Találatok a következő kifejezésre: Azt halottam, a bort (3 db)

Bocs de ez szerintem hülyeség!
Nem is biztos hogy hülyeség.Mondjuk még nem halottam róla, de eltudom képzelni hisz manapság már mindent kutyulnak mindennel.Ugye a fekete bodzának a termése az sötét vörös és mindent megfog.És ebbõl gyógyszereket is gyártanak.
Szervusz! Én hallottam róla, és a második válaszadó kapisgál jó helyen! A szomszédunk az például mindíg "feljavította" a vörösbora színét egy kis bodzaterméssel, hogy sötéttebb, mélyvörösebb árnyalata legyen. Csak beleáztatta a cefrébe, és átvett a színébõl a must. Ezen kívül a bodza más, borhoz fûzõdõ funkciójáról nem tudok.
urológushoz kéne menned
Várj várj... Most az a bajod, hogy *magától* nem csúszik hátra? Kézzel hátra tudod húzni vagy sem?

10hetes kismama vok, ilyenkor szabad festeni a hajat? Azt halottam, bőr hibás lehet a pici, ha ilyenkor festi vki a haját! Ez igaz?

Legjobb válasz: Ugye nem komolyan kérdezed?Nyugodten fesd be a hajad,nem lesz tõle bajotok!

Ugye nem komolyan kérdezed?Nyugodten fesd be a hajad, nem lesz tõle bajotok!
Ez a negyedik terhességem, ls eddig is mindig festettem a hajam, mindegyik trimeszterben. Természetesen egyik baba sem lett bõrhibás! A mai hajfestékek annyira korszerûek, hogy nem ártanak a babának! Csupán annyi, hogy van, akinek a hormonok miatt a megszokott hajszín másmilyenre sikerül terhesség alatt, de én még ilyet se tapasztaltam sose.
Eddig én is festettem, de most babát várok és tovább nem szeretném festeni. Nem hiszem, hogy bármi baja is lenne a babának tõle! De én ebben az idõszakban szeretnék minden mesterséges dolgot kerülni, mind a táplálkozásban, mind más termékekben is. Meg anyagi okokból is, nem állunk valami jól, így inkább a festés árán megveszem a terhesvitaminomat. Boldog babavárást! 12hetes kismama
NEM!!!!!! Az elsõ 3 hónapban egyáltalán nem ajánlott. Ezt minden fodrásznak tudnia kell.
Terhesség alatt egyáltalán nem ajánlott erõs kémiai anyagokat kenned a bõrödre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!