Találatok a következő kifejezésre: Azt a szúrkálást (72 db)

Mikor az ovuteszt pozitiv, és érezzük a hasszurkát akkor az a szurkálás a tüszőrepedés, vagy még csak az érése?

tegnap du éreztem a szurkálást,nem sokszor de egyértelm?en,ma már nem. akkor repedhetett meg?

Legjobb válasz: Ha az ovuteszt pozitív, 24-36 órán belül reped meg. Én a szúrkálást is a tüszõrepedéskor szoktam érezni, utána elmúlik

Ha az ovuteszt pozitív, 24-36 órán belül reped meg. Én a szúrkálást is a tüszõrepedéskor szoktam érezni, utána elmúlik

Milyen pontosan az a szurkálás, amit a beágyazódáskor lehet érezni?

Arra gondolok, hogy a has aljánál össze -vissza és sokáig aprókat szúr ( akár több napig) vagy csak egy pontban, rövid ideig, de akkor nagyon intenzíven.

Legjobb válasz: Nekem ugyanolyan volt mint a mensis gorcsolgetes. Csak annyibol tudtam, hogy s nemvart elott 8 nappal kezdodott. Es a teszt nemvart elott 4 nappal pozi is lett. :)

Nekem ugyanolyan volt mint a mensis gorcsolgetes. Csak annyibol tudtam, hogy s nemvart elott 8 nappal kezdodott. Es a teszt nemvart elott 4 nappal pozi is lett. :)
Erre nincs szabály. Valakinél így, valakinél úgy jelentkezik, vagy egyáltalán nincs semmi jele.
és az aktus után mennyi idõvel lehet érezni?
Elsõ vagyok. Nekem aktus után 5-6 nappal kezdõdött a görcsölgetés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Majd kiderül. Aktus után 1 héttel éreztem egy pontban nagyon éles kis szurkálásokat. Ilyen elõtte sosem volt. Most stimulálás nélküli hónapban vagyok és ezért figyeltem fel rá.

Én a 10. hétben vagyok, tegnap este az alhasamban szurkálást éreztem. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Talán a méhed nõ, nyúlnak a méhszalagok. Kérdés, hogy hol és milyen jellegû volt a szúrkálás, mennyire erõs, meddig tartott stb... Ha bizonytalan vagy, inkább menj dokihoz és beszélj vele, bár nem hinném, hogy bajt jelent, sokan éreznek ilyen szúrkálást a várandósság alatt. De csak a dokira szabad hallgatni és bízni!!!

Talán a méhed nõ, nyúlnak a méhszalagok. Kérdés, hogy hol és milyen jellegû volt a szúrkálás, mennyire erõs, meddig tartott stb... Ha bizonytalan vagy, inkább menj dokihoz és beszélj vele, bár nem hinném, hogy bajt jelent, sokan éreznek ilyen szúrkálást a várandósság alatt. De csak a dokira szabad hallgatni és bízni!!!
Ha csak szurkálás, nem görcs, akkor valószínûleg semmi gond, de a következõ vizsgálat alkalmával mindenképp említsd meg a dokinak, hiszen minden eset más és más, és mi itt ugye nem szakértõk vagyunk, csak "egycipõbenjárók". nekem is szurkálásaim voltak, 2×1 Magne B6-tal indítottunk, most 2×2..ez segít, de persze csak orvosi konzultáció után!!! Problémamentes maradék 30hetet
Nekem is többször szurkált a hasam, most már kezd elmúlni. 14 hetes
Nyúlnak a méhszallagjaid - sokáig fogod még érezni :) 28 hetes kismama
Én a helyedben azonnal orvoshoz mennék!! Nekem az 5. héten szurkált, és azt hittem, méhszalag-nyúlás... Egy hétre rá megállapították, hogy elhalt a baba :( :( :( Menj el az orvosodhoz, vagy hívd fel. Ha mást nem tud, legalább megnyugtat. Mégis csak ért hozzá...

Mennyi Magne B6-ot szedtek 1 nap, ha nagyon érzitek a szurkálást az oldalatokban?

Legjobb válasz: Szia, Orvosom tanácsára naponta 3-szor kettõ szemet, ennyi az elõírt mennyiség ami mérsékeli a szurkálásokat meg egyéb kényelmetlen panaszokat. Pár hetes terhes korom óta szedem, most vagyok 25 hetes :) Boldog babavárást!

Szia, Orvosom tanácsára naponta 3-szor kettõ szemet, ennyi az elõírt mennyiség ami mérsékeli a szurkálásokat meg egyéb kényelmetlen panaszokat. Pár hetes terhes korom óta szedem, most vagyok 25 hetes :) Boldog babavárást!
Nekem 35.héten nyíló méhszájnál ajánlottak 3x3-at. Boldog babavárást!
Nekem is a 3x2 adagot mondta a dokim, de inkább a dokidat kérdezd meg, mert sztem súlytól is függ, kinek mennyi adható. Bár azért a b6-ot gondolom nehéz túladagolni.

Amikor érzem a szurkálást, az az azon a napon van, amikor legtermékenyebb vagyok?

Vagyok akkor kezdődik maga a folyamat?

Legjobb válasz: Nekem ovu elõtti napon, és aznap is volt szúrkálás, de az aznapi erõsebb. Csinálj ovulációs tesztet (nekem a vaterás nagyon bejött) és akkor tudni fogod.

Nekem ovu elõtti napon, és aznap is volt szúrkálás, de az aznapi erõsebb. Csinálj ovulációs tesztet (nekem a vaterás nagyon bejött) és akkor tudni fogod.
A vaterán több teszt is van. Melyikre gondolsz?
One Step (1. voltam)

Milyenek azok a joslofajasok? 35 hetes vagyok. Neha szoktam erezni a huvelyemben eros szurkalast, az lenne az?

Legjobb válasz: a jósló fájáso olyanok mint a vajúdós fájások. menstruációs jellegú görcsök, szúrkálások. néha hasmenés, gyakori pisilés, hátfájás. amit te érzel az nem jósló fájás. nekem is volt olyan de a doki nem tudta megmondani mi lehetett az.

a jósló fájáso olyanok mint a vajúdós fájások. menstruációs jellegú görcsök, szúrkálások. néha hasmenés, gyakori pisilés, hátfájás. amit te érzel az nem jósló fájás. nekem is volt olyan de a doki nem tudta megmondani mi lehetett az.
biztos, hogy az nem jóslófájás, mert nekem is van ilyen az elmúlt 1 hétben, de én még csak 16 hetes vagyok.
Azok a szurkálások, azok nem jóslófájások.A kisbaba buksija eltalál egy ideget, és te azt érzed szúrkálásnak.A jóslófájás nagyon erõs méhösszehúzódás+a derekad, gerinced, csípõd, mindened fáj.Na ezek azok.Ha pl veszel ilyenkor egy langyos fûrdõt, és elmúlik, az jósló.De a szúrkálás, kis áramütéshez hasonlító érzés, az az elõbb leírtak miatt van.Ne aggódj!
igen járhat:-) Sok sikert!!

Ha a méhszájnál érzem a szúrkálást, nem oldalt, az is lehet a növekedéstől?

Szoktam oldalt is érezni, de most pár napja csak középen érzem.

Legjobb válasz: HÁny hetes vagy?

HÁny hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 19. hét.
Szerintem lehet. Érzékenyek vagyunk odalent. :o)
Én 12 hetes ikerterhes vagyok és nekem is szokott középen is fájni, nem csak oldalt, de ha hiszed ha nem egy kakilás vagy kis pukizástól elmúlik (még akkor is lehet attól ha már aznap voltál wc-n) Hihetetlen, hogy ezek az átrendezõdések mikre képesek, olyan fájdalmakat tud okozni nekem pl. egy szélgörcs, hogy az már ijesztõ. De lehet, hogy mert ikrek és gyorsabban nõ a méhem, de néha borzasztó! Nyugi minden rendben csak változol odabent!
A kérdező hozzászólása: Azt én is érzem, hogy ha fel vagyok fúvódva, sokkal rosszabb. Meg így utólag az is lehet, hogy az idõjárás változást is éreztem, máskor is volt már így, ahogy megérkezett az esõ, és lehült a levegõ, azóta nem szúrkál. :)

Tegnap volt az ovum, de még mindig érzem a szurkálást a petefészkemnél. Mitől lehet?

Tegnap el?tt volt + az ovutesztem, er?sen éreztem a szurkálást, mára már gyengébb ez az érzés, de még mindig egyértelmüen érzem. Szerintetek? Clostyt szedtem, lehet, hogy még egy tüsz? érik?

Legjobb válasz: Eddig én pl. kb. csak egy nap éreztem az ovus hasi fájdalmat, a mostani ciklusomban viszont még mindig elõjönnek ilyen furcsaságok meg új érzések, pedig már 7 nappal ovu után vagyok...én se tudom mi lehet...lehet hogy semmi, csak most így van, aztán kész, úgyis késõbb derül ki.

Eddig én pl. kb. csak egy nap éreztem az ovus hasi fájdalmat, a mostani ciklusomban viszont még mindig elõjönnek ilyen furcsaságok meg új érzések, pedig már 7 nappal ovu után vagyok...én se tudom mi lehet...lehet hogy semmi, csak most így van, aztán kész, úgyis késõbb derül ki.
Nálam van, hogy 24 órán át tart a középidõs fájdalom... Ez normális, igaz, én nem szedek gyógyszert, de szerintem nincs összefüggés.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok.
Nekem a mostani ciklusban két nappal a pozitív ovu teszt után is volt ovu fájdalmam. Mivel hõgörbét vezetek, így utólag derült ki, hogy csak akkor, 2 nappal késõbb tudott kiszabadulni a pete. Lehet, hogy nálad is ez történt...

Terhesség korai előjelei lehetnek ezek? Szédülés, izomfájdalom (mint mikor influenzás az ember), szurkálás a hasban, intenzívebben érzem a szagokat, amelyek sokszor rosszak, és állandó fáradékonyság (legszívesebben mindig aludnék).

Legjobb válasz: Igen, lehetnek terhesség jelei, de nem kizárólag annak a jelei lehetnek. Attól is függ, mennyire korai jelei? Mondjuk menstruáció környékén már igen, ebben az esetben vegyél tesztet hogy megbizonyosodj.

Igen, lehetnek terhesség jelei, de nem kizárólag annak a jelei lehetnek. Attól is függ, mennyire korai jelei? Mondjuk menstruáció környékén már igen, ebben az esetben vegyél tesztet hogy megbizonyosodj.
A kérdező hozzászólása: Másfél hete megjött, de nem rendesen és csak 2 napig tartott nagyon kevés volt +2 nap barnázás.
Tesztelni kellene.... De szerintem nem vagy terhes. 16+2 heteske.
Ha nem volt szokványos a menzid és ilyen tüneteid vannak tesztelned kellene.De az is lehet hogy valami más állhat a dolog mögött(betegség).A menzit sok minden befolyásolhatja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!