Találatok a következő kifejezésre: Azt hallottam hátsó fali (2 db)

Kismamik! 19 hetes vagyok, és azt hallottam, hogy hátsó fali lepénynél kevésbé érezni még a mozgásokat! Igaz ez? Miért?

Legjobb válasz: Szia!Pontosan a hátsó fali lepénynél lehet elõbb érezni a mozgásokat!Mert ahogy a baba mocorog,a hasfaladat éri a rúgás közvetlen. A mellsõ falinál lehet késõbb érezni,mert ott meg úgy van,hogy a hasfal és a méh között helyezkedik el a lepény,és így letompulnak a mozgások.

Szia!Pontosan a hátsó fali lepénynél lehet elõbb érezni a mozgásokat!Mert ahogy a baba mocorog, a hasfaladat éri a rúgás közvetlen. A mellsõ falinál lehet késõbb érezni, mert ott meg úgy van, hogy a hasfal és a méh között helyezkedik el a lepény, és így letompulnak a mozgások.
Az elõttem szólónak tökéletesen igaza van! A mellsõ falinál érezni késõbb. A neten sokk cikket találsz errõl, írd be a google-ba :-)
nekem is ezt mondták, hogy az elsõ falinál késõbb fog érzõdni.sajna nem is éreztem még.17+6 hetes
Ha jó helyen tapad, minden lepény a hátsó falon van. Szerintem nincs összefüggés, max annyi, hogy ha hátul van a lepény is, a baba elsõdlegesen azt rudgossa, ezért lehet késõbb érzed a mozgását. Én nem vagyok vékony, és a ducikra is azt mondják, hogy késõn érzik-ellentétben a vékony nõkkel-én mégis éreztem már a 17. héten, sõt a 15.en is, csak akkor még nem tudtam, hogy az az, csak visszagondolva:-)

Azt hallottam a hátsó fali lepény a legjobb. Ez igaz? A mellső fali az mit jelent?

Legjobb válasz: Ha a méhlepény túl alacsonyan tapad, rálóghat a méhszájra vagy akár takarhatja azt. Ebben az esetben nem tudod hüvelyi úton megszülni a babát, mert a lepény útban van neki. Vagyis helybõl császárosok lesztek. No meg sajna megnöveli a lepényleválás esélyét, mert ugye a mégszájra nem tud tapadni, vagyis kisebb területen tapad a méhlepény, mint a normális helyzetben lévõ.

Ha a méhlepény túl alacsonyan tapad, rálóghat a méhszájra vagy akár takarhatja azt. Ebben az esetben nem tudod hüvelyi úton megszülni a babát, mert a lepény útban van neki. Vagyis helybõl császárosok lesztek. No meg sajna megnöveli a lepényleválás esélyét, mert ugye a mégszájra nem tud tapadni, vagyis kisebb területen tapad a méhlepény, mint a normális helyzetben lévõ.
A kérdező hozzászólása: Én igazából arra gondoltam, hogy elöl van a lepény, de nem zavarja a "kijáratot", tehát nem lóg rá a méhszájra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!