Találatok a következő kifejezésre: Azt hallottam, a nyilasok (2 db)

NEM amit te hallottál az egy baromság :D
Ezt melyik mesekönyvben olvastad?
Akkor én kérek elnézést.
Rosszul tudod, nem szállják meg az embert a végbél nyílásán át, sõt, sehol máshol, mivel szellemek nem léteznek.
tudom, mert szellem, démon és ufoszakértõ vagyok!
Csak azt tudom, hogy a férfiak hugycsövén katéterezik fel magukat és állítólag ez baszottul fáj
áljatok már le ..-.- nem vettétek észre hogy ez egy fake??-.- végbélszellem és hugycsõ szellem.-.- chh ilyen gáz emberek hogy tudják magukat égetni a hülyeségeikkel kledves kérdezõ: EGY SZÁNALMAS KIS SZAROS GYEREK VAGY AKI NEM TUDJA MAGÁT ELFOGLALNI IGAZ??-.- fuuu de rühhellem az ilyeneket..-.-
A kérdező hozzászólása: Kaptál egy piros kezet ! UI:19 éves vagyok :P
Végbélszellem :D:D Ez kuva jó!!!!!!4 XDXDXDXD
Az embereket nem szokták megszállni a szellemek démonok még annyira se mert nem léteznek. De egy haragos aki meghal, annak a lelke egy pár percig hathat az emberi elmére ártón, vagy csak bocsánatot kérõn. De mind kettõ egy rövid idõre az illetõnél üzemzavart" okozhat a gondolkodásban. De ez csak nagyon rövid ideig tarthat, mert nem kólézhatnak itt- ott csak úgy a holt lelkek. Vagy azért mert MUSZÁJ mennie- ez van a Tudatában, vagy azért mert a gravitációs energia lehúzza a föld belsejébe, - ha akarja ha nem akarja! Nincsenek korzózó itt ott ücsörgõ holt lelkek és nem szállnak meg embereket se fent, se lent ez butaság.
a szellemek egyébként max. fél órára tudják megszállni az embert, a gonosz szellemek inkább rémisztgetik az embereket! a démonok az emberbe szállással gonoszkodnak!!!
Viktor Tihanyi a keresztény vallás nagyon rosszul tanítja a babonaság pedig rátesz egy lapáttal. A holt lélek ha rossz ha jó nem téblábol itt és nem szállnak meg ártatlan gyermekeket. Minden holt léleknek EL KELL indulnia az Utolsó-útra amely a Fény-felé vezet vagy az isteni Energiához a Föld szívébe. De minden holt lélek egyben megjárja magát a poklot is ( a láva iszonyú magas hõn izzó, nagy energiával örvénylõ tömegét is. S itt megmérettetik a lélek" a túl sok bûnt hordozó lassan halad és megsemmisülhet-- ha még is átjut, akkor még mindig ott van maga a Fény -részecskék amely érzékeli és ha olyan akkor visszavágja a láva izzásába. Ha a holt lélek tiszta, akkor bevonzzák nagy erejükkel, ha fél a lélek attól a hatalmas erõtõl, akkor látomásokat idéznek elõ; látni véli a szeretteit, s így becsalják, hogy ne féljen belépni abba a hatalmas energiába-- mert tulajdonképpen az a Fény, amit egyesek láttak messzirõl és elmeséltek amikor vissza lettek hozva a klinikai halálból.
mami: hazudsz!!! te hazug!! szellemek és démonok is léteznek!! a démonok a sátán dimenziójából jönnek át és embereket szállnak meg gonosz célok elérésére. szellem csak rövid dideig képesek megsázllni az embert, emrt alacsony az erejük!! de a démonok akár egy egész életre is meg tudnak szállni egy embert!!! tehát ne hazudj!!!
Nem, ott csak távozni szoktak. De ilyenkor könnyen tettenérhetõek, mert nem mindig sikerül halkan kisurraniuk. És nem is mindig szándékosan szállnak meg. A szellemek pl betegesen rajonganak a babért, lencséért, káposztáért meg még pár hasonló kajáért. Ezért általában ott lebzselnek, ahol ilyenek vannak, akár még a tányérodban is. Amikor eszel egy tál bablevest, akkor, akaratlanul is, de több tucat szellemet nyelhetsz le egy étkezés során. Persze, hogy szegények kétségbeesetten keresik a kiútat és amikor rálelnek az exitre, teljesen érthetõen, nem a legelegánsabb módon távoznak. A szellent ige is a nyelvújítás miatt veszítette el eredeti alakját és jelentését. Eredetileg szellemt volt...
Azok nem a szellemek hanem a melegek.
Én szerintem szellemek nem szállnak meg embereket, hanem démonok.
Hát ez jo! !èn most hallotam elöször!!! pont ott :$ :$
Murder Ügynök, Maga az?
megbocsájtok neked, egyébként nem vagyok mulder!
5.-ös válaszoló: elõbb kapcsold ki a Caps Lock-ot! Kérdezõ: ha megszáll ott, kakáld ki!
Igen, azért van sokszor hasmenésem, mert rendszeresen megszállnak engem!
A kérdező hozzászólása: Egyik ismerõsömnek mondta egy jósnõ mert ugye az ismerõsömnek aranyere van és állítólag egy végbélszellem szállta meg . Szerinte 2 fajta szellem van a végbélszellem és húgycsõ szellem .
kérdezõ! az a jósnõ szélhámos!!! ne higyjen neki!!! ilyen tipusu szellemek nem léteznek, amiket a jósnõ felsorolt!!!!
De szellemek nagyon is léteznek. Ahogy Isten is létezik. Van túlvilág, de nem úgy ahogy azt sokan elképzelitek! És a szellemek általában lelkek, és csak démon szállhatja meg az embereket, mert azok még gonoszabbak mint a szellemek.Az utóbbi is lehet veszélyes, de nem annyira mint a démon.

Azt hallottam, hogy a nyilasok útálatosak! Ez igaz?

Legjobb válasz: Saját tapasztalat szerint, sajnos igen... De ez nagyban függ az aszcendenstõl is pl.

Saját tapasztalat szerint, sajnos igen... De ez nagyban függ az aszcendenstõl is pl.
A korrekt õszinteséget valóban érezhetik utálatosságnak olyanok, akik konfliktuskeresõk vagy nagyon sértõdékenyek. De aki jól ismeri a nyilasokat, az tudja, hogy nem kell komolyan venni azt, ami utálatosságnak tûnhet. Lehet, hogy csak egy csöppnyi morgolódás, de utálat és harag nincs mögötte. Vagy csak õszinte vélemény, álláspontok tisztázása, stb. A nyilasok imádnivalók, na.
én nyilas vagyok és igaz.És szerintem makacsok is és lelkesek olyan hiperaktív félék:D
szerintem sokszor igazak azok amiket tipikusan leírnak az adott jegyrõl, persze sok midnen befolyásolja. én is nyilas vagyok, és utálatosnak nem mondanám magam, de akit nem kedvelek, azzal igenis tudok utálatos lenni. és írta itt elõttem már vki h a nyilasok nyíltan vállalják a véleményüket szépítés nélkül-ez néha túl bántó és nyers-ezétr láthatnak minket utálatosnak :)
Teljesen mindegy kinek milyen a horoszkópja, az alpján badarság megbélyegezni bárkit is.
hát mi úgy tanultuk történelmen nem voltak kedvesek asztrológiailag: EZ NEM ETTÕL FÜGG!! a napjegy nem szá, ít, hacsak a Nap nem egy hangsúlyos bolygó a születési képletben. én nyilas Napú vagyok, és utálatos. de ismerek olyan nyilas napút, aki nem az.
meg a 4dik válaszolónak a horoszkóp nem azt jelenti hogy csak 12 embertípus van!van ascedens is, meg hogy ki mit örökölt.. egy jegy nem teljesen illik valakire, csak néhány tulajdonság(ezt onnan tudom mert kiváncsiságból tanulmányoztam az embereket!) ezért is nem vagyunk egyformák !
ha már horoszkópot nézünk -háát a nyilasok õszinték, és sokszor bunkon fejezik ki magukat, meg ez egy makacs jegy...talán ez lehet utálatos.
Az aszcendens valoban erosen befolyasol. Anyam, legkedvesebb unokatesom es a legjobb 8 eves korom ota ismert baratnom nyilas. Ok tok normalisak - bar a b.nom es Anyam buszkelkedhet valami kulonleges hiszteriara valo hajlammal. Ugyanakkor a ferjem huga aki ugyancsak nyilas, az egy hat hogy is mondjam...eleg erdekesen nem jo indulatu csak ha az erdeke diktalja ugy...valamiert mindig van megsertodni valoja es azzal masokat basztatni altalaban velt serelmei miatt es hat nehezen viseli ha valaki megmondja neki, ha nincs igaza. En rak vagyok. Az aldott jo lelek aki mindenkivel igyekszik kijonni - es ez igy is van...a problemam a merleg aszcendensemben rejlik es az azzal egyutt jaro orokos donteskeptelenseggel. Szoval akkor olyan 70:30 aranyban utalatosak a nyilasok...valoszinu.
Off: Kedves 4. válaszoló. Valaki nem attól utálatos, mert 'Heil Hitler'-rel köszön. Az már más kategória. Kérdeésre: Szerintem nem önzõek. Inkább hiperaktívak. Meg nem mindekire illik a jegy szereinti jellemzés. Rám illik, tipikus Ikrek vagyok. Többen megmondták már Nekem. De nem mindenkire illik, hiszen akkor csak 12 féle ember lenne a Földön.
Amíg nem köszönnek 'Heil Hitler'-rel, addig nincs nagy gond. Egyébként komolyan gondolod, hogy csak 12 féle ember létezik a Földön? És egy hónapig ami ember születik, az mind teljesen egyforma? Utána meg 1 perc múlva már teljesen másféle?
Nekem a pasim és a nõvérem is nyilas és nagyon-nagyon szeretem õket! =) De vannak más nyilas barátaim is, õket is bírom. Én szûz vagyok
Én az vagyok, de szerintem nem vagyok az...szerintem.Akit nem kedvelek, csak azzal vagyok az. Viszont hisztis, az vagyok.
Nem igaz. Max néha annak tûnhetnek, de nem kell komolyan venni, éppen mással vannak elfoglalva agyban, és ez a látszat utálatosság pillanatok alatt elszáll. Kivéve, ha skorpió az aszcendense, mert akkor könnyen lehet, hogy valós mély az utálatosság...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!