Találatok a következő kifejezésre: Azt hallottam, ennél (313 db)

Én 2012-be szültem 1 gyermekem van azt hallottam hogy fognak azok a családok kapni dupla gyest akinek a férje bedolgozott 1 évet ez igaz vagy egyáltalán én kanék ilyet?

Legjobb válasz: Ez nem igaz. De ilyenkor mindig kíváncsi leszek, hogy vajon, akitõl te hallottad, az kitõl hallotta, vagy honnan szedte...vajon hány emberen ment keresztül ez a buta pletyka mire ez a végeredmény jött ki belõle.

Ez nem igaz. De ilyenkor mindig kíváncsi leszek, hogy vajon, akitõl te hallottad, az kitõl hallotta, vagy honnan szedte...vajon hány emberen ment keresztül ez a buta pletyka mire ez a végeredmény jött ki belõle.
te itt nagyon keversz valamit
1-es vagyok. Az jutott eszembe errõl, hogy mivel már elmúlt 1 éves a gyerek, ha férjed amúgy rendesen dolgozik, és a gyerek még nincs 2 éves, akkor õ elmehetne most gyed-re (feltéve ha jogosult rá, megfelel minden feltételnek), úgyhogy ugyanúgy dolgozik tovább mellette. Viszont akkor neked le kell mondanod a gyest, saját magad után kell fizetned a tb-t, és mivel nem vonnak nyugdíjjárulékot tõled, mert nincs mibõl, így ez az idõszak nem számít szolgálati idõnek. Aztán, ha betöltötte a hármat a gyerek, akkor újra te mész el gyesre.
Ilyen létezik? Mert ha igen, akkor ennek utána kellene néznünk..
A kérdező hozzászólása: Csajok ezt a tv-ben is mondták hogy lesz dupla gyes csak azt nem tudom hogy mik a feltételei
Úgy dupla gyes, mint nekem. A kicsire tgyást kapok, mert 2014ben született, a nagyra aki 2 éves múlt, gyest kapok. Na igy dupla, mert eddig csak egy ellátás járt, most meg kettõ. Nem úgy dupla, hogy egy gyerekre jár 2*
A kérdező hozzászólása: :) értem köszönöm és a dupla családiról haltotatok már ezt is 2014-ben adják
dupla családi sincs

A Bethlen Gábor közgazdasági jó suli mert én azt hallottam hogy drogosok járnak oda és én is oda szeretnék menni?

Legjobb válasz: Én nem tudom. De annak idején, mikor gimit kellett választanom, én is hallottam arról az adottról, ahová menni akartam, hogy drogosok vannak ott. Én eggyel sem találkoztam. De ha lett volna is, akkor sem értem, hogy mi jelentõsége van. Ha én nem akarok drogfüggõ lenni, akkor sem leszek az, ha körülöttem az egész osztály végigszipuzza az órát. A drogfüggõség nem fertõzõ. Ha gyenge vagy agyilag, akkor is rákapsz, ha 100%-ban tiszta elit suliba jársz. Ha a Bethlen Gáborba akarsz járni, akkor járj oda... Miért érdekes, hogy hányan drogoznak ott?

Én nem tudom. De annak idején, mikor gimit kellett választanom, én is hallottam arról az adottról, ahová menni akartam, hogy drogosok vannak ott. Én eggyel sem találkoztam. De ha lett volna is, akkor sem értem, hogy mi jelentõsége van. Ha én nem akarok drogfüggõ lenni, akkor sem leszek az, ha körülöttem az egész osztály végigszipuzza az órát. A drogfüggõség nem fertõzõ. Ha gyenge vagy agyilag, akkor is rákapsz, ha 100%-ban tiszta elit suliba jársz. Ha a Bethlen Gáborba akarsz járni, akkor járj oda... Miért érdekes, hogy hányan drogoznak ott?
én is oda szeretnék menni :-)

-Jankónak mondják, hogy János is értsen belőle! -Ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek. -Van itt minden, mint szegény helyen. -Láttam én már karón varjút. -Azt se tudja, fiú-e vayg lány. -Azt hallottam felőle, semmi se lesz belőle. Mit jelentenek?

Legjobb válasz: Van itt minden, mint szegény helyen. Vagyis: Jóformán semmi sincs azon a helyen. Láttam én már karón varjút. Vagyis: Láttam én már sok-sok furcsaságot az életben, már meg se lepõdöm semmin. Azt se tudja, fiú-e, vagy lány. Vagyis: Annyira össze van zavarodva az illetõ, hogy már a nemében sem biztos. Jankónak mondják, hogy János is értsen belõle. Vagyis: a kisgyereknek úgy magyaráznak, hogy felnõttként is tudja ezt a dolgot. (Például: Verekedni nem szabad. Ezt felnõttkorban sem árt, ha tudja.) Azt hallottam felõle, semmi sem lesz belõle. Vagyis. Az hírlik, hogy elmarad, elhalasztják, megszûnik, nem valósul meg, stb.

Van itt minden, mint szegény helyen. Vagyis: Jóformán semmi sincs azon a helyen. Láttam én már karón varjút. Vagyis: Láttam én már sok-sok furcsaságot az életben, már meg se lepõdöm semmin. Azt se tudja, fiú-e, vagy lány. Vagyis: Annyira össze van zavarodva az illetõ, hogy már a nemében sem biztos. Jankónak mondják, hogy János is értsen belõle. Vagyis: a kisgyereknek úgy magyaráznak, hogy felnõttként is tudja ezt a dolgot. (Például: Verekedni nem szabad. Ezt felnõttkorban sem árt, ha tudja.) Azt hallottam felõle, semmi sem lesz belõle. Vagyis. Az hírlik, hogy elmarad, elhalasztják, megszûnik, nem valósul meg, stb.
Az utolsó jelentése pontosabban: Olyan tervre, vagy akaratra szoktuk mondani, ami a magunkéval ellenkezik, vagy képtelennek látszik elõttünk. http://mek.oszk.hu/09100/09112/html/0002/11.html
Jankónak mondják, hogy János is értsen belõle.: Nem az, amit Tetris mond. Úgy magyarázol el valamit egy gyereknek (vagy valakinek) JÓÓÓ HANGOSAN, hogy a közelben levõ felnõtt (akit voltaképp ki akarsz oktatni, mert szerinted hülye volt) hallja és tudja, hogy neki szól. Teljesen életbeli példa. Két nagybajuszú férfi egy bizonyos rendezvényen úgy gondolta, hogy az én körszakállam nem elég férfias. Annyi vér nem volt a pucájukban, hogy ezt megmondják, de ha mögém kerültek, valahogy mindig hangosan megbeszélték, hogy a vágott bajusznál még a sima arc is férfiasabb.
Ha jöttök, lesztek, ha hoztok, esztek.: Pont ahogy olvasod. Olyan meghívás, ami nem terjed ki étkezésre. Örülök, ha átjöttök, de hozzatok kaját, ha enni akartok.
Nah, én ugyan ezeket kaptam házinak XD Köszi, már írom is be :D
Nekünk is pont ugyanez a házi :D


Én azt hallottam, hogy be akarják tiltani a Bull Terier kutyát, miért?

:)

Legjobb válasz: Én meg azt hallottam, hogy december 21-én itt a világvége. Nem kell mindent elhinni, itt Magyarországon jelenleg semmiféle kutyát nem akarnak betiltani.

Nem tudom, hogy akik itt harcikutyáznak, azok vajon találkoztak-e már valaha csivavával...
Én meg azt hallottam, hogy december 21-én itt a világvége. Nem kell mindent elhinni, itt Magyarországon jelenleg semmiféle kutyát nem akarnak betiltani.
Rossz kezekben bármelyik kutyával lehet gond. Nekünk három bull terrierünk is volt már, és sose volt velük probléma egy percig sem, sõõt, legjámborabb kutyáink. :) )
Bírom mikor valaki hallja egy hír FELÉT!!!!!!, és továbbadja. Igen, be fogják tiltani az összes bull fajtát SZLOVÁKIÁBAN!
nemrég szüntették be a fajtákat tiltó törvényt, mert alkotmányellenes... ehelyett jött az új rendelet, miszerint nem fajta, hanem egyedi tulajdonságok alapján minõsítenek egy kutyát veszélyessé. most itt tartunk. nem kell félni.
Kitõl hallottad? Egyébként ha be is tiltják akkor is max a tenyésztését meg a kereskedelmét ugye tehát akinek van annak nem kell ilyentõl félnie..
A kérdező hozzászólása: normális válaszoka tlégyszi
Több harci kutya tiltását is tervezik(vayg már megtették), más országokban is be van. Sajnos ezek a kutyák harcikutyáknak lettek tenyésztve és ez bennük van akárhol is tartják õket, mindig fennál a veszélye, hogy megtámad valakit.
Ha ez igaz lenne, akkor szerintem azért akarnák betiltani, mert egy harci kutya, és eléggé agresszív lesz rossz kezekben. És még nagyon csúnya is. :D
Én se hallottam még errõl, mert hát harci kutya ilyen nincs. Én azoktól az emberektõl vetetném el a "KUTYÁT", akik kutyaviadalokat rendeznek meg vagánykodásból ráuszítgatnak emberekre kutyákat.

Mekkora az esélye ennek? Úgy hallottam, hogy ha a zsebben hordod a telefonodat a telefon sugárzása impotensé tesz. Mekkora az esélye ennek? Mongyuk ha napi 10órát van a zsebedben?

Legjobb válasz: Hát igen én is hallottam már ezt, de ha tényleg így lenne, akkor hamarosan állati sok impotens férfi szaladgálna a világban.

Hát igen én is hallottam már ezt, de ha tényleg így lenne, akkor hamarosan állati sok impotens férfi szaladgálna a világban.
Háháháháhááá há hááá há!!! Nemáll a fütyije és a mobilrafogja XDDDD
megoszlanak a vélemények a mobil tömeges elterjedése úgy 12 éves, még nincs errõl releváns információ, mit is okoz ugyanakkor az ivarszervek érzékenyek a sugárzásra ezt már biztosan tudjuk
Háháháháháhá :D kis impotens :D A mobilra könnyû fogni mi? Nem meri bevallani hogy nem áll fel neki :D :D SZÍVÁS :D
A kérdező hozzászólása: Nekem ilyen balyom nincs csak hallottam valahol.

Az Erste Joker Hitelkártyáról mi a véleményetek? Érdemes vele foglalkozni, én azt hallottam ha jól bánsz a pénzeddel és mindig rendesen visszatöltöd a számlád akkor egész jól lehet vele bánni és nincs semmi kamat?

Legjobb válasz: "én azt hallottam ha jól bánsz a pénzeddel és mindig rendesen visszatöltöd a számlád akkor egész jól lehet vele bánni és nincs semmi kamat?" Ha jól bánsz a pénzzel, akkor nincs szükséged hitelkártyára. Kamat lehet, hogy nincs. Éves díj viszont van, ami többezer Ft is lehet. Vagy a bank szerinted jótékonysági intézmény?

"én azt hallottam ha jól bánsz a pénzeddel és mindig rendesen visszatöltöd a számlád akkor egész jól lehet vele bánni és nincs semmi kamat?" Ha jól bánsz a pénzzel, akkor nincs szükséged hitelkártyára. Kamat lehet, hogy nincs. Éves díj viszont van, ami többezer Ft is lehet. Vagy a bank szerinted jótékonysági intézmény?
Nagy "átverés" az egész. Belecsábítják az embereket, hogy ebbõl meg abból a vásárlásból visszakapsz 4%, és ha idõben visszafizeted, meg "jól bánsz a pénzeddel" nem kamatozik, és huu de mennyire jól jársz, aztán az egész arra megy ki, hogy elõbb utóbb "elszalad veled a ló", és már marad ott tartozás, amire kamatot számolhassanak, nem beszélve az éves díjról. A bank tényleg nem jótékonysági intézmény. Nem azért találták ki ezeket a hitelkártya cuccokat, hogy az ügyfeleknek kedvezzenek, hanem hogy õk kaszáljanak rajta.

ÉN AZT HALLOTTAM HOGY A SIMSNEK VAN KÜLÖNLEGES DVD KIADÁSA EZ IGAZ? és nem a kiegészítő lemezre gondolok.

Legjobb válasz: hát ezt én is hallottam...halkabban nem lehetett volna kérdezni?

hát ezt én is hallottam...halkabban nem lehetett volna kérdezni?

Azt hallottam hogy a nyáron született babákra fűteni kell még nyáron is? én júliusra vagyok kiírva! Ez igaz?

Legjobb válasz: én ilyet nem hallottam még sosem! esetleg nem lehet, hogy félreértés? mert azt viszont szokták mondani, hogy legyen egyenletesen meleg az újszülött környezete, de nyáron ez jószerivel így is-úgy is teljesül, hiszen kánikula van.

én ilyet nem hallottam még sosem! esetleg nem lehet, hogy félreértés? mert azt viszont szokták mondani, hogy legyen egyenletesen meleg az újszülött környezete, de nyáron ez jószerivel így is-úgy is teljesül, hiszen kánikula van.
Szia.Szerintem nem kell nyári babákra fûteni, én áprilisba szültem és csak a fürdetésnél fûtöttünk be egy kicsit, de csak akkor ha hûvösebb volt.Boldog babavárást!
Hát, maximum az Antarktiszon, de nem a mérsékelt éghajlati övben.
Ilyet én sem hallottam. Nagyon meleg van már most is hát még nyár közepén. Szerintem a babák is szenvednek ebben a nagy melegben, legalábbis a barátunk kisbabája nehezen viseli. Akkor mi lesz még júliban?? Szóval szerintem nem kell fûteni majd, ne aggódj. Sok boldogságot és majd könnyû szülést kívánok!
Nem hiszem, hogy jót tenne a babának, ha 35 fokból fûtéssel 45-t csinálnál... Inkább azon kell szerintem agyalni, hogyan tudod lehûteni a szobát legalább 28-30 fokra. Sajnos légkondi, ventilátor kizárt. Nagyon fognak õk is szenvedni a nyári melegtõl, nemhogy ha még befûtesz.
Nálunk tégla épületben így is 26 C fok van, és még nincs is nyár. Ez idõjárás függõ, ha napokig hidegebb van, õszi idõjárás, befûthettek, de nem hinném, hogy szükséges.
március végén szültem, 22-23 fok volt a lakásban alapból, sose fûtünk. fürdetésre se fûtöttünk be, ezt szokta meg a baba. valahol 18 fokot javasolják alapfoknak fürdetésre 21-22 fokot, ahhoz viszont itt hûteni kéne:D így is itt meg van õrülve a gyerek, amióta 25 fok van a lakásban, egy szál pelenkában van el csak, amúgy ordít, hiába a világ legnyugodtabb babája :) 2 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: hát igen ezt mondom én is..hogy 40fokba minek fûteni...de nem??
:DD
Nem minden ugyanolyan ütemben nõ. A fejrõl én is úgy hallottam, ahogy írod.

Hogyan működik az 50év felettiek garantált bérminimuma? Mert én azt hallottam, hogy az 50év felettieknek magasabb a minimálbére! Ez igaz?

Kell hozzá még vmi,vagy elég,ha az illet? "egyszer?en" csak elmúlt 50éves?

Legjobb válasz: Jól hallottad, szakképzettség is kell hozzá. De ez olyan dolog, hogy vagy megadja a munkáltató vagy nem inkább az utóbbi.

Jól hallottad, szakképzettség is kell hozzá. De ez olyan dolog, hogy vagy megadja a munkáltató vagy nem inkább az utóbbi.
A kérdező hozzászólása: Én csak ennyit találtam róla a neten: Az 50 éven felülieknél lényegtelen a betöltött munkakör is és az iskolai végzettség is. 2008.-ban a kötelezö bérminimun rájuk vonatkozóan 86.250, - Ft/ hó
Ha a munkavállaló legalább középfokú iskolai végzettséget, illetõleg szakképzettséget igénylõ munkakörben dolgozik, és betöltötte az 50. életévét, akkor számára - attól a hónaptól kezdõdõen, amelyben az 50. életévét betölti (de legkorábban 2006. júliusától) - a gyakorlati idejétõl függetlenül a magasabb összegû garantált bérminimumot kell fizetni. Az 50. életévét betöltött munkavállalónak tehát abban az esetben kell a kötelezõ legkisebb munkabér 110%-ának megfelelõ, havi Ft összegû garantált bérminimumot fizetni, ha olyan munkakörben dolgozik, amely betöltéséhez legalább középfokú iskolai végzettség, illetõleg szakképzettség szükséges. Ebben az esetben nincs jelentõsége annak, hogy az 50 év feletti munkavállaló milyen mértékû gyakorlati idõvel rendelkezik az adott szakma vonatkozásában. Még annyit, hogy Anyum 58 éves és nem adják meg neki a magasabb minimálbért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!