Találatok a következő kifejezésre: Azt hol pontosan (264 db)

Egy számomra nagyon fontos ember Baracskán van, de csak ennyit tudok, azt hogy pontosan hol, azt nem! Szóval ha csak a baracskai bv címét és az ő nevét írom vajon megkapja? Vagy hogy tudhatnám meg h hol is van pontosan, hova írhatok neki?

Legjobb válasz: Megkapja. Ahogy a honvédségnél is, ha már a laktanya címét és az emberke nevét ráírtad akkor már ezer közül is elõkerítették. Ha pedig több azonos nevû volt megkérdezték, melyiküknek írhattak a feladói címrõl.

Megkapja. Ahogy a honvédségnél is, ha már a laktanya címét és az emberke nevét ráírtad akkor már ezer közül is elõkerítették. Ha pedig több azonos nevû volt megkérdezték, melyiküknek írhattak a feladói címrõl.
Azért a budapesti ismerõsöddel ne próbáld ugyanezt...

Vasárnapi F1 versenyre ha az Árpád hídi autóbusz-állomástól megyek az ingyenes busszal, az hol rak le Mogyoródon pontosan? És ugyan onnan indul vissza is? Azért kérdem mert Silver 1 Tribünhöz legközelebbi bejáratához szeretnék eljutni.

Legjobb válasz: Hát nehéz elmagyarázni hol tesz le, sokat kell viszont sétálni. Ha tudod, meg lehet nézni google maps-en, keresd meg a hungaroringet és az 1-es kanyartól balra halad egy út az m3-as irányába, át is megy alatta. Egy darabig együtt megy az egész busz, aztán a silverekhez el kell kanyarodni (kerektó utcánál), ki lesz táblázva. Én voltam goldban és silverben is, utóbbihoz többet kellett kutyagolni :D Szóval nincs olyan, hogy a buszok különbözõ helyeken tesznek le, de onnan indulnak visszafele, ahol letettek. Nagy lesz a tömeg a buszon hazafele, de gyorsan beér. Jó szórakozást :)

Hát nehéz elmagyarázni hol tesz le, sokat kell viszont sétálni. Ha tudod, meg lehet nézni google maps-en, keresd meg a hungaroringet és az 1-es kanyartól balra halad egy út az m3-as irányába, át is megy alatta. Egy darabig együtt megy az egész busz, aztán a silverekhez el kell kanyarodni (kerektó utcánál), ki lesz táblázva. Én voltam goldban és silverben is, utóbbihoz többet kellett kutyagolni :D Szóval nincs olyan, hogy a buszok különbözõ helyeken tesznek le, de onnan indulnak visszafele, ahol letettek. Nagy lesz a tömeg a buszon hazafele, de gyorsan beér. Jó szórakozást :)

Kint elek kulfoldon es negy honapja jarok orvoshoz eloszor azt mondtak terhes vagyok aztan kiderult nem vagyok az 14 db ciszta van a hasamban hogy hol pontosan azt nem mondtak! A menstruaciom 4 honapja nincs! Mit tegyek?

A hasam nagy es kemeny, kb egy honapja napi szinten barnas folyasom van neha kis verrel egyutt most 4 5 napja elmult a folyas csak ver Jon de nagyon keves! Ha pisilek veres a vizeletem! Negy honapja jarok ultrahangra vervetelre hormonzavarom nincs! Most azt mondtak minden rendben nem kell mennem tobb vizsgalatra! Hagynak a cisztaimmal egyutt!

Szeretném letiltani a személyes adataimhoz való hozzáférést az Ügyfélkapun. Pontosan hol találom ennek a lehetőségét? (szájbarágósan, lépésről-lépésre)

Legjobb válasz: Az ügyfélkapunak pont az a lényege, hogy hozzáférjenek a személyes adataidhoz, így megkönnyítve az ügyintézést. Amúgy nem igazán értem a kérdést, törölni szeretnéd?

Az ügyfélkapunak pont az a lényege, hogy hozzáférjenek a személyes adataidhoz, így megkönnyítve az ügyintézést. Amúgy nem igazán értem a kérdést, törölni szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: Nem fogalmaztam pontosan, jogos:-(( Közben megtaláltam a megoldást. Hogy mire??? "A magyar állampolgárok személyi adatait és lakcímét a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium irányítása alatt mûködõ Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala tartja nyilván. A jogszabályok értelmében a nyilvántartásból harmadik fél megvásárolhatja azoknak az állampolgároknak az adatait, akik ezt elõzõleg nem tiltották le."
Hogy késõbb is tudják, ennek mi a jelentõsége: Ezzel jutnak a mindenféle Reader's Digest-féle cégek a címedhez, és küldenek mindenféle csalással és félrevezetéssel teletûzdelt nyereményleveleket. A Tesco újságokat és hasonlókat nem szünteti meg, de a többit szerencsére igen. Ha ezzel a letiltással mindenki élne, a hasonló cégeknek nem érné meg annyira a hasonló szemét küldését minden évben.
https://ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/adatszolgl.. Ahhoz, hogy használd, be kell jelentkezned. Ügyfélkapus azonosítót az okmányirodában tudsz regisztrálni.
És azt meg lehet tudni h pontosan milyen 3. felek vásárolták meg az adatokat?
És mi mindent tudhatnak meg ebbõl az ügyfélkapuból? (én személyesen nem használom)
A kérdező hozzászólása: Theorba! Kubatov listát nem szabad emlegetni, ejnye-bejnye:-))) A 3.személy olyan akárki, akihez soha semmi közöd nem volt, de küldi neked a levelet, hogy már 5 sorsoláson sikeresen túljutottál, már csak x ezer forintért kell vásárolnod tõlük, és tied lehet a több milliós fõnyeremény, meg a kocsi, aminek a kulcsát szintén a levél tartalmazza, csak le kell kaparnod a ...... vagy lehetnek pártok...... stb. Az Ügyfélkapuból semmit nem lehet megtudni rólad, max. ha belépsz a kapun a rendszerbe (merthogy elõtte regisztráltál az Okmányirodában) akkor a személyes adataidról kaphatnak felvilágítást olyan egyedek, akikkel Te kicsit sem szeretnél kapcsolatba kerülni.
nem az ügyfélkapuból tudja meg, hanem az állami nyilvántartásokból. mivel eladják az adatainkat címlistákra az ügyfélkapun letiltani tudja, hogy ne adják ki a címét olyan, mint a titkos telefonszám, hogy nincs benne a telefonkönyvben így már világos?

A TEVA busza ami a dolgozókat viszibe az Örs vezér térről az hol áll meg pontosan?

Meg azt hogy kb. mennyi idő alatt ér be a busz illetve vissza. Nem soká ott fokom dolgozni azért kérdezem. Köszi

Legjobb válasz: Nem láttam még soha ezt a járatot (nyilván nem megy túl gyakran), de túl sok helyrõl nem indulhat. Az én tippem a Veres Péter úton, az Árkád mellett található megálló, ugyanis az összes, a Veres Péter úton kifelé haladó menetrend szerinti busz is ott áll meg. Az utazás kb. 30-40 perc lehet. De ha megkérdezed a HR-est, aki felvett, szerintem örömmel segít :)

Nem láttam még soha ezt a járatot (nyilván nem megy túl gyakran), de túl sok helyrõl nem indulhat. Az én tippem a Veres Péter úton, az Árkád mellett található megálló, ugyanis az összes, a Veres Péter úton kifelé haladó menetrend szerinti busz is ott áll meg. Az utazás kb. 30-40 perc lehet. De ha megkérdezed a HR-est, aki felvett, szerintem örömmel segít :)

DE-FOK Mi az anatómiakönyv pontos címe, ki a szerzője, hol lehet megvenni?

Még nem vettek fel, de van időm, el akarom kezdeni tanulni. :D

Legjobb válasz: Szerintem az összes orvosin és fogovosin ugyanazt használják. Szentágothai - Réthelyi: Funkcionális anatómia. De teljesen felesleges elkezdened tanulni, semmi értelme nincs. Egyrészt nem a könyv szerint fogtok haladni, másrészt nem árt némi alap latin tudás hozzá, mert anélkül olyan, mintha kínai szöveget akarnál megtanulni.

Szerintem az összes orvosin és fogovosin ugyanazt használják. Szentágothai - Réthelyi: Funkcionális anatómia. De teljesen felesleges elkezdened tanulni, semmi értelme nincs. Egyrészt nem a könyv szerint fogtok haladni, másrészt nem árt némi alap latin tudás hozzá, mert anélkül olyan, mintha kínai szöveget akarnál megtanulni.
Dr. Tarsoly Emil- Funkcionális Anatómia, Donáth Tibor- Anatómia élettan. Nem tudom ezekre gondolsz-e én a DE-re járok, de nem FOK-ra, de ált. ezek kellenek, ha anatómiáról van szó..
Második, ezek nem orvosis könyvek. Max. vmi ápoló, dietetikus vagy hasonló Ba szintû eü képzéshez van...
"Ez a tankönyv az Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi Fõiskolai Karának védõnõ, dietetikus, közegészségügyi-járványügyi felügyelõ, diplomás ápoló, mentõtiszti hallgatói részére készült. "
Sobotta anatómia atlasz és amit az elsõ írt.

Az Aladdinban pontosan hol van ez, egyáltalán az 1992-es Aladdinban van, vagy a sorozatban?

"kvázi fenomenális majdnem kozmikus er?"

Legjobb válasz: Szia, az elsõ Aladdin filmben hangzik el, mikor Aladdin beragad a barlangba, és elõször találkozik Dzsinni-vel:D Remélem tudtam segíteni egyébként a kedvenc rajzfilmem :) Egyébként többször is elhangzik ez a mondat a mesében :)

Szia, az elsõ Aladdin filmben hangzik el, mikor Aladdin beragad a barlangba, és elõször találkozik Dzsinni-vel:D Remélem tudtam segíteni egyébként a kedvenc rajzfilmem :) Egyébként többször is elhangzik ez a mondat a mesében :)
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm a válaszodat! :D

1956 pár áldozatának pontos neve kellene!? Kérlek írjatok le nekem párat vagy azt hol tudom megnézni?

Legjobb válasz: Bordás András esztergályos aki munkából ment hazafelé és találkozott a csõcselékkel egyik azt mondta hogy ÁVH-s és az utcán agyonlõtték.

Bordás András esztergályos aki munkából ment hazafelé és találkozott a csõcselékkel egyik azt mondta hogy ÁVH-s és az utcán agyonlõtték.
A kérdező hozzászólása: ...
A kérdező hozzászólása: Tényleg fontos!
Miért csodálkozol az elsõ linkjén? A forradalomról csak istenítve beszélnek, de nem hitelesen. Egy ismerõs család fia a határon volt katona, és ÁVH-snak nézték õt, is lelõtték. A nevét már nem tudom. Az ÁVH= Államvédelmi Hatóság ( õk voltak a börtönõrök stb ) A Határõrség pedig csak a határon szolgált. Egyforma volt az egyenruhájuk, annyi különbséggel, hogy a határõrök parolinja zöld vol, az ÁVH-é pedig kék. Közszájon úgy forgott, hogy vannak a kék ÁVÓ-sok, és a zöld ÁVÓ-sok. Pesten swem csak az oroszok, meg a kommunisták lõtték le a forrdalmarákat.Nagyon sok civil és forradalmár halt meg a forradalmárok golyóitól, ami érthetõ is. Legtöbbjük 16-18 éves gyerek volt, akinek azelõtt soha nem volt fegyver a kezében. Wittner Mária mesélte egy interjúban, hogy 17 évesen harcolt a rádió épületénél.Ott szereztek fegyvert, sõt õk adtak egy 16 éves fiúnak is. Ha lõtték õket, akkor visszalõttek. Pontosan célozni csak azt tud, aki erre megtanítottak, és az ellenséget sem lehet úgy lõni, hogy ahol lõnek, ado lövök, mert biztosan az ellenség az. Nagyon sok ártatlan ember is halt meg a fegyverhez nem értõk miatt.
Még annyit: próbálj rákeresni a mosonmagyróvári sortûzre, ott biztosan találsz neveket is. De lehet, hogy van adat az 56-.os áldozatokról is.A II., vh-ról találtam régebben egy ilyen névsort.
A kérdező hozzászólása: már mindenhol kerestem, de nem találtam!:(
azért akkoriban majdnem mindenki tudta kezelni a fegyvert. a munkásokat is vitték lõgyakorlatra, iskolában is volt ilyesmi. egyébként anyám mint orvos még a nyolcvanas évek végén is részesült lövészeti képzésben.

A töritanárunk azt mondta, hogy Nagy Sándor Maláriában halt meg. Az hol van pontosan?

Legjobb válasz: Malajzia egyik tartománya. Ott tényleg sok a malária. Errõl kapta a nevét.

Malajzia egyik tartománya. Ott tényleg sok a malária. Errõl kapta a nevét.
Jesszus....emberek, ez a humor kategória, nem tûnt fel? Eszesek...
Én úgy tudom, hogy az orvosi rendelõben van. Pontosan a széken.
Malária az egy szigetcsoport a Csendes-óceánon, és egy légyrõl kapta a nevét, ami egy súlyos betegséget terjeszt.
Tüdõgyulladással súlyosbított malária-fertõzés következtében halt meg Babilonban. Jobban figyelj az órákon!
A töritanárod azt mondta, hogy maláriában halt meg, kis vicceske...
Malária fertõzésben. Betegségben.
Mielõtt elhagynád, egy kicsit vissza :P
Ez humor?? hol? merre?
ott bal oldalt:) egyéb kérdések--->humor.
hát igen, max. ott
Nagy Sándor Babilóniában halt meg, mely egy fontos ókori mezopotámiai nagyváros volt az Eufrátesz partján. Sok teória kering arról, hogy mi volt a fiatal uralkodó halálának az oka, de a legtöbb történész úgy véli maláriában halt meg, azaz malária nevû betegségben hunyt el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!