Találatok a következő kifejezésre: Azt halottam a (225 db)

Tényleg van jelentése ennek a karkötőnek? Azt halottam a szüzesség elvesztéséhez. Hogy aki elszakítja annak kell. mit tudtok erről? : P: D Linkl lent.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/110121/kark_t__www.kepfeltol..

Legjobb válasz: Nekem nem volt ilyenem, mégis sikerült elveszíteni xD

Nekem nem volt ilyenem, mégis sikerült elveszíteni xD
Ezt jelenti: Feljegyzés: Olyan embereknek a VAST MAJORITYJE, akik kikopnak, a kocsonyakarkötõk nem találják õket szexkarkötõknek. Az ötlet, hogy középsõ schoolersök hordanak kocsonyakarkötõket és szexelnek, van, amíg meg tudunk mondani, egy médiamítosz. A szexkarkötõk valami használtak és felnõttek által élvezettek.A színkód szexkarkötõkért úgy tûnik, hogy helyszín szerint változik; a lila azt jelentheti, hogy az anális sex egy városban és holdingban benyújt egy másikat. Szexkarkötõszínekért soroltunk fel a leggyakoribb jelentések közül néhányat, engedelmeskedtünk forrásokból az U.S. Possible-ön keresztül váltakozó jelentéseket sorolnak fel zárójelben. Ha neked kétségeid vannak azt illetõen, amit egy szín jelent, kérdezz meg valakit, hogy ki hord szexkarkötõket a helyi területedben. :D
a fekete mit jelent? Ismerõsömnek feketében van olyan, amit elsõnek belinkeltél. Mindig rajta van, de nem tudom mit jelenthet.
10 éve is ezt mondták, h ha egy fiú leszakítja egy csaj karkötõjét, akkor az annak a jele, h le fognak feküdni...HÜLYESÉG!!!!!!csak rá akarják fogni valamire, h sexelni akarnak..
A kérdező hozzászólása: Fekete:közösülés. hátnemtudom.. nagydivatlettxD
"4. If a girl wears jelly bracelets, does that mean she has sex? Not necessarily. Many people, especially younger people, wear jelly bracelets as fashionable accessories and are not even aware of the sexual connotations. You can't make assumptions. If you want to know, ask her, but don't be surprised if you get slapped in the face. "
nem azért de egy ilyen karkötõt hogy lehet leszakítani? vagy oda meg direkt a csávó a csajhoz azt szó szerint letépi/leráncigálja?
Nekem is volt régen ilyen karkötõm, sosem vettem le, és a víztõl+szappanoktól megkeményedett, majd egyszer szépen elszakadt szeretkezés közben. Ccsak egy kis érdekességként írtam le, nem hiszek ezekben a butaságokban. 18L
A kérdező hozzászólása: Azért nem annyira nehéz.. Nekem sok van.. volt amit már sikeresen elszakítottam úgy hogy beleakadt valahova.:DD Amerikában nagy divat..ott már az a béna ha valaki nem hordja.. amúgy utolsó: énsem szoktam levenni..de szerintem elõbb utóbb valahogy tönkremegyxd
A kérdező hozzászólása: MegTaláltam már a színe jelentését.. Bár nem mindegyiknek..:D 14vagyok, hidd el nem tuccxdd
Ja de elõbb majd írd le hány éves vagy, mert nem akarlak megrontani a válaszokkal. :D Jó éjt.
Amúgy színenként van jelentése. Azt se érted? Majd holnap leírom ha lesz idõm. :D Addig gondolkozz rajta. :)
A kérdező hozzászólása: Igenigen:D A legjobb hogy nekem majdnem az összes szinbõl van.xd mindent hordom de csak azért mert jól néz ki ((:
Nincs mit. Remélem hasznos voltam. :)
A kérdező hozzászólása: ohh jee xd köszi:D
A kérdező hozzászólása: http://www.sex-bracelets.com/color.shtml erre gondotlamxd
Ha neked van ilyened, akkor nem fogod elveszteni. Így jártál.
A kérdező hozzászólása: xDDDD Nem úgy értettem..:D mertnekem van ilyenem..és hát érdekel hogy mit jelent:D
A citromsárga színü mit jelent?????

Meg éri le cserélni ezt a cpu:CPU Intel Pentium 4 531, Erre: Intel Celeron dual-core E1400? Mert én azt halottam a celeronok nem olyan jók. Lesz változás ha le cserélem?

Legjobb válasz: Ez a Celeron lazán leveri azt a P4-et. De jó a lapodba? "Celeronok nem olyan jók" -Attól függ melyik Celeron, és mihez képest.

Ez a Celeron lazán leveri azt a P4-et. De jó a lapodba? "Celeronok nem olyan jók" -Attól függ melyik Celeron, és mihez képest.
A kérdező hozzászólása: Nem jó már utána néztem :( De azért köszi a gyors választ!


Családfakutatók! Miért van az, hogy a régi halotti anyakönyvekben szinte minden 60 évnél idősebbnek végelgyengülés van bejegyezve haláloknak?

Ez miféle halálok? Valamilyen betegségnek (rák, infarktus utáni állapot stb.) kellett lennie. Ennyire nem törődtek ezzel, hogy megállapítsák?

Legjobb válasz: Nem boncolnak fel minden halottat. Így nem is állapítható meg a pontos ok minden esetben. Az öregember meghalt, tehát elhasználódott a szervezete = végelgyengyülés. Nyilván rendkívül pontosan is le lehetett volna írni, hogy mi történt a testében, de ahhoz boncolás kell. Azt meg, mint az elõbb írtam nem végzik el mindenkin csak úgy.

Nem boncolnak fel minden halottat. Így nem is állapítható meg a pontos ok minden esetben. Az öregember meghalt, tehát elhasználódott a szervezete = végelgyengyülés. Nyilván rendkívül pontosan is le lehetett volna írni, hogy mi történt a testében, de ahhoz boncolás kell. Azt meg, mint az elõbb írtam nem végzik el mindenkin csak úgy.
A kérdező hozzászólása: Köszi, igazad lehet. Most hogy kutatok az õsök után, azért jó lett volna megtudni miben haltak meg, milyen géneket örököltem, mire vagyok hajlamos stb. Így nem sokra megyek, ha mind "végelgyengült" :)
Az én dédi tatám 95 évesen halt meg, és mi is rámondtuk, hogy végelgyengülés. Egyszerûen álmában meghalt. Persze elõtte egy kicsit leesett lábról, de nem kellett pelenkázni, meg ilyenek, csak látszott rajta, hogy gyengébb, nem bír már annyit menni, sokat aludt, stb. Õt se boncolták fel, nem volt értelme.
Ha visszamész úgy 100 évet, akkor még nem boncoltak automatikusan, ha egy idõs ember elhunyt, és nem tudták, hogy mi volt a baja.
Én is kutattam családfát, és eszméletlenül sokan haltak meg gyerekként vagy fiatalon. Ma röhejesnek néz ki a végelgyengülés egy 54 éves embernél (ennyi volt a legfiatalabb, akinél láttam), de akkor úgy tartották, szerencsés, hogy megérte ezt a magas kort...
Ha jól belegondolsz, a betegségek jelentõs részét csak az utóbbi 100-120 évben fedezték fel, a hatósági boncolás meg még ennél is "fiatalabb"...Mit is írhattak volna a halotti anyakönyvbe ha nem tudtak semmit...csak látták, hogy meghalt és nem fizikai sérülésben.

Hogyan kell igényelni az árvaellátást? A halotti anyakönyvi másolatát is elfogadják?

Mivel nem én vagyok a jelenlegi , csak másolatot adnak ide. Ez is jó?

Legjobb válasz: Nyufihoz kell bemenni. Rengeteg papírt fognak kérni az apától, középiskolai bizonyítványt (az évvégit is, nem csak a végzõst), katonakönyvet, az összes munkahelyi papírt, vigyél mindent, ami ezzel kapcsolatos. De ott is nagyon rendesek, segítenek neked mindenben. Nekem elfogadták a halotti másolatát is. De beszerezhetõ az eredeti is az önkormányzatnál, ahol elhunyt, de azért fizetni kell. Azt, hogy mennyi idõ, nem tudom megmondani, mert nálunk még folyamatban van a dolog. Ott kb. egy-másfél hónapot mondtak. Részvétem a történtek miatt.

Nyufihoz kell bemenni. Rengeteg papírt fognak kérni az apától, középiskolai bizonyítványt (az évvégit is, nem csak a végzõst), katonakönyvet, az összes munkahelyi papírt, vigyél mindent, ami ezzel kapcsolatos. De ott is nagyon rendesek, segítenek neked mindenben. Nekem elfogadták a halotti másolatát is. De beszerezhetõ az eredeti is az önkormányzatnál, ahol elhunyt, de azért fizetni kell. Azt, hogy mennyi idõ, nem tudom megmondani, mert nálunk még folyamatban van a dolog. Ott kb. egy-másfél hónapot mondtak. Részvétem a történtek miatt.

Hogy tudjétok, mi az eredete a halottak napjának?

Legjobb válasz: Szervusz Tegnap hasonló kérdésre válaszoltam, most átmásolom neked: Íme: A HALLOWEEN TÖRTÉNETE I. E. ÖTÖDIK SZÁZAD A kelták október végén megtartják a samhain ünnepét. A hitük szerint ilyenkor a szellemek és a démonok tevékenyebbek a földön, mint máskor. I. SZ. ELSÕ SZÁZAD A rómaiak legyõzik a keltákat, és átveszik a samhainhoz kötõdõ spiritiszta szertartásaikat. HETEDIK SZÁZAD A hagyomány szerint IV. Bonifác pápa a mártírok tiszteletére bevezeti a mindenszentek évenkénti megünneplését.* TIZENEGYEDIK SZÁZAD November másodikát kijelölik a halottak napjának. TIZENNYOLCADIK SZÁZAD Az ünnep neve halloweenként jelenik meg nyomtatásban. TIZENKILENCEDIK SZÁZAD Az Írországból az Egyesült Államokba költözõ emberek ezrei magukkal viszik a halloweennel kapcsolatos szokásaikat, melyek idõvel keverednek a Nagy-Britanniából, Németországból, valamint Afrikából és a világ más részeirõl érkezõ bevándorlók hasonló szokásaival. HUSZADIK SZÁZAD A halloween az Egyesült Államok minden részén népszerû ünneppé válik. HUSZONEGYEDIK SZÁZAD A halloween több milliárd dolláros, nemzetközi üzletággá növi ki magát.

Szervusz Tegnap hasonló kérdésre válaszoltam, most átmásolom neked: Íme: A HALLOWEEN TÖRTÉNETE I. E. ÖTÖDIK SZÁZAD A kelták október végén megtartják a samhain ünnepét. A hitük szerint ilyenkor a szellemek és a démonok tevékenyebbek a földön, mint máskor. I. SZ. ELSÕ SZÁZAD A rómaiak legyõzik a keltákat, és átveszik a samhainhoz kötõdõ spiritiszta szertartásaikat. HETEDIK SZÁZAD A hagyomány szerint IV. Bonifác pápa a mártírok tiszteletére bevezeti a mindenszentek évenkénti megünneplését.* TIZENEGYEDIK SZÁZAD November másodikát kijelölik a halottak napjának. TIZENNYOLCADIK SZÁZAD Az ünnep neve halloweenként jelenik meg nyomtatásban. TIZENKILENCEDIK SZÁZAD Az Írországból az Egyesült Államokba költözõ emberek ezrei magukkal viszik a halloweennel kapcsolatos szokásaikat, melyek idõvel keverednek a Nagy-Britanniából, Németországból, valamint Afrikából és a világ más részeirõl érkezõ bevándorlók hasonló szokásaival. HUSZADIK SZÁZAD A halloween az Egyesült Államok minden részén népszerû ünneppé válik. HUSZONEGYEDIK SZÁZAD A halloween több milliárd dolláros, nemzetközi üzletággá növi ki magát.
google a barátod: http://hu.wikipedia.org/wiki/Halottak_napja megjegyezném a halottak napja nem ugyan az mint a mindenszentek, elõbbi november 2. utóbbi november 1. ünnepnap.
Néhány halloweenhez kötõdõ szokás és jelkép eredete VÁMPÍROK, FARKASEMBEREK, BOSZORKÁNYOK, ZOMBIK: Ezeket a lényeket régóta a gonosz szellemek birodalmával hozzák összefüggésbe. CUKORKA: Az õsi kelták édességekkel próbálták megbékíteni a gonosz szellemeket. Az egyház késõbb arra buzdította az ünnep résztvevõit, hogy járjanak házról házra a mindenszentek elõestéjén, és kérjenek ételt cserébe azért, hogy imádkoznak a halottakért. Ebbõl alakult ki az a szokás, hogy halloweenkor a gyerekek bekopogtatnak az emberekhez, és édességet követelnek. JELMEZEK: A kelták ijesztõ maszkokat viseltek, hogy a gonosz szellemek õket is szellemeknek nézzék, és így ne essen bántódásuk. Az egyház lassanként egybeolvasztotta a pogány szokásokat a halottak napjával és a mindenszentek ünnepével. Késõbb az ünnep résztvevõi házról házra jártak szentnek, angyalnak vagy ördögnek öltözve. TÖK: Eleinte egy kivájt répába gyertyát tettek, így próbálták elûzni a gonosz szellemeket. Némelyek a tisztítótûzben rekedt lélek jelképeként tekintettek a répában égõ gyertyára. Idõvel azonban a kivájt tök használata terjedt el jobban.

Tömegelek, de mellette édesgyökeret rágcsálók, mivel rossz a gyomrom és idáig ez bevált rá. De azt halottam hogy az édesgyökér fogyaszt. Akkor most ez hátráltatja az izomtömeg gyarapodásomat?

Meg azt is olvastam testépítõk egyik vitaminja , és általában szálkásításkor fogyasszák. Elsõsorban Montez válaszára lennék kíváncsi ha még itt van. De bárki válaszát szívesen fogadom. Köszönöm!

Legjobb válasz: Nincs ilyen, hogy valami fogyaszt. Az egész napos kalóriabevitel számít.

Nincs ilyen, hogy valami fogyaszt. Az egész napos kalóriabevitel számít.
Alapvetõ biológiai ismereteket ajánlok.

2.3 android menyire támogatja a 2 magot. Azt halottam hogy támogatja de nem tökéletesen igaz vagy nem igaz?

Legjobb válasz: Igaz. S2 is 2 magos és 2.3al jött ki,de azóta már 4.1nél tart.

Igaz. S2 is 2 magos és 2.3al jött ki, de azóta már 4.1nél tart.
ne hízz, csúnya leszel
Inkább eddzél többet, azzal szerintem többre mennél. Ha sok kajától nem hízol akkor vitaminoktól sem fogsz.
Híresen h*lyékkel igen.:)
Nem. Sima emberekkel lehet beszélgetni mindenhonnan a világból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!