Találatok a következő kifejezésre: Azt hallottam, az (2524 db)

Azt hallottam az állatorvosin az előadásokra is kötelező bejárni. Akkor ott is névsor olvasás van, vagy katalógust íratnak vagy hogy ellenőrzik, ha egyáltalán tényleg ellenőrzik h ki van bent meg ki nincs?

Legjobb válasz: Van olyan tantárgy, ahol nem ellenõrzik, de van, ahol tartanak katalógust (ahhoz elég sok a hallgató, hogy elõadáson mindenki nevét felolvassák, de elõfordul, hogy megszámolják az embereket, hogy csak annyi aláírás legyen a papíron). Gyakorlatokon pedig mindig van vagy katalógus vagy névsorolvasás. Nemsokára be akarják vezetni, hogy ujjlenyomatos beléptetõ rendszer legyen az elõadásokra, így aztán végképp nem lehet majd lógni.

Van olyan tantárgy, ahol nem ellenõrzik, de van, ahol tartanak katalógust (ahhoz elég sok a hallgató, hogy elõadáson mindenki nevét felolvassák, de elõfordul, hogy megszámolják az embereket, hogy csak annyi aláírás legyen a papíron). Gyakorlatokon pedig mindig van vagy katalógus vagy névsorolvasás. Nemsokára be akarják vezetni, hogy ujjlenyomatos beléptetõ rendszer legyen az elõadásokra, így aztán végképp nem lehet majd lógni.

Azt hallottam az olx-ról hogy sokszor van az hogy át cseszik az embert, igaz ez mert most onnan szeretnék vgát venni VEGYEK ONNAN VAGY NE?

Legjobb válasz: Igen, igaz. De ha tudsz olvasni, akkor láthatod a figyelmeztetés, hogy CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL VÁSÁROLJON, NE UTALJON ELÕRE! Aki olyan fogyatékos, hogy ezt nem tartja be, azt lehúzzák. Fõleg mûszaki cikkek esetében megy a csalás.

Igen, igaz. De ha tudsz olvasni, akkor láthatod a figyelmeztetés, hogy CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL VÁSÁROLJON, NE UTALJON ELÕRE! Aki olyan fogyatékos, hogy ezt nem tartja be, azt lehúzzák. Fõleg mûszaki cikkek esetében megy a csalás.
A kérdező hozzászólása: akkor inkább nem rendelek onnan vagy mondom a fõszernek küldje elõszór a vgát mondjuk abba nem lenne benne.
ha esetleg nem értenéd: vásárolhatsz bármit onnan, de csakis személyes átvétellel. Amikor keresel a termékek között, akkor a lakóhelyedhez közelieket kell nézni. Ami az ország másik végében van, azt nem.
A kérdező hozzászólása: igen mindent értek !


Most hogy közeledik az újév azt hallottam hogy betiltották a csõbombákat. Igaz-e ez a hír és ha igaz akkor miért?

Legjobb válasz: Nem tiltották be, továbbra is lehet csõbombával merényleteket elkövetni DE csak december 31-én reggel 6 és jan.1 reggel 6 közt.

Nem tiltották be, továbbra is lehet csõbombával merényleteket elkövetni DE csak december 31-én reggel 6 és jan.1 reggel 6 közt.

Kerti fémvázas medencénél a víz karbonát-keménységi szintjét (teljes alkálikusság) sósavval szokták csökkenteni, de azt hallottam, az ioncserélt (desztillált) víz is hatásos. (elforralással előkészített vízzel való higítás) Igaz ez?

Legjobb válasz: Azt hiszem,pontosabban az ioncserélt vízet mondták erre a célra....de végülis azt is,hogy "sima" elforrázott vízet töltsek a medence vízéhez,és az lehúzza a TA-ját...Igaz ez?Mert nem akarok sósavval variálni benne...

A kérdező hozzászólása: Azt hiszem, pontosabban az ioncserélt vízet mondták erre a célra....de végülis azt is, hogy "sima" elforrázott vízet töltsek a medence vízéhez, és az lehúzza a TA-ját...Igaz ez?Mert nem akarok sósavval variálni benne...
A kérdező hozzászólása: kevestet*
Nem belekötésképp, de "üzemideje" - így kell írni. :) Nekem Xperia solám van, aminek csupán 1320 mAh kapacitású az akksija, és ha kihasználom a tudását, kb. egy napot bír. Az Y300-nál ez valószínûleg jobb, ez a teszt talán segíthet: http://mobilarena.hu/teszt/huawei_ascend_y300_az_utod_lete_n..
Hogy mennyit bír az csak attól függ, ki hogy használja. Nem feltétlenül bírja kevés idejig.
erõs használattal egy nap de az tényleg nagyon kemény , és szinte folyamatos használattal.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerencsère tèvedtem, jól birja. Köszönöm a válaszokat.
maps.google.hu Ismeri az összes megállót.
A kérdező hozzászólása: Akkor ott a zugloi oldalon is megáll ahol a 31es?
Ember, már a múltkor leírtam, hogy a Kerepesi úton áll meg, az Árkád mellett. Ez NEM a zuglói oldal, NEM a 31-es megállója.

CoD Mw2 megvételét tervezem xbox360-ra. (azt hallottam az a legjobb) Hogy látjátok vannak még rajta playerek? Nincs kiürülve az egész? :D

Legjobb válasz: nekem is megvan, de én már nem játszok vele.. vagyis mostanában nem játszottam , de vannak még benne játékosok. csak, Bo2-ben mw3-ban battlefield 3 ban többen vannak. De az Mw2 jó játék , de én helyedben bf3 at v mw3 at vennék de te tudod : ) .

nekem is megvan, de én már nem játszok vele.. vagyis mostanában nem játszottam , de vannak még benne játékosok. csak, Bo2-ben mw3-ban battlefield 3 ban többen vannak. De az Mw2 jó játék , de én helyedben bf3 at v mw3 at vennék de te tudod : ) .
Hát a helyedbe inkább bf3 vagy black ops 2

A Creatin phx is okozhat hasmenést? Az hallottam az nem. Pihenő napokon ti hányad szedtek be?

Legjobb válasz: Nem okozhat ! Attól függ,hogy feltöltésnél vagy szintentartáshoz ?

Nem okozhat ! Attól függ, hogy feltöltésnél vagy szintentartáshoz ?
A kérdező hozzászólása: a creatin ph-x nek nincs feltöltési ideje !
Akkor 1tablettával kevesebbet szedj pihenõnapokon.

Más pici babája is csak hason tud aludni? Pedig azt hallottam az nem jó?

4,5 hónapos babám pár nappal születése után csak hason tudott rendesen elaludni és ez azóta is tart... Amikor be van dugulva az orra akkor olyan jó lenne oldalt fektetni de nem lehet, ha nem hason van csak kalinpál, ha alszik és átfordítom a hasáról oldalra vagy a hátára azonnal felkel...

Legjobb válasz: Az én babán 10 hónapos lesz,és általában õ is hason alszik.Nagyon ritkán átfordul a hasára, vagy ha mellettünk van akkor nekünk támaszkodva az oldalán alszik.Próbáld meg úgy,hogy az oldalára fekteted és mögé fekszel :)amúgy nem hiszem,hogy ártalmas lenne. azért fektettem a lányom mindig hasra,mert féltem,hogy esetleg álmában büfizik és félrenyel.. :) :)(Bocsi,kicsit hosszú lett)

Az én babán 10 hónapos lesz, és általában õ is hason alszik.Nagyon ritkán átfordul a hasára, vagy ha mellettünk van akkor nekünk támaszkodva az oldalán alszik.Próbáld meg úgy, hogy az oldalára fekteted és mögé fekszel :) amúgy nem hiszem, hogy ártalmas lenne. azért fektettem a lányom mindig hasra, mert féltem, hogy esetleg álmában büfizik és félrenyel.. :) :) (Bocsi, kicsit hosszú lett)
Azért mondják, hogy nem jó, mert a statisztikák azt mutatják hogy a bölcsõhalál gyakrabban fordul elõ azoknál a babáknál, akik hason alszanak. Én nem mertem hason altatni sosem ezért a lányomat, amíg nagyon pici volt és hasfájós, és nem bírt aludni, sírdogált, akkor volt 1-2 alkalom, hogy végsõ megoldásként hason elaludt, de akkor sem voltam nyugodt. De van aki meg rendszeresen így altatja a picijét...nyugodt szívvel. Háton valóban nyugtalanabbul alszanak, a moro reflex miatt, az oldal alvás a legjobb, mert a moro reflex úgy sem mûködik, viszont ha büfizik, akkor az sem okoz gondot...szerencsére a lányom 90%-ban így alszik, habár most, hogy hasra tud egyedül is fordulni, van hogy éjszaka hason találom :) Volt egyébként olyan idõ, amikor ha oldalt feküdt, elborult :) Én egy összehajtogatott takarót betettem a háta mögé és úgy aludt. Aztán megint minden gond nélkül tudott maga is oldalt feküdni. Lehet, ha "kipróbálná", megszokná...
Kisfiam 9 hetes és csak hason alszik. Ugyan úgy viselkedik mint a babád, oldalán se alszik, háton pedig csak ha nagyon fáradt de max 15 percet utána felkel. Ez van.. Viszont sokkal erõsebb az átlagnál, gondolom a sok hason fekvés miatt.
Örülj neki. Nekünk sok gondunk volt abból, hoyg nem akart hason aludni.
Nekünk a gyerekorvos direkt javasolta a hason alvást mert jót tesz a csipõizületeinek. A kisfiam 2 hónapos, ha a hátára tesszük alvásnál kb 5 perc után felébred és sír. Utál a hátán lenni. Oldalán meg nem tud aludni mert elgurul. :) Én nyugodt szívvel altatom a hasán. Eleve kókuszmatracunk van + légzésfigyelõ, ennek tetejébe apa óránként ránéz éjszaka. :)
Kisfiam kezdetektõl csak hason tudott aludni.Ha háton alszik el max 15 perc az alvás. Hason viszont 6 hetes korától este 10-6-ig alszik. Mi vettünk légzésfigyelõt, így nem aggódom. Most 3 hónapos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!