Találatok a következő kifejezésre: Azt h elérni h a (35 db)

Mit csinálnátok (lányok), ha mielőtt szakitanátok, azt akarnátok elérni, h tudja a pasitok, h mit vesztett azzal, h véget vetettek a kapcsolatnak?

Vagyis több mint 2éves kapcsolatban vagyok, szerelmesek nem hiszem h vagyunk, de szeretjük egymást. Jó ideje nagyon a végét húzzuk a kapcsolatnak, rengeteget veszekedünk, én is sok mindent elrontottam. De szeretnék gonosz lenni. Max 1 vagy2 hónapot várok, és ha nem változik semmi szakítok, de szeretném ha akkor meglep?dne, és tudná h mit veszt velem, azt akarom, h ? ne akarjon szakitani, és akkor hátha tudunk kompromisszumot kötni. Szóval tippek, mit iktassak be?? Azt akarom, h ha elkell hogy válljunk, akkor is a vége jó legyen, és ne rosszul gondoljunk vissza a másikra, és arra gondoljunk, h jó pár voltunk. Lehet, h csak egy szünet lesz bel?le, majd meglátom. De minden esetre szeretném "megleckéztetni". :) Bocsi, ha kicsit érthetetlen volt.

Legjobb válasz: ebbõl akkora öngól lesz már alig várom, lécci írj majd privit a fejleményekrõl :D:D:D

ebbõl akkora öngól lesz már alig várom, lécci írj majd privit a fejleményekrõl :D:D:D
A kérdező hozzászólása: ezt, h érted?
úgy, hogy jól meg fogod szívni...
A kérdező hozzászólása: mibõl gondolod?
Hali , tudom lanyoknak szol a kerdes de muszaly volt erre valaszolnom mert engem is "megleckeztetek" ugyan igy olyan praktikakal h szembesitetek sajat magam rossz oldalaval , es azt kell mondanom h nem nezzek szepen vissza az egyut toltot idokre , mert elvegre en is sokkat probaltam turni elviselni es a szerelem miatt nem lattam a fatol az erdot , nem vettem eszre hogy szakitani akar es csak jacik egy szerepet ami nem o volt , es 2 honapig egy erzelmi poklon mentem keresztul, es csak mar egyszer tudtam meghatni mikor azt mondam holl volt az a lany akit en megismertem es beleszeretem , es hogy mar ellegem van ebbol a szinjatekbol en kilepek mert mar nem birom , ugyan is azt csinalta hogy keptelen volt kompromiszumot kotni es ahogy megismert " a mezes hetekben " azt gondolta igy marad mindig, tulsagosan is jo voltam hozza utolag ugy erzem ..... de mindegy szoval a megleckeztetes nem megoldas a kompromiszum kotesre , ha ertelmes es telleg szeretitek egymast akor mindent meg lehet beszelni es nem kellenek hozza praktikak. Remelem tudtam segiteni xD 20/F
Ez már régen rossz, semmi értelme annak amit csinálsz... én nem szeretnék egy ilyen emberrel járni, mint te.Gyerekes és szánalmas vagy! Gondolkozz már egy kicsit érettebben....vagy megy együtt vagy nem...mit kell ilyen baromságokkal foglalkozni? Ezt egy NORMÁLIS kapcsolatban meg lehet beszélni, de szerintem a te részedrõl közel sem egészséges a kapcsolatotok... Öngól RULZ :D
Szerintem te egy igazi hülye vagy!
A kérdező hozzászólása: köszi :D najó tuti igazatok van, csak eléggé magam alatt vagyok. Szal kampec, nem kell már a kérdésre válaszolni.

Milyen progival lehet azt elérni, h a gépem tisztábban játssza le a hangokat?

Legjobb válasz: Semelyikkel, rendes hangszórót kell venni.

Semelyikkel, rendes hangszórót kell venni.
Audacity-vel tudsz csinálni zajszûrést.
A hangkártyád legújabb driverével. Ha meg a felvétel minõségével van baj, igen, az Audacityvel próbálkozhatsz. Lehet, hogy mást is találsz itt-ott: https://www.google.hu/#sclient=psy-ab&q=free+audio+cleaner+s..


A kérdező hozzászólása: NIVEA -- bocsika elirtam
Én egyik barnítóban sem bízok. Több félét próbáltam és tiszta folt lettem. Meg aztán ilyen melegben izzadsz és jön le foltokban :S Én nem ajánlom.

Milyen progival tudom azt elérni, h a kép ne legyen nyújtott?

Vettem 1 új monitort, csak az vele a probléma, h a gépem "négyzet alakú" képet sugároz neki, hogy lehetne azt beállítani, h rendesen mutassa a képet?

Legjobb válasz: Állítsd be a felbontást a kijelzõ natív felbontására!

Állítsd be a felbontást a kijelzõ natív felbontására!
VGA driver rendesen fenn van? Gépen a monitor max felbontása van beállítva? Mivel kötötted össze? Monitoron a bemenet PC-ként van megjelölve?
Beállítasz egy szépesvásznú felbontást a windows-ban és ajátékokban pl 1280*720, 1600*900, 1930*1200.
picit érthetõbben írd le ha lehet
A kérdező hozzászólása: milyen árban van 1 új vga? a vga a monitorhoz v. a géphez v. az op. redszerhez v. egyébhez kapcsolódik?
A kérdező hozzászólása: hogyan tudhatom meg, h milyen vga-m van?
Új vga-t veszel abban az esetben. De még mindig nem mondtad meg, milyen vga-d van.....
A kérdező hozzászólása: akk mit tudok csinálni?
Régi vga-kkal elõfordulhat, hogy csak 4:3-as és 5:4 felbontásokat támogatnak.
Milyen vga-d van?
A kérdező hozzászólása: win xp-m van, amin csak 800x600-as, 1024x768-as, és 1280x768-as lehetõségeket tudok beállítani az 1366x768-as monitoromhoz

Azt h tudnám elérni h a hasam közepén legyen egy ien csik kis bemélyedés? vagyis izom

Legjobb válasz: Nyilvánvalóan hasizomgyakorlatokkal, leginkább felülésekkel, de nekem akkor volt ilyen, amikor sokat bicikliztem, lovagoltam és túráztam. Ahogy ezeket abbahagytam, az izom egy része is eltûnt.

Nyilvánvalóan hasizomgyakorlatokkal, leginkább felülésekkel, de nekem akkor volt ilyen, amikor sokat bicikliztem, lovagoltam és túráztam. Ahogy ezeket abbahagytam, az izom egy része is eltûnt.
A kérdező hozzászólása: hány órát kéne ahhoz bicigliznem?
bizonyára a biciklizés is igen hatásos, bár én napi 100-150 felüléssel értem el a kockás hast... ha kitartó vagy, hatásos... pár nap alatt már látható eredményt érhetsz el:) annyit csinálj, amennyi már nehezedre esik, és ne, vagy csak keveset pihenj közben utána pedig nyútjs (hasrafekszel, és a kezeddel felnyomod a felsõtested, miközben a lábad a talajon marad)

Zongorán való játszás közben h lehetne elérni azt, h olyan szép visszhangos, "egybeolvadós" legyen az egész darab? Tudom, erre van a jobb pedál, de úgy hallottam, h egész darab alatt nem szokták lenyomva tartani, csak néha. (elektromos pianínóm van)

Legjobb válasz: Tudsz azzal trükközni esetleg, hogy tovább tartod lenyomva a billentyûket, szóval "egymás fölé csúsztatod a hangokat", ha érted mire gondolok. Így jobban összeolvadnak. Tehát csak akkor engeded el az elõzõ hangot, mikor más lenyomod a következõt, mintha kicsit oda lenne ragadva a kezed, nem tudom jobban kifejezni...

Tudsz azzal trükközni esetleg, hogy tovább tartod lenyomva a billentyûket, szóval "egymás fölé csúsztatod a hangokat", ha érted mire gondolok. Így jobban összeolvadnak. Tehát csak akkor engeded el az elõzõ hangot, mikor más lenyomod a következõt, mintha kicsit oda lenne ragadva a kezed, nem tudom jobban kifejezni...
A kérdező hozzászólása: Igen, próbáltam már úgy...de nem elég jó :S szaggatottnak tûnik a darab :S de azért köszi a választ :) )
Egész darab alatt valóban nem szokták nyomva tartani a pedált a elejétõl a végéig, mert az már nagyon durva lenne, de úgy viszont szokták, hogy idõnként felengedik és rögtön vissza, tehát kisebb részekre osztod (ez a drabtól függ, lehet akár csak egy ütem, vagy több, de kevesebb is, a lényeg, hogy ne legyen túl sokféle hang egyszerre, de ha mondjuk ugyanaz a két hang ismétlõdik felváltva akkor pl. nyugodtan tarthatod végig. Ez csak egy példa volt, de hátha megragadod a lényeget.:D Érzéssel...) Így tulajdonképpen az egész darabban végig megvan az a hangzás, csak nem úgy hogy az elsõ hang az utolsóig visszhangzik, de gondolom nem is ez a cél.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Konkrétan melyik zenemûre gondolsz? Amúgy 1-1 ütemen keresztül simán tarthatod lenyomva a pedált, aztán a következõ hang leütése elõtt fölengeded, majd mikor megszólal a hang, megint rálépsz. Ha mondjuk sok az, ha két ütemen keresztül lenyomod, akkor meg lebegtesd a pedált, folyamatosan föl-le, és úgy nem fog az egész egybezengeni, de mégis simább lesz a hangzás, dúsabb.

Football Manager 2011-ben, hogy lehet elérni azt h egy játékos akit leigazoltunk játszon a meccsen?

Egy kisebb klubbal vagyok és leigazoltam egy játékost de azt irja h " A játékos nem vethető be " és ez mindig igy van, pedig be van jelentve is. Remélem tud valaki válaszolni :)

Legjobb válasz: mikor igazoltad, milyen országban játszol? mert angliában nekem is elõfordult olyan h leigazoltam egy fiatal játékos bár nem kapott munkavállalási engedélyt. Így a csapatban volt, de nem játszhattam sehol. Mivel télen igazoltam így nyárig nem tudtam játszatni sehol majd kövi évre kölcsönbe adtam belgiumba. Egy szezont letolt ott végig aztán már tudtam játszatni.

mikor igazoltad, milyen országban játszol? mert angliában nekem is elõfordult olyan h leigazoltam egy fiatal játékos bár nem kapott munkavállalási engedélyt. Így a csapatban volt, de nem játszhattam sehol. Mivel télen igazoltam így nyárig nem tudtam játszatni sehol majd kövi évre kölcsönbe adtam belgiumba. Egy szezont letolt ott végig aztán már tudtam játszatni.
A kérdező hozzászólása: Spanyolba vagyok a barca b-ben és mivel ott csak 25 évig lehetnek játékosok ezért egy fiatalabb 20 éves csatárt igazoltam meg egy védöt is, mindkettöt a spanyol másod osztályból. Nem értem mért nem lehet bevetni, most akkor sztem én is kölcsönadom vagy leküldöm egy fiókcsapatba. Köszi a választ.

Lenne egy olyan kérdésem h a gépre rá van kötve egy wifi router és van egy meghajtó ami meg van osztva és azt teloval h tudom elérni?

Legjobb válasz: Attól függ milyen router és mi fut rajta. Nekem van egy Asus routerem. OpenWRT fut rajta. Fityeg rajta egy hdd. A telefonomon van egy SSH és egy SFTP kliens. El tudom érni. Mi a helyzet nálad?

Attól függ milyen router és mi fut rajta. Nekem van egy Asus routerem. OpenWRT fut rajta. Fityeg rajta egy hdd. A telefonomon van egy SSH és egy SFTP kliens. El tudom érni. Mi a helyzet nálad?

Van egy párom. Nem rég jőttünk össze. Az a hejzet h a barátainak beszél rollam anyának aképem mutatja! De szerintem nemfog sokáig tartani a kapcsolat! A lány 15 éves én 19 el szeretném elérni h szerelmes legyen belém! De hogyan? !

Van egy párom. Nem rég jőttünk össze. Az a hejzet h a barátainak beszél rollam anyának mutatja a képem nevet a kezére irja. Smst is ír. De ugy érzem h nem fog sokáig tartani. ő is mondta h nem szerelmes csak vonzodik. Mit tegyek h szeressen?! Sokszor olyan semilyen kedve van. Ez miattam van? Rendvédelmi suliba jár elképzelhető h anyira el fárad h rám sincs kedve facebookon?! A lány 15 éves én 19 el szeretném elérni h szerelmes legyen belém! De hogyan?!

Legjobb válasz: Tanulj meg helyesen írni például,az sokat segíthet!

Tanulj meg helyesen írni például, az sokat segíthet!
te pedofil vagy. Ne molesztald a kis lanyokat
Talán legyél udvariasabb, vidd el vacsizni vagy ilyenek.
Inkább egy nyelvtankönyvre élvezz a 15 éves csajok helyett...
Töltsetek minél több idõt együtt, de a nyelvi jelekkel történõ kommunikációt kerüld, mert igencsak ronthat az esélyeiden.
A kérdező hozzászólása: Ha ha ha ha! Tök jo h segitséget kértem azt ilyenek vagytok... nem megdugni a csajt hanem szeretni... nem sokára tõlti a 16ot és nem tom mi olyan nagy durranás 3év kor külõnbség... azt hittem h ezbegy normális oldal de tévedtem...
Csak szivat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!