Találatok a következő kifejezésre: Azt hiszi pasim, hogy (77 db)

Miért hiszi azt a pasim, hogy egy női orgazmusnak attól kellene bekövetkeznie csak, hogy közösülnek?

Sajnos vannak olyan fiùk, akik nem merik ezt megbeszélni màsokkal, ràadàsul tapasztalatlanok is. Én vagyok az elsö a baràtomnak, pròbàlnàm "képezgetni", de úgy működik mintha bordélyban lenne. Azt hiszi attól kellene elàjulnom, hogy milyen pikkpakk feláll neki, és én vagyok a hibás, mert egy sima dugástól nem lesz orgazmusom. Nem akarja elhinni, hogy a nőknél ezért igenis meg kell dolgozni, hisz olyanok is vannak, akik nem is képesek a hüvelyi orgazmusra. Hol találok vmi szakirodalmat, meg léci írjatok véleményeket, azaz tapasztalataitokat, hogy elhitethessem vele hogy működnek a nők szexuálisan... Tudom a legjobb az lenne ha tapasztalatokat szerezhetne, meg legszivesebben egy bordélyba is elküldeném, dehát ez van, én vagyok az első, és jelenleg az egyetlen, nekem kellene kezdeni valamit a gondolkodásmódjával és a módszereivel. Gondoltam ha itt írtok páran, azt megmutatom neki, hátha jobban elhinné, hogy az élet nem olyan mint a pornófilmek, ahol dugàs előtt még fél óra oràl is van a pasinak...

Legjobb válasz: Te vagy neki az elsõ de azért milyen jól adja az ívet, hogy mit hogy kéne. Tipikus nyominger, dobd ki aztán rájön hogy merre van kelet.

Te vagy neki az elsõ de azért milyen jól adja az ívet, hogy mit hogy kéne. Tipikus nyominger, dobd ki aztán rájön hogy merre van kelet.
Kíváncsi lennék rá, hány éves... Úgy tûnik még nem nõt fel a szexhez. Ha venné magának a fáradságot és körülnézne láthatná, hogy ezzel van tele az egész világ, hogy a nõk másképp "mûködnek" mint a férfiak. Csak ehhez fel kell nõni, hogy észrevegye. Egyébként ettõl (is) tud szép lenni az egész! ;) F/29
Szerintem neked kellene beszélned vele, elmagyarázni mindent, nem értem, ezzel mi a gond.... Nálam is azzal a pár emberrel akivel voltam, elkezdtem megbeszélni ezeket, mert nem voltak tisztában a dolgokkal... Szerintem kommunikáció... és kicsit erélyesen... én már eléggé ki vagyok ettõl a tudatlanságtól...
Ja hozzáteszem az egyiket ki is dobtam emiatt, engem ne idegesítsenek fél éven át ilyennel.... Hallod, IGEN IS TÕLED IS EL KELL HINNIE... Mi az hogy nem hiszi el? És ha esetleg, minden nõ olyan lenne, amilyennek õ azt gondolja, csak épp te nem, akkor is rád kellene figyelnie, azt felfognia hogy TE mit szeretsz, nem azt amit õ gondoL!!
Nem az a baj, hogy tapasztalatlan, hanem az, hogy önzõ. Elég egyértelmûen elmondtad, hogy neked mi kéne (gondolom...), és hogy maga a reszelés édeskevés. Mit tesz erre??? Megsértõdik. Ez egy gyökér... Adj neki egy utolsó lehetõséget, mondd el, hogy te képes vagy az orgazmusra, csak nem úgy, hogy elõjáték nélkül elkezdi ki-be huzigálni, aztán lefordul, és veri a mellét, hogy õ mekkora Casanova. Mutasd meg és mondd el, mit tegyen és hogyan, hogy kellõen felizgasson, és neked is jó legyen végre. Ha nem vevõ a dologra, akkor hagyd a fenébe a konkretizálást, és keress másik pasit. Nekem is volt tapasztalatlan, szûz pasim, mégsem kellett hosszasan gyõzködni, hogy izgasson már fel... Egy férfi kifejezetten élvezi, ha jól felizgatja a nõt. Amelyik nem, az nem férfi. Pont.
Kérdezõ, bocs, de mi nem a pasid vagyunk, elsõre is megértjük, amit írsz. :-)
És te minek vagy egy ilyen fajtával? És még nem is hisz neked... röhej.
A kérdező hozzászólása: Igen, beszélgetünk, de azt érzem nem hiszi el amit mondok, mivel csak én mondom, ez ilyen tipikus emberi tulajdonsàg, ha többen mondják ugyanazt, akkor minden hihetõbb. Semmi gondom nem lenne, ha lett volna már pár nõje elõttem... Olyan hímsoviniszta fajta, azt hiszi el kell alélnia egy nõnek egy álló farok láttán, és már attól elélvezni, hogy beteszi...
de ha ilyen kis idióta akkor dobd ki szerintem. és majd ha az utánad következõ 2 csaj is kidobja ugyanezért talán rájön, hogy neked volt igazad. én 2 perc alatt aláznám a sárga földig, még akkor is ha tapasztalatlan, mert az ilyen mentalitástól hányni tudnék. viszont nem válaszoltál: orált azért te is kapsz?
A kérdező hozzászólása: Igen, beszélgetünk, de azt érzem nem hiszi el amit mondok, mivel csak én mondom, ez ilyen tipikus emberi tulajdonsàg, ha többen mondják ugyanazt, akkor minden hihetõbb. Semmi gondom nem lenne, ha lett volna már pár nõje elõttem... Olyan hímsoviniszta fajta, azt hiszi el kell alélnia egy nõnek egy álló farok láttán, és már attól elélvezni, hogy beteszi...
Te is kapsz orált? http://www.szexiskola.hu/oralis-szex-nyalas ezt mindenképp mutasd meg neki.
mert attól kellene. igaz, hogy manapság legtöbbször nem atttól van, de épp ez lenne a lényege, hogy a közösülés vége legyen az orgazmus.
A kérdező hozzászólása: Bocs, 2x küldtem el a kommentemet... Köszi a válaszokat, meg fogom mutatni neki. Inkább azt mondanám, hogy lusta. Igen, ha szeretném, én is kapok orált, de ugye az még nehezebb mutatvány mint a dugás rész, ezt én is elismerem, ezen a téren könnyebb dolga van a nõknek, szerintem szopni sokkal egyszerûbb és nem olyan megerõltetõ, mint nyalni:)
Sehogy.
ha ezt magadtól nem tudod, akkor már megevett reggelire :)
A kérdező hozzászólása: tudod a szerelem teszi...
Ha szerelmes vagy nem fogod meg törni mert nem akarod.
Ha ezt érzed, akkor azt is tudod, hogy nem Hozzád való, mert Hozzád képest túl egoista.Egy egoista hatalmas önbizalmát pedig lehetetlen letörni.
A kérdező hozzászólása: egyszerûen amikor õ a hibás, akkor is engem állít be annak, és nem szól hozzám...
"Ha szerelmes vagy nem fogod meg törni mert nem akarod." Ez igaz. Ha viszont eltökélten felül akarsz kerekedni, akkor azt csak fifikával, rafkóval teheted. Hass a lelkére... De, ha magától nem ad igazat soha, akkor alapjáraton megb...szta a tehén, mert nem tart téged egyenlõ félnek. Akkor azt csinálsz, amit akarsz...

Miért van az, hogy minden pasi, akinek jó a teste, azt hiszi magáról, hogy ő az Úr Isten és csak játszik a lányokkal?

Legjobb válasz: Ugyanazért amiért a nagyon szép nõk is ugyanezt csinálják. A szépség egy hatalom.

Ugyanazért amiért a nagyon szép nõk is ugyanezt csinálják. A szépség egy hatalom.
A kérdező hozzászólása: ja tudom, de miért nem úgy van, hogy a csaj is szép, a fiú is helyes és együtt vannak, minek hetente váltogatni....na mindegy ezeket sosem fogom megérteni.
ne általánosíts! a páromnak jó teste van, mégis már több mint 2 éve együtt vagyunk. ismerõseim között is vannak jó testû férfiak és tartós, hosszútávú kapcsolatban élnek.
Mert úgy gondolják, õk megtehetik...
A kérdező hozzászólása: jó bocs, igaz, akkor a legtöbb pasi..de azért biztos, mert te is szép vagy.:D
a szent irás azt közli velünk: a gögös szellem után botlás jön. aki istent játszik az elöbb utobb szembe találja magát a ténnyel, hogy tévedett, mert a szép fiuk, és a szép lányok is megöregszenek, megcsunyulnak, aztán meghalnak, és megfeledkeznek roluk.viszont aki igyekezett megfelelö modon élni azoknak nagyobb esélye van, hogy a nevét talán sokáig emlegetni fogják.

Miért hiszi azt sok pasi, hogy a barátnőjük csak akkor szereti igazán, ha vállalja a mélytorkot vagy lenyeli a spermáját?

Véleményem szerint nem ez egy igazi, mély kapcsolat alapja. Nem értem az ilyen embereket, szóval kérlek, írjatok érveket.

Legjobb válasz: én fiú vagyok de azt én sem értem miért fontos, hogy lenyelje... nekem attól nem lesz jobb :D szóval ezt nem kívánnám senkítõl. a mélytorok viszont már jó tud lenni :D de ezt sem erõltetném senkire ha nem akarja. anélkül is jó tud lenni az orál :) 19/f

én fiú vagyok de azt én sem értem miért fontos, hogy lenyelje... nekem attól nem lesz jobb :D szóval ezt nem kívánnám senkítõl. a mélytorok viszont már jó tud lenni :D de ezt sem erõltetném senkire ha nem akarja. anélkül is jó tud lenni az orál :) 19/f
És te megkóstoltad már a tiéd? Mert az hogy van hogy õ szeret ha lenyeli te pedig undorodsz magadtól? Mutass neki példát! Én nem undorodom attól hogy milyen a p*ncim... Szerintem csak a sekélyes, nem túl EQ ÉS IQ bajnok fiúk hiszik ezt akik pornón nõttek fel... A szerelem alapja hogy úgy fogadjuk el a másikat ahogy van és azt szeressük benne, ne azt akivé mi akarjuk változtatni. Tehát ha õ eredetileg nem szereti lenyelni akkor úgy kell szeretni nem megváltoztatgatni.
Én nemvagyok ilyen, nálam nem az a szeretet jele, ha kielégít, az csak részletkérdés. Tulajdonképpen nem is ismerek ilyen embert. Aki meg ezt élvezi, az maximum alkalmi kapcsolatra vágyik, egy normális kapcsolatban nem ez a legfontosabb.
Lemaradt, hogy 21/F :)
Nem az alapja, de azért nagyon fontos dolog ez is. Szerintem.
Súlyos tévedés. Számomra az a szerelem igazi mércéje, ha anális szex után leszop.
A mélytorok hülyeség. A lenyelésnek pedig igenis van egyfajta szimbolikája. Valahol mélyen én is azt hiszem, hogy a lány jobban szeret, ha lenyeli, pedig nem a szomszéd építkezésrõl szabadultam. Lehet utálni, de valahogy úgy képzelem, hogy hozzátartozik. Könnyebben megértem azt a lányt, aki nem szeret szopni, mint azt, aki szop, de utána nem nyeli le.
Mély torok baromság, lenyelést ha nem teszi meg, ritka kivételektõl eltekintve, akkor nem hiszem hogy igazán szereti. Nem azért mert ez olyan fontos lenne, hanem azért mert ha igazán szereti, akkor nem undorodik tõle.
Kussolj és nyeld a g*cit, ennyi a dolgod.
Én ahány pasit ismerek az mind undorodik a sajátjától... Akkor õk most saját maguktól undorodnak? Akkor nekünk miért legyen jó? Én nem undorodok magamtól, õ miért vár el olyat ami neki magának nem tetszik?
szerintem sok férfi azt hiszi, hogyha ezt nem teszed meg undorodsz tõle.mert az õ része, az õ testébõl van-amit szeretsz.de ez csak tipp. L/21
Pedig ha igazán szeretnéd, azt is megennég. LOL :D Elõtted író voltam
Aki ezt hiszi, annak én a közelébe se mennék, nemhogy... :D A sperma rossz ízû és kész! Nagyon szeretem a pasim, de ennek ellenére nem eszem meg sem a taknyát sem a kakiját sem a fülzsírját...
Hülyeség, ezt egy [email protected] is megteszi bárkinek. Akinek ez jelenti a szeretetet, az menjen oda és élvezze, h szeretik.
Tudod ez pont olyan, mint hogy a csajok nagy többsége azt mondja: ha szeret, nem néz pornót és nem rejszol, mert minek? Képtelenek megérteni h attól h rejszolok más csajokra még csakis õt (a barátnõmet) szeretem. Na ez is egy ugyanilyen dolog. Nyeld le, vagy legalább csináld úgy, mintha lenyelnéd, ahogy mi is úgy csinálunk, mintha nem létezne az égvilágon más nõ a csajunkot kívül.
Egy másik hasonló kérdésre már írtam ilyesmit, de tessék leírom mégegyszer: Azért tesszük meg, mert szeretjük a párunkat és örömet szerzünk neki. Ha boldog az, akit szeretünk, akkor mi is boldogok vagyunk attól, hogy örömet szereztünk. ha meg nem, akkor nem szeretjük igazán. És annyi mindenben visszakapjuk ezt tõlük...a férfi aki szeret, a kedvedben jár, kielégít, istennõként kezel ennyi kényeztetést megérdemel.
tudod miért???? a nõk miatt. mert nemegyszer olvasni itt nõktõl olyan válaszokat: hogyha szeret megteszi, hogyha szeret nemkér ilyet, stbstbstb. a pasik is ezt az elvet alkalmazzák. visszájára fordították. elvégre ha a nõk szabhatnak ilyen korlátokat, a pasik miért nem? amúgy nõ voltam. és nem, én nem mélytorkozok egyáltalán, a spermát lenyelem, de nem a pasim miatt, hanem azért, mert nekem sosem volt ezzel problémám. amit írtam, azért írtam, mert nõ létemre néha fennakadok egyes nõkön. játsszák a feministát, meg az áldozatot. de amikor a pasi játssza az áldozatot, vagy éppen egyenlõ félként tekint a nõre, akkor mindegyik felvan háborodva.
A kérdező hozzászólása: Hát, nem igazán gyõztetek meg :D "Kussolj és nyeld a g*cit, ennyi a dolgod." - ezt nem te fogod megmondani :DD Érdekes, nekem több, mint 3 éves kapcsolatom van, nagyon szeretjük egymást, és mégsem teszem meg, sosem volt ebbõl gond... Miért lenne jobb tõle egy kapcsolat? Egyszerûen a takonyra emlékeztet az állaga, hát errõl nem én tehetek :D
én barátnõm se nyeli , de akkor legalább ne csinálná , csak az a baj hogy õ meg csinálni szereti
Én szeretem az orális szexet, de megmondtam a páromnak, hogy nem nyelem le, mert nem szeretem-igen, kóstoltam már, de nem szeretem, ez van. Õ teljes mértékben megérti és elfogadta. Nem azon múlik a szerelem/szeretet hogy lenyelem e vagy sem. Van aki szereti van aki nem és ezt el kellene fogadni és ne ez legyen a mérce. 24/L

Miért hiszi azt sok pasi, hogy a normális lányok csak valami elzárt territóriumban léteznek?

Itt az oldalon is számtalanszor találkozom ezzel a kérdéssel, de már egy ismerõsöm is elkezdte fejtegetni, hogy miért nem lehet sehol normális barátnõt találni.

Legjobb válasz: TAPASZTALAT!

TAPASZTALAT!
Több éve szólítok le lányokat és eddig alig találtam olyat, aki normális volt és nem egy bunkó, agyatlan, undok kis csótány. Azoknak is volt már pasija, szóval nekem senki se mondja, hogy tele a világ értékes személyiségû lányokkal. Arról nem is beszélve, hogy egy lánynáál, nõnél, hisztisebb, kényesebb jószágot sehol sem találni a bolygón.
Persze minden csaj normálisnak meg intelligensnek és mûveltnek gondolja magát, hiszen le tudott nyomni két évet valami büfé-ruhatár bölcsész/közgazdász szakon, igaz hogy csúszott mellette vagy másfelet de sebaj. Fõ az egó!
Van sok normális lány ismerõsöm. Ezer éve kapcsolatban. Normális szingli nõt nem lehet találni sehol! Ostobák, csak szórakoznak az emberrel, két értelmes mondatot nem tudnak kinyögni, erkölcsileg nullák, nincs önálló véleményük, vitában nincsenek önálló érveik, nincs normális hobbijuk, dög unalmasak, és végül dolce vita idióták. Nagyjából így jellemezhetjük a 18-25 éves korosztályt. Persze vannak kivételek, párkapcsolatban, aki meg szingliés közelít a normálishoz, annak meg nem lehet az igényeinek megfelelni, kivéve ha 30 feletti saját kocsival, házzal menõ állással, rendelkezõ férfi vagy és jól is nézel ki.
Tökre nem nehéz felismerni a normális lányokat... A sötét középkorban is kitûnt, ha valaki hölgy volt, és manapság is így van... :) A külsõt sokan, sokféleképpen próbálják "javítani", de a belsõ kisugárzást mintha nem is akarnák észrevenni az emberek. A belsõ, a gerinc, a tartás adja az ember értékét, és nem az, ha van melle, vagy.... bármi más testrésze. Az más kérdés, hogy az "én" (ide mindenki helyezze be magát) értékrendem nem egyezik a többségével, ezért kevés olyan lányt látok, aki "ragyogva kitûnik a tömegbõl", de ettõl még nem mondhatjuk, hogy nincsenek (vagy nehéz lenne felismerni õket)! :) 23f (és nem tudom melyik választ írtam még én :D)
az a baj, hogy idióta csaj normálisnak álcázza magát. És mire összejöttök, kiderül, hogy idióta... Szóval iszonyatosan nehéz felismerni a normális lányokat...
Nagyon relatív, hogy kinek mi a normális szerintem...28/f
Azért hiszik azt, mert nem normálisak, hanem szerencsétlenek. :)
Én úgy hallottam a kormány épített nekik egy külön falut, mint a devizahiteleseknek.
Háhá!! :D A teleport kövemet elhasználtam már, de a nevetés zsákomat megtaláltam miattad! :D Köszi! :D Különben annyi jutott eszembe a kérdésed alapján, hogy 1: kétféle ember létezik: az egyik kifogást, a másik megoldást keres. (ez válasz a kérdésedre :D) és 2: Tetszel (tetszik), ahogy fogalmazol! :DD 23f :D
A kérdező hozzászólása: Miért?
# 7 A kérdésed alapján én nem így gondolom :D
A kérdező hozzászólása: Jesszus, kedves "normális" pasik, legalább egyetlen normális választ adjatok! És nem, nem fogadom el normális válasznak, hogy valaki azt tapasztalja, hogy minden normális lány otthon ül, aztán a könyvtárba teleportál. Nem vagyok hülye :D
azt könnyen lehet itt vagyok én is :)
és miért nem lehet sehol normális pasit találni?
ilyenek vannak [link]
Mert 18 év fölött közülük tényleg csak azoknak nincs párja.
Mert tényleg alig találni. Oké, vannak normálisak, de õk már foglaltak. Én meg elvbõl nem lékelek meg kapcsolatokat.
"egy lánynáál, nõnél, hisztisebb, kényesebb jószágot sehol sem találni a bolygón." Szerintem más bolygón se nagyon.

Miért hiszik azt a pasik hogy a nők élvezik az ujjazást?

Legjobb válasz: én csak ugy tudok elmenni.. szóval, élvezem ám :))

én csak ugy tudok elmenni.. szóval, élvezem ám :) )
mert mondjuk van aki élvezi (én is) talán eddig te nem találkoztál olyannal aki jól csinálta volna ;)
Akkor nekem eddig egyik pasim se csinálta jól..A mostani páromat nagyon szeretem és nagyon jó az ágyban..de az ujjazás még tõle sem szeretem.Egyszerûen nem esik jól.:) Sokan szeretik és sokan nem..nem tudom miért hiszik.:)
én bnõim is nagyon élvezték ;)
mármint az átlag élvezi:)
huh akk megnyugodtam (23:24 voltam)
hát azt hiszem a válaszokból kiderült, hogy a kérdés nem helytálló.. mert bizony igen is élvezik a dolgot a lányok o.O ezt örömmel nyugtázom:)
Nem, tudom, én nagyon élvezem szûzen is:$:) 19/l
22:33 vagyok az lemaradt hogy az ha szimplán bedugod az ujjad az nemjó semire mert lehet hogy nemis érzi a másik fél 16/f
miért nemélvezik? (hát akkor elégsokszot átlettem ba..va) :(
2 variáció van. 1 te kiskorú fiú vagy és érdeklõdsz, majd rájösz a válaszra 2 te csaj vagy és nemvolt normális barátod. újjal jobban el lehet érni a csaj g-pontját (vagy tudomisén hogyanírják) mint farokkal
Mert élvezzük. Csak nem mindegy, hogy csinálják.
Emberfüggõ. Én se élvezem, de ez nem jelenti azt nekem, hogy más se.

Miért hiszi azt minden pasi, hogy nekem bejön és azért barátkozok vele, mert a barátnője szeretnék lenni?

Nem lehet lány-fiú barátság?

Legjobb válasz: Értelmes emberek között minden további nélkül (nekem pl. kb. 3x annyi lánybarátom van, mint fiú) - csak sajna ilyenekbõl mintha egyre kevesebb lenne.

Értelmes emberek között minden további nélkül (nekem pl. kb. 3x annyi lánybarátom van, mint fiú) - csak sajna ilyenekbõl mintha egyre kevesebb lenne.
14:55 - "Ivócimbi"...? Biztos, a magam részérõl utálom a sört, és ha bármelyik barátommal, legyen az fiú vagy lány, beszélni szeretnék, akkor egy vendéglátóipari egységbe hívnám utoljára. Vagy nála vagy nálam találkozunk, vagy sétálunk, vagy bármi. És érdekes módon bármit meg tudunk beszélni, bármiben tudunk segíteni egymásnak. Szerintem a barátság pontosan ezt is jelenti.
Nem.
Jól kell megválasztani a barátaidat. (: Egyébként elkerülhetetlen a szerelem, ha csak egyik-másik nem kötõdik érzelmileg valahova máshová. Elvégre így vagyunk kitalálva. Viszont ha ennek van akadálya, teszem azt, kinézet, barátnõ, pasi, akkor lehetséges a barátkozás.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:53 Jaj ne keverjük már a haveri kapcsolatokat az igazán mély barátsággal. Lány ivócimbim van nekem is dögivel, de akárhányszor lett volna igazi nagy barátság lánnyal valamelyikünk többet akart.
Plusz, arról nem én tehetek, ha neked nem sikerült a dolog.
Nálam a barátság nem azt jelenti, hogy tudok beszélni valakivel. A szemben lévõ csövessel is tök jól el tudok beszélgetni, de barátok ettõl nem vagyunk.
Lehet, nekem is az egyik legjobb barátom egy fiú és egyikünk sem akar többet a másiktól, pedig mind a ketten a "megfelelõ" nemhez tartozunk :D Õ a mézes csuporra utazik én meg a nyalókára és mégis elvagyunk. Viszont lehet, hogy te bejössz azoknak a srácoknak és szeretnének vmit tõled. Vagy egyszerûen hízeleg a hiúságuknak, hogy egy lány szóba áll velük vagy nem tudom. xD
Lehet, nekem is az egyik legjobb barátom egy fiú és egyikünk sem akar többet a másiktól, pedig mind a ketten a "megfelelõ" nemhez vonzódunk :D Õ a mézes csuporra utazik én meg a nyalókára és mégis elvagyunk. Viszont lehet, hogy te bejössz azoknak a srácoknak és szeretnének vmit tõled. Vagy egyszerûen hízeleg a hiúságuknak, hogy egy lány szóba áll velük vagy nem tudom. xD

Miért hiszik azt a fiúk, hogy az összes lány az izmot keresi egy pasiban és csak az talál párt aki izmos?

én pl lány létemre nem bukok az izmokra. nem szeretem a kockás hasat. szeretem, ha a fiúnak van egy kis pocakja, és csak picit izmos, de ha egyáltalán nem az, az sem baj. viszont egy csomó fiútól hallottam már, hogy elkezd kondizni, súlyt emelget egész nap, mert nincs barátnője és így tuti lesz. egyedül vagyok, aki nem bukik az izomkolosszusokra? fiúk többsége, miért gondoljátok ezt így?

Legjobb válasz: Mert a fiuk többsege ma 50 kilos nyüszüge akinek minden csontja latszik vagy nagy pocakos. Egyik sem kell a csajoknak. A normal pasiknak nem problema lanyt talalni (kiveve ha bunkok, benak stb), nem is azok jarnak kondizni, hogy igy lesz csajuk. Amugy egy kis konditol nem lesz senkinek kockahasa, nagy tevhit. Csak ha kemenyen nyomja. Nem kell felned, csak aranyosabb es egeszsegesebb lesz a teste, es egy csaj nem fog egy kicsit sportosabb, izmosabb pasit elküldeni, mert "fuj, de izmos vagy, en a pocakos pasikat szeretem"

Mert a fiuk többsege ma 50 kilos nyüszüge akinek minden csontja latszik vagy nagy pocakos. Egyik sem kell a csajoknak. A normal pasiknak nem problema lanyt talalni (kiveve ha bunkok, benak stb), nem is azok jarnak kondizni, hogy igy lesz csajuk. Amugy egy kis konditol nem lesz senkinek kockahasa, nagy tevhit. Csak ha kemenyen nyomja. Nem kell felned, csak aranyosabb es egeszsegesebb lesz a teste, es egy csaj nem fog egy kicsit sportosabb, izmosabb pasit elküldeni, mert "fuj, de izmos vagy, en a pocakos pasikat szeretem"
Nem tudom, én évekig súlyt is emeltem, mégsem vagyok izmos. És most sincs barátnõm, meg akkor se volt. 21/F
Én pl 1 vézna trágya vagyok és magas. Csak is magamért edzek, hogy jól érezzem magam (nem találok rám méretben megfelelõ ruhát, a normális lányok vastagabb végtagokkal rendelkeznek, mint én stb...) és erõsebb legyek, mint a többi fiú. Aki azért kezd el edzeni, mert majd barátnõje lesz, az csak is arra hajt, hogy legyen valakije és nem arra, hogy valakit szeressen és viszont szeressék õt. Ennyi a történet (szerintem).
A kérdező hozzászólása: nem én hiszem azt, hogy egy kis konditól kockahasa lesz valakinek. csak a (nem mindegyik!) fiúk célja hogy kockahasuk legyen és hatalmas izmuk, ezért kondiznak.
En erre akadtam ki: "hogy elkezd kondizni, súlyt emelget egész nap, mert nincs barátnõje és így tuti lesz." Ezek olyanok akik alapbol nem sportolnak. Es ezek 90%a fel fog hagyni 1 honap utan mert vagy nem birja, vagy uncsi, vagy felszedett egy kis puklit a karjara es azt hiszi izmos. De ha birja akkor nagy kitartast jelent es emiatt joval nagyobb az eselye a csajozasra. Szoval megertem ha valaki elkezd kondizni. Söt, tamogatnam az ötletet, mert sok gyerekre raferne, vagy ugy fognak kinezni mint a legtöbb nagypocakos magyar. Maga a gondolat zavar, hogy azt hiszed ha jar valaki kondizni az egyenlö a kockas hassal. Kb annyira mint ha lejarsz neha futni akkor olyan leszel mint egy olimpikon sprintelö. Megnyugtatlak, ha nem születsz annak, soha nem leszel izomkolosszus amire te nem buksz. Max olyan izmos akin egy csöpp zsir nincs, mindenütt dagad a szalka, de lehet csak M-es meretet fog hordani. De ez több ev kitarto munka, es nem egy "most nincs csajom, lemegyek gyurni egyet". Nem szemely szerint beled akarok kötni, nem azert irok, mert szeretek feszültseget teremteni, de azert legyel mar tisztaba a dolgokkal, mielött kiakadsz egy olyan dologra ami max 1%-ra igaz a pasiknal.
A kérdező hozzászólása: utolsó, te aztán baromira félreértettél... nem baj, ha sportol. én ilyet sosem mondtam. az a baj, ha valaki azt hiszi, ha nem sportol és nem izmos, sosem lesz csaja... amúgy van barátom, õ szerencsére nem ilyen, õ is sportol, de nem azért, hogy tetsszen bárkinek is. de jogos, vannak olyan gyikesek akiknek élmény belekötni egy kérdezõbe és kiforgatnia szavait... :)
Miert baj amugy ha egy srac csinalja? Egy csomo pozitiv dolga van az edzesnek. Kitartobbak, elszantabbak, egeszsegesebbek, jobban teljesitenek agyilag is, es nem utolso sorban szebbek is. Sokkal nagyobb a pozitiv kisugarzasuk es baratsagosabbak is. Max elriasztjak a csunyabb lanyokat. En nem a kidobo 120 kilos Schwarzenegger gyurokra gondolok. Azok az extremek, a legtöbb pasi sosem erne utol öket akarmennyire akarnak. Es kemeny honapok edzese kell, hogy rendes kockahasad legyen. (Vagyis nem egy 50kg kisgyerek 0 zsirral es pici izommal amit ö kockahasnak hiv.) VAGY evek ota sportolsz valamit es ott sem biztos, hogy kockahasad van hiaba nyuzod magad egesz nap. De egy sulyemelö biztos könnyebben csajozik mint egy befordult otthonülö. Nem csak a teste miatt, hanem a fent emlitettek miatt is. Csak peldaul: http://muscleweek.com/wp-content/uploads/2012/02/Gosling.jpg Egy ilyen test kb fel ev kemeny edzes, vagy 1 ev "rendes edzes" eredmenye, es mellette baromi fontos a megfelelö etkezes, vagyis meki, csoki es hasonlok mellözese. Es tenyleg azt mondod, hogy neked egy egeszseges, kitarto pasi nem kell? Ezt csak akkor tudom elhinni ha tulsulyos vagy es baromira irrital ha egy pasi kisebb mint te vagy többet tesz az alakjaert mint te es feltekeny vagy. Mert ha te is sportosan es aktivan elnel, tudnad mennyi munka es kitartas van egy sportosabb testben akkor nem kerdeznel ilyet.
Attól még érted, mire gondoltam, nem? :)
A kérdező hozzászólása: nekem ebben szerencsém van, nagy mellem van :D
Nemrég még baj volt, ha valaki izmos, merthogy a nyüzügék kellenek, most meg állítólag azt hiszik, csak az a jó? Döntsétek már el.
Visszakérdeznék: a lányok miért hiszik azt, hogy az összes fiú a nagy melleket keresi egy csajban és csak az talál párt, akinek nagy a melle? Szerintem érted, mire gondolok.
Mert az igazi neznivalo az izmos....fura
Szóval "csak nézni jók".. Elég furcsának tartom ezt a felfogást. Mert ezek szerint osszejossz egy férfival, aki csak OK, mert sz
Ez a média hatása. Egyébként is agyra gyúrni sokkal macerásabb.
A kérdező hozzászólása: amúgy tény, hogy "döglenek" utána, de ez is olyan, mint a r*bancok. a legtöbb fiú megnézi, mondják hogy de jó csaj, de nem járásra találták ki csak nézésre. így van ez az izommal is, jó látvány sokaknak de nem döntõ tényezõ.
A kérdező hozzászólása: biztos nem azért, mert nem vagy izmos. aki ezért nem akar járni valakivel, az jobb is, ha távozik :)
Azért hiszik, mert a hangos kisebbség ezt hiteti el velük. És mert azt látják, hogy egy izmosabb fiú után döglenek a lányok.
Én izmos vagyok, és még sincs barátnõm, az izom inkább önbizalmat ad a tulajdonosának nem barátnõt

Elhagytam a páromat 3hónapja! Nagyon szeret még mindig azt mondja és hogy hiába próbál lányokhoz közelebb kerülni nem tud mert eszében vagyok! Ez igaz lehet? Én nem hiszem, hogy pasik nem tudnak csak úgy szexelni érzelmek nélkül! Szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem is mondott ilyet volt pasim,azt kiderült,hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt

Nekem is mondott ilyet volt pasim, azt kiderült, hogy van barátnõje -.-" De ez körülményektõl és a pasi személyétõl függ!Írj még róla/rólatok pár idetartozó információt
Szia! Én fiú vagyok, és én is nem régen szakítottam, és nekem is mindig az eszemben van. Én pl. soha nem tudnék érzelem nélkül, egy lánnyal szexelni.
Na, mi ezt honnan tudhatnánk?
Szóval neked pasid van. Már ebbõl a megnyilvánulásból leszûrhetõ, hogy nem stimmel nálad valami, én ilyen Mónika-shows embereket képzelek el. Ott szerintem mindenki megéri a pénzét...
De jó, hogy te is gyereket szülsz egy olyan pasasnak, aki mégcsak nem is hisz neked/bízik benned, ráadásul az értelmi szintetek is nagyon magas lehet, ha a férjed neked a "pasid".
És a pasid ezt miért a sógornõddel beszéli meg? Hol éltek, a párod szüleinél?
legközelebb ne csinálj az égvilágon semmit és akkor észre veszi a különbséget:) és ha kérdezi mi ez a kupi azt mondod most tényleg nem csináltál semmit, amit eddig látott az annak volt az eredménye, hogy csináltál is valamit
Mit hisz el a pasid? Csak látja, amikor hazamegy, hogy csináltál-e valamit. Ha nem csinálnál, akkor kosz, rendetlenség lenne, nem lenne tiszta ruha, nem lenne kaja. Ezek azért elég könnyen észrevehetõ dolgok, nem azon múlik, hogy ki mit mond.
És a gyerek a "pasidtól" van?
Költözzetek külön.
a kérdést olvasva nekem is az jutott eszembe, amit a 7-es leírt....nagyon komoly kapcsolat lehet, ha pasiként említed meg a párod, aki szintén gyerek módjára viselkedik...érdekes egy "család" lehettek.....
Mi van? Én nem értek ebbõl semmit? Te nem a pároddal laksz együtt?
Az üzenet küldõje: candy9587 Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés idõpontja: ma 11:22 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mért van az, hogy a sógor nõm, azt mondja a pasimnak, hogy semmit nem csinálok itthon? És persze, hogy a pasim neki hisz, de terhesen mégis mindent én csinálok itthon. "És a gyerek a "pasidtól" van?" Az üzenet szövege: nem az anyámtól.
Mért a párod családjának a nyakába szülöd a gyereket...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!