Találatok a következő kifejezésre: Azt írja Gracial (2 db)

Kb 20 órát késtem szombaton a tabimmal, de nem tudom úgy folytatni ahogyan a tájékoztató írja, mert addigra már nem tudom megvenni az újat. (gracial, és 3. héten hagytam ki) Muszáj kihagynom a normál szünetet. Így meddig nem véd? Lehetek terhes?

Szombat este mikor kihagytam a tabit akkor lefeküdtem a barátommal, védekeztünk óvszerrel, és elvileg nem is volt gond,közben ellen?riztük,de a végén nem.(de nem bennem ment el így sem) Másnap reggel szintén együtt voltunk, el?ször kielégítettem orálisan és utána megint gumival.(kb fél óra volt a kett? között és megint nem bennem ment el.) Addigra már nem lehettek életképesek a spermák? Lehet, hogy terhes lettem? Pénteken kéne megjönnie.

Legjobb válasz: ebbõl szerintem senki semmit nem értett, de ha a tájékoztató ír valamit és te azt nem tudod betartani(gondolom azt írja ogy folytasd rögtön szünet nélkül a köv. levéllel ha kihagytál egy szemet) akkor nyilván csökken a védelem, gumizz a következõ levélig.

ebbõl szerintem senki semmit nem értett, de ha a tájékoztató ír valamit és te azt nem tudod betartani(gondolom azt írja ogy folytasd rögtön szünet nélkül a köv. levéllel ha kihagytál egy szemet) akkor nyilván csökken a védelem, gumizz a következõ levélig.
te figyelj már. ha gumival szexeltek.....és ráadásul még elsem megy abba a gumiba benned, akkor mégis hogy akarsz terhes lenni???
A tarkólövés mindenre választ ad.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kettõnek köszi! Utolsó te minek írtál?:D

Azt írja a Gracial fogamzásgátló hogy ha beszedtem az utolsó tablettát akkor 2-3 nap mulva megkéne jöjjön, de nem jött még meg ez a 4 nap. Miért nem jött még meg?

Amugy ez az els? levél tabletta amit szedek, eddig nem szedtem fogamzásgátlót!

Legjobb válasz: Én is ezt szedem, de én már 4 éve. Nekem mindig csak a 4. napon jön meg! De volt olyan is az elején, hogy csak az 5.-en! Ne aggódj, idõvel be fog állni pontosan! Még meg kell, hogy szokja a szervezeted!

Én is ezt szedem, de én már 4 éve. Nekem mindig csak a 4. napon jön meg! De volt olyan is az elején, hogy csak az 5.-en! Ne aggódj, idõvel be fog állni pontosan! Még meg kell, hogy szokja a szervezeted!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod!
Nem kell aggódni, a lényeg hogy a szünetben megjöjjön, ha mégsem jönne meg addig míg elkezded szedni a következõ levelet, akkor menj el dokihoz és beszéljétek meg. Egyébként nyugi lehet hogy már amiatt késik hogy rástresszeltél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!