Találatok a következő kifejezésre: Azt írtátok, a (31 db)

Nézegettem videókat, kérdéseket és azt írtátok vagy írtad hogy a naruto shippuuden 2014 03 20-án fog kijönni magyar szinkronnal. Én néztem az indavideón és nem nagyon láttam lehet tudni hogy ott mikor jelenik meg?

Legjobb válasz: Ha valaki ezt írta neked, az jó alaposan palira vett. Magyar szinkronnal nem lesz az biztos a közeljövõben, és ha egyszer valamikor lenne is, az sem az indán lenne megtalálható. Max magyar felirattal keresheted.

Ha valaki ezt írta neked, az jó alaposan palira vett. Magyar szinkronnal nem lesz az biztos a közeljövõben, és ha egyszer valamikor lenne is, az sem az indán lenne megtalálható. Max magyar felirattal keresheted.
A Shippuuden-t sosem jelentették be, hogy leszinkronizálnák. Pár éve voltak róla pletykák, de mind alaptalan szóbeszéd volt.
Nõgyógyászhoz fordulj.Valószínüleg a prolaktin szinteddel van valami.
Szia! Én is ennek hatására kértem idõpontot a nõgyógyászomtól, hétfõn megyek hozzá. Megkérem, hogy küldjön hormonvizsgálatra. Ha gondolod, után ide leírom, hogy mit mondott, illetve miket tudtam meg...
Szia! Nekem kiskamasz koromban volt ilyen megnyomtam és barnás folyadék jött ki belõle, de elmúlt. Írjátok meg légyszi mi ez, komoly gond-e?

ISO típusú windows 7-t találtam, leszedtem, az utasítás szerint kiírtam 1 lemezre, de maradt ugyanúgy ISO-ba. Próbáltam volna újrarakni a win 7-t de semmit se csinál. Mit rontottam el? Hol lehet bebootoltani? /mert azt írtátk, hogy bootolni kell/

Kezd? vagyok

Legjobb válasz: A kérdésed alapján szerintem kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked... Nem bántani akarlak, de ne egybõl az középmagas heggyel kezdj... Vagy pedig olvass utána. Sokat és ne csak a telepítésnek. Az alapfogalmak sincsenek meg. Bár nagyon egyszerû telepíteni, de ne ezzel kezd.

A kérdésed alapján szerintem kérj meg valakit, hogy csinálja meg neked... Nem bántani akarlak, de ne egybõl az középmagas heggyel kezdj... Vagy pedig olvass utána. Sokat és ne csak a telepítésnek. Az alapfogalmak sincsenek meg. Bár nagyon egyszerû telepíteni, de ne ezzel kezd.
Szed le az ashampoo burning studio 10 -et. Indísd el, kattints a lemez készítése/írása -ra utána CD/DVD/Blu-Ray diszk írás disk-image-ból. Válaszd ki a windows 7 iso -t és írd ki. Utána rakd be a gépbe, intsd újra nyisd meg a BIOS -t. Ott állítsd be hogy a dvd rõl bootoljon.
A kérdező hozzászólása: Oks, köszönöm, megpróbálom!

Halottam egy sims3-as kódról: testingcheatsenabled true. olvastam róla és többen azt írtátok hogy tönkre teheti a játékot! Akkor szerintetek érdemes kockáztatni? A többi lent!

nincs valami gyors gépem, de viszont nagyon szeretném ezt a kódot használni! azt szeretném megkérdezni hogy aki használta a kódot annak mi történt a gépével(tehát:milyen eleve a géped:gyors vagy lassabb,elrontotta a játékodat?) stb.... lécci válaszoljatok mihamarabb :)

Legjobb válasz: Nekem eléggé gyors a gépem,de rendszeresen használom márv 1 éve és még csak 3-szor volt olyan hogy a családom meghibásodott tole,azaz nem tudtam veluk folytatni a játékot,de a haszna tobb mint amit árt,nyugodtan használd.

Nekem eléggé gyors a gépem, de rendszeresen használom márv 1 éve és még csak 3-szor volt olyan hogy a családom meghibásodott tole, azaz nem tudtam veluk folytatni a játékot, de a haszna tobb mint amit árt, nyugodtan használd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! még azt szeretném megtudni hogy ugye a gépednek nem ártott-e?

Az lenne a kerdesem hogy kinek melyik durex ovszer ill sikosito jon be? Mi a velemenyetek a durex play 2in1 massege zselerol? Es miert szeretitek azt a durex ovszert amit irtatok?

Legjobb válasz: Az óvszert nem tudom, de a massage zselé szerintem a legjobb. Más márkát is kipróbáltunk, amit DM ben, gyógyszertárba kapni, nem a legolcsóbb, de ezt érdemes venni.

Az óvszert nem tudom, de a massage zselé szerintem a legjobb. Más márkát is kipróbáltunk, amit DM ben, gyógyszertárba kapni, nem a legolcsóbb, de ezt érdemes venni.
nekünk a Durex Ultra Thin (piros) jött be
Persze, hogy van esélyed! Tesztelj, ha kimaradt a mensid, elõbb nem tudhatod meg sajna!

Azt írtátok, hogy a terhesség elején nagyjából minden magzat ugyanakkora, és egyformán növekszik. Akkor az hogy lehet, hogy vkinek már 5hetesen látszik vmi a petezsákban, vkinek viszont csak 6-7 hetesen?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagyunk egyformák. Van akinek a ciklusa 28 napos,de vannak akiknek rövidebb vagy hosszabb. A teherbeesés sem mindenkinek félidõben történik. Sõt az elõzõ terhességemnél már az 5 héten látta a doki a petezsákot, most viszont csak a 6. héten.

Szia! Nem vagyunk egyformák. Van akinek a ciklusa 28 napos, de vannak akiknek rövidebb vagy hosszabb. A teherbeesés sem mindenkinek félidõben történik. Sõt az elõzõ terhességemnél már az 5 héten látta a doki a petezsákot, most viszont csak a 6. héten.
Ez így igaz, csak szerintem függ az UH készüléktõl is...

Hogy csináljátok a babának a huslevest? Tegnap tettem fel ilyen kérdést, azt irtátok várjak még vele. De nem értem mért? Hiszcsak répát raknék bele, meg csibemellet, a doktornö igy mondta.

mért nem lehet ilyet 4,5 honapos babának?

Legjobb válasz: természetesen tudom hogy a hús is fehérjét tartalmaz, de a kérdezõ levest akar adni, nem húst. semmi értelme a levesnek ebben a korban. Azért írtam az 1 éves kort, mert érzésem szerint a kérdezõ házikosztra akarja szoktatni a gyereket, és szerintem csak 1 éves kor után eheti azt a gyerek, amit a felnõttek.

természetesen tudom hogy a hús is fehérjét tartalmaz, de a kérdezõ levest akar adni, nem húst. semmi értelme a levesnek ebben a korban. Azért írtam az 1 éves kort, mert érzésem szerint a kérdezõ házikosztra akarja szoktatni a gyereket, és szerintem csak 1 éves kor után eheti azt a gyerek, amit a felnõttek.
hát nekünk húst csak 6 hónaos kortól lehetett enni.
Mert a húst nem szabad még ilyen korán bevezetni. Viszont ismerõsömék cumisüvegbõl a 2és fél hónapos gyereknek bevezették és egy másik ismerõsöm 5 hónaposa is minden eszik már. Én ezt felelõtlenségnek tartom, sõt!!! Ez a tömjük a gyereket nokedlivel dolog olyan falusi anyukás szokás, pedig az csak a szülõnek öröm, a babának nem. Én is falusi anyuka vagyok, de csak azt eszi a 7 hónapos gyermekem, amit lehet neki. 4 és fél hónaposan, ha már el akarod kezdeni a hozzátáplálást, akkor inkább gyümölcsökkel kezdd, ne húslevessel.
Azért nem ajánlják másfél éves kor elõtt a leveseket, csak a párolt zöldséget, mert a belõlük kifõvõ vitaminok, nagy mértékben felhigulnak, igy a leves vitaminértéke kb a vizével lesz egyenértékû. Ennyi oka van hogy nem javasolják. Egyébként 4, 5 hós gyerkõcnél én még a hozzátáplálást sem tartom helyesnek, de saját gyermeked, azt csinálsz amit akarsz, de utána ne gyere a kérdésekkel, hogy mitõl ekcémás, mikor úgy vigyáztam rá... miért allergiás, miért hasfájós, miért gyomorbeteg??? stb...
Szia! Szerinted a sók és a tejfehérje jót tesz a baba veséjének? A zsir és a fûszerek a gyomrának? A tartósitó(leveskocka, ételizesitõ)a beleknek? Jó pár éve dolgozom a témában, és rengeteg gyereket láttam, aki gyomorfekéllyel, bélszükülettel, vesekárosodással került hozzánk, nem kis meglepõdésre a gyerek 8 hósan házikosztot evett, holott akármilyen óvatosan vezeted be és izesited, az neki még sok! szóval nem feltételezésbõl irom, hanem tapasztalatból, most, hogy én is anyuka lettem, 1 éves a kislányom, ezek után eszembe sincs azt adni neki, amit mi eszünk, pedig már mindent eszik, csak neki külön fõzve, fokozatosan bevezetve a sókat, zsiradékokat. Nem kioktatásnak szántuk, de aki erre biztatott, talán neked kéne neki elmagyarázni, hogy a gyerekednek ez egyáltalán nem használ, és ne higgy annak, aki azt mondja, hogy te is ezt etted. Fele ennyi tartósitót, sõt talán semmenyit nem kaptál, se mûtrágyát, se permetet, sem pedig dns kezelt tjet :-(
Mi a nyavajáért akarsz egy ilyen pici babának húslevest adni? Egyáltalán miért kapott már eddig is bármit?? Talán ha tápszeres, akkor szép lassan ebben a korban el lehet kezdeni a kóstoltatást, na de nem levessel! Azt majd jó fél éves kora után! Gyerekorvos, védõnõ mit mondott erre?? Hihetetlen hogy mennyi buta, felelõtlen anyuka van manapság....
Húst még tényleg nem szabad ennie, de kérdés egyáltalán, hogy azt oda akarta-e adni a kérdezõ, vagy csak a répát.Egyébként az 1 éves kor után húsleves nekem a ló másik odala.Én szoktam neki adni kb 7 hónapos kora óta.Most 9 hónapos.Természetesen sovány csirkehúsból sok zöldséggel, pár szem szemesborssal és minimális sóval.
mert még nagyon kicsi a gyereked és még csak anyatejet kellene kapnia, vagy ha az nincs akkor tápszert. A hozzátáplálást már el lehet kezdeni, de be kell tartani a sorrendet. Neked még javában csak az alma pépet kellene kóstoltatni. Hozzáteszem, húslevest csak 1 éves kor után adnék...Õ még fejlõdésben lévõ szervezet és csak a fehérjéktõl tud nõni (anyatej, tápszer). Ezen kívül még kevés dolgot tud megemészteni, ne tedd tönkre a bélflóráját!
Utolsótól kérdezném: és a húsban nincs fehérje? Mi az, h ogy csak 1 évesen????? Jó nagy butaság amit írtál, hisz húsra nagyon nagy szükségük van a babáknak, például a vas miatt is, de még számtalan oka van neki! Persze az igaz, hogy 4, 5 hónapos babának még nem szabad (elvileg), de 6 hónapos kortól már igenis kell! Amúgy miért akarsz húslevest csinálni? Sokkal egyszerûbb akkor csak simán répát megfõzni és azt adni neki. Lepépesítve. Aztán jöhet hozzá krumpli az még laktat is. Almával szokták kezdeni, de nekünk az nem is vált be, semelyik gyümölcsöt nem ették, csakis a sárgarépát. Aztán szép lassan mindent ettek már. Nem kell siettetni, és nem is szabad ész nélkül mindenfélét adni, azért be kell tartani nagyjából amit mondanak, ahhoz viszont márpedig csakis 6 hónapos kortól szabad elkezdeni a hozzátáplálást azért nem igaz. Nem tesz tönkre semmit egy kis alma, répa. Nem hinném, hogy mondjuk 2-4 hét olyan sokat számítana.
A kérdező hozzászólása: akik a vége felé irtak, azoknak köszi, ezekszerint még vannak normális anyukák is, akik nemcsak kritizálnak, és leszolnak.tanácsot lehet adni, de nem kell mindjárt lehülyézni stb.
kedves 10:51-es....2 hónaposan húslevest....??? Konzervatív anyukák?? már ne haragudj, de szerintem minden éppeszû embernek az az elfogadott, hogy 2-3-4 hónapos gyereknek, csecsemõnek a tej, vagy a tápszer a megfelelõ táplálék!!!!!! annak idején azért adtak korábban ilyen ételeket mert nemvolt a tápszerek minõsége megfelelõ..... és nem híznak el a babák a tápszertõl, ha megfelelõen adagolják!! Ez hülyeség! Láttam már sokkal kövérebb anyatejes, vagy hozzátáplált gyereket, mint pl. az én tápos babám.
lányok lányok!!! Miért nem segítünk inkább egymásnak? Én sem örülnék ha felelõtlennek tartana valaki, és az utolsó néhány normális, a kérdésre válaszoló anyukán kívül az összes leszólta a kérdezõt. Nem is csoda h már vissza se tér. Szerintem ez az oldal épp azért van h kérdezzünk, ha nem vagyunk biztosak abban amit gondolunk. Egyébként pedig jól csinálta a kérdezõ. Hisz a DOKTORNÕ tanácsát követte. Õ pedig már csak tudja mit mond. Kérdezõnek. A helyedben én is futnék még egy kört ez ügyben. Husit ha raksz is bele, csak egy csipetet. Ne aggódj, mindenki a legjobb anyja a gyermekének!
Az én hugom 2 hónaposan a húslevest ette, bár nem sokat kapott egy két kanállal!Azóta 15 éves és semmi baja!Az a baj, hogy sok konzervatív anya van itt!Az se jó, ha csak tápot kap, ahogy elnézem az utcán, tele van nagyfejû babákkal a táp miatt!Úgyhogy semmi baja nem lesz lesz a babának, én is megkostóltatom a gyerekemmel hamarosan, õ is 4 és fél hós!!Biztos izleni fog nekik:DRemélem segítettem!!!:)
A töldség mehet belõle meg leve, de a hús nem. Mi 4 hósan kedtük a hozzátáplálást.4 hóban csak gyümi tejpép, 5 hósan már zöldség is akár húslevesbõl is. 6hótól már csibemell, pulykamell.
Na, az összes válasz közül az utolsó válasz a legnormálisabb, és teljesen egyetértek vele! Tényleg nem értem, miért nem lehet érteni azt is, amit a kérdezõ ír, hogy a húsleves nála mit jelent (szerintem a kérdésbõl is, de kommentjeibõl teljesen lehet értelmezni, hogy nem a jó kis zsíros, fûszeres családnak készült húslevesrõl ír). Persze az is igaz, hogy a kérdezõ is kicsit ingerülten válaszolt vissza, de valamelyest meg is értem, hisz nem kioktatásra vágyik itt egyik kérdezõ sem!
4, 5 hónapos tápszeres gyerekem van. Már elkezdtük a hozzátáplálást, 10 féle zöldséget és gyümölcsöt próbáltunk. De a husit én is csak 6 hónaposan kezdem el. Nem vagyok kezdõ a "szakmában", van egy 3 éves lányom is. Nála 5 hónaposan kezdtük el a hozzátáplálást, vele lasabban haladtunk. A húslevesrõl annyit, hogy ha úgy nevezzük, hogy fõtt répa fõtt hússal és a fõzõlevével öszeturmixolva, akkor szerintem senkinek semmi kifogása nem lehet ellene 6 hónapos kor után. Lehet még bele tenni krumplit, fehérrépát, esetleg brokkolit, késõbb karalábét. nyilván nem a családnak készített fûszeres, csigatésztás levesre gondoltál. Bár úgy 10 hónapos kor körül szerintem már az is belefér, hogy abból a levesbõl kivett zöldségeket és husit kapja meg.
A boltokban 5 hónapos kortól vannak húsos bébiételek.
Na lerí a kommentjeidbõl a színvonal, rosszul vagyok az ilyen kérdezõktõl, akik idióta kérdéseket tesznek fel, aztán ha nem tetszik a válasz akkor primitív stílusban leszólják a normális válaszolókat. Felesleges neked válaszolni, úgyis odaadod azt a húslevest és én sajnálom a te szegény gyermekedet hogy ilyen felelõtlen anyja van.
Az írod a normálisan gondolkoó anyukákra, hogy "Õrület, h ilyen anyukáknak gyermekei vannak"!!! Tudod mi az õrület kisanyám!!!! Az, hogy NEKED gyermeked van! Hogy kérdezhetsz ilyet, hogy a 4, 5 hónapos gyerekednek húslevest akarsz adni???? Tegnap válaszoltam már a kérdésedre és ma sem érted meg már több válaszadódtól, hogy NE adj még neki, mert ebben a korban NEM azt kéne adni a gyerekednek??!!!??? Szegényt, nagyon sajnálom!!!!!! Nem érted meg, h bõven ráérsz még egy hónap múlva is adni???? Miért akarod ilyenekkel tömni? Kicsit utánanézhetnél a dolgoknak, nem a saját makacs fejed után menni és a többi normálisan gondolkodó anyukát leszólni??? Persze, az egy éves kor után adni a ló másik fele, de ne akard már 4, 5 hósan húslevessel tömni szegénykét! Kicsit ülj le agép elé, és ahelyett h azzal foglalkoznál h azokat az anyukákat lepontozod akik normálisan gondolkodnak, nézz egy kicsit a dolgok után, OLVASS!!!!!! Vagy menj el a védõnõdhöz és beszélj vele!!!! Sajnálom a gyermeked!!!!!!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó mért tennék, leveskockát meg sot bele.hiszen ha tudnál olvasni a kérdésben irtam, hogy csak répa meg csibemell, ugytudom nem irtam sot, borsot, vegetát stb.akinek szemüveg kell szivesen adok kölcsön, inkább vegyél szemüveget, mint félreértelmezz valamit.köszi
A kérdező hozzászólása: elösször is nem vagyok se falusi, se buta felelötlen meg ilyenek, aki ezt irta az nézzen tükörbe.oké, hogy nem lehet adni, még egyenlöre nem is adtam, csak kérdeztem, de aki ilyeneket irt, annak sajnálom szegény gyermekét, hogy ilyen anyja van, én nem hülyéztem és parasztoztam le senkit.azt hittem hogy itt tanácsokat kapok, nem kioktatást.örület, h ilyeneknek gyerekei vannak.és az 1 év azért tulzás nem?50 évesen jo lesz?
én vagyok az, a ló tulsó oldaláról, aki azt irta hogy 1 éves kortól... ((: utánanéztem, a fiam is 8-9 hós kortól kóstolgatta a mi kajánkat, úgyhogy elnézést a "félretájékoztatásért", de a jószándék vezérelt. Igaz, mi le lettünk állítva ételallergia miatt egy idõre, ezért emlékeztem úgy, hogy 1 éves kortól. Egyébként a csirke húsra lett allergiás (illetve a valszeg a tápra amit a csirke evett), úgyhogy érdemes óvatosnak lenni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megcsináltam, amit írtatok, de így sem mûködik...további javaslatok?
"Szia! Nyisd meg az Interne Explorer böngészõt, válaszd ki az Eszközök - Internet beállítások - Haladót, majd görgess lefelé a Biztonság részig és ott töröld ki a pipát ennél a résznél: "Check for server certificate revocation". Ha nincs meg az a menü, akkor: speciális és ott biztosságnál a 2. pipát vond vissza." kép: http://kepfeltoltes.hu/090825/internetexplorer_www.kepfeltol.. http://prohardver.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_3/hsz_4670.. #46714 - #46716

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!