Találatok a következő kifejezésre: Azt hiszem elment a nyákdúgó (6 db)

38 hetesen azt hiszem elment a nyákdugóm. Kb. hány ml véres nyálka ez, ha tényleg ez az?

Tegnap reggel ment el, a doki kedden 1 újjnyira mondta a méhszájat. Szóval tegnap volt ez a nyálka -dolog, azóta semmi. Se vérzés, se folyás, se semmi. Mennyi id?m lehet még?

Legjobb válasz: az lehetett az. a nyák dugó akkor tud távozni, ha a méhszáj már 1 ujjnyira nyitva van legalább. ml-ben nem mérhetõ sztem, de elég kocsonyás nyúlós anyag. nekem 2 héttel szülés elõtt ment el az egyik fele, sõt több napon keresztül. szülés közben meg a másik fele. nem is minden esetben barnás, lehet akár fehér vagy áttetszõ, aszerint hogy a méhszáj vérzése beszínezi-e vagy sem. Akár hetek is lehetnek, de sokszor 3-4 napon belül megindul ilyenkor a szülés.

az lehetett az. a nyák dugó akkor tud távozni, ha a méhszáj már 1 ujjnyira nyitva van legalább. ml-ben nem mérhetõ sztem, de elég kocsonyás nyúlós anyag. nekem 2 héttel szülés elõtt ment el az egyik fele, sõt több napon keresztül. szülés közben meg a másik fele. nem is minden esetben barnás, lehet akár fehér vagy áttetszõ, aszerint hogy a méhszáj vérzése beszínezi-e vagy sem. Akár hetek is lehetnek, de sokszor 3-4 napon belül megindul ilyenkor a szülés.

35 hetesen azt hiszem h elment a nyákdugóm ez normális?

Legjobb válasz: Igen, normális! Nagyon változó mikor megy el a nyákdugó.. Van akinél a dugó távozása után néhány nappal megindul a szülés, de lehet, hogy csak hetek múlva! Az, hogy elmegy nem jelenti automatikusan azt, hogy hamarosan szülni fogsz!

Igen, normális! Nagyon változó mikor megy el a nyákdugó.. Van akinél a dugó távozása után néhány nappal megindul a szülés, de lehet, hogy csak hetek múlva! Az, hogy elmegy nem jelenti automatikusan azt, hogy hamarosan szülni fogsz!
Nekem is 35 hetesen elment a nyákdugó, délután. Hajnalban megszültem. Minden oké volt. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi h irtattok.Eddig minden oké velem remélem még egy 2 hétig kihúzzuk:)
Nekem a 36. héten ment el, azt hittem rögtön szülni is fogok:) )) Még vártunk 3 hetet, szóval normális:) )

Azt hiszem ma elment a nyákdúgó. Zselés, barnás, enyhén véres valami távozott. Mennyi lehet még hátra? Szerettem volna 17-én szülni, van trükk hogy tovább húzzuk?

Legjobb válasz: ezt nem fogod sokáig huzni mert szerintem ma meginditják a szülésed a baba miat,ne trüköz menj dokihoz itt a baba a fontos.szoritok.15hónapos kisfiú anyukája

ezt nem fogod sokáig huzni mert szerintem ma meginditják a szülésed a baba miat, ne trüköz menj dokihoz itt a baba a fontos.szoritok.15hónapos kisfiú anyukája
A nyákdugó távozhat akár 1 héttel a szülés elõtt is, de akár 1 nappal vagy pár órával is elõtte. Nálam fél órával a szülés elõtt távozott. Ha nincsenek fájások és nem folyt el a magzatvíz akkor nem érdemes a kórházba menni, azért hívd fel az orvosod.
Szia!Figyeld a rendszeres fájásokat és a magzatvízet, mert beindulhat a szülés.Nekem mind két szülésem a nyákdúgó távozása után beindult.Sok sikert!
Nekem a második babánál a szülés elõtt kb. már 2 héttel elkezdett részletekben távozni a nyákdugó, az elsõnél elõzõ este. Szerintem egyénenknél változó, de az idõ elérkezett:) ))! Sok egészséget!
"egyénenként", akartam írni;)
Én a távozása után 1 héttel szültem. Egyénfüggõ a dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Nem sikerült tovább húzni, mint egy nap. 8-án este 20, 50-kor egészséges, szép fiú gyermekünk született. Magassága 54 cm, súlya 3970 gramm. Köszönöm a segítségeteket. Egy boldog újdonsült anyuka
én úgy tudom, hogy ez változó, van aki csak 1 hét múlva szül nyákdugó távozása után.
Hát ez érdekes kérdés, változó. Nekem akkor ment el, mikor a doki vizsgált, aztán másnapra lett meg a bébi, de elõtte már fájdogáltam.De nekem a dokim azt mondta, ha a nyákdugó elment, vagy csak halovány vércsepp, vagy rózsaszín ízé, akkor is menjek be, mert lehet h levált a lepény, de fönt, és akkor nem ömlik a vér, hanem csak szivárog, viszont a baba miatt jobb ha lát a doki. Sztem hívd fel telefonon, és kérdezd meg, úgyis vszínû azt mondják, menj be, max hazaküldenek.
Ezt nem lehet tudni. Felgyorsulhatnak az események, de még hetek is eltelhetnek addig. Hányadik héten vagy? A dokid talán más tünetekbõl jobban be tudja saccolni Neked. Jó készülõdést, szép szülést!
A kérdező hozzászólása: 36HETES VAGYOK MÉG CSAK:((!!!!HOLNAP REGGEL MEGYEK CTG.RE.HA ADDIG NEM TÖRTÉNIK SEMMI!!
No akkor ne izgulj! Még bent maradhat a babád egy darabig. Nekem a második gyerekemmel a 34. héten elment, és vissza is termelõdött, úgyhogy szülés elõtt egy héttel "újra elment". Semmi pánik! A doki majd megnyugtat. (Egyébként ha egy hét múlva szülsz, már nem lesz koraszülött sem, szóval végsõ soron az sem lenne baj.) Addig meg pihenj! harmadik
Nekem az elsõnél a szülés elõtt pár órával távozott a nyákdugó, egy héttel túl hordtam a kislányomat; a másodiknál a 36. héten. Bementem a kórházba, de hazazavartak. A 40. hét után egy nappal született a fiam. Szerintem közöld a dokival, hogy mi történt, de ha semmi fájás, vagy magzatvízszivárgás nincs, akkor ezzel nem kell foglalkoznod. De ha az megnyugtat, akkor hívd fel az orvosodat és beszélj vele!
Nekem két részletben távozott, egyik nap elment máásik nap jöttek a fájások. Akkor már bent feküdtem a kórházba túlhordással.
Nekem még múlt hét kedden ment, még itt vagyok egyben! Az a különbség, hogy én már nagyon mennék szülni. Szerintem ne aggódj, biztos van még idõd, holnap szólsz a dokinak, és minden rendben lesz. Nekem egyébként azóta is barnás folyásom van, neked meg nincs semmi, ez azért jó jel!

HA elmegy a nyákdugó elötte v utána több a folyás? Azt hiszem nekem elment, a többi lent:

El?re szólok,h lehet kicsit undi lesz,de az anyámmal nem beszélünk és mástól nem tudom ilyen diszkréten megkérdezni.

Legjobb válasz: Az én nyákdugóm sem volt zöldes, inkább olyan, ahogy elõttem is írták, mintha kicsit véres lett volna, mikor pedig elfolyt rendesen, határozottan véres volt. De semmiképpen sem zöld. Nem akarlak ijesztgetni, de nem véletlen a magzatvíz volt? Mert ha az, és zöld, akkor az nem jelent jót. De ne legyen igazam, más zöldre viszont nem tudok gondolni.

Az én nyákdugóm sem volt zöldes, inkább olyan, ahogy elõttem is írták, mintha kicsit véres lett volna, mikor pedig elfolyt rendesen, határozottan véres volt. De semmiképpen sem zöld. Nem akarlak ijesztgetni, de nem véletlen a magzatvíz volt? Mert ha az, és zöld, akkor az nem jelent jót. De ne legyen igazam, más zöldre viszont nem tudok gondolni.
A kérdező hozzászólása: nem folyékony volt hanem kicsit sûrûbb, mint mondjuk a nyákdugó.de mi a fene lehetett a belekbõl?
A nyákdugó inkább pirosas, véres de nem zöld. Nem tudom mi lehetett.
A nyákdugó nekem kocsonyás volt, és pirosas (mintha ici-picit véres lett volna). Nem volt nyúlós, se zöld. Biztos vagy benne, hogy a nyákdugó volt?
A kérdező hozzászólása: DE akkor mi lehetett?akkor a belekbõl vmi?
Szerintem sem a nyákdugó. Az olyan rózsaszínes-pirosas. Vagy sárgás. De nem zöld. Inkább sztem a végbélbõl jöhetett...
Ha egyértelmûen a belekbõl jött, akkor nyákdugó sem lehetett. Elõzõ voltam.
Irigyellek:) én is mennék már, de az én babóm már 2napja késik:(
szia! Az a nyákdugód volt.... Hát , azt hiszem hamarosan "elindultok" majd a babóval !:) Könnyû szülést kívánok! 37 hetes kismami:)
szerintem ez mar szüles lesz :) de jo neked :) Kellemes szülest es babazast :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!