Találatok a következő kifejezésre: Azt érzem, belülről (20 db)

16+3hetes vagyok és néha azt érzem mintha belülről csikiznének picit, nem buborékokat érzek akkor ez nem a baba ugye?

Legjobb válasz: Szerintem ez már a picurkád lesz.Én sem éreztem bugyborgást,hanem bökdöséseket.

Szerintem ez már a picurkád lesz.Én sem éreztem bugyborgást, hanem bökdöséseket.
sztem ez a babád mozgása már, nekem olyan volt mintha rángana a szemizmon.Nem feltétlen hasonlit minden
Lehet a babád! :) Nekem sosem volt olyan buborékos érzésem, elõször nekem kopogtatott, utána csikizett! :) Sok boldogságot!
Biztos a baba!!
16+4 vagyok. Múlt héten majd minden este éreztem olyat, mintha korogna a hasam, csak ezt lent éreztem. Tegnap és ma meg már olyan nem is tudom, mintha simogatna belülrõl valami. És egy kicsit csikis érzésem van. Szóval nekem sincs buborék meg lepkeszárny, de a védõnõm szerint ez már a baba. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon jó érzés, hogy már érezhetem õt!Kellemes babavárást mindenkinek!

Mit jelent az, ha belülről a párom néha azt érzi hogy "csikarós"?

Szeretkezés közben úgy érzi csikarja a méhem.Lehet valami seb?De nem csak 1 helyen érzi,hanem mindenhol.Úgy érzem konkrétan betegségem nincs,de ez megijeszt.Elég s?r?n el?fordul,de nem mindig.Nem értem.

Legjobb válasz: Csikarjaa? Heee? Az az lesz, hogy érzi a méhszájadat. Örüljön neki. Az ugyanis jó. :)

Csikarjaa? Heee? Az az lesz, hogy érzi a méhszájadat. Örüljön neki. Az ugyanis jó. :)
Talán túl érzékeny a nyálkahártyája. Használjatok kotont, az megvédi ettõl.
Méhed csikarja???Ez elég érdekes.Lehet nem vagy elég nedves, és azt érzi.De ott nem csikarhat elvileg semmi.A hüvely fala azért nem olyan mint egy frissen fröcskölt ház fal.Esetleg próbáljatok síkosítót.

Fáj a köldököm, illetve az érzem néha, mintha belülről húzná valami. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Köldöksérvre gondolok , ha váladékozik is akkor irány a doktorbácsi , mert nem játék

Köldöksérvre gondolok , ha váladékozik is akkor irány a doktorbácsi , mert nem játék
A kérdező hozzászólása: Eddig nem tapasztaltam váladékozást. Nincs kifordulva a köldököm, inkább egészen "mélyen" van.
nagyon lent van már a baba, az nyom.
a baba kibújik hamarosan.
Tágulás épp ilyen. De jó neked.... :) )
lassan itt az idõ:D már készíti a baba az utat:) Könnyû szülést neked!
Szia! Nekem is pont ilyen érzésem van én már holnap 40 hetes leszek. Már alig várom, hogy kibújjon a babám, de nem akar. Szorítok neked is, hogy minden rendben legyen és táguljunk ki rendesen, rövid idõ alatt, ha lehet nagyrészt itthon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát nem tom, hogy mennyire tágulok, mert a doki azt mondta, hogy nyílni nem nagyon nyílok, csak a méhnyak rövidül.

Azt érzem, mintha belülről csiklandozná valami a hasam! Lehet, hogy ez már a baba mozgása?

15 hetes kismama

Legjobb válasz: Szerintem igen, már érezheted!

Szerintem igen, már érezheted!
Elõfordulhat, bár kicsit még korai. Ha nem elsõ baba nagyobb eséllyel mondom hogy igen. Én a 2. nál is csak a 16. héten éreztem meg.
én is ilyet éreztem 16 hetesen

A bal felső 1-es fogam mögött mindig úgy érzem, mintha egy kis része lenne belülről egy másik fognak, de van, amikor eltűnik, és csak az ínyem érzem, viszont olyan is, hogy közel egy mm-t érzek mögötte. Ez mi lehet?

Szóval a fels? középs? metsz?fogamnál, már sok éve. Egyébként hordtam fogszabályzót, de meguntam, és kicsit feleslegesnek tartottam, szóval már nem.

Legjobb válasz: Feltennéd kicsit összeszedettebben a kérdést? Vagy csak én nem értem? :)

Feltennéd kicsit összeszedettebben a kérdést? Vagy csak én nem értem? :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni.:D szóval a fogam mögött úgy érzem néha, mintha lenne még egy fog egy része.
ja, így már értem :)
de most értettem a kérdésben is, lehet, hogy a 2 órai szövegértelmezés nem ment ilyenem nekem is volt, de elmúlt, a nyelvemmel szoktam tapogatni, de fogorvoshoz sem mentem vele, én készpénznek vettem, hogy mindenkinek ilyen :D és nem lett belõle semmi baj, még egy fog sem bújt ki 26/N

Normális az, hogy 2. babámat a 19. terhességi héten még nem érzem kívülről mozogni? Belülről mintha kaparászna valami, de az elsőt már ilyenkor kívülről és éreztem.

Legjobb válasz: Én 20 hetes vagyok, de még én is csak egyszer éreztem kívülrõl. Belülrõl már határozott rúgásokat érzek, de belülrõl még semmi. De van egy kis husi is a hasamon!:)

Én 20 hetes vagyok, de még én is csak egyszer éreztem kívülrõl. Belülrõl már határozott rúgásokat érzek, de belülrõl még semmi. De van egy kis husi is a hasamon!:)
Persze. Én mindjárt 20 hetes vagyok, de csak kb egy hete érezni kívülrõl is. És 3. baba, nincs husi a hasamon se. 14 hetes kora óta érzem a mozgását, de kívülrõl csak most látszik már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-)

Mi történik akkor, ha császárral szültem, de úgy érzem, hogy a vágásnál egy rész össze lett varrva, ahol régen szőr volt, és most úgy érzem, mintha befelé nőtt volna ki a szőr és mintha belülről birizgálna, vagy néha mintha fájna is az alhasam?

Hát elég nehéz volt megfogalmazni a kérdésem, de remélem érhet? azért.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a belsõ varratok irritálnak? Mondjuk attól függ, mennyire friss a seb, mert szerintem hónapok után nem kellene ilyet érezned.

Nem lehet, hogy a belsõ varratok irritálnak? Mondjuk attól függ, mennyire friss a seb, mert szerintem hónapok után nem kellene ilyet érezned.
A kérdező hozzászólása: Már 3 éve volt a császárom.
Nekem három császárom volt, de ilyet nem éreztem.Nekem annyi bajom volt a vágással, hogy valószinüleg átvágtak néhány idegszálat és érzéketlenné vált a hasam alján a bör, de egyébként a sebbel nem volt gondom, gyorsan és nyom nélkül gyógyult.Szerintem keresdd fel az orvosodat, majd ö mond rá valamit.

A fenekemnél belül érzek egy ilyen fájdalmat időnként, olyan mintha belülről a csontból jönne mi az?

Legjobb válasz: ilyet én is érzek néha, nekem azt mondták aranyerem van, de biztosan nem, vagy pedig a végbél összezáró izmok görcsölnek be.

ilyet én is érzek néha, nekem azt mondták aranyerem van, de biztosan nem, vagy pedig a végbél összezáró izmok görcsölnek be.
Aranyér vagy végbélrepedés lehet, de ezr csak az orvos tudná eldönteni.

Az lehetséges, hogy kívülről érzem csak a baba mozgását és belülről nem?

17 hetes els? babás kismami

Legjobb válasz: Szerintem érzed, csak nem tudod, hogy az... :-) Olyan kis buborék megy ide-oda...

Szerintem érzed, csak nem tudod, hogy az... :-) Olyan kis buborék megy ide-oda...
Elõször én is csak úgy éreztem hogy a hasamra tettem a kezem, de ahogy erõsödik a pici egyre nagyobbakat fog rúgni. Az én babám már akkorát rúg néha hogy a frászt rám hozza. 24 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!