Találatok a következő kifejezésre: Azt hallottam ha napi (39 db)

4 napja teszteltem halvány +, ma megint teszteltem és még mindig nagyon halvány! 6 napja késik. Mikor fog erősödni ha egyátalán fog? Azt hallottam ha nem erősödik akor vetélés lehet.

Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!

Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!
Nekem is így volt. Volt kb. 6 iszonyat halvány + tesztem és nem erõsödött. A 7. napon (már öt hetes is elmúltam) elkezdtem vérezni és spontán vetélés lett a vége. :( A hcg 48-72 óránként duplázódik. Csinálj egy teztet 3 nap múlva és ha még mindig halvány, de nem jött meg, akkor irány a doki, mert esetleg tud segteni!!! ;) Ösztrogén pótlás, hcg injectio... stb. De az is lehet, hogy lassan termelõdik a hcg-d. Nekem pl. az elsõ terhességnél nbagyon halovány volt és 3 nappal késõbb sem volt ugyanolyan a tesztvonal, mint a kontroll, de erõsödött. agyon drukkolok neked!!!! Írj, ha teszteltél megint!

Normális az hogy napi 2-3-szor maszturbálok? Mert azt hallottam ha valaki túlzásba viszi bele is dögölhet?

Legjobb válasz: napi 1 a normális,2-3 már enyhe függõség. belehalni nem fogsz ha a hagyományos módon csinálod és mondjuk nem akasztod be magad közben vagy ilyesmi.

napi 1 a normális, 2-3 már enyhe függõség. belehalni nem fogsz ha a hagyományos módon csinálod és mondjuk nem akasztod be magad közben vagy ilyesmi.
Eléggé bulvár, de azért belinkelem: http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/bulvar/belehalt-a.. :) Amúgy meg nem kell tartanod tõle, hogy bármi bajod is lenne napi 2-3 alkalomtól.
Nem fogsz "beledögölni", csináld, ahogy jól esik. Ha majd lesz több elfoglaltságod, ami leköt, vagy barátnõd, akkor úgyis ritkulni fog.
Egyéne válogatja kinek mennyi. Nem lehet azt kijelenteni, napi 1 ok, de kettõ már nem. 2-3 is teljesen normális, maszturbálj annyit, amennyi jól esik
Biztos a GYK-án olvashattad azt az okosságot. :lol
Én egyszer napi több, mint 10 szer csináltam xD már fájt... a kezem :D:D ...
rosszul hallottad, akkor nem kell itatni ha kizárólag anyatejet kap. tápszer, szilárd étel mellé itatni kell
Mindenképpen kínáld vízzel. Lehet, hogy nem fogja elfogadni, de próbálkozni kell.
Ha már eszik mást is, akkor kell neki adni, illetve a tápszer után is szokták ajánlani, mert abban nincs az a szomjoltó, mint az anyatejben. Akkor nem kell ( persze akkor is lehet) ha kizárólag szoptatod még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...próbálom, de nem nagyon kell neki sem a víz, sem a tea:(
Én is sokáig szenvedtem mire elfogadta. Próbáld meg, hogy egy kicsit megmelegíted neki. Meg ne csak evés után kínáld, hanem 2 evés között is, hátha addigra megszomjazik.


Mekkora az esélye ennek? Úgy hallottam, hogy ha a zsebben hordod a telefonodat a telefon sugárzása impotensé tesz. Mekkora az esélye ennek? Mongyuk ha napi 10órát van a zsebedben?

Legjobb válasz: Hát igen én is hallottam már ezt, de ha tényleg így lenne, akkor hamarosan állati sok impotens férfi szaladgálna a világban.

Hát igen én is hallottam már ezt, de ha tényleg így lenne, akkor hamarosan állati sok impotens férfi szaladgálna a világban.
Háháháháhááá há hááá há!!! Nemáll a fütyije és a mobilrafogja XDDDD
megoszlanak a vélemények a mobil tömeges elterjedése úgy 12 éves, még nincs errõl releváns információ, mit is okoz ugyanakkor az ivarszervek érzékenyek a sugárzásra ezt már biztosan tudjuk
Háháháháháhá :D kis impotens :D A mobilra könnyû fogni mi? Nem meri bevallani hogy nem áll fel neki :D :D SZÍVÁS :D
A kérdező hozzászólása: Nekem ilyen balyom nincs csak hallottam valahol.

Lehetséges az hogy ha terhes vagyok már a 2. nap rosszullétem van? Tegnap védekezés nélkül sexeltünk és ma hányingerem van és szagokat érzek. Pár nap mulva kéne megjönnie. Azt hallottam hogy menszi előtt után alatt nincs peteérés. Igaz?

Legjobb válasz: Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna ,hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.

Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna , hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.
nem valoszinüleg megvagy ilyedve és már beis képzeled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...az elsõ válaszadónak üzenem, nem kell lekeleõen szólni a másikhoz...amugy 23 éves vagyok jó lehet egy 15éves csaj ir ilyeneket..de mivel még nem voltam ilyen helyzetben.....
Az elsõ válaszolónak üzenem hogy pofabe. XD Amúgy meg nem vagy terhes sztem. Várd ki hogy megjöjjön szépen. Aztán meglátod. Ilyen korai stádiumban nincs még terhességre utaló jel. A menszi okozza :D Na pápá.
Szerintem meg az elsõ válaszolónak igaza van mert ezt már 6.-ban is tanítják hogy 7-10 nap után lehet megmondani hogy terhes-e valaki vagy sem. védekezni pedig mindíg kell mert különben gyerek lesz.Halgass az elsõre.
eddig el volt dugulva az orrod hogy nem éreztél ILLATOKAT? Szaga a székletnek meg az állatoknak van.

Babát akarunk a párommal. Azt hallottam, hogy ha majdnem minden nap próbálkozunk, akkor azért nem jöhet össze, mert a spermák nem életképesek. Igaz ez?

Legjobb válasz: Én is így hallottam. Másnaponta kell együtt lenni, úgy tudom. Remélem mindkettõnknek sikerül:)

Én is így hallottam. Másnaponta kell együtt lenni, úgy tudom. Remélem mindkettõnknek sikerül:)
A spermák életképesek akkor is, ha naponta szeretkeztek. Csak a számuk lesz kevés és emiatt csökken a fogamzás esélye. Érdemesebb 2 naponta, mert a sperma legalább 24 óráig életképes a méhben is. És a 48 óra alatt lesz a párodnak elég ideje újabb sejteket érlelni, így nagyobb lesz az ondójában a spermaszám. Ezért esélyesebb a terhesség.
Szia, Ajánlom figyelmetekbe a menzeszed utáni 11-15.napjáig minden napot :O) Nekünk bejött Hogyha pontosan tudod, hogy mikor van a peteérésed akkor méh egyszerûbb, mert akkor a tuti, ez 12-15-ig nap között van általában.Hogyha nehezen jön majd össze vegyél babystart márkájú ovulációs mikroszkópot ami nyálból kimutatja, hogy mikor lessz peteérés. Sok sikert 16 hetes kismami
Ez nem igaz! Ha a parodnak normalis a spermaszama, akkor nyugodtan lehet mindennap szeretkezni, mivel 12-18 ora eleg ahhoz, hogy ujratermelodjona megfelelo mennyiseg! Nekunk igy jott ossze!
Szia! Mivel a sperma 48-72 óráig életképes elvileg elég 2 naponta együtt lennetek. Bár én vettem ovu tesztet és ott azt tanácsolják, hogy pozitiv teszt napon és másnap legyünk együtt. Mi is igy tettünk, a hétvégén kiderül sikerült e.
Egy ismerõsöm is minden nap együtt volt a párjával és 1 hónap alatt teherbe esett és most 1 hetes a babájuk, úgyhogy szerintem bármi megtörténhet.

Azt hallottam, hogy a borostyán láncot ki kell tenni a napra és visszanyeri az erejét. Ez igaz? Ha igen, mennyi idő után kell "tölteni"? Egyáltalán honnan tudjam, ha már nincs ereje?

Legjobb válasz: Nem elég kitenni a napra. Fel kell keresni egy sámánt, és attól meg kell tanulni a rituális borostyán lánc energetizáló táncot. Ha ez megvan, meg kell fürödni 9 fekete macska ürülékében, békanyállal bekenni a láncot, majd körültáncolni 7-szer a borostyán láncot. Ezek után nyugodtan visszateheted a babád nyakába. Csak nagyon vigyázz, nehogy 8-szor táncold körbe, mert akkor átok száll rá, púpos lesz a babád.

Nem elég kitenni a napra. Fel kell keresni egy sámánt, és attól meg kell tanulni a rituális borostyán lánc energetizáló táncot. Ha ez megvan, meg kell fürödni 9 fekete macska ürülékében, békanyállal bekenni a láncot, majd körültáncolni 7-szer a borostyán láncot. Ezek után nyugodtan visszateheted a babád nyakába. Csak nagyon vigyázz, nehogy 8-szor táncold körbe, mert akkor átok száll rá, púpos lesz a babád.
Egyáltalán honnan tudod, hogy bármikor is volt ereje? :) Szerintem ez hit kérdése. Tedd ki a napra, mit vesztenél vele...
A lepontozótól várom a "tudományos" magyarázatot a borostyán-nyaklánc állítólagos erejére. Gondolom van hozzá szakirodalom, meg mérhetõ eredmények is :) ))
Na igen, ez engem is érdekelne! :)

A házi lúd ha elkezd tojni, ( már van 5 db tojása, ez kb.8 nap alatt, ) ilyenkor nem mennek tönkre az elsőként letojt tojásai? Azt hallottam, hogy csak pár napig szabad meghagyni a liba tojásokat. Vagy ez csak akkor érvényes ha megeszed?

Legjobb válasz: Ha megeszed szerintem csak akkor, különben gondolj bele, hogy hogy lenne kisliba? Ha a régebben letojt tojások tönkremennek? A liba nem egyesével költi ki õket, hanem össze kell gyûlnie egy X mennyiségnek (mondjuk 10-15db), és csak aztán kezd kotlani rajta.

Ha megeszed szerintem csak akkor, különben gondolj bele, hogy hogy lenne kisliba? Ha a régebben letojt tojások tönkremennek? A liba nem egyesével költi ki õket, hanem össze kell gyûlnie egy X mennyiségnek (mondjuk 10-15db), és csak aztán kezd kotlani rajta.
Viszont ha megfagynak, vagy megfáznak a tojások akkor nem lesz belõle semmi, ezért készít fészket, vagy ha ki szeretnéd keltetni a libával a tojásokat tegyél alájuk szénát, szalmát, hogy ne a hideg földön legyenek, ha amúgy nincsen alatta.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, tettem oda neki szalmát, szépen készített is magának fészket, és minden nap több tojás van benne. Két lány libám van, lehet hogy a másik is oda tojik.

Azt hallottam, vagy olvastam valahol, hogy peteérés után 14 nappal jelentkezik a menszi ha nem jön össze a baba. Tényleg így van ez?

Nekem most volt peteérésem 18-dik ciklusnapon, akkor mikor kellene megjönnie?Nagyon változóak a ciklusaim volt olyan hogy 48 nap is volt de 30 is.Mikor tesztelhetek?Pár hónapja próbálkozunk most clostit szedtem.

Legjobb válasz: Igen, általában a peteérést követõ 12-14. napra szokott jelentkezni a menszi! Ha a 18. cn-on volt peteérésed, akkor 30-32.cn-on kellene megjönnie a nemvártnak! Tesztelni is akkor érdemes, mikorra nem várod! Elõtte nagy valószínûséggel negatívat fog mutatni!

Igen, általában a peteérést követõ 12-14. napra szokott jelentkezni a menszi! Ha a 18. cn-on volt peteérésed, akkor 30-32.cn-on kellene megjönnie a nemvártnak! Tesztelni is akkor érdemes, mikorra nem várod! Elõtte nagy valószínûséggel negatívat fog mutatni!
Még mindig én vagyok! Szerintem jól alakul a görbéd!
Most már sikerült megnyitni! Ahogy néztem, szerintem is a 18. cn-on volt peteérésed! Az együttléteket tekintve jókor voltatok együtt! A menszidnek a peteérést követõ 12-14. napon kellene jelentkeznie, kb a 30-32. cn-on!
Próbáltam megnyitni a naptárat, de nem tudja betölteni! Próbáld elküldeni még egyszer! Igaz nem vagyok profi "görbe vizsgáló", de megnézem!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/498ee26120a354a32a7bfa..
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadó megnéznéd a görbémet.Felrakom.Elmondanád mi a véleményed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaidat, majd írok ha gondolod, hogy megjött vagy sem.Te is babát szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Akkor a 32 cn-on teszteljek szerinted, ha addig nem jön meg?Vagy te mikor tesztelnél?Szerinted mikor mutatná már ki biztosra?
Szívesen! Várom az eredményt!:)
Akkorra már elvileg ki kellene mutassa! De ha biztosra akarsz menni várj rá pár napot!

Ha a korhazban csak 2-3. napon jon meg a tejem, akkor mit eszik addig a baba? Tapszert vegyem meg a nagy dobozosat, vagy csak a mar elkeszitett 2dl-bol parat? Azt hallottam, addig is jollakik az elotejjel a baba ez igaz?

Legjobb válasz: Icike-picike gyomorral jönnek világra, pár korttyal is beérik az elsõ napokban. Az elõtej tökéletes táplálék számukra, és elég is nekik. Nem szabad egybõl tápszert adni neki, mert akkor nem éri elég inger a cicit, és nem indul meg rendesen a tej. Tedd sokszor mellre majd a babát, és meglátod belövell hamar a tej, addig pedig az elõtej is nagyon jó neki! Tápszert esetleg írass fel majd a gyerekdokival, lehet otthon tartalékban, de ne gondolj egybõl a tápszerre!

Icike-picike gyomorral jönnek világra, pár korttyal is beérik az elsõ napokban. Az elõtej tökéletes táplálék számukra, és elég is nekik. Nem szabad egybõl tápszert adni neki, mert akkor nem éri elég inger a cicit, és nem indul meg rendesen a tej. Tedd sokszor mellre majd a babát, és meglátod belövell hamar a tej, addig pedig az elõtej is nagyon jó neki! Tápszert esetleg írass fel majd a gyerekdokival, lehet otthon tartalékban, de ne gondolj egybõl a tápszerre!
Ne így állj hozzá, mert így nem fogsz szoptatni, ha már a tápszerrel készülsz. Felejtsd el a tápszert, inkább arról kérdezõsködj, hogyan kell, lehet szoptatni. Hidd el, az a legfontosabb, hogy agyban hogyan készülsz fel a szoptatásra.
Ha lesz tejed, mármint csak elõtej, az is elég neki, 3 nap után megindul annyira, hogy rendes tejed legyen:) Amúgy sok kórházban annyira szoptatásfüggõek, hogy csak nagyon nehezen adnak a kicsinek tápot. A szoptatás mindenekfelett. Ez nem mindenkinek jó, fõleg akinek nincs teje, de ha konkrét kórházra kérdeznél lehet jobban tudnának segíteni:)
Elõtej, víz, cukros víz, de éhezni nem hagyják a babádat. A legtöbb helyen van tápszer, nálunk si volt, aki akrt adott, ugyanúgy, mint a cukros vizet. Feelleges bevinni tápszert
Szia Én a Margitban szültem, és ott volt tápszer.De amikor már órák óta üvöltött a gyerek, és a tea sem kellett neki, és nem indult be a tejem, a lányom cicizni sem nagyon akart, na akkor adtak egy nagyon picit!! Egyébként nekem azt mondták, hogy a baba tartalékokkal születik, és az elsõ 3napban, elég neki az elõtej, vagy tea. A kórházból tápszer recepttel engedtek ki!
Két különbözõ kórházhoz volt már szerencsém. Mind a két helyen a 2.életnapon adnak tápot a csecsemõsök, ha az anyukának nincs teje még-már. Te csak úgy magad nem viheted be a tápit, a gyerekorvos dönt, hogy kell e pótolni.
Így igaz ahogy az elõttem szóók írták. Még annyi, hogy én pl úgy jártam, hogy a lányomnak éjszaka cukros-vizet adtak, és eleve nem is szopizott rendesen, 3. napon jött meg a tejem, de a cumiból könnyebben jött a víz így alig tudott cicizni. Sosem ment igazán jól az elején ki szívta de amint erõsebben kellett volna nem volt hajlandó hanem üvöltött. Nem is lett így elég a tejem, pedig fejtem mint egy õrült, hogy ne kelljen tápszerrel pótolni, de a fejés nem ugyan az mint a szopizás. Szóval nekem már itt elrontották. Mást vároma másodikat és csak ezen agyalok, hoyg hogyan kerüljem el hoyg adjanak neki cumiból bármit is!!
Vedd meg nyugodtan a tápszert (de csak azt, amit gyerekorvossal íratsz ki), otthonra jó lesz biztosítéknak. A kórházba ne vidd be, mert ott fel vannak készülve mindenre. Én 3 éve a SOTE I. számún szültem, semmi tejem nem volt, így a második naptól teát kapott a fiam. De úgy gondolom, hogy kórháza válogatja, és szerintem van olyan kórház, ahol tápszert is adnak, ha nem akar cicizni a kicsi. De ha nincs tápszer, akkor ott a tea, a víz, cukros víz, ne aggódj, nem lesz gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!