Találatok a következő kifejezésre: Azt hallottam, a (1953 db)

Tetszek egy fiunak. Es o is nekem. Azt hallottam a barataitol h nem mer kezdemenyezni. Sms-ezunk, joban vagyunk. Sokat dumalunk. Mit csinaljak? Kellene vmit csinaljak?

Legjobb válasz: Ha tudod, hogy nem mer kezdeményezni, akkor miért nem teszed meg te az elsõ lépést? Persze várhatsz is rá, hátha összeszedi a bátorságát idõvel, de nem hiszem, hogy sok értelme lenne.

Ha tudod, hogy nem mer kezdeményezni, akkor miért nem teszed meg te az elsõ lépést? Persze várhatsz is rá, hátha összeszedi a bátorságát idõvel, de nem hiszem, hogy sok értelme lenne.
A kérdező hozzászólása: Es h? Mit csinaljak? Mit mondjak neki?
Hívd el egy személyes találkozóra!

Mennyire fáj a fogszabi feltétele? Meddig tartfel tenni? Nagyon fáj utána? Azt hallottam a brekettek le vétele is fáj!

Bocsi mindenkinek már probáltam mindenhol utána nézni félwk ma fogom meg kapni nagyon gyáva természetü vagyok

Legjobb válasz: Igen,ezt nekem is jó lenne tudnom,mert lehet szükséges!

Igen, ezt nekem is jó lenne tudnom, mert lehet szükséges!
A feltétel egyáltalán nem fáj! Lefújják valamivel, majd ragasztják a breketteket, uv lámpánál köt meg! Utána fog fájni, feszülni fog és úgy érzed teljesen tele van a szád! Hamar meglehet szokni! Elsõ pár napban nem fogsz tudni harapni vele.. meg nagyon rágni sem! Nem kellemes, de abszolút kibírható! :) A levételt nem tudom... ott még nem tartok! :D

Azt hallottam a dohányzás meglátszik a külsőn. Akkor sok lány mégis miért nem csúnya?

Lehet rosszul értelmezem, de ezt hallottam a dohányzás nem tesz jót a bőrnek, meg semminek a szervzetben, De, akkor sok 20 év körüli lány, aki mondjuk dohányzik 13-14 éves kora óta az mért nem "csúnya"? Tudom, ez relatív hogy kinek mi tetszik, de meg nem mondom külsőről, hogy ki dohányzik, és ki nem. Akkor annyira még sem hat a külsőre?

Legjobb válasz: mert 20 évesen még nem fog látszani... majd 30-40 évesen fogsz kinézni 70-nek.

mert 20 évesen még nem fog látszani... majd 30-40 évesen fogsz kinézni 70-nek.
de egyénfüggö is... van akin nem látszik. van akin meg nagyon.én láttam már 27 éves csajt akit 60nak néztem.... exem 33 éves pasi és amiota alig sziv azota kisimult a böre.szoval biztos van benne valami.
Ahogy már elõttem írták majd 30 évesen fogatlan 70 éves lesz - a cigi többek között a fogakat is tönkre teszi- hogy csak a külsõségeknél maradjunk, nem beszélve a szervi "károkozásról". Van két nõ munkatársam testvérek az egyik 50 éves cigizik már 30 éve legalább egy foga sincs a bõre meg szürke-fakó és tiszta ránc olyan az egész teste mint egy penészes aszalt szilva. A nõvére 55 éves de legalább 10 évvel fiatalabbnak néz ki a húgánál.
erõsebb ráncok, sárga körmök, sárga fogak,

Azt hallottam a fiúk jobban szeretnek barátnőjük nélkül bulizni ez tényleg így van?

Környezetemben ezt hallom illetve a pasim is csinálta ezt velem duma: nem tudok ugy kibontakozni... miért van így? Ha pasi vagy és van egy barátn?d elmész nélküle haverokkal partyzni akkor elképzelhet? hogy más csajokkal táncolsz? Tudom még a tánc nem megcsalás de akkor is nem tudnám elképzelni hogy ilyen ribik nyomják a p*csájukat oda...

Legjobb válasz: Lehet mi nem vagyunk normálisak, de mi együtt járunk bulizni a barátnõmmel és mindketten élvezzük.

Lehet mi nem vagyunk normálisak, de mi együtt járunk bulizni a barátnõmmel és mindketten élvezzük.
Nálam nincs így
Szerintem az van hogy azt hiszi hogy nem tudna melletted kibontakozni mert anyáskodnál felette és megmondanád neki hogy mit csináljon.Ha nem ilyen vagy bocsika ez csak 1 vélemény de amúgy ha szeret úgyse csal meg amúgy ahogy mondod a tánc nem megcsalás.
uhh egyszer voltam házibuliba barátnömmel aztán mindenhova kisérgetni kellett meg vigasztalgatni mert sírt meg mittomén :/ megfogadtam h soha többet:D

Mekkora egy átlagos mongol pénisz? Mert azt hallottam a kínaiaknak kicsi a négereknek nagy! Most hogy is van.

Legjobb válasz: mongolt nem tudok mondani de: The study results showed that the average world size penis when erect is 14 centimetres (5.5 inches). The biggest averages were registered in France 16 cm (6.2 in), Italy 15 cm (5.9 in), Mexico 14.9 cm (5.8 in) and Spain 14 cm (5.5 in). In the United States, the average is 12.9 cm (5 in) while in Venezuela is 12,7 cm (4.9 in), and in Brazil is 12.4 cm (4.8 in). The smallest averages were found in India 10.2 cm (3.9 in) and South Korea 9,6 cm (3.7 in).

mongolt nem tudok mondani de: The study results showed that the average world size penis when erect is 14 centimetres (5.5 inches). The biggest averages were registered in France 16 cm (6.2 in), Italy 15 cm (5.9 in), Mexico 14.9 cm (5.8 in) and Spain 14 cm (5.5 in). In the United States, the average is 12.9 cm (5 in) while in Venezuela is 12, 7 cm (4.9 in), and in Brazil is 12.4 cm (4.8 in). The smallest averages were found in India 10.2 cm (3.9 in) and South Korea 9, 6 cm (3.7 in).
kinaiaknak olcó, kici, pajkosz. négereknek ló[email protected] van.
Sajnos eddig az összes mongol pasimmal sötétben csináltuk, így nem láttam.
XD :D :D XD
Én mongol vagyok és 14, 6112561215613961376197356179358139cm
A kérdező hozzászólása: hát am mindegy kösz!
Hidd el a négereknek sem olyan nagy, amit a filmekben látsz az kamu.

A babaruhákat lehet sima vasalóval is vasalni? Azt hallottam a gőzölős jobban fertőtlenít, de nekem nincs.

Legjobb válasz: Persze hogy lehet "sima" vasalóval is vasalni. Régen sem volt gõzölõs.

Persze hogy lehet "sima" vasalóval is vasalni. Régen sem volt gõzölõs.
A kérdező hozzászólása: Ja persze, kicsit hülyén tettem fel a kérdést. :) Szóval tudok szerezni gõzölõst is, csak most szülõknél lakunk és nekik nincs... De szerintem sincs jelentõsége, csak ma hallottam, és pont ma kezdek vasalni.
Nincs nagy jelentõsége, a hõ is fertõtlenít nem csak a gõz.
szerintem a gõzölõ funkcióval a símább hatást éred el. Ha nincs ilyen a vasalódon akkor ne száritsd csontszárazra a ruhát hanem kicsit nedvesen kezd el vasalni.
Vagy pedig spricceld meg egy kicsit deszt vízzel.
A TESCO-ba láttam egyszer.
Igaz hogy az iq drágáb de szerintem jobban megéri !!
A kérdező hozzászólása: "Before God we are all equally wise - and equally foolish"
[link]
A kérdező hozzászólása: enyi

Azt hallottam a barátnõm anyukájától, hogy van egy olyan törvény, ami a terhes kiskorú szüleit börtönbüntetésre ítéli. Igaz?

Hihetek a barátnõm anyukájának ebben? Vagy ebbõl mi igaz és mi nem?

Legjobb válasz: Nem, kivéve ha az apa a terhesség okozója

Nem, kivéve ha az apa a terhesség okozója
Ilyen konkrét törvény nincs. Konkrét esetben, ha szülõk súlyosan gondatlan magatartás miatt lett terhes, akkor esetleg kiskorú veszélyeztetése.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az információt. :)

Azt hallottam, a baromfihúsra csak 5%-os lesz nemsokára az adó. Igaz ez?

Remélem nem hülyeséget kérdezek, de azt hallottam, hogy lejjebb viszik a csirkéről az adót. Ez esetben olcsóbb lesz? Vagy a boltok inkább meghagyják az árát, mintha mi sem történt volna, és a hasznot elteszik? Utóbbit elég valószínűnek tartom.

Legjobb válasz: http://hvg.hu/gazdasag/20130903_Nem_lesz_olcsobb_a_hus_ha_La..

Nyilván olcsóbb lesz, az a nemsokára leghamarabb jövõ év eleje. Sertés és baromfihúsoknál 27%-ról 10% alá akarják vinni, így valamivel olcsóbbak lesznek a termékek, nem úgy lesz, mint a rezsicsökkentés, hogy különféle díjakkal visszafizeted azt a 10%-os csökkentést. De valószínûleg ez is csak ígérgetés, tudod, már kampányolnak a pártok.
És már át is tették... :DDDDDD
És törölték az utolsó gondolatot is:)
Szerintem úgy kellett volna kiírnod a kérdést, hogy milyen edzéstervet ajánlotok, bõvebben lent:D
A kérdező hozzászólása: Ja, igazad van SSanchez. :D Kösz a cikket, meg az infókat :)
Szinte kizárt. Az Orbán kormánynak csak látványintézkedései vannak, mint a rezsicsökkentést, az árfolyamgát és társaik. ÁFÁ-t nem fognak csökkenteni, az hótziher. A kereskedések meg nem tudják lenyelni az árkülönbözetet, hiszen ÁFA változás esetén a Nettó ár változatlan marad!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!