Találatok a következő kifejezésre: Azt hiszem, az egyik jó barátom (9 db)

Mi annak a filmnek a címe, ami egy lányról szól, aki egy kislánynak lesz bébiszittere, és azt hiszem, a végén jó barátok is lesznek?

A bébiszitter naplójához hasonlít kicsit.

Legjobb válasz: Esetleg a Nagydumás kiscsajok.

Esetleg a Nagydumás kiscsajok.
A kérdező hozzászólása: Igen!! Köszönöm szépen. :)

Azt hiszem, belezúgtam az egyik jó barátom pasijába. Mit tegyek?

két osztálytásam jár egymással, és a fiú nagyon bejön nekem, nagyon...és nagyon jóban is vagyunk, ? az egyik legjobb barátom. de nekem már nem csak a barátom...sztem csak azért jár a csajjal mert eddig még nem volt barátn?je...ne mondjátok h mondjam meg neki, mert akkor vége lenne a barátságunknak...

Legjobb válasz: Igen. El kell feljteni a pasit. Annyit nem ér, mint egy egy jó (talán a legjobb) barátság.Ha nem akarsz perpatvart, békén hagyod. Lehet, hogy neki nem is tetszel, akkor meg minek csinálnál gondot magadnak?

Igen. El kell feljteni a pasit. Annyit nem ér, mint egy egy jó (talán a legjobb) barátság.Ha nem akarsz perpatvart, békén hagyod. Lehet, hogy neki nem is tetszel, akkor meg minek csinálnál gondot magadnak?
SEMMIT NE MONDJ NEKI. felejcsd el. egy barátség többet ér egy kezdõdõ szerelemnél. az életed során hatalmas szükséged lehet még egy barátra. de viszont ha szétszedsz egy kapcsolatot akkor büntudatod is lessz, és szinte biztos hogy nem fog sokáig tartani. egy olyan kapcsolat ami egy oszályban zajlik az meddõ dolog. nállunk is volt ijen azóta a felek utálják egymást, ahejett, hogy mijen jóban lehetnének. egy barát többet ér mint egy szerelem. de nem lehet hogy csak azért érzel igy mert irigy vagy egy kicsit a szived mélyén? vagy nem lehet, hogy túl sokat vagy az osztállyal, és csak megszokás és ugy érzed szerelem?? gondolkodj el. mert a hibáinkat nem tudjuk kijavítani.
Szerintem is hagyd békén fõleg, hogy osztályon belüli a dolog, mert lehet, hogy a többiek is megutálnának. Én abban nem értek egyet, hogy a barátság több a szerelemnél, mert egy igazán jó barátot nagyon nehéz találni ( ez az én véleményem ) és én nem is találtam meg, de egy igazi pasit a késõbbiek során megtalálhatsz aki szerelem, házasság mellett lehet a legjobb barátod is.
Szeritnem meg ne csinálj semmit, ha tetszel neki majd õ kezdeményez hameg nem akkor hagyd békén mert nem éri meg egy barátot elvesziteni. Bár nekem 5 éve volt egy barátnõm elötte is jó barátok voltunk mikor összejöttünk, de mindig is vonzott a lány, müködött is a dolog csak amikor már komollyá vállt beparáztam. voltak másféle dolgok, hogy srácok iránt is éreztem dolgokat és összezavarodtam, tudtam hogy elitélne, én is magamat, és az ami akokr bennem lejátszódott képtelen voltam helyesen dönteni így ugy gondoltam az lesz a legjobb ha szakitunk.16 évesek voltunk, késöbb elmondtam neki az egészet és nemhogy elitélt volna hanem csak átölelt és megértett, és most 21évesen megint összejöttünk de ez már sokkal több annál mint járunk e vagy nem járunk, a legjobb barátom , mert 5 évig bármi gondom volt õ ott volt mellettem és törödött velem. így szerintem ha összejöttök lehettek utána is barátok, nem azon múlik, hanem azon hogy mi zajlik le köztetek mialatt jártok. ha megcsalod majd akkor biztos nem barátságban fogtok elvállni. de az én tanácsom az hogy barátként viszonyulj hozzá és ha õ akar valamit uyg is jelezni fogja, csak türelem, nem kell mindent elsietni.

Az eggyik csajra ráirtam hogy van e kedve talizni és azt irta hogy: nem hiszem hogy túl jó ötlet lenne hiszen még a barátommal vagyok. és egy mosolygós smiley a végén. Szerintetek van esélyem nála vagy nincs, tipp?

Legjobb válasz: ha van barátja akkor biztos nem. miert írtál rá ha van neki barátja? a hangulatjel a vegen meg csak azert volt mert nem akart bunkonak tûnni.

ha van barátja akkor biztos nem. miert írtál rá ha van neki barátja? a hangulatjel a vegen meg csak azert volt mert nem akart bunkonak tûnni.
Rejected & friendzoned forever
MÉG? :D


Van egy fiú barátom (én lány vagyok) még kb1-2 évvel ezelőtt járni akart velem, de én nemet mondtam, és ő az egyetlen olyan fiú az életembe, aki megértette. Azóta is nagyon jó barátok vagyunk. De azt hiszem részemről átfordult a dolog, lehetséges ez?

Ha vele vagyok, és a haveri társasággal, olyan jól esik, amikor mosolyog rám, beszélgetünk... és ez szerintem már több mint barátság:/ Alig várom, hogy találkozzunk. De eddig mindig megbeszéltük egymás szerelmi ügyeit, és most pedig alakulóban van neki, nagyon kedves a lány(?t is ismerem) és nem akarok közéjük állni. Szóval a lényeg... h szerintetek is jobb ha segítem ?ket, hogy sikerüljön nekik?:) Mert akkor biztos, hogy mind a ketten boldogok lennének!!!:) (a fiú 18, én 15)

Legjobb válasz: 15 éves vagy ez még csak tiniszerelem el fog múlni nem ér annyit hogy emiatt elveszíts 2 barátodat...

15 éves vagy ez még csak tiniszerelem el fog múlni nem ér annyit hogy emiatt elveszíts 2 barátodat...
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm:)
az istenre kérlek küldesz róla 1 képet megszeretném nézni az arcát. nem szeretném sehol felhasználni vagy visszaélni vele elõre is köszi.
A kérdező hozzászólása: de.. miért?:/

Menyasszony vagyok imádom a páromat de van egy nagyon jó fiú barátom akibe azt hiszem szerelmes vagyok mióta be vallotta nekem hogy szerelmes belém azotta nem birok másra gondolni hely írásom ne nézzétek mobilról írtam mit tegyek most?

most mit tegyek azt hiszem énis szeretem mondjam le az esküvőt és legyek vele vagy nyomjam el az érzéseket és menyek férjhez ?

Legjobb válasz: Értem én, hogy telefon, de mivel bonyolultabb az y helyett j-t írni (menyek vs. menjek)? Egyébként ha ilyen érzéseid vannak igen, az lenne a leghelyesebb, ha lemondanád az esküvõt. Nem szép dolog, de inkább most, mint 10 év és két gyerek után. De neked kell eldönteni, hogy amit a barátod iránt érzel az valóban szerelem vagy csak fellángolás, esetleg esküvõ elõtti pánik.

Értem én, hogy telefon, de mivel bonyolultabb az y helyett j-t írni (menyek vs. menjek)? Egyébként ha ilyen érzéseid vannak igen, az lenne a leghelyesebb, ha lemondanád az esküvõt. Nem szép dolog, de inkább most, mint 10 év és két gyerek után. De neked kell eldönteni, hogy amit a barátod iránt érzel az valóban szerelem vagy csak fellángolás, esetleg esküvõ elõtti pánik.
az a csók is elég. Akkor igaza van a 2-esnek is fújd le az esküvõt, de, az is lehet hogy mégsem lesz olyan azzal a sráccal mint ahogyan most képzeled és nem fog jól alakulni és akkor visszasírod a mostanit. De 1 biztos! Hogy nem szereted eléggé a párod ha máson jár az eszed.
Ennyi ésszel csoda hogy van jogsid.
És még mondja valaki, hogy lehet bízni a nõkben... Még jó, hogy szegény szerencsétlen võlegény meg teljesen oda van érted. Csak sajnálni tudom azokat, akik meg bíznak valakiben, mert elõbb utóbb csalódnak. Itt egy élõ bizonyíték a millióból.
Minek fújjátok fel ezen az oldalon annyira a helyesírást? Ki a fenét érdekel? Nem tudtok jobbat kitalálni? Mint az ovisok, jajj had cukkoljam valamivel...
szerintem a võlegényeddel szemben nagyon nem fair, amit csinálsz, más sráccal csókolózol és hazudsz neki.. ha képbe tudott jönni ez a "barátod", akkor ott valami gond lesz a kapcsolatoddal, és így összeházasodni nem biztos, hogy jó ötlet. 22L
Hát, bocsánat, lehet le fogtok pontozni...de én azt javasolnám , hogy ne mond le.Nekem ez fellángolásnak tûnik...mert csak azóta van, mióta bevallotta.Imádod a párod, lehet vele akár örökké együtt lehetnél, de jön egy barát, lemondod az esküvõt, összejössz vele, de tart pár hónapig és annyi.Na?Viszont-MIELÕTT bevallotta neked és elkezdett téged is érdekelni, úgy érezted szerelmes vagy a võlegényedbe?Kérlek erre válaszolj, mert ez fontos.
A kérdező hozzászólása: meg igérttem a páromnak hogy nem beszélek a többé a barátómal de tegnap mégis el logtaam hazudtam hogy láthasam
szerintem csak 1 kérdést kell magadnak feltenned. melyikük nélkül nem tudnál élni?
Mennyi idõ múlva lenne az esküvõ? Mert ha 1-2 hónap múlva akkor az nehéz helyzet. Mondanám hogy kérj halasztást találj ki valamit, de nem túl biztató a párodnak. De lehet hogy ez el fog mulni ezaz érzés és nem kell majd más csak a párod. De olyan is volt már aki ilyen helyzetben megházasodott majd boldogtalan házasságban élt..
Szerintem most elbizonytalanodtál, ami alapjában véve természetesnek mondható, mert azért a házasság mégiscsak nagy lépés. Itt az a kérdés, hogy szereted-e még a párodat. És ki kell derítened, hogy mit érzel a fiúbarátod iránt is. El kell döntened, hogy melyikükhöz milyen erõsségû érzelmek kötnek, hosszútávon kivel képzeled el a jövõdet.
már ez felmerült, akkor ne menj férjhez valamiért vonz a másik, ezt kellene tisztáznod magadban, gondolkodj el, majd a döntés után cselekedj, mindig az elsõ gondolat a jó, sajnálom, de inkább mond le
A kérdező hozzászólása: jövõ honnap 30 lenne az esküvõ hát tegnap 100 km vezettem csak azért hogy lássam és mimkor ki szálltam a kocsiból meg csókolt de csak egy csók volt nem több
Mondd le az esküvõt, éretlen vagy még egy komoly kapcsolatra!

Az egyik barátom anyukája, kb. Az egész rokonsága azt hiszi, hogy járunk. Õ csaj, én pasi. Nagyon jóban vagyunk, talán ezért értik félre. De most mindkettőnknek lett barátja/barátnője, és elég cikis a dolog. Milyen kamu dumát adjunk be?

Szóval, valami kamu dumát ki kellene találni, hogy miért szakitottunk. Engem a barátn?m (nem úgy barátn?) anyukája imád, tehát nem "csalhatom" meg édes pici lányát, ez igaz forditva is. Segítsetek, hogy milyen dumát adjunk be :-)

Legjobb válasz: Semmilyet. Inkább tájékoztassátok a familiát, hogy ti sose jártatok. Akkor nem lesz semmi gond. Elég szemétség lenne hazudni nekik fõleg, ha az anyukája kedvel.

Semmilyet. Inkább tájékoztassátok a familiát, hogy ti sose jártatok. Akkor nem lesz semmi gond. Elég szemétség lenne hazudni nekik fõleg, ha az anyukája kedvel.
Már az elején el kellett volna mondani, hogy ti csak nagyon jó barátok vagytok, nem hagyni, hogy már a rokonság is azt gondolja, hogy ti egy pár vagytok.Szerintem az õszinteség a legcélravezetõbb.Mondjátok el õszintén, hogy mi a helyzet. Úgy talán az anyukája se fog rád haragudni, még ha kicsit késõn is, de elmondtátok az igazat.
helo bocsi télleg azért amit irok, de miért nem jàrsz inkàbb a lànnyal?azzal akinek az anyuja imàd téged meg forditva is. sztem a legkellemesebb ha a szulok egyetértenek a kapcsolattal. de lehet hogy csak magambol indulok ki. sok sikert
vagy ha ugyis imád, akkor válaszd az anyukáját, és mindenki boldog hegyikecske
batya, szurd a bicskára mielöbb..egy jó milfet elhalasztani nagyobb bûn mint a vasárnapi mise kihagyása!
A kérdező hozzászólása: Amugy azt nem írtam hogy általános sulis vagyok és 6.os.
velem is ez van.. azzal a különbséggel, h én most vagyok 8.-as. Régen tetszett egy csomót átmentünk egymáshoz, hülyéskedtünk, segítettem a leckében :D és 6.-as korában változott meg.. most a menõk rétegébe tartozik, nagyon népszerû. Sajnos én akkoriban nem tettem semmit, így teljesen elfeledett. Azt tanácsolom, h hívd el magadhoz vagy menj el te hozzá ( akár " tanulási " célból ) lényeg, h lássa, nem csak régen volt jó veled hanem most is ;)
Hidd el tudom én is milyen érzés! Én is 6.os vagyok és elsõ-tõl nagyon jóban voltam egy olyan gyerekkel aki egy kicsit beszédhibás volt és mindenki utálta! 3.- összevesztünk de utána újra kibékültünk! Most 6.-ra már teljesen utál én megpróbáltam vele újra összejönni de semmi! Nem sikerült ugyan olyan bunkó paraszt mint volt! De se baj találtam új barátokat! Amúgy elmondanám hogy ez a kamaszkor miatt van! Hidd el minden rendben lesz gondolom az osztályodban van még egy pár gyerek! Fel a fejjel!

Miért száll el az önbizalma a barátomnak? Hiszen egy jó pasi!

a barátom mindig azt hajtogatja, hogy ? kevés hozzám, egy nullának érzi magát mellettem,én sokkal jobb vagyok mint ? (jobban nézek ki blabla..és ezt az is bizonyítja hogy felkértek hogy fotózhassanak)...biztos találok majd jobbat nála mert ? egy nulla, majd biztos jön valami jó hapsi és akkor majd ?t elhagyom...miért viselkedik így?:/ én folyamatosan mondom neki hogy szeretem (erre a válasza, h : még...) és én tényleg nagyon imádom! és nekem csak ? kell! és ez tényleg így van!! csak azt nem értem, hogy ? ezt miért nem érti meg... 19/L

Legjobb válasz: Azért mert egy önbizalomhiányos egyén. Te tündökölsz mellette, képzeld magad a helyébe, érted sorba állnak, õ érte nem tudom...

Azért mert egy önbizalomhiányos egyén. Te tündökölsz mellette, képzeld magad a helyébe, érted sorba állnak, õ érte nem tudom...
Biztasd, és amikor ilyen hülyeségeket mond, akkor kapd le :D
A kérdező hozzászólása: dee olyan rossz kedvem lesz amikor azt mondja hogy õ milyen szar meg blabla...és a végén már belefáradok a bíztatásba.. kib.aszott jól néz ki és tényleg nem tudom mit csináljak... a lekapás nem jo mert az olyan hogy mit terelek?:D de azért köszi
Olyankor bújj hozzá szorosan, és ne szólj semmit. Csak érezze, hogy nagyon szereted. Már csak azért se érezze magát nullának, mert olyan barátnõje van, amilyenért sokan csak áhítoznak.
A kérdező hozzászólása: igaz..de ha most megmondom hogy : te figyelj örülj annak hoyg ilyen jo csajod van mint én nem vagy ám nulla én teszlek valamivé...vagy hát bárhogy mondom ez fog lejönni neki ami cink:D
Nem kell mondani :) Érezze, érezni fogja.
Dobd ki és megbizonyosodik róla, hogy tényleg szar (:

Miért hiszik azt hogy menő a cigi? Van egy lány (16éves) aki nagyon tetszik, és már régóta jóba vagyunk. Elég baráti a dolog, de úgy érzem több is lehetne. Az egyetlen ami zavar, hogy divatból cigizik.

Nem csak bulikon, hanem a barátnőivel itt-ott. Annyira undorító látni.Nem tudom elképzelni hogy megcsókoljam, mert biztos érződne rajta. Lehet nem kéne ezzel foglalkoznom, de ha összejönnénk, akkor is zavarna. Tehát. Miért gondoljátok hogy menő? Inkább az, ha te nem cigizel!Főleg a 16-20 éves korosztály véleményét várom, hogy ők miért tartják menőnek? A többiek is írhatnak véleményt! Köszi előre is. 18/f

Legjobb válasz: mond meg neki hogy te 1 sokkal jobb féle cigivel tudnál szolgálni :D

mond meg neki hogy te 1 sokkal jobb féle cigivel tudnál szolgálni :D
nem menõ. sõt, szánalmas, felszínes és gyerekes.
a cigi a világ legrosszabb függõsége a drog után...én sem értem miért csinálják divatból
Lehet, hogy azért próbálta ki mert "menõ" de mára már azért dohányzik mert szereti az ízét..
Volt már olyan csaj aki miattam szokott le a dohányzásról! Dohányos nõvel soha nem kezdenék, hányingert kapok tõle..
imadom ha valakinek cigi izu a szaja
"Nem tudom elképzelni hogy megcsókoljam, mert biztos érzõdne rajta." - 100%, hogy érzõdne, és nem kellemes, kicsit sem. :S Volt már szerencsém ilyen cigi utáni csókhoz... Engem nem zavar a cigifüst, vagy ha valaki mellettem cigizik (bár tudom, hogy ez is káros rám nézve), de nem szeretem, ha a kiválasztott cigizik. Ha úgy érzed, hogy több is lehetne köztetek, próbálkozz nála szerintem, de mielõtt összejönnétek, szögezd le, hogy a cigit hagyja... ha meg sem próbálja, akkor hagyd, nem ér annyit a lány, hogy fuss utána! Amúgy egyáltalán nem menõ, én is cigiztem pár alkalommal (buliba, táborokba), de semmi értelme: drága, káros, és büdös leszel tõle. 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igazából lassan 2 éve tetszik, sõt úgyérzem szeretem. Csak az egyik haverommal van együtt.. Vagyis hébe hóba.. ez is olyan divat, hogy szakítanak, utána békülõs szex, utána megint vita..vita.. kikészít.. És azt se akarom hogy a haver nehezteljen rám. Amúgy nem tudja h bejön a csaja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!