Találatok a következő kifejezésre: Azt hiszem mult (15 db)

Meg tudom még venni valahogy azt a HOT! Magazint (azt hiszem múlt heti) amiben Venczli Alex van?

Legjobb válasz: Itt meg lehet rendelni, nem tudom melyik számot szeretnéd :) http://www.dimag.hu/magazin/hot/HOT_Magazin_201320

Itt meg lehet rendelni, nem tudom melyik számot szeretnéd :) http://www.dimag.hu/magazin/hot/HOT_Magazin_201320

23. án kellett volna megjönnie a menstruációmnak.4 napja késik. Rendesen védekeztünk. Múlt hónapban azt hiszem kb 3 napig tartott utána csak kicsit volt meg. Mitől lehetett?

Előtte rendesen meg volt. Mell bimbómhoz hozzá érek érzékeny. Éppen fogyókúrázom. Mitől késhet? Félek hogy esetleg terhes lehetek. Ha késett is 4. napon megjött. 17/L

Legjobb válasz: Van amikor óvszer nélkül is csináltuk. De mindig az óvszerbe ment el.

A kérdező hozzászólása: Van amikor óvszer nélkül is csináltuk. De mindig az óvszerbe ment el.
Simán lehetsz terhes. Most már csinálhatsz nyugodtan tesztet is, már kimutatja az eredményt elég nagy valószínûséggel. Az csak egy dolog, hogy óvszerben megy el a barátod. De beteszi neked simán az nélkül is, és ha ott van neki olyankor elõváladék, ami éppen tartalmaz spermát is, és mindezt jó idõben csináljátok meg, akkor terhes lehetsz. És a fogyókúrától is simán lehet vérzésproblémád. Vegyél tesztet, csináld meg és megtudod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ.
csinálj tesztet és kiderül. felelötlenség gumi nélkül is csinálni, sokan esnek teherbe igy ezt ne engedd neki. Ne ird hoiyg rendesen védekeztetek ha nem. Ez nem rendes védekezés. AZ a rendes ha nem is megy a puncid közelébe gumi nélkül, nincs hozzádörzsülés se semmi ilyen. A megszakitásos védekezés csak azoknak ajánlott akinél nem nagy gond ha becsuszik a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Másnak is szokott olyan lenni hogy mondjuk depressziós vagy pánikbeteg és annyira ideges hogy nagyon nehezen múlik az hiszi rosszul lesz?

Sajnos nálam előfordul, és nagyon rossz... Szinte semmi nem használ ha rámjön. Veszek be nyugtatót persze. Erős remegés is előfodulhat. Bármi apróság miatt nagyon ideges leszek. Már sikerült javulnom. Amikor sokáig aggódom valami miatt, vagyis ideges periódusban vagyok mondjuk napokig, akkor jön rám egyszer csak. Ilyenkor kimerül az agy vagy mi történik? Másnak is van vagy volt már ilyen? Segített valami? Nekem volt már régebben is, aztán elmúlt, de mostanában visszajött. Persze gyógyítom magam azzal amit az interneten olvastam, meg magamtól is ami eszembe jut persze.

Legjobb válasz: Volt. Az, hogy összevissza szeded a nyugatót meg mindent összeolvasol a neten, nem fog segíteni, ezzel szakemberhez kell fordulni. Persze mindjárt be fogják írni páran, hogy "nehogy pszichiáterhez menj, mert az milyen már", de ne hallgass rájuk.

Volt. Az, hogy összevissza szeded a nyugatót meg mindent összeolvasol a neten, nem fog segíteni, ezzel szakemberhez kell fordulni. Persze mindjárt be fogják írni páran, hogy "nehogy pszichiáterhez menj, mert az milyen már", de ne hallgass rájuk.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ. Az az igazság hogy már régebben voltak problémáim depresszióval, de igazából az elmúlt, aztán 7 évig nem volt semmi gond csak sajnos erõsen hipochonder vagyok pontosabban a szívem miatt vagyok fóbiás, ami elég hülyeség, de nagyon rossz, mert ha sokáig aggódom miatta, akkor rámtör ez a nagyon erõs stresszel járó idõszak. Meg az is baj hogy amint kissé rosszabbul érzem magam, akkor félek hogy valami komoly bajom van. Két éve volt egy betegségem és utána egy ideig depresszióban voltam, aztán kijött rajtam ez a stressz is egy hónap múlva. Akkor sokat szenvedtem de elmúlt. Egy évig nem volt semmi de tavaly nyáron megint rosszabbul voltam, viszont akkor annyira nem lettem stresszes. Aztán mostanáig megint nem volt semmi, de most valami kiváltotta, talán sokat jártattam az agyam rajta meg volt egy kisebb változás is az életvitelemben, aztán valahogy kijött. Letargiában nem vagyok, inkább a stressz a rossz, meg a rossz érzések. A frontin nyugtató szerencsére sokat segít. Attól el is múlik. Amit a neten olvastam, az az volt amire egyébként is gondoltam, hogy a negatív gondolatokat pozitívra kell kicserélni. Találtam errõl egy jó oldalt angolul. Ez segítene is, csak nem olyan könnyû, de ha elmúlik most ez a rosszabb idõszak, akkor biztos hogy megpróbálok örökre megszabadulni ettõl. Mert a probléma az hogy amikor egyébként tényleg jól vagyok és jól érzem magam, akkor is bennem van egy kis aggódás, félelem, vagy ha rosszabbul érzem magam, akkor is egybõl félni kezdek, vagyis nem vagyok teljesen rendben, és ezért tér vissza mindig... Ezt kellene végleg megszüntetni
Nekem olyan 9 évesen kezdödöt... 13 évesen odáig jutottam, hogy amilyen gyógyszere csak volt anyának, antidepresszáns, szorongásoldó, fájdalomcsillapító, beszedtem. Vagy vagdostam magam. De ez nem megoldás, menyj szakemberhez, az segíteni fog.
Tényleg szakember kellene ehhez. A Frontin ugyan nagyon jó (én Xanaxot szedtem, az ugyanaz), de hozzászokik az ember, nekem eleinte fél szem is hatott a legkisebbõl, most már másfél kell, ha nagyon ideges vagyok, pedig nagyon ritkán szedem már, asszem egy éve nem vettem be egyet se.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán szeretem a gyógyszereket. Annak idején mikor depressziós voltam a pszichiáter felírt, de egyet vettem be belõle csak, a többi mind ott maradt ahogy volt. Ritkán szoktam frontint is szedni. Annak idején két éve mikor ez az erõsebb stressz elõször jelentkezett, talán 1-2 szemet vettem be. Pedig akkor jóval többször voltam nagyon ideges. Tavaly nem is vettem be egyet sem. Most az elmúlt hétben mióta elkezdõdött már többet. Nem akarok stresszes lenni. Az az extrém stressz nem is tört rám, csak egyszer, de lehet hogy ha nem vettem volna be, akkor többször. Egyébként mikor tavaly nyáron rajtam volt ez, és egy nehezebb fizikai munkát végeztem, 3 napra teljesen elmúlt. Utána sajna visszajött de akkor már nem sokáig volt rajtam. Mondjuk ilyen volt tavaly elõtt is csak akkor kevesebb idõre ment el, de a mozgás rengeteget tud segíteni. Olyan ami tényleg kifáraszt. Persze ez azért is jó lehet mert boldogság hormonokat termel, nem csak a stresszhormon szintet csökkenti. A neten szoktam olvasgatni meg videókat nézegetni. Fõleg angolul. Nagyon jók vannak amikbõl rengeteget tanulok. Tegnap is megnéztem egy másfél órásat. Már tavaly le kellett volna számolnom ezzel, csak aztán amint jobban lettem nem foglalkoztam vele. De már sok mindenre rájöttem, sok mindent tanultam, és egyre jobban fejlõdök. Ma is volt egy pillanat, mikor kicsit idegesebb kezdtem lenni, és amikor megváltozott bennem az amire gondoltam pozitív irányba, egybõl elmúlt. Még én is meglepõdtem. Ilyen hirtelen változást még nem tapasztaltam. Jobbulást mindenkinek!

1 zenét keresek mult héten hallottam a Viván azt hiszem valami csajok voltak benne és rep szerű volt valami fodrászdában játszódott és magyar nagyon kellene?

Legjobb válasz: Halott pénz - A feneked a gyengém http://www.youtube.com/watch?v=A96Bm824fIw szerintem tuti ez az :D xd

Halott pénz - A feneked a gyengém http://www.youtube.com/watch?v=A96Bm824fIw szerintem tuti ez az :D xd
A kérdező hozzászólása: Igen kösziii :D
Nincsmit :)

Múlt hétvégén volt egy fiú akit megismertem társaságban, azt hiszem meg is tetszett, de Facebook-on nem jelölt, van értelme ha én jelölném be őt, vagy inkább ne?

Mert én is bejöttem neki, ebben biztos vagyok. De lehet, csak én reagálom túl ezt a bejelölés dolgot, meg tudom, ez azért nem akkora nagy probléma, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Legjobb válasz: Jelöld be. Egyébként idõsebb vagy 13-nál?

Jelöld be. Egyébként idõsebb vagy 13-nál?
A kérdező hozzászólása: Igen. Tudom, elég gyerekes a kérdés.
Na. :) Alapesetben ha akarok valamit akkor teszek érte, ha tetszik akkor bejelölöm, beszélgetek vele (ha személyesen nem megoldható), és lesz valami. Ha nem teszel érte akkor tuti nem lesz semmi. :) Egyébként mivan ha õ is pont így gondolkozik? :D
túl
Szerintem a fiúnak kéne lépni elsõnek. Bár a bejelölést kezdeményezhetnéd és aztán hátha bátrabb lesz õ is. Sok szerencsét! :)
Bár nem szabad offolni ez még is off szerû lessz : MI az hogy egy 13 éves facebook-on akar kapcsolatot létesíteni ? Ezt nem veszik észre a szülõk vagy mi van a világgal minden virtuálisan lesz ma már , ez akkora baromság az egész facebook egy hülyeség ( persze sok mindere hasznos de nem arra használják az emberek) . NEked kislány meg azt tanácsolom hogy várj pár évet mi elött komolyabb kapcsolatokat létesítesz és anyukádtól kérj tanácsot ne a gyakori kérdéseken mert ahogy írtad gyerekes és egyszerûen szégyen
Oké, de mibõl gondolod hogy 13? :D Én még csak utalást sem látok rá. ;)
Egy-két napon belül elmúlik.
ez nem a te tejfogyasztásodtól van. ez ha tápszeres lenne is kipattogna. kb az elsö 3 hónapban van az egész arca, és mellkasa felsö része pattoghat ki. nekünk kb 2 hétig tartott kezdte a homolka és ahonnan elmúlt egymásik részen elöjött. ha 6 hós kor felett is ilyen akkor lehet elgondolkodni, hogy a tajfehérje megemésztéssel van gond, és neked teljesen elhagyni a tejet, de addig felesleges.
Kedves második! Ha gondja van 6 hónapos kor felett a tejfehérje megemésztésével, akkor 6 hónapos kora elõtt is gondja van! És a tejfehérje allergiát úgy lehet a legjobban kinõni, ha nem találkozik vele addig, amíg nem tudja megemészteni. elsõ (Két tejfehérje allergiás gyerek anyukája, egyik már kinõtte)
Nekem az elsõ babánál egy jó két hétig olyan volt, pedig minimális tejet fogyasztottam utána már, a patikában kevertek neki egy kenõcsöt, attól azonnal kezdtek múlni, de ha van Sudocremed, az is jó rá, vékonyan bekenegeted neki. Magától lassabban múlik.
A tejkiütés jellemzõen az anyatejben található hormonok miatt van, ha utánaolvasol a neten, ezt találod. Lehet a tehéntejtõl is a védõnõ szerint, nekem is tanácsolta hogy próbáljam ki hogy abbahagyom. Volt ez pénteken, gondoltam majd hétfõtõl abbahagyom a reggeli kakaózást, de nem volt rá szükség mert magától el is múlt pont. 3 hós volt.
Angliában élek és azt mondta a védõnõ, hogy igyak annyi tejet, amennyit akarok, nem attól kiütéses a gyerek.
Kérdezõ, az van, hogy lehet pöttyös a hormonoktól is meg a tejtõl is! Ha gondolod, tégy próbát: kb. 1 hét lesz, mire biztosan láthatóvá válik az eredmény, ha javulni fog tõle.
Lehetsz akár terhes is, mert nem 100%-os egyik ilyen 72 órás tabletta sem. De a menstruációs zavar normális jelenség.
Mielõtt beszedsz vmit, miért nem olvasod el a tájékoztatót? "A kezelést követõen a menstruáció rendszerint a megfelelõ idõpontban jelentkezik és normális lefolyású. Ritkábban azonban pár nappal korábban vagy késõbb jelentkezhet. Amennyiben menstruációja több mint öt napot késik, vagy a megfelelõ idõben jelentkezik ugyan, de lefolyása eltér a megszokottól, vagy a terhesség gyanúja (émelygés, hányinger, hányás, emlõfeszülés, stb) fennáll, forduljon orvosához."
Ja és a 2. kérdésedhez: Nem akarlak beparáztatni de nem minden terhességi teszt megbízható. :s De mondom attól függ, hogy 72 órán belül vetted e be.
Biztos, h nem fog rendesen megjönni. Ugye ettõl annyi hormont kaptál, hogy a szervezetedet nem teljesen de felborította. Nekem is a múlt hónapban volt rá szükségem és 20 nappal elöbb megjött pedig elötte rendesen beállt. Lehet, hogy nálad meg pont, hogy késni fog tizenakárhány napot. Szóval csak nyugi!:) (ha még benne voltál a 72 órában)
A kérdező hozzászólása: Hali....még egy utolsó kérdés.most csináltam tesztet és negatív.akkor bízhatok a teszt eredményében?
A kérdező hozzászólása: de hát 4 nap még nem olyan sok, vagy igen?tesóm barátnõjének is 8 napot késett.igen, felelõtlen voltam és egyben szerelmes is.szerelmesen egy nõ nem gondolkodik tisztán, pláne ha már a párja felizgatta. légyszi ne ítéljetek el, mert segítséget kértem tõletek.hiába van anyám ha nem tudok vele semmit megbeszélni.a barátnõim tapasztalatlanok ilyen téren, igaz nincs sok barátnõm, akivel ilyen bizalmas dolgokat megbeszélek, csak 1-2. ha terhes vagyok már nem tehetek ellene semmit.elvetetni nem szeretném, mert vágyom már rá.tudom hogy a családom ellenem fordulna, pláne a nagyszüleim, mert eléggé begyepesedtek.ha hétfõig nem jön meg, majd veszek tesztet....
Bevettél escapellet, felírattál tablettát és megszakítással védekeztél? Nem bírtál volna addig gumit használni, míg el nem kezded a tabit? Ne csodálkozz már, ha teherbe esel, ha ilyen felelõtlen vagy...
hát lehetsz terhes.....ha nem lettél volna együtt a barátoddal akkor azt mondanám hogy tuti nem vagy.Mert én is vettem be ilyen gyógyszert de nekem pontosan jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.A tabletta bevétele után voltam orvosi vizsgálaton, mert felírattam egy fogamzásgátló tablettát is.Az orvos az ultrahang után kizárta a terhességet, és akkor mondta hogy az escapelle megzavarja a ciklust.Remélem hogy tényleg csak a tabletta az oka.Ezt követõen együtt voltam a partneremmel 2x, de a megszakításos módszerrel védekeztünk.Igaz, nem mondhatni ezt a fajta módszert védekezésnek.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm az utolsó választ, megnyugtattál vele és végre nem volt támadó jellegû.Vasárnap reggelre megjött, igaz több mint 2 hét késéssel. :) Most már elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, és remélem h.több ilyen nem fordul elõ. Köszönöm szépen mindenkinek
Horváth Tomi Twist and shout youtube-on fent van!
A kérdező hozzászólása: köszi:D

Miért nem múlik el? Nem tudok igy teherbe esni pedig nagyon jó lenne. Tavaly már sikerült csak elment. És azóta nem. Már teljesen kivagyok. Azt hiszem föladom.

Nyomásra majdnem mindig jön 1-2 csepp "tej" a mellemb?l.Néztünk prolaktint ami kicsit emelkedett volt szedtem Bromocriptint akkor lement de ez nem szünt meg.2 hónapja szedem a barátcserjét és mellé a Bromot 1.et este,és már örültem mert kb 1 hétig nem jött semmi.Tegnap megjött és megint van tej is.Mi lehet ez?

Legjobb válasz: nagyon köszi a válaszokat!Voltam már HSG-n és az rendben van a párom is volt vizsgálaton az is jó lett.Meg tavaly már egyszer terhes voltam de gyanitom hogy a prolaktin miatt ment el.Aztán túl vagyok egy stimuláló tüszõrepesztõ inj.-s hónapon is,de semmi.Az után kezdtem el a barátcserjét és a Bromot újra és volt is egy átmeneti javulás most a mensim is végre intenzivebb.Lehet hogy tényleg emelni kéne még az adagot.

A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat!Voltam már HSG-n és az rendben van a párom is volt vizsgálaton az is jó lett.Meg tavaly már egyszer terhes voltam de gyanitom hogy a prolaktin miatt ment el.Aztán túl vagyok egy stimuláló tüszõrepesztõ inj.-s hónapon is, de semmi.Az után kezdtem el a barátcserjét és a Bromot újra és volt is egy átmeneti javulás most a mensim is végre intenzivebb.Lehet hogy tényleg emelni kéne még az adagot.
Sajnos nem hiszem hogy tudnék segíteni, pedig nagyon szeretnék... De egyszer beszélgettem egy szülészetis nõvérrel, aki mondta, hogy ezzel mindenképp orvoshoz kell fordulni, mert a tej egy hormon miatt van, amit az agyalapi mirigy termel, és amiatt nincs baba.Sajnos nekem a barátnõm van ugyanígy.
Ha magas a prolaktin szinted, az gatolhatja a teherbeesest, de azt irtad ezt gyogyszeres uton kezeltek, erdemes lenne azert megint egy prolaktin szintet nezni, vagy neadjisten folyamatosan ellenörizni. ha mindez es mas hormonalis ertekek is rendben vannak es meg mindig nincs baba, esetleg egy szervi kivizsgalas, ha valami ott nincs rendben, az is orvosolhato. Semmikeppen se add fel, majdnem mindenre van megoldas, ha nagyon szeretnetek a babat.
Szia! Szerintem kevés Bromo adag. Nekem csak nagyon kicsit volt a prolaktinom megemelkedve, és nekem is 1-et kell szednem. Tökéletes a prolaktinom most, de folyamatosan használnom kell, mert nagyon hamar felmegy az érték, ha abbahagyja az ember. Szerintem konzultálj az orvossal, hogy megint jön tej, és hogy nem kellene-e nagyobb adag a Bromoból. Nekem endokrinológus állította be az adagot, és állandóan veszik a vért, hogy hogyan áll a hormonszintem. Emiatt vetéltem el többször, és nagyon nehéz a teherbeesés emiatt. Ez nem játék, mindenképpen beszélj a dokiddal, az az egy tabi egy nap, szerintem édeskevés... Ne add fel, nem szabad!
Barátod menjen el orvoshoz! és addig semmi sex... mert kitudja hogy mi lehet...
Semmi szex, és sose akarj semmit kezelni amíg azt orvosnak nem mutattad meg! Ami a szádra van az biztos nem jó, az orvos megmondja, menjetek el marhagyorsan.
Akkor leszo.tad?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!