Találatok a következő kifejezésre: Azt hallottam, ha szex (7 db)

Azt hallottam, hogy ha valaki rendszeresen intimtornázik, jobban élvezi a szexet, és a torna elősegíti az orgazmust! Ha közvetlenül szex elött végzem, könnyebben el tudok majd menni? 23/l

Legjobb válasz: Áhh... nem így mûködik ez. Ezt a tornát csinálod, és így kialakul benned egy készség. Ezt tudod késõbb az aktus során kamatoztatni, nem pedig minden szex elõtt kell csinálni.

Áhh... nem így mûködik ez. Ezt a tornát csinálod, és így kialakul benned egy készség. Ezt tudod késõbb az aktus során kamatoztatni, nem pedig minden szex elõtt kell csinálni.
Stimmt. De ez minden tornával így van; folyamatosan kell csinálni, és idõ, amíg meghozza az eredményét, akkor viszont már rendelkezésre áll, csak szinten kell tartani, és használni.
Rendszeresen kell, és nagyon megéri! Nem vesz el sok idõt, mivel miután betanultad, bárhol tudod végezni, és észre sem veszik, hogy tornázol... Én egy hónapja csinálom minden nap, és a múltkor mikor aktus után kimentem pisilni, még lüktetett a puncim, és egyszer csak akkorát rándult, hogy majdnem megint elmentem... Nagyon jó erõbe jöttem tõle, ajánlom mindenkinek,
És pontosan mit takar ez a torna dolog? ( elõzõ hozzászólónak) érdekelne, hogy mit csinálsz, lehet énis belekezdek majd.. : )
Utolsónak: Google -> Kriston intim torna

Azt hallottam, hogy ha szex közben ha megfeszítem a hüvelyem, hogy akkor sokkal jobb, de nekem ez nem ment. Hogy lehet ráfeszíteni?

Legjobb válasz: Úgy, hogy ott lent összehúzod az izmaidat. Pl akkor gyakorolhatod, amikor pisilsz. Pisilés közben tartsd vissza, aztán engedd ki. Ugyanezt kell csinálni szex közben is.

Úgy, hogy ott lent összehúzod az izmaidat. Pl akkor gyakorolhatod, amikor pisilsz. Pisilés közben tartsd vissza, aztán engedd ki. Ugyanezt kell csinálni szex közben is.
edzeni kell, jol jon majd szules utan is, hogy rugalmas maradjon a huvely. Intimtornanak hivjak.

Ma amikor lefeküdtünk a barátommal (nem tudom milyen óvszert használt, Durex valami volt. ) szóval szex közben egy érdekes cuppanó hangot hallottunk. Ha kiszakad az óvszer azt lehet hallani? Ha igen, milyen a hangja?

Véleményem szerint nem az óvszer volt, vagyis gondolom azért volt ilyen hang mert nedves voltam eléggé, és azáltal valahogy, nem? Vagy mégis mi? Legyetek szívesek értelmes válaszokat adni. Köszönöm !

Legjobb válasz: Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?

Eszetekbe sem jutott megnézni? Reflexbõl kivágtátok az ablakon?
Ez annak a hangja, hogy teherbe estél!
A kérdező hozzászólása: De természetesen, amíg én zuhanyoztam a barátom megnézte, õ azt állítja, hogy nem talált rajta lyukat, de szeretnék biztosra menni.
A kérdező hozzászólása: Imádom az értelmes válaszokat, de tényleg. Baromi sokat tudtok segíteni.. :)
Biztosra akarsz menni? Engedj bele vizet, nyomd össze és sasolj, hogy szivárog-e.
Feltankolt levegõvel és az cuppant.
ne pof4zzal mar rib4nc örüljél hogy valaszt kapsz különben meg ilyen hülye kérdést feltenni nézd meg meg ha véletlen ki is szakad akk azért lett mert levegõsen húzta fel és az durranó hangot ad mintha kisebb lufit szétnyomnál
Miért lenne az?
Ha te cikinek érzed, akkor az.
Nem, hagy irigykedjenek.

Úgy hallottam ha sakkoznak szex előtt akkor jobban teljesít az ember. Igaz ez?

Legjobb válasz: Igen igaz! Gratulálok az értelmi képességeidhez!

Igen igaz! Gratulálok az értelmi képességeidhez!
Csak akkor ha világossal huszar C2-re lepsz
vegyek egy sakktáblát? inkább a már jól bevált módszert alkalmazom, szex elõtt végig csókolom a testét
Ha malmoznak az a legjobb, hiszen ott van csiki-csuki! :P
Elég idióták vagytok, hogy lehülyézitek, lehet ebben valami. Tekintve, hogy a sakk elég agymunka.
Persze, mi is szoktunk elõtte sakkozni a csajommal. Ha nyerek, akkor az a jutalom, hogy megdughatom. Ha meg esetleg veszítek, akkor nem érdekel, bosszúból dugom meg. :D
Hát ôsz
Erre nem tudok válaszolni, sose volt idõnk sakkozni elõtte, de így is orbitális meneteket nyomunk le.
Persze, ha csak malmoznak, akkor már nem lesz olyan jó.
Szerintem marhaság, de próbáld ki és megtudod ;D
Van benne valami, tapasztalat, próbáld ki. :)
Szex elõtt egy fél órával csapd ki. Lehet tovább bírod akkor, mint 5 perc :)
nem akarlak elkeseríteni, de nagyjából semmit több mint valószínû, hogy hamar el fogsz menni, de sokan járnak így, csak ne idegeskedj ezen, mert ha rástresszelsz a végén fel se fog állni ez is egy olyan dolog amibe bele kell jönni, néhány alkalom után sokkal tovább fogod bírni a lány meg éretlen ha ezt nem érti meg
Nem akarlak elkeseríteni de kis "f" korban elég gyakori ez a kérdés! Majd ha valóban nagy "F" leszel már tudni fogod!
És hogy gyakoroltál egyedül?
Legyél érettebb és idõsebb! Vagy érzéstelenítõ zselés óvszer kell.
A kérdező hozzászólása: az idõsebb és az érettebb nem kell. 19 vagyok, csak még soha nem csináltam. A vallásom elvileg nem engedi házasság elõtt, de már nem érdekel. Nem bírom ki. Am köszi a válaszokat. És melyik az az érzéstelenítõs gumi?
például a durex performa ilyen de szerintem jobb ha az elsõt úgy éled át ahogy kell, természetesen, nem pedig ilyen késleltetõs vacakokkal ha felsülsz, felsülsz.. a lányok is tudják, hogy a fiúknál ez normális elsõre
A lényeg, hogy ne stresszelj rá! Én az elsõ alkalommal 2 órán át dugtam a csajt, és el se mentem! Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy felsülsz, lesz ami lesz, és ne parázz!
Majd írd meg hogy ment!
nem baj
Miért lenne baj, ha nem tusolsz utána közvetlenül? Majd tusolsz másnap, nem probléma.
Nem baj, de higiéniai okokból nem árt...Ha belédment a barátod, nem biztos, hogy mindent ki tudsz nyomni magadból, és hát nem túl egészséges, hogy benned marad 1 napig a spermája...
Ez marhaság. Én sem szoktam utána a legtöbbször. Általában beteszek egy betétet, hogy ne a bugyimba follyon ki és annyi.
Nem baj és nem kell tusolni. Ha a fiúnak nincs nemi betegsége, a sperma kifejezetten elõnyös hatással van a hüvely nyálkahártyájára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!