Találatok a következő kifejezésre: Azt hiszem vagyok, egy (285 db)

Ha azt hiszi rólam egy fiú (aki tetszik nekem) hogy k.. va vagyok, attól még szerethet? Lehetnek mélyebb érzelmei irántam?

Egyébként meg látom rajta hogy bejövök neki

Legjobb válasz: Hát ha azt HISZI hogy k...va vagy akkor NEM, viszont különbség van hogy ELHISZI e vagy csak hallotta valakitõl...ha tényleg HISZI akkor nem, akkor szerintem nincsenek mélyebb érzelmei irántad... errõl beszélgess el vele ha vagytok annyira jóban... A másik nem mindegy hogy kitõl hallotta az infót, csak egy beköpés volt h "hülye k..va" vagy valami ennél több... azt csak Te tudod h mennyi az igazságalapja...meg a barátaid stb ha az egésznek nincs igazságalapja és Õ mégis elhiszi akkor hagyni kell a sunyiba... Remélem segitettem:)

Hát ha azt HISZI hogy k...va vagy akkor NEM, viszont különbség van hogy ELHISZI e vagy csak hallotta valakitõl...ha tényleg HISZI akkor nem, akkor szerintem nincsenek mélyebb érzelmei irántad... errõl beszélgess el vele ha vagytok annyira jóban... A másik nem mindegy hogy kitõl hallotta az infót, csak egy beköpés volt h "hülye k..va" vagy valami ennél több... azt csak Te tudod h mennyi az igazságalapja...meg a barátaid stb ha az egésznek nincs igazságalapja és Õ mégis elhiszi akkor hagyni kell a sunyiba... Remélem segitettem:)
az én barátomnak is azt mondta egy tag, mikor össze akart jönni velem, hogy "az a csaj egy hülye ribanc" a barátom pedig csak annyit mondott ha még egyszer igy beszél rólam ezentúl két ktávval fennebb fog beszélni úgy tökön rúgja...az ellenem irányuló mondatnak semmi igazságalapja nincs, mivel a mostani barátom az elsõ barátom (18 vagyok)... szóval nem mindegy kitõl hall s mit...persze az igazat te tudod:) de lehet szerelmes beléd...
ha egy srac azt hiszi hogy kurva vagy akkor soha az eletben nem lessz semmi komoly erzese irantad , ha le is fekszel vele o csak egy jo kurasnak veszi semmi tobbnek(en is pasi vagyok szoval ertek hozza :) :)
Már bocsánat, de szerintem az utálat is elég mély érzelem!
Ha szeretne, nem hiszem hogy lekurvázna. Vagy neked jó érzés, hogy ezt mondja rád?Lehet hogy tisztázni kéne, miért mondta rád.....

Kamasz rocker vagyok. A csajok azt hiszik hogy egy állat vagyok. Pedig nem . Érzelgõsebb típus vagyok. Hogy ismerkedjek meg a csajokkal ha nem akarok úgy öltözködni viselkedni mint a többi fiú, mert szeretnék az lenni aki vagyok?

Legjobb válasz: A rockerek 90%-a érzelmes. Ha úgy öltözködsz, ahogy, akkor az olyan csajok akik szeretik a rockot, tudni fogják, hogy nem egy állat vagy. Várj és találj olyan lányt aki hasonló. Vagy ha nem rocker csaj kell, akkor be kell áldoznod valamit a kinézetbõl :)

A rockerek 90%-a érzelmes. Ha úgy öltözködsz, ahogy, akkor az olyan csajok akik szeretik a rockot, tudni fogják, hogy nem egy állat vagy. Várj és találj olyan lányt aki hasonló. Vagy ha nem rocker csaj kell, akkor be kell áldoznod valamit a kinézetbõl :)
*gondolom azt akartad írni, hogy új... te sem voltál még normális rock koncerten :D én 24 vagyok, szóval mondhatjuk, hogy van tapasztalatom :) hidd el, bejön a csajoknak, kivéve a tucatlányokat (tudom, õk vannak sokan, de kit érdekel)... igazából tapasztalataim szerint 2 fajta lánynak jön ez be: akik hasonlóan öltözködnek, tehát alapvetõen hasonlóan gondolkodnak, illetve azoknak, akiknek nem számít annyit az öltözködés (szóval szintén a gondolkodásmód a lényeg).
De neked nem is a legtöbb csaj kel ugye?
#3-as vagyok; nekem bejönnek a rockerek:)
Kamasz, rocker és mellette még állat is vagy. Az szép.
hát ne öltözködj úgy:) nem mindenkinek jönnek be a tucat pasik:)
A kérdező hozzászólása: ez ujj te vagy az elsõ ilyen csaj:)
Be ne öltözz emónak!!!! Tényleg ne légyszi:S:S:S
Nézd öreg , mint rocker mondom a rockernek. Most látatlanból szólok de , ha 0-24 koncertes polókban és acélbetétesben csapatod láncokkal kiverve, akkor lehet nem nem véletlen mondják ezt. Nekem is van mindezekbõl , de ez maradjon a koncertekre. Normális hétköznapokban nem úgy öltözködöm.(Ha esetleg nálad sem így van sorry)De egy normális középutat találni kell.Nálam max egy gitárról lehet tudni , hogy mégis hova tartozom , mert szinte majdnem mindig nálam van. A tömegcikk hülyéket meg tojd le , nem éri meg foglalkozni velük , max csak csesztetni õket.Mert megteheted :D Ha nekem sikerült már így barátnõt találni neked is fog
A kérdező hozzászólása: nem a maratonon mondták.hanem a gimiben.
Öltözz emónak. Aki érzelmes nem rokker, hanem emó. :-)
Én kifelyezetten örülnék ha lenne egy rocker barátom (csak barátként vagy szerelembõl is) mert õ 100% hogy megértene és tudná hogy mikor mit hogy gondolok... Bár lehet hogy ez csak egy álom :/
Bocs, de utálom a privizést az oldalon (ha csak nincs rá vmi nyomós ok), szóval ide írom: a maratonon azt mondták a rocker csajok, hogy te egy állat vagy az öltözködésed alapján és õk a focistákra buknak? :D nehezen hiszem :D
Ha elég kitartó vagy akkor egy olyan csajt is meg lehet szerezni akirõl talán nem is gondolnád ;) én sose szerettem a rockot, se a zenét, se a stílust és semmit ami vele jár. Az úgy öltözködõ emberek komolyan mondom néha ijesztõek. De megismertem közelebbrõl egy rocker fiút akinek hiába mondtam 100szor nemet végül 101. próbálkozásra igen lett, mert annyira belopta magát a szívembe és már nem érdekelt a stílusa &)) de azért koncertre sose együtt megyünk :DD szóval ha én le tudtam gyõzni hogy taszítanak a rockerek, akkor más is :) úgyhogy kitartást!!
nekem is bejönnek a rockerek:) és azért mert rocker, még nem gondolom azt, hogy egy szívtelen állat:D maradj olyan, amilyen vagy, ne változz meg mások miatt, mert akkor azért szeretnének aki nem vagy. és szerintem nem maradsz ki semmibõl, mert az ilyen buta pipik, tömegcsajok csak maradjanak a kis focistáikkal, míg te normális emberekkel leszel körülvéve:)
Nem kell megváltoznod. Egyszer majd jön valaki, aki pont a stílusod miatt figyel fel rád... ;)
A kérdező hozzászólása: de basszus a legtöbb csaj a focistákra meg a kigyúrt állatokra bukik
Én még nem láttam olyan rockert, aki nelenne jó pasi:) :) :)
A külsõ nem számít.. Biztos vagyok benne, hogy találsz majd egy rocker lányt! Én állítom, hogy aki rock zenét hallgat abba ezerszer több érzés van mint egy divatmajomban.. Én egyszerûen nem tudom megérteni õket, hogy mi jó abban, hogy ugyanolyanok... Na mindegy.. Remélem találsz valakit :DD

37+6 napos pocis vagyok. Azt hiszem van egy kis aranyerem :- ( Milyen kenőcsöt használhatok igy terhesen? Amit recept nélkül is kiválthatnék.

Legjobb válasz: Nekem szülés elött írta fel a doki és végig használhattam. Azt hiszem recept nélkül lehet kapni a gy tárban. A neve: HEMORID. Ez nagyon bevált, pedig már sokat próbáltam.

Nekem szülés elött írta fel a doki és végig használhattam. Azt hiszem recept nélkül lehet kapni a gy tárban. A neve: HEMORID. Ez nagyon bevált, pedig már sokat próbáltam.

Melyik sorozat lehet ez? Az Axn-en ment, azt hiszem. Talán egy szigeten, vagy egy kis városban játszódik ahol különös dolgok történnek, miután bezárnak egy férfit a fogdába.

Arra is emlékszem, hogy az őt örző rendőr felakasztja magát. (mert látja, hogy milyen bünöket követett el?!?! ) Valami olyan is rémlik, hogy az ördögöt zárták be a cellába. Kihívják a rendőröket egy házba, de ott egy lélek sincs, és bekapcsol a tévé, ami be sincs dugva asszem :D Csak ennyire emlékszem. Neten kerestem, de nem találtam. AXN oldalán se sehol. Ti vagytok az utolsó reményeim.

Legjobb válasz: Na erren én is kíváncsi vagyok, mert ahogy most ezt elolvastam, rémlik, hogy volt egy ilyen...de valami ehhez hasonló film is van. XD

Na erren én is kíváncsi vagyok, mert ahogy most ezt elolvastam, rémlik, hogy volt egy ilyen...de valami ehhez hasonló film is van. XD
Stephen King-Az évszázad vihara talán erre gondoltál
Nem ez az? [link] Camelia Jordana: Non, non, non, je ne veux pas prendre l'air.
nem ez? [link]
A kérdező hozzászólása: nem, valami francia nõ volt, vagy nem tudom hogy francia-e, de úgy énekelt
Rihanna - Serenad in Denverd Ez?
A kérdező hozzászólása: ez sem az xd
Clarissa - Tales in New York
A kérdező hozzászólása: ez sem az xd, a klippben ilyen mese szerû volt minden, volt benne telefon, meg a nõ ment az utcán, és egy pasi is volt az elején
Christian Short és Jessica Mitchell énekelnek. a számuk pedig Bender's Big Score
A kérdező hozzászólása: ez sem az =/
ez az Michael Jordan & Jenifer Jordan énekelnek a zene pedig computer games
A kérdező hozzászólása: nem :/ , amire én gondolok abban énekel még valami pasi is
A kérdező hozzászólása: nem xd

Mit tegyek? Azt hiszi, hogy egy bunkó hülyegyerek vagyok!

Az történt, hogy fészen beszélgettem egy nagyon jó barátommal, én 16/f, ő 15/l, nagyon jól megvoltunk, ölelkeztünk, voltak puszik, de azt vettem észre, hogy amikor ő jön oda hozzám suliban, mivel egy suliba járunk, akkor tök jófej, de amikor én őhozá, akkor nem nagyon lelkes.. Szóvá tettem, ő bocsit kért, azt mondta, nem volt olyan hangulatban. mondom semmi baj, mondom max annyit ér el, hogy nem megyek hozzá oda. és itt az a mondat, amit nagyon bánok hogy leírtam: "Habár ez nem nagy veszteség" - És magára vette, pedig én arra értettem, hogy neki nem nagy veszteség ha nem megyek oda hozzá, de úgy vette, hogy azt mondom, hogy ő nem nagy veszteség nekem.. ezen annyira kiakadt, leirta hogy csalódott bennem, aztán nem is válaszol. hozzám sem szól, ha odamegyek elfordul, nem akar velem beszélni.. mással se beszél az ügyről, nem is lehet vele megértetni hogy mi is történt.. Mit tegyek??

Legjobb válasz: Hát jó nagy szerencsétlen vagy öcsém.. elõször gondolkodj, aztán cselekedj.

Hát jó nagy szerencsétlen vagy öcsém.. elõször gondolkodj, aztán cselekedj.
Istenem, hát küldd el ennek a kérdésnek a linkjét neki. Vagy írd/mondd ezt: "figyu, kedvesem, a múltkor véletlenül megbántottalak, pedig nem akartalak, mert nagyon szeretlek, ezért is esett rosszul hogy olyan hideg voltál mikor odamentem hozzád. Légyszíves ne haragudj. Én se haragszok. Nem haragszol?" Ennyi, tahókám.
Mutasd meg az ellenkezõjét.
buta egy p.csa lehet, ha ezt félreértette, én érdekes módon azonnal megértettem, mire gondoltál :D
Majd jön másik. Az ilyen sértõdékeny színész π-csáktól agyfa**t kapok..
asszem Black And White a címe

19 éves srác vagyok, azt hiszem megtetszett egy csoporttársam, aki szintén fiú. Összezavarodtam, sokat vagyunk együtt, sokat nevetünk, jól érezzük magunkat egymással. Próbáljak lépni?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy ez a dolog viszonzott, akkor lépj. Bár részedrõl már nincs barátság, szóval szétbarmolni valójában nem tudsz ezzel semmit.

Ha úgy érzed, hogy ez a dolog viszonzott, akkor lépj. Bár részedrõl már nincs barátság, szóval szétbarmolni valójában nem tudsz ezzel semmit.
elõbb tudd meg valahogy, mi a véleménye a témáról a fiúk nagyon állat módon tudnak viselkedni a másokkal
Szerintem baz*d fejbe magad egy cserépedénnyel ... Ha félépültél akkro gondolkozz el rajta hogy miért tetted, És ha még 1x ilyen jutna az eszedbe leközelebb valami keményebb és nehezebbel próbálkozz
léptél??
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat :)
elõször is nyugi én 16 vagyok/fiú és bi és semmi extra nincs ebben elõször nekem is fura volt nagyon is de beletörõdik az ember amúgy ha utána nézel totál más ez a világ amit a heterók elképzelnek rólunk XD és amúgy szerintem lehet az vagy nálam is ekképp kezdõdõt de ezt magadban kel eldöntened
Szerintem mondd el neki, maximum lebúzáz, nem tom ilyenkor mit kell tenni, én még csak csajok iránt éreztem így. 20f
elmondod, csak aztán nehogy az egész csoport ezen röhögjön 3 évig...
Közeledj hozzá ha teszik neked nem tehetsz róla hogy ilyen vagy hormontermelési problémád van ennyi az egész.De ha nagyon zavar a gyógyszertárakban lehet venni hormonmódosító féleséget
A kérdező hozzászólása: tuti kíváncsiság, hát mi más, de nagyon sokat gondolok rá... valahogy majd óvatosan kikérdem a témáról, vagy esetleg késõbb elmondom neki mi van, lehet ennél az is jobb lenne ha inkább nem is találkoznánk
Puszta kíváncsiság nem lehet?
A kérdező hozzászólása: valamelyik nap, mikor beszélt hozzám, azon vettem magam, hogy arra gondolok milyen jó lenne ha megcsókolhatnám.. eddig barátnõim voltak, most ez nagyon új nekem :O
Nem csak szimplán jól érzed magad vele, és könnyebben feloldódsz a társaságában?
Én is bi vok. Mesélj majd mi lett. Esetleg barátkozhatnánk is... Priviben elérsz!

16 éves lány vagyok és azt hiszem beleszerettem egy 14 éves srácba. Anyukám szerint bolond vagyok és ne kezdjek ki kisfiúkkal. (lent folyt. ) Mit tegyek?

az nem "ciki"? bár én ezt a ciki dolgot hülyeségnek tartom..Egy táborban beszélgettünk és megcsókolt...A csókjai alapján amúgy olyan 18 évesnek tippelném... magasságilag akkora mint én...Van valaki hasonló helyzetben? Ti mit tennétek? várjak rá? vagy hagyjam ? El?re is köszönöm...

Legjobb válasz: Mind a ketten gyerekek vagytok. 2 év meg nem sok, szóval nyugodtan vágj bele. Ha végül mégis kisfiúnak bizonyul, akkor meg elmondhatod, hogy nem rajtad múlt.

Mind a ketten gyerekek vagytok. 2 év meg nem sok, szóval nyugodtan vágj bele. Ha végül mégis kisfiúnak bizonyul, akkor meg elmondhatod, hogy nem rajtad múlt.
A szerelmet nem feltétlen a kor határozza meg normális felfogás alapján. Az, hogy "ciki"-e, vagy sem, azt te döntöd el. Ha megragadott a csókja érzése, akkor magadra hallgass, és más ne érdekeljen!
Én drukkolok nektek:) Ne foglalkozz azokkal akik szerint ciki. Mert nem ciki. 17/L
Ugyan, miért lenne ciki? Remélem, összejöttök! F/27
2 év szerintem annyira nem számít.
Ebbe semmi ciki nincs. Nekem eddig két barátom volt és mindkettö fiatalabb.:D Az egyik mondjuk csak pár hónappal a másik másfél évvel. Ja és ráadásul alacsonyabbak is voltak nálam de neked mégjó is ha ugyanakkora mint te. Az mondjuk tény, hogy folyton azzal viccelõdtek a barátaim, hogy pedofil vagyok... és ez egy idõ után már idegesitõ volt, de ha szereted a fiút, akkor nem fog érdekelni más véleménye! Megkell próbálni! Ha közben kiderül hogy mégis sok nektek ez a korkülömbség, akkor ugyis szakítani fogtok, de próbáljátok meg mert lehet, hogy érdemes! 14/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek.:)
Szia! (F35) vágj bele, ha tényleg úgy érzed hogy szereted. De a sexxel várj legalább 1 évet 2 okból 1. Mert ilyen korban a fiúk csak próbálkoznakkomoly kapcsolatban nem maradnak sokáig. Ès 2 ha jól értem õ 14 tehát még kiskorú a törvény alól te sem vagy kivétel.

FONTOS! Olyan szomorú vagyok, mert az egész osztályom azt hiszi, hogy egy stréber okoskodó vagyok, pedig ez nem igaz! MIT tegyek?

Igaz ezen nincs sok kifejteni való, de elmondom... Mivel okos vagyok és tanulok (ami az osztályomról nem mondható el) és ezért úgy gondolják, hogy stréber vagyok. De én nem akarom, hogy azt higgyék!!!! Sajnos anyukám kiveri bel?le a tanulást, úgyhogy lazításról szó sincs. Most megyek 8.-ba és beszeretném bizonyítani, hogy nagyot tévedtek. Sajnos van még egy probléma, hogy én vidéki vagyok.... ÖTLETEK???

Legjobb válasz: Szard le?

Szard le?
A kérdező hozzászólása: annyira sajnálom, most hogy visszaolvastam, hogy mit írtam, dühös vagyok magamra, én tényleg nem ilyen vagyok.... pont ilyen az egyik osztálytársam amit leírtál, de én nem szoktam nyalizni, nem rinyálok semmi, csendben elfogadom a rosszabbat... ANNYIRA SAJNÁLOM!!!!! mamám mondta, hogy nagyon kitudok térni a hitembõl... ANNYIRA SAJNÁLOM!!!! de röstellem magam...
Tényleg stréber vagy, és menthetetlen. Jó szándékkal írtunk egy csomó választ, te pedig semmi értelmeset nem tudsz belõle leszûrni. Te nem okos vagy, hanem egy kiállhatatlan nyalógép. Tudod mit? Most már nem finomkodok: egyszer még ezért nagyon meg fognak lincselni az öltözõbe. És még inkább tudod mit? Meg is fogod érdemelni. Mi az, hogy bárcsak megtudná minden tanár, hogy a többi gyerek milyen? Olyan, amilyen a gyerekek már évszázadok óta! Te vagy, aki retard ezen a téren. Persze, hogy csak ki akarnak használni, még jóhogy! Nálunk is volt (hozzáteszem, 15 éve) a suliban ilyen, szerinted hol van most? Nagyon sokat képzelt magáról, színötös volt és rinyált, ha 4-est kapott, nyalt, köpött, spionkodott, aztán megpakolták párszor, és rögtön tudta, hol a helye! Hehe. Most bruttó 100ért egy bankban adminisztrál. Sok sikert az élethez, öcsisajt, szükséged lesz rá!
A kérdező hozzászólása: mármint az osztálytársak szemétládák....
A kérdező hozzászólása: CSAK AZ OSZTÁLYTÁRSAIMNAK FELEHETEK MEG?!?! FOGALMAM SINCS MIÉRT TETTEM FEL EZT A KÉRDÉST, MINEK IS VÁROK NORMÁLIS VÁLASZT ETTÕL AZ OLDALTÓL???? MERT HA PRÓBÁLTOK IS RENDESEN VÁLASZOLNI, NEM MEGY!!!!!! NA ELMONDJAM MIT VÁRNAK AZ OSZTÁLYTÁRSAIM???? HOGY A DOLGOZATOKBA SEGÍTSEK NEKIK, MERT HÁT ÉN OKOS VAGYOK, MÁSRA NEM VAGYOK JÓ, AZTÁN MEG LESZ.ARNAK!!!!! MONDHATNI NAGYON JÓ ÉRZÉS, HOGY CSAK ERRE VAGYOK JÓ!!!!!! KIHASZNÁLNI KÖNNYÛ!!!! AZTÁN AZT AKARJÁK, HOGY ÉN IS RÖHÖGJEM KI A TANÁROKAT!!!!! AZÉRT GÚNYOLÓDNAK A TANÁROKON, MERT EGY SZEMÉTLÁDÁK!!!!! A TANÁROK ELÕTT NYALIZNAK, DE A HÁTUK MÖGÖTT KIBESZÉLIK ÉS KIRÖHÖGIK!!!!!! NA MOST MIT CSINÁLJAK???? BÁRCSAK MEGTUDNÁ MINDEN TANÁR, HOGY MILYENEK IS A GYEREKEK VALÓJÁBAN!!!! ÉS IGEN, ÍGY PRÓBÁLJAK MEGFELELNI AZ OSZTÁLYTÁRSAIMNAK.... HÜLYE VAGYOK, HOGY KIÍRTAM A KÉRDÉST....
Esetleg kérd át magad egy másik osztályba, ahol jobb tanulók vannak.
én mindig lazán fogtam fel a tanulást! ami érdekelt és fontosnak tartottam azt tanultam (matek info fizika) érettségin megdupláztam a pontokat és felvettek gépészmérnöknek... nem haltam eddig bele a tanulásba, de most azért már vannak húzós idõszakok :) járj el szórakozni stb, de a gimiben megújulhatsz teljesen!
A kérdező hozzászólása: jóh... MÁR ALIG VÁROM A GIMIT!!! csak még annyi baj, hogy az osztályomba jár a szerelmem és õ is azt hiszi, hogy stréber vagyok...
Nem kell velük foglalkozni.Nagy valószínûséggel rá fognak jönni, hogy õk elrontották.De már késõ lesz. Persze rossz ez így, de ez az év elrepül már egykettõ. Fel a fejjel, kitartás!
Nézd, aki így áll hozzád, hogy nem barátkozik, mert te tanulsz, az meg is érdemli! Sajnos néhol menõnek számít, ha valaki tanulás helyett minden mást csinál, de te sokkal-sokkal jobban jársz így! A tanulás mellett is keríthetsz idõt a barátkozásra, ha lesz megfelelõ ember (gimiben pl.) és a lazítás is kell!
A kérdező hozzászólása: idegesítõ, hogy alig van barátom...
1. nem mindegy, mit hisznek? 2. te csak tanulj, ha õk nem teszik, õk látják kárát, a tanulásodnak pedig te látod a hasznát.
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!