Találatok a következő kifejezésre: Azt hallottam, ha szex közben (3 db)

Azt hallottam, hogy ha szex közben ha megfeszítem a hüvelyem, hogy akkor sokkal jobb, de nekem ez nem ment. Hogy lehet ráfeszíteni?

Legjobb válasz: Úgy, hogy ott lent összehúzod az izmaidat. Pl akkor gyakorolhatod, amikor pisilsz. Pisilés közben tartsd vissza, aztán engedd ki. Ugyanezt kell csinálni szex közben is.

Úgy, hogy ott lent összehúzod az izmaidat. Pl akkor gyakorolhatod, amikor pisilsz. Pisilés közben tartsd vissza, aztán engedd ki. Ugyanezt kell csinálni szex közben is.
edzeni kell, jol jon majd szules utan is, hogy rugalmas maradjon a huvely. Intimtornanak hivjak.

Ma amikor lefeküdtünk a barátommal (nem tudom milyen óvszert használt, Durex valami volt. ) szóval szex közben egy érdekes cuppanó hangot hallottunk. Ha kiszakad az óvszer azt lehet hallani? Ha igen, milyen a hangja?

Véleményem szerint nem az óvszer volt, vagyis gondolom azért volt ilyen hang mert nedves voltam eléggé, és azáltal valahogy, nem? Vagy mégis mi? Legyetek szívesek értelmes válaszokat adni. Köszönöm !

Legjobb válasz: Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?

Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?
Ez annak a hangja, hogy teherbe estél!
A kérdező hozzászólása: De természetesen, amíg én zuhanyoztam a barátom megnézte, õ azt állítja, hogy nem talált rajta lyukat, de szeretnék biztosra menni.
A kérdező hozzászólása: Imádom az értelmes válaszokat, de tényleg. Baromi sokat tudtok segíteni.. :)
Biztosra akarsz menni? Engedj bele vizet, nyomd össze és sasolj, hogy szivárog-e.
Feltankolt levegõvel és az cuppant.
ne pof4zzal mar rib4nc örüljél hogy valaszt kapsz különben meg ilyen hülye kérdést feltenni nézd meg meg ha véletlen ki is szakad akk azért lett mert levegõsen húzta fel és az durranó hangot ad mintha kisebb lufit szétnyomnál
Miért lenne az?
Ha te cikinek érzed, akkor az.
Nem, hagy irigykedjenek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!