Találatok a következő kifejezésre: Azt hiszem van (1019 db)

Most komolyan! A 30-on túli férfiak azt hiszik van esélyük a tizenéves lányoknál?

Unalmamban regiztem egy társkeres?re és egy csomó 30-on túli ír. Barátn?mnek is irogatnak. Azt hiszik van esélyük? 17l

Legjobb válasz: Van. Elhitetik a buta tizenéves lányokkal h õk milyen érettek, és ezek a lányok el is hiszik, aztán jönnek fel gyakkerdesekre es habzo szájjal osztják az észt arról h ha 20 év korkülönbség van köztük az nem gáz, hanem kifejezetten jó, mert az õ korosztályukban minden pasi olyan buta, bezzeg õ annyival érettebb mint a korosztálya. Mi a tanulság? Ezek a férfiak zsenik

Van. Elhitetik a buta tizenéves lányokkal h õk milyen érettek, és ezek a lányok el is hiszik, aztán jönnek fel gyakkerdesekre es habzo szájjal osztják az észt arról h ha 20 év korkülönbség van köztük az nem gáz, hanem kifejezetten jó, mert az õ korosztályukban minden pasi olyan buta, bezzeg õ annyival érettebb mint a korosztálya. Mi a tanulság? Ezek a férfiak zsenik
Sajnos nagyon is van esélyük, és elcsaklizzák a magamfajta 16 f elõl õket.
Nem kéne r*nbanckodni meg 15évesen 20évesre festeni magatok és nem lennenének félreértések. Ez vonatkozik rád is kedves 15/L Nehogymár nektek álljon feljebb h 1 tapasztalt férfi, leáll beszélgetni veletek. Nyugodtan lehet vele beszélgetni ha meg olyat kér/kérdez lerázod. Ti vagytok a hibásak nem azok az emberek. És sokszor nem hiszik hanem van is esélyük egyeseknél. 18/F
Nállam élõben próbálkoznak. Pfújjj. 15/L
nálam is élõbe szoktak :S pedig nem nézek ki úgy mint egy kva 15L
Hééé, fiúk, mit vagytok úgy oda? 40 évesen ti is a jó kis 20 éves csajokat akarjátok majd bizonyos pozíciókban látni... :D
szinte, azért ez inkább viselkedésbeni kérdés (ribanckodás) és nem feltétlen csak a smink teszi az igazi kis cédát :P
A kérdező hozzászólása: Hát én aztán nagyon messze állok a ribanckodástól és szinte nem is sminkelem magam..
15L ott a pont! de én azt mondom, hogy elütöttem a billentyût, viszont tudom a nyelvtant :P eszembe jutott, a kérdésre a válasz pedig -A 30-on túli férfiak azt hiszik van esélyük a tizenéves lányoknál? -nem. csak tudják.
Pfúújjjj! Pont Te írsz, aki nem tudja leírni helyesen, hogy "próbálkozhat"?!
@ 1. válaszoló Pfúújjjj ki próbálmozhat olyannál aki nem tudja leírni hogy "nálam" helyesen pfúúújjj :P :DDD
hát ez van :) mondom ezt 20 évesen :PP de 16 évesek eszementül tudnak viselkedni, ami mondjuk jó, inkább eszement, vad legyen valaki. emléxem én 16 évesen még.. óhh az elsõ gyilkos technikát tanultam edzésen (nyakrörés) otthon meg counter strike-oztam haverokkal. hogy megváltozott a világ xD
A válasz megírásának idõpontja: ma 12:21 jól mondod! kedves kérdezõ te lehet kivétel vagy, de a többségnél szerintem pont van esélye. egy fiatal lánynak imponál ha autóval viszik-hozzák, elviszik vacsorázni stb.. és a 16 éves srác is jól mondja :D
Az ilyenek aberráltak. A saját korosztályukból nem tudnak senkit sem összeszedni, senki nem áll le velük, így a fiataloknál próbálkoznak, mert ugye még ilyen korban az ember sokkal naívabb, így tesznek egy próbát, hátha.
"A szerelemben nincsenek korlátok, nincsenek határok."
persze hogy 40 évesen is beújítok majd 1-1 kiscsajt :PP másik válaszolónak pedig: élettelenbe elég kevesen próbálkoznak, de az már durva is!

37+6 napos pocis vagyok. Azt hiszem van egy kis aranyerem :- ( Milyen kenőcsöt használhatok igy terhesen? Amit recept nélkül is kiválthatnék.

Legjobb válasz: Nekem szülés elött írta fel a doki és végig használhattam. Azt hiszem recept nélkül lehet kapni a gy tárban. A neve: HEMORID. Ez nagyon bevált, pedig már sokat próbáltam.

Nekem szülés elött írta fel a doki és végig használhattam. Azt hiszem recept nélkül lehet kapni a gy tárban. A neve: HEMORID. Ez nagyon bevált, pedig már sokat próbáltam.

Azt hiszem van valaki a pincében! Hívhatom a rendőrséget vagy engem fognak megbüntetni amiért téves?

Esténként körbejárom a kertet, és amikor már jöttem vissza a házba akkor vettem észre hogy a pincében ég a villany, ami mozgásérzékelős. Először azt hittem, hogy a kutya van bent de az előkerült. Egér nincs a pincében, de ha lenne se kapcsolna fel a lámpa annyira. Nagyon parázok..

Legjobb válasz: Többen laktok ott? Ne maradj egyedül. Ha más nincs, hívj szomszédot. Ha van gázspréd, vagy más, amivel lehet védekezni, vedd Magadhoz! Azután együtt kitaláljátok, mi lehet! Ha van polgárõrség, azonnal hívd õket!

Többen laktok ott? Ne maradj egyedül. Ha más nincs, hívj szomszédot. Ha van gázspréd, vagy más, amivel lehet védekezni, vedd Magadhoz! Azután együtt kitaláljátok, mi lehet! Ha van polgárõrség, azonnal hívd õket!
A kutyát is vedd Magad mellé, vele járj!
Szerintem keríts elõ magad mellé valami erõs embert lényeg az hogy ketten legyetek, és legyen kéznél egy telefon ha rendõröket kéne hívni, legyen nálatok védekezõ eszköz amivel megtudjátok védeni magatokat. Ha már nincs lent senki a pincébe alakítsd át zárhatóvá és mindig zárd be magad után, ha vannak ott mások is akkor nekik is mondd meg hogy mostantól mindent zárjanak be ami kint van a kertbe a háztól kezdve a pincéig és a garázsig meg a kis nem tudom miig mindent.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Hangokat még nem hallottam. Nem merek lemenni
hahóóóóóó írjmááár
Kamuuuuuu.
Mindjárt ír a betörõ, hogy bezárta a gyermeket a pincébe, és most átveszi a helyét a házban, pl válaszol nekünk... :-))
Csõõõ, a betörõ vagyok. A kissrácot kifingattam és a házat kipakoltam a tázsvírekkel.
Sziasztok, aktuálisnak érzem a témát, így nem indítanék külön kört: 3éve vagyok betörõ. Nemrég egy pinyóból pattintottam meg pár barackbefõttet, de egy gyerek meg a kutyája rámjöttek gázsprével és bezártam õket a szaunába...Kérdésem az lenne, h bekapcsoljam -e, vagy ne?
Kapcsold.
Ne parázz, simán lehet, hogy pl. bement egy denevér és arra kapcsolt be a lámpa.
Ne féljetek már biztos elaludt vagy valami
Most már én is parázok.
uhh...kajak kezdek parázni...
de durva, mi történt? :O
Na mi van.. én is parázok már.
haúgy érzed, hogy veszélyben vagy, és nem tudsz elvonulni, akkor bárkit azonnal hívj fel. Akár a rendõrséget is. Ha nem olyan nagy a baj, akkor a vakriasztással bajt okozhatsz a szüleidnek, ha túl kicsi vagy, hogy magadra hagyjanak. Hány éves vagy ? Itt vagy ?
akkor még éghetett a villany a kutya miatt, aztán meg a kutya kijött valahol, és lekapcsolódott? Honnan van a pince bejárata? Van zárható szobád? oda tudsz vinni telefont? A szüleid telefonszáma megvan? Akkor vonulj oda, és ne parázz. Honnan netezel?
A kérdező hozzászólása: Egyedül vagyok itthon, a szüleim elmentek bulizni.
Most már valaki igazán kikapcsolhatná azt a szaunát...

Tényleg annyira befojásolhatja a babadolgot az, ha valaki állandóan feszült, ideges (pl. pénz miatt. Stb) még ha csak tudat alatt is? Mert nálam azt hiszem van ilyen és 2 éve, hogy nem jön a baba. Ezen viszont hogy lehet segiteni?

Legjobb válasz: a stressz nem is hinned mennyi mindent befolyasol. termeszetesen! en is rakerdeztem a nodokimtol, õ is megerositett benne. konnyu mondani, hogy ne stresszelj (Ennyire), megtartani nehezebb. de tény, hogy igy van. az érem masik oldala, hogy nekem a stresszes idoszakban voltak a legnagyobb orgazmusaim, és az orgazmus viszont ugye segitik a fogantatast, a méhosszehuzodasok miatt (amiket ugye nem terhesen meg nem éreztem, nem ugy, mint most :))) én kiéltem a stresszt, az segitett. sportban, jatekban, szerelmeskedesben, stb. van, aki a bogyokra eskuszik, de en azt elitelem. ki tudja mi mast csinal meg.

a stressz nem is hinned mennyi mindent befolyasol. termeszetesen! en is rakerdeztem a nodokimtol, õ is megerositett benne. konnyu mondani, hogy ne stresszelj (Ennyire), megtartani nehezebb. de tény, hogy igy van. az érem masik oldala, hogy nekem a stresszes idoszakban voltak a legnagyobb orgazmusaim, és az orgazmus viszont ugye segitik a fogantatast, a méhosszehuzodasok miatt (amiket ugye nem terhesen meg nem éreztem, nem ugy, mint most :) )) én kiéltem a stresszt, az segitett. sportban, jatekban, szerelmeskedesben, stb. van, aki a bogyokra eskuszik, de en azt elitelem. ki tudja mi mast csinal meg.
Szia! Igen a sport, játék, felszabadult szex az tuti jó :) De nekem mondjuk a jóga jött be, és a meditálás. És teljesen átértékeltem a fontossági sorrendeket! Már nem jelentenek gondot azok a dolgok, amik miatt régen aludni sem tudtam... pedig nem lettem yogi :)
Ha orvos nem írta fel, ne szedj ilyesmit.
A kérdező hozzászólása: de csak ma este lenne ..mert ma nem tudom megoldani hogy itt aludjanak velem
Szia! Egy 0, 25 ös frontin sem nem oszt, sem nem szoroz. Ráadásul nem is alvásra való. Antidepresszáns mellé adja az orvos, nyugtatónak. Hadd kérdjem meg, mit jelent az, hogy félek aludni?
A kérdező hozzászólása: 1 ha elmondom kiröhög...2 pedig tuti nem alszok egész éjjel ha gondolok rá..
1. Az orvos senkit nem röhög ki. 2. mitõl nem tusz aludni egész éjjel, ha rágondolsz?
A beteg meggyógyult.
A kérdező hozzászólása: nem gyogyult meg csak filmet néztem a szellemektõl félek, , , , és sajna ma is..
elementary, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate, advanced
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Most vettem egy Toshiba laptopot és azt hiszem van 2 halott pixelje lehet tenni valamit, esetleg van értelme megpróbálni kicseréltetni?

Olvastam hogy ezeknek a gyártóknak van ilyen pixel politikájuk hol olvashatnék utána pl a Toshiba hány pixel után cseréli vissza a laptopot esetleg. Õszintén eléggé idegesít az a pici fekete pont a képernyő közepén.

Legjobb válasz: Kérdezd meg a márkaszervízt. Õk megmondják.

Kérdezd meg a márkaszervízt. Õk megmondják.
Azonnal vidd vissza minnél hamarabb! Biztosan kifogják a laptopot cserélni.
Mekkora a kijelzõd? Ettõl függ, hogy garis-e. Három napon belül is csak akkor cserélik, hogyha teljesíti az ISO13406-CLII szabványt. E szerint 1.000.000 pixelenként 2 db fekete pixel engedhetõ meg, de ezek a pixelek nem lehetnek egy 5*5-ös képpontrészen belül.
A kérdező hozzászólása: Hat a 3 akkor napbol igyis úgyis kicsúsztam.15, 6" a kijelzõje és ezen van 2 fekte halott pixel.
Néhány hónapja még így volt: Tecra és Portége modelleknél bármilyen pixelhibánál csere, egyéb típusoknál az ISO-szabvány hibatûrését meghaladó hiba esetén cserélnek. ISO szabványról itt olvashatsz magyarul: http://www.takforsys.hu/info/pixelhiba-garancia
asszem Black And White a címe

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!