tanuld meg hogy a tangens alfa az a/b hanem azt jegyezd meg hogy a tangens az a szöggel szemközti befogó osztva a szög melletti befogóval.Ha így megjegyzed akkor nevezheted bárminek az oldalakat.
A kérdező hozzászólása: Ok, ezt értem, de én koordináta rendszerben nem tudtam, hogy egyáltalán a tangens a-ra, vagy tangens b-re vagyok kíváncsi. De az adott feladathoz végül találtam egy tutorialt, amiben azt mondta a tanár, hogy az x tengellyel párhuzamos oldal az a, az y tengellyel párhuzamos oldal a b. Így már tudtam, hogy mit akarok. :-) Egyébként köszi...
Mi az az adobe reader photoshop?
"Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" Mi van itt a fejekben jogértelmezés terén? Egyébként egy hónapra nem mindegy, milyen nyelvû? Úgyis csak kipróbálásra használhatod...
"jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" ...de, nem is kér kódot!
A kérdező hozzászólása: jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális
A kérdező hozzászólása: Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is
nincs, külön magyarítás hozzá! Alapból adja ki az Adobe, a magyar (HUN) verziót!
mivel egy 300 - 400 ezer Ft-os, profi programról van szó, (ami nem mellékesen azonnal csatlakozik a webre, ahogy elindítod, /ha nem tiltottad le!!!/ és már ki is lõtte az Adobe, hogy egy illegális verziót akarsz használni! Ezek után, még csodálkozol, hogy a tört verziók nem mûködnek megfelelõen?
A kérdező hozzászólása: igen csak elírtam köszi a választ
"Adobe reader photoshop cs5" ilyen nem létezik! Adobe Photoshop CS5 HUN Full download torrent ezt másold be a Google keresõmezõjébe, és Enter.

Honnét lehet hulladékvasat hozni, az indiánok honnét szerzik be azon kivül hogy gondolom ellopják?

Külföldre megéri kimenni lomozni,vasazni,

Legjobb válasz: Régen Ukrajnából hozták be a rezet. Igazi kis házi kohók voltak odakint. lapos táblákba öntötték az autó teleszkópjait kicserélték sima vas rudakra hogy ne látszódjon hogy megül a kocsi. Kb 800ft volt haszon/kb és 1 tonnát hoztak be egyszerre az öreg mercik. Mind ezt 2004 környékén. Azóta ez a biznisz lecsenget ha mármint megy még a dolog de olyan emberek irányítják hogy nem éri meg belevágni.

Régen Ukrajnából hozták be a rezet. Igazi kis házi kohók voltak odakint. lapos táblákba öntötték az autó teleszkópjait kicserélték sima vas rudakra hogy ne látszódjon hogy megül a kocsi. Kb 800ft volt haszon/kb és 1 tonnát hoztak be egyszerre az öreg mercik. Mind ezt 2004 környékén. Azóta ez a biznisz lecsenget ha mármint megy még a dolog de olyan emberek irányítják hogy nem éri meg belevágni.
A kérdező hozzászólása: és ausztria, ott nem adják oda ingyen a nem használt hulladékvasat vagy a rezet? azt hallottam hogy oda is járnak ki, vagy ez csak mende monda?
Ausztriába többért veszik le. Amerikába viszont nagy üzlet.
A kérdező hozzászólása: Amerikába, ott miért vagy hogyan?
Láttam errõl egy dokumentum filmet. senkit sem érdekel az utcán annyi vashulladék van hogy a bevándorló lengyel cigány már tehetõsnek számít Amerikába Eleinte csak az utcáról szedte össze vasat. Persze késõbb már átvevõ telepe volt. De ott vannak az elhagyatott autók http://www.youtube.com/watch?v=jT2GOTMBRZY http://www.youtube.com/watch?v=NuaDEwqrGZ4 100 megy 1 ilyen videó van fent a neten senkié, tele rézzel és alumíniummal és persze ezek az autók 2000kg-as nem 900 mit az európaiak. Én már nem megyek ki van házam családom, pedig tuti biznisz. De ha neked bejön remélem meghívsz egy tripla sajtburgerre valahol Amerikába ;-)
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsot, még csak 25 éves vagyok, és szeretnék valamit összehozni ebbe a rrohadt életbe, de persze ha összejön ez az amerika "biznisz" meghivlak egy tripla sajtburgerre, meg egye fene egy nagy colára :D viccet félre téve, foglalkoztál te is hasonló dologal, mint amirõl most beszélünk?
Én füstölni valót hoztam az ukránoktól. ;-) 25 évesen már vettem egy 2 éves autót kpra 26 évesen már vettem egy üres telket 2.7millióért. 30 évesen házat építettem 15m kp és 8m hitel 33 évesen visszafizettem a hitelt. 34 évesen új autót vettem kp-ra most 35 vagyok. Persze én mindemellett dolgoztam is, és van egy lány aki nélkül ez mind nem lenne ;)
ja 2007-ben buktam + lehúztak + kiraboltak abban évben volt 5 millió vesztésegem hát abba is hagytam.


Hogy vagy az angolul hogy: Honnan ismerlek?

Legjobb válasz: az angolban nem azt mondják, h honnan ismerlek, hanem azt, h "hogyan ismerlek": how do I know you?

az angolban nem azt mondják, h honnan ismerlek, hanem azt, h "hogyan ismerlek": how do I know you?
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Azt honnan vehetem észre ha babámnak nem elég a tejem? és azt honnan lehet tudni hogy nem elég tápláló?

nem mérem a picit.eleinte mértem de már képtelenség volt nem maradt meg rajta!sokszor elutasítja a jobb cicimet,abból alig eszik!van amikor nem bírja ki a 3 órát!ezért tettem fel a kérdést!

Legjobb válasz: Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.

Ha cicizés után még sír, vagy nagyon szopizza a kezét, akkor lehet még éhes. Az, hogy nem bír ki 3 órát nem gáz. Sok baba eszik ennél gyakrabban, és ez azért van, mert az anyatejet hamar fel tudják dolgozni, plusz vannak a fejlõdési ugrások, amikor csak ennének és ennének. Tehát azon ne agyalj, hogy jaj nem bír ki 3 órát. Ettõl még lehet elég és tápláló a tejed. Kislányomnak 4 hónaposan kellett kiegészítenem, mert akkor minden szoptatás után sírt, és fejni sem tudtam. Valahogy úgy éreztem, hogy ekkor már nem volt elég a tejem. Persze van, aki szerint ilyen nincs, de hát nem hagytam üvölteni a lányomat, hanem inkább adtam neki tápszert. Lehet még próbálkoznom kellett volna, és állandóan cicire kellett volna tenni, de nem volt hozzá elég erõm azt hiszem. Ha gondolod megpróbálhatod többször, gyakrabban cicire tenni a babádat, ezzel segítve a tejtermelést. S táplálkozz vegyesen, úgy tuti tápláló a tejecske.
Próbáld meg többet cicire rakni, ha megetetted akkor után amég fejjél egy kicsit ezzel is tudod szaporítani a tejet, igyál sokat, pihenj van olyan kapszula amit tejszaporításra haználnak Lactinatal a neve. És próbálj nem stresszelni ezen mert attól is csak apad a tej.

Szülés közben honnan lehet azt tudni hogy baj van? Gondolok arra, hogy megreked a szülőcsatornában a baba vagy rátekeredik a köldökzsinór? Ezt én tudni fogom vagy csak az orvos és a szülésznő és ők honnan? Ezt megmondják nekem vagy elhallgatják?

Legjobb válasz: A szülés alatt figyelik géppel a baba szívhangját,és a méh fájástevékenységét.Ha leesik a szívhang,az valami bajt jelent,rosszul van a baba.Ilyenkor általában császároznak. Az,hogy mennyire világosítanak fel téged szerintem inkább orvos szülésznõfüggõ.nekem nem sok mindent mondtak a császár elõtt,csak berontottak hozzám,és pikk-pakk már a mûtõbe is voltunk.Szültem elõtte simán is,akkor az orvosom szépen magyarázott mindent végig,hogy hol tart a szülés. Minden jót,könnyû szülést.

A szülés alatt figyelik géppel a baba szívhangját, és a méh fájástevékenységét.Ha leesik a szívhang, az valami bajt jelent, rosszul van a baba.Ilyenkor általában császároznak. Az, hogy mennyire világosítanak fel téged szerintem inkább orvos szülésznõfüggõ.nekem nem sok mindent mondtak a császár elõtt, csak berontottak hozzám, és pikk-pakk már a mûtõbe is voltunk.Szültem elõtte simán is, akkor az orvosom szépen magyarázott mindent végig, hogy hol tart a szülés. Minden jót, könnyû szülést.
Szia! Én nyolc óráig voltam a szülõszobában, mire elvisttek császározni. Egy ideig semmi baj nem volt, de aztán megakadt a baba és nem tágultam tovább. Szerintem ezt megérzi az ember. Csak a szülésznõ volt bent, az orvos fél óránként rámnézett. Egyszer éreztem, hogy baj van, szóltam a nõvérnek, hogy hívja a dokit (persze nem hívta, de ez másik történet). Végül is csak megérkezett, megvizsgált és mondta, hogy császár. Addigra már a köldökzsinór is rátekeredett, de szerencsére a babának nem lett baja. Szóval szerintem lehet érezni. Most egy gyönyörû makk egészséges 7 hónapos kislány anyukája vagyok.
Szia! Õk tudni fogják, a szívhangból, meg mikor már érzik kézzel is a babát, stb. Hát szomorú, de nekem elhallgatták. Az újraélesztést is csak 1 hónap múlva tudtam meg. :(
Sziasztok! Ez nekem új, hogy hallgatják a szívhangot szülés közben, mert nekem se nst-t semmit nem csináltak, csak mondták, hogy mikor nyomjak!
Elõzõ vagyok, amúgy nekem elakadt a szülõcsatornában.
3. válaszoló vagyok. Lehet, hogy valaki megérzi, valaki nem. Tök "nyugodtan" vajúdtam. Egyszer csak kattant az agyam, és azonnal azt akartam, hogy valaki vizsgáljon meg (a szívhang normális volt)és mint kiderült, nem is alaptalanul. Elakadt a babám feje, rátekeredett a köldökzsinór, és mikor megcsászároztak, azonnal adták neki az oxigént. Ha nem erõlködök, hogy valaki nézze meg, lehet, hogy nagyobb baja is lett volna.
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtató szavakat, elsõ baba lesz és mostanában kezdtem el nagyon foglalkozni magával a szüléssel, most töltöm pár nap múlva a 28. hetet.Köszönöm mégegyszer!
11, 02-es válaszolóval vitatkoznék, hogy lehet-e érezni a bajt.Szerintem nem lehet, vagy nem mindig.Azt a szülõ nõ nem érzi ahogy a méhszáj tágul, csak az orvos tudja megállapítani. Az én lányom elfordult a szülõágyon, mégsem éreztem, csak a szívhangokból tudtam, hogy baj van.Percek alatt a mûtõbe voltunk.
Nyugodj meg, az orvos és a szülésznõ tudja a dolgát, biztosan nem ez lesz az elsõ szülés, amit levezetnek. Ha a baba nyakára rátekeredik a köldökzsinór (nekem két gyereknél is így volt), azonnal szólnak, hogy ne nyomj tovább. Ez ui. akkor okozna gondot, ha rövid a köldökzsinór és a kicsúszó baba nyakán maradna. Éppen ezért, amikor a feje kibújt, azonnal leveszik róla. Az én gyerekeim is egészségesek, szépek és már tizenévesek. Azt meg, ha nem is mondanák meg, hogy vmi baj van észrevennéd, mert hirtelen nagy lenne körülötted a nyüzsi. Nyugodj meg, a legtöbb szülés kombináció mentesen zajlik, de még a többedszer szülõk is izgulnak kicsit elõtte. Ez szerintem természetes. 4 gyerekes anyuka
Én onnan tudtam, hogy lelassult a babám szívverése, az orvos kikapcsolta a gépet, és szólt a szülésznõnek, hogy hívjon segítséget, szülünk. Ketten könyököltek a hasamon, három nyomásra kipréseltük. A köldökzsínór volt rátekeredve a nyakára. Szerencsére nem lett semmi baj, rögtön felsírt.

Hogyha neten keresztül hallgatok rádióműsort, azt az adott rádió mennyire kezeli személyesen, vagyis csak azt látják, hogy hányan hallgatják a műsort, vagy azt is hogy honnan és mikor?

Legjobb válasz: Persze láthatják, de ez enm egy nagy extra, egyszerûen egy idõpont amikor kapcsolatban voltál a szerverrel, meg ott az ip cm, ami alapján vissza lehet nyomozni (általában), hogy honnan kapcsolódtál.

Persze láthatják, de ez enm egy nagy extra, egyszerûen egy idõpont amikor kapcsolatban voltál a szerverrel, meg ott az ip cm, ami alapján vissza lehet nyomozni (általában), hogy honnan kapcsolódtál.
Látják, hogy honnan, kik és mikor hallgatják. Ne parázz, az IP-cím alapján nem olyan egyszerû visszavezetni a helyet, egy átlagember maximum városra vagy kisebb területre tud szûkíteni.

Honnan tudom, hogy a mollym terhes azon kívül hogy nagy e a hasa?

Mert ma vettük és elég nagy a pocakja. Ha terhes akkor mibe rakom külön? és leveg?t hogy kap meg a vízet mivel melegítem? bocsánat csak kezd? vagyok és aggódom kérem sürg?sen válaszoljanak

Legjobb válasz: Ha hasas a molly, akkor lehet kapni kis elletõhálót, amit bele tudsz akasztani a vízbe. Amint leellett, azonnal ki kell venni az anyát, mivel nem neveli az utódokat ezért felfalja. A levegõre, és a fûtésre így nincs külön gond ha az már van az akváriumban. Azt hogy honnan lehet még tudni, hogy esetleg terhes... Igazából idõ kérdése. Talán még onnan hogy a végbélnyílás körül van egy sötét folt. Ha jól tudom az azt jelenti, hogy már meg van termékenyítve.

Ha hasas a molly, akkor lehet kapni kis elletõhálót, amit bele tudsz akasztani a vízbe. Amint leellett, azonnal ki kell venni az anyát, mivel nem neveli az utódokat ezért felfalja. A levegõre, és a fûtésre így nincs külön gond ha az már van az akváriumban. Azt hogy honnan lehet még tudni, hogy esetleg terhes... Igazából idõ kérdése. Talán még onnan hogy a végbélnyílás körül van egy sötét folt. Ha jól tudom az azt jelenti, hogy már meg van termékenyítve.
A Biblia csak egy válogatás, nagyon sok más régi irat van ami vallású témájú. Ezek közül valamelyikre alapozhatják.
A kérdező hozzászólása: ok.de akkor hogyan varjak el hogy elhiggye valaki es higgyen benne ha nem tudjak idezni az eredetet.nem tanithatnak embereket ugy, hogy nincs ra magyarazat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!