Találatok a következő kifejezésre: Azokban az ahol (7260 db)

Melyek azok az országok, ahol fölösleges vagy nem illik kellemes húsvéti ünnepeket kívánni?

Nem Izraelre meg az arab országokra gondolok. :)

Legjobb válasz: Konkrétan ahol nem ünnepelik. Ahol ünnepelik pl németország ott kívánnak is boldog ünnepeket. De ez mindenre így van, akkor kívánsz boldog születés napot ha valakinek az van.

Konkrétan ahol nem ünnepelik. Ahol ünnepelik pl németország ott kívánnak is boldog ünnepeket. De ez mindenre így van, akkor kívánsz boldog születés napot ha valakinek az van.
A kérdező hozzászólása: Ahol nem ünneplik? :) )) Ez jó. Pont arra lettem volna kíváncsi, hogy hol ünneplik, hol nem.
Elsö vagyok, akkor miért nem így tetted fel a kérdésedet. Inkább úgy kezdem ott ünnepelik ahol keresztény vallás van. DE bizony izraelben is vannak keresztények. Egy iraki és egy korai ismerösöm is volt mindegyik katolikus vallásu (pedig abszolut, arab és korei kinézetüek voltak). kiderült amit nem is tudtam, hogy pl koreában a kereszténység az egyik legnagyobb vallás. európa szerte szinte mindenhol a észak dél és közép amerikai országokban is nagyrészt.
A kérdező hozzászólása: Bocs, azt hittem, egyértelmû. :) Nem tudom, hogy akinek küldtem az üdvözletet, milyen vallású, de remélem, nem lepõdött meg nagyon. :) Csak ugye én megszoktam ilyenkor, hogy képeslapokat küldözgetünk egymásnak, meg nálunk hivatalos ünnep a Húsvét hétfõ, nálunk ez természetes, de máshol meg talán nem szokás. :)
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszi a választ! :)

Azokban az ovikban, ahol túljelentkezés van, hagynak meg helyeket a fellebbezők számára? Esetleg fellebbezéssel már csak oda lehet bejutni, ahol nem volt túljelentkezés?

Legjobb válasz: Szerintem nem, fellebbezéssel max oda lehet bejutni ahol nem telt be a csoport vagy valakit felvettek de nem irata be anyuka a gyereket.

Szerintem nem, fellebbezéssel max oda lehet bejutni ahol nem telt be a csoport vagy valakit felvettek de nem irata be anyuka a gyereket.
Minket 2x utasítottak el. Tavaly és idén is. :( Mondjuk találtam már máshol ovit szerencsére. Itt nálunk úgy van, hogy hiába fellebbezel, nem történik semmi mert helyhiányra hivatkozva utasítanak el mindenkit. Ha nincs hely akkor nincs hely. :( De másért miért utasítanának el? :O Ha van hely akkor miért ne vennének fel?

Melyek azok az országok ahol soha nem esik a hó és nincs hideg?

Legjobb válasz: Javarészt az egyenlítõ menti országok, illetve ahol nincsenek nagy hegységek. Laikusként.

Javarészt az egyenlítõ menti országok, illetve ahol nincsenek nagy hegységek. Laikusként.

Mi volt a hivatalos indoklás azokban az országokban, ahol megszüntették a halálbüntetést?

Nagyon érdekelne.....

Legjobb válasz: Volt már rá példa, hogy valakit tévesen ítéltek halálra és ez kiderült. Amúgy nem tök mindegy, ahol van halálbüntetés, ott két véglet van: vagy akár évek telnek el, hogy valakit kivégeznének (persze elõtte még leületnek vele 15 évet) vagy pedig évente akár több száz kivégzés is van.

Volt már rá példa, hogy valakit tévesen ítéltek halálra és ez kiderült. Amúgy nem tök mindegy, ahol van halálbüntetés, ott két véglet van: vagy akár évek telnek el, hogy valakit kivégeznének (persze elõtte még leületnek vele 15 évet) vagy pedig évente akár több száz kivégzés is van.
Egy példa: az Európai Uniós jogok elsõ pontja: mindenkinek joga van az élethez.
Általában az, hogy a parlament így szavazott.
A modern jogalkotásba nem fér bele a Talio-elv... Környezetszennyezésért összeszemetelik a kerted? Halálbüntetés helyett van az életfogytiglan vagy a százéves büntetés.
Tanult kollégámnak igaza van talio elvvel kapcsolatban, sok országban nemzetközi szerzõdésekhez, nemzetközi szervezetekhez csatlakozás miatt szüntették meg. Biztos vagyok benne, hogy rögtön másképpen vélekednél a halálbüntetésrõl ha a te hozzátartozód kerülne olyan helyzetbe mint a férfi akit most végeztek ki Texas-ban ártatlanul.
Szia! Próbáld meg visszaoperáltatni az agyad, ha mégse menne iránya Hit Gyülekezete!
A liberálisok még a mai napig azzal érvelnek, hogy ha valakit tévesen ítélnek el, akkor ártatlan életet oltottak ki. Bár ezt kizárja a bíróság elfogulatlanságának a ténye. Úgyhogy van, ami visszás az egészben.
Embertelenség. Akit elítélnek büntettek miatt, az egyszer még lehet a társadalom hasznára - nincs javíthatatlan személy.
2-es: de te pl elfogulatlannak mondanál egy magyar bíróságot? komolyan azt gondolod h pont egy magyar bíróságra kéne bíznunk a halálos ítélet eldöntését? jééézussssooommmm. így is épp elég amit mûvelnek, mi lenne akkor?
A kérdező hozzászólása: mi a fenének gyógyítgatni ezeket a szemét"embereket"?minek erre pénzt áldozni?
Igen, és azóta Issei Sagawa Pedró Lopez Karla Homolka nevezetû szörnyetegek gyógyultak, és mélységesen elitélik az erõszakot.Sõt, minden szabadidejüket imádkozással töltik.:DDD
"Igen, és azóta Issei Sagawa Pedró Lopez Karla Homolka nevezetû szörnyetegek gyógyultak, és mélységesen elitélik az erõszakot.Sõt, minden szabadidejüket imádkozással töltik.:DDD" Mondtam hogy ha ennyire érdekel, nézz utánna, amúgy Sagawa megevett egy általa meggyilkolt diáklányt, azóta Tokióban él, amolyan kis celebként, mindenféle showkba hívják meg éttemekrõl ír értékeléseket magazinokba, filmeket is forgatnak róla/vele. Lopezt közel ~300 gyilkossággal gyanúsították, aztán 20 év múlva kiengedték. Nem sokat tudni róla, valószínûleg éli életét mint a többi ember. Homolka nõket sorozatgyilkolászott, azthiszem kiengedése után fél Kanada kereste, e miatt állítólag elköltözött valamelyik Karibi-szigetre kisfiával. Lehet itt szörnyetegezni, szemetezni meg szadistázni, de ezek állapotok, nem tulajdonságok, bárki eljuthat egy ilyen beteg elmeállapotba te is, én is, õk is. Van akibõl könnyebb kihozni, van akibõl nehezebb - van aki iszik, drogozik, van aki meg gyilkolászik. Nem lesznek angyalok, (te sem vagy az ha más emberek halálát kívánod), de arra bõven rá lehet õket nevelni, hogy a börtönbõl és a rehabilitációról visszatérve be tudjanak illeszkedni. "mi a fenének gyógyítgatni ezeket a szemét"embereket"?minek erre pénzt áldozni?" Ne csak olvasd el amiket eddig írtak, de értsd is meg légyszíves. A kivégzés sem sokkal olcsóbb mulatság különben, de ennyi erõvel azt is kérdezhetnénk hogy minek vannak kórházak, börtönök? Oda úgy is csak a beteg meg bûnõzõ emberek járnak, akikre feleslegesen költünk milliárdokat. De nézhetjük úgy is, hogy elesett és vétkes emberek. Egyszer azért látogass el ilyen helyre, beszélgess nyugodtan "gyilkosokkal", csak hogy tudd mirõl beszélsz és ne csak kívûlállóként hablatyolj valamirõl. Ne egy olaszliszkai cigánnyal beszélgess el, mert az 1 éves kora óta civilizálatlan közegben élt és gyakorlatilag teljesen kiskiklott a neveltetése, az olyan a fegyintézetbe való, hanem egy rendes bûnõzõvel, aki tudatosan tette amit tett.
A 27-es Válaszoló személyében itt az új Lombroso...
"hogy ha mondjuk" De értsd már meg hogy nincsen "ha". Ez a valóság, nem egy fikció, bevett gyakorlat több évtizede. Még csak nem is arról van szó, hogy humánus látásmódot alkalmazunk-e, mert ez nem a humánusságról szól, hanem a mentális egészségrõl. A halálbüntetés egyfajta "megtorlás" volt a fejletlenebb civilizációkban, mert akkor még nem tudták kezelni az embereket - ma már erre van lehetõség, akkor miért ne alkalmazzuk? "-Ahogy látom te már eljutottál." Ennyi az érved? :D Mutogassunk a másikra, hogy õ bizony nemnormális mert akkor be tudjuk bizonyítani az igazunkat? Neked eggyáltalán nem a halálbüntetéssel vagy a pszichiátriai módszerekkel van bajod, hanem azzal, hogy nem neked lesz igazad a kérdésben - ez a betegség, nem az, hogy valaki belátja, gyilkolásra nem gyilkolással kell reagálni. Lopez második gyilkosság-sorozatáról csak annyit, hogy Ecuadort nem sorolnám a fejlett egészségüggyel és büntetõintézetekkel rendelkezõ országok közé.
Ezek már "betegen"születnek, mivel a gyilkolási vágy már kisgyermek korban kezdõdik a java részüknél.Ez a "betegség"genetikai eredetû, ami nem gyógyítható semmivel, esetleg felszínesen szüneteltethetõ mindenféle gyógyszerekkel.Na most egy adott ország lakosságát, nem lehet egy elmebeteg sorozatgyilkos felelõsségtudatára bízni, hogy beszedi vagy sem, az adott gyógyszereit.Mert ha mégsem, akkor emberek életével játszik az orvostudomány ezen része.
A kérdező hozzászólása: "akkor miért ne alkalmazzuk?" pl.azért, hogy a normális emberek békeségben és normálisan tudjanak élni.....kell a "hely" a normális, hasznos embereknek.....ezeket a férgeket úgy is kiközösítenék, meglincselnék....volt egy lehetõségük, életük, megmutatták kik õk valójában, de ezek torzszülöttek, kívül és belül egyaránt...el kell õket pusztítani a többség biztonsága érdekében, és pont!Nem érdemlik meg az életet, és halálnak halálával kellene megbûnhõdniük.
Az ilyeneknek akiket a 75%-os válaszoló felhozott példának, meg fõleg.De nem kell ahhoz tömeggyilkos szadista elmebeteg õrültnek lenni, hogy szintén megérdemelje az örök vadászmezõket.Aki csak egy embert/gyereket/idõs védteleneket kegyetlenül, brutálisan meggyilkol, az sem érdemel mást.Õk sajnálták az áldozatukat?Figyelemebe vették az emberi élethez való jogot?Nem.
Azért is meredek a 2-es, mert a bíróságnak nem a függetlensége, vagy elfogulatlanságát kérdõjelezik meg a halálbüntetés ellen érvelõk, hanem a tévedhetetlenségét. Nem mindegy.
Néha esküszöm sajnálom hogy az átlagember mennyire elmaradottan gondolkozik ilyen dolgokról. Mikor azt hallod valahol hírekben hogy valaki a börtönbüntetésének csökkentését kéri akkor 90%-ban a javulásra hivatkoznak. A civilizált világ majdnem összes börtönében folyik ilyen tevékenység, ahogy te fogalmaztál "szadista tömeggyilkosokat és emberevõ kannibálokat gyógyítgatnak". Minden mentális betegségbõl van kiút, az agymûködését meg senkinek nem fogják tanulmányozni - az emberi agyról már elég sokat tudunk, egy tömeggyilkos jelleme pedig 1-2 napos kiértékelés alatt feltérképezhetõ, nincs rajta mit vizsgálni évekig. Linkelni nem linkelek, nincs annyi idõm hogy keressek idõ illõ oldalt, nézz utánna, csak pár név a nagyvilágból akiket rehabilitáltak: Issei Sagawa, Pedro Lopez, Karla Homolka.
Igazad van, egy harapós, vad, örjöngõ kutyát meglehet szelídíteni.De egy elmeháborodott beteg gyilkost, egészen biztos, hogy nem.Ezeknek a tömeggyilkosoknak java része teljesen tisztában van a cselekedeteivel, sõt a felmérések alapján a szabadlábra helyezésük esetén újból gyilkolnak.Akkor a kezelések egy kalap szart sem érnek, vagy én tévednék??
ma 18.24 Honnan vetted azt az információt, hogy a sorozatgyilkosokat, tömegmészárosokat, szadista gyilkológépeket akárhol is kezelnének a világban??Linkelj már valamit ide öreg.Melyek azok az országok, ahol szadista sorozatgyilkosokat, vagy emberevõ kannibálokat "gyógyítgatnának"??Te valamit félreérthettél.Ezeken valószínüleg kisérleteznek, hogy az agyuk miképpen mûködik. De hogy nem gyógyítási szándékkal az tuti biztos.Te valamilyen szinten vonzódhatsz a gyilkosokhoz, ami szintén egy betegség.Egyébként nem írnál ilyen hülyeséget, amitõl az embernek a gyomra felfordul.
A kérdező hozzászólása: mindenkinek joga van az élethez.... még az áldozatnak is....és PONT! kérjük vissza a halálbüntetést!
A kérdező hozzászólása: szemet szemért-fogat fogért!akit elítélnek az még lehet a társadalom hasznára:persze, ki a hulláját a szántóföldre, trágyának.....maximum ennyi....
"Egy példa: az Európai Uniós jogok elsõ pontja: mindenkinek joga van az élethez." Hát mindenkinek azért nincsen...
2-es "A liberálisok még a mai napig azzal érvelnek, hogy ha valakit tévesen ítélnek el, akkor ártatlan életet oltottak ki. Bár ezt kizárja a bíróság elfogulatlanságának a ténye. Úgyhogy van, ami visszás az egészben." Na ez hemzseg a tévedésektõl!!! A liberálisok az élet értéke miatt nem akarják a büntetést. Bár én spec liberális vagyok, mégsem vagyok halálbüntetés ellenes de most ne ezzel kötekedjek a válaszolóval... Másfelõl Amerikában pl esküdtszék van tehát nem a bíró elfogult hanem az esküdtek!!!!!! Aki nem érti mekkora a különbség annak kár is tovább magyarázni...
Mert nincs visszatartó ereje. amíg volt halálbüntetés (illetve ahol még ma is van), nem kevesebb az életellenes bûncselekmények száma.
A legjobb, ha elolvasod az errõl szóló Alkotmánybírósági határozatot, ott szépen összefoglalták. Vannak hozzá kiegészítõ irományok is, azokat is érdemes elolvasni. (Párhuzamos indoklások.) Amúgy itt is leírták már többen, le is lettek pontozva, pedig igazuk van: - élethez való jog - emberi méltóság védelme - tévedés lehetõsége...
"Egy példa:az Európai Uniós jogok elsõ pontja:mindenkinek joga van az élethez" -Pontosan.Nem mindenkinek. -Aki egy kisgyereket halálra kínoz, majd kínok keserve közt meggyilkol. -Aki merõ szórakozásból embereket brutálisan kivégez, feldarabol, megcsonkít, megerõszakol, felgyújt, halálba kínoz...azokra ez nem vonatkozik. Lehet lepontozni, lehet fröcsögni, a tényen nem változtat.Az ilyen emberekre a társadalomnak, a világnak szüksége nincs.
#11:40 Fogadjuk el, hogy igazad van, ezeknek NINCS JOGUK az élethez. És azonnal ki is kell végezni egy ilyen embert, amint valaki '§§%-ig bebizonyítja, hogy VALÓBAN õ volt a tettes, VALÓBAN õ, és VALÓBAN úgy követte el. 100%-ig, nem 99, 9999%-ig!!! Amíg van csak egy egész kicsi esélye annak, hogy tévedés történt, vagy esetleg szándékosan akarják valakire ráfogni a bûncselekményt, addig határozottan ellenzem a kivégzését. - Mint ahogy szerintem te is elleneznéd, ha TE, vagy egy rokonod kerülne hasonló helyzetbe.
"Az ilyen emberekre a társadalomnak, a világnak szüksége nincs." Szerintem tök jól el lehetne õket dolgoztatni bányákban, lehet velük fémipari termékeket gyártatni, lehet õket nehéz építkezéseken dolgoztatni - persze ha gondolod behozhatunk helyettük afrikai és közelkeleti bevándorlókat, az biztos jobban tetszene - hiszen ezeket a munkákat is el kell végezni valakinek. Arról nem is beszélve, hogy a pszichológiai mint tudomány milyen magas szintre jutott el - egy elmebeteg tömeggyilkost is át lehet nevelni óvóbácsivá. Így csak termelnék a hasznot a "társadalomnak", míg másként simán lemészárolnák õket a "táradalom" védelme nevében.
Itt az Alkotmánybíróság határozata, és indoklása, ami szerint itthon eltörölték: http://public.mkab.hu/mkab/dontesek.nsf/0/C12579890041A608C1..
jogelméletileg tényleg nem mindegy, gyakorlatilag viszont semmi különbség
Szerintem te a Messenger Plus!-ra gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Nem mert az megvan hanem volt még 3-4 vagy több évvel ezelõtt nagy menõ dolog egy weboldal ahova beírtad hogy virág és többféle betûtípussal kidobta és bemásolhattad de nem feltételn msn-re másolhattad be hanem akkor még myvip-re meg iwiw-re is
A kérdező hozzászólása: hasonló mint ez az oldal úgynevezett msn név generátor de ez nem az az oldal és beírtam google és nem találom még mindíg http://www.flashgame.netau.net/msnname/

Melyik az az oldal, ahol olyan képek vannak lányokról, ahol nem látszik az arcuk?

pl.: háttal van, vagy valami eltakarja, vagy a feje nincs benne, de semmiképpen nem erotikusat Szeretnék facebookra egy képet, amin egy hozzám hasonló lány van, de nem én. Unom már a régit, és nincs kedvem újat csinálni. Ne google-t meg ilyeneket írjatok kérlek. Vagy ha valaki tudna nekem keresni ilyesmiket, annak írhatnék üzenetet, hogy hogyan nézek ki?! El?re is nagyon köszönöm

Legjobb válasz: mii? nincs kedved képet csinálni, ezért egy hozzád hasonló idegen lány képét akarod kitenni?Oo

mii? nincs kedved képet csinálni, ezért egy hozzád hasonló idegen lány képét akarod kitenni?Oo
ebbe szerintem senki sem fog segíteni, és elég szánalmas is, fõleg ha lebuksz az meg ciki
A kérdező hozzászólása: ismerek pár ilyen embert. és légyszi, csak akkor írjatok, ha tudtok valamit! köszi
http://www.weheartit.com itt rengeteg kép van, olyan is amin háttal vannak :)
Ez személyiség lopás te állat !

Azokban az országokban, ahol életfogytiglan, vagy halálbüntetés jár a homoszexualitásért, hogyan bizonyítják rá a "gyanúsítottra"?

Mi van ha azt mondja, hogy ? márpedig az? Akkor mi számít bizonyítéknak?:) Hogy valaki azt mondja látta ?t egy azanosnem?vel?:D Tényleg érdekelne, ha valaki tudna valami konkrétumot írni...

Legjobb válasz: Pedig van olyan ország ahol börtön jár azért ha meleg vagy. Én így tudom.

Pedig van olyan ország ahol börtön jár azért ha meleg vagy. Én így tudom.
Iránban akasztottak már meleg tinédzsereket, ha jól tudom Szaúd-Arábiában is ez a helyzet, meg Afganisztánban is a tálibok uralta területeken. Errõl ennyit.
Ne hasonlítsd, össze a demokratikus törvényekkel az olyan országot, ahol halálos bûnnek számít.Ott más a bizonyítási alap.
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁ, elírtam: "márpedig NEM az" akart lenni. A másik ami érdekel, hogy ezekben az országokban mi számít a homoszexualitásnak, mint a bûncselekménynek? Az ha valaki egy másik vele azonos nemûvel él, vagy rendszeresen szeretkeznek az nyilván bûn, gondolom én. De az is halálbüntetéssel jár ha valaki nem is különösebben él másokkal nemi életet, hanem csak úgy magában szeret mondjuk nõi ruhákban el lenni magával? Tehát a kérdésem az, hogy a homoszexualitás csak mint cselekmény, vagy mint valakinek az orientációja is büntetendõ, mondjuk életfogytiglannal, vagy halálbüntetéssel?
Ha tagadja, addig verik, míg be nem vallja, még az apja is azvolt.
A kérdező hozzászólása: Engem nem az USA érdekel, hanem azok a helyek ahol kicsit le vannak maradva az emberek:) Kíváncsi lennék, hogy ott mi számít homoszexuálisnak viselkedésnek, ahogy azt a kérdésemben le is írtam, és hogyan bizonyítják, vagy mi bizonyíthatja... Nem mintha félnem kellene:) mivel se nem megyek ilyen helyekre, se nem vagyok meleg, csak érdekel és kész, pl. hogy ráfoghatják-e valakire csakúgy, vagy mi van ha tagadja...
A kérdező hozzászólása: NINCS ILYEN ORSZÁG? http://hu.wikipedia.org/wiki/LMBT-t%C3%B6rv%C3%A9nyek_list%C..
Na jó, akkor vegyük komolyan a kérdést. Nekem iráni tapasztalatom nincs, de amerikai van. Ott a hadseregben volt büntetendõ a homoszexualitás, ma már pontosan nem tudom, hogy van. De amikor ott büntették, akkor is nyilván csak azok az esetek derültek ki, amik nyilvánosságra kerültek. Hogy ki mit csinál otthon, zárt ajtók mögött, azt nem lehet büntetni. De lehet például, ha kijelented magadról. Ilyen is van, mert van, aki tényleg büszke rá. Aztán lehet, hogy nem jelented ki, csak elszólod magad, és így leleplezõdsz. Meg volt olyan, hogy valakinél meleg pornó lapot találtak a körletében, vagy véletlen látta a parancsnoka, hogy kijött egy meleg bárból. És akkor ennek nyomán már elindul a nyomozás, ami valószínûleg be is bizonyítja a dolgot.
A konkrétumom a következõ: NINCS ILYEN ORSZÁG!
'A konkrétumom a következõ: NINCS ILYEN ORSZÁG!' Ne hazudj kedveském! 77 országban büntetik és ebbõl hétben halállal: http://alfahir.hu/node/21626 http://gepnarancs.hu/2012/02/vagy-megvaltoztok-vagy-elegtek/ http://index.hu/kulfold/meleg0803/
Thaiföld
Maldív szigeteket tudom én is mondani, abszolút ilyen.
Korábban szólókat alátámasztva, saját tapasztalatból: Maldiv-szigetek Pont olyan, mint amire vágysz
Moldáv Köztársaság. Nincs tengerpart, nincsenek pálmafák, sõt még hegyek sincsenek. Viszont vannak vendégszeretõ emberek, elragadó tájak és fillérekért a franciával vetekvõ minõségû moldáv konyak. Bocs az OFF-olásért, de nem tudtam kihagyni, nekem tényleg az egyik kedvencem.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én ugyanígy vagyok Erdéllyel, ott sincs tengerpart, pálmafák, de imádom azt a helyet. Többször jártam ott és hasonló a tapasztalatom mint neked.
Van 1 pálmafa alakú sziget nem tudomo már mi a neve, de gyönyörû.
Hát Dubai azért nem épp az átlagemberek számára megfizethetõ kategória...
Szerintem se feltétlenül ez a földi Paradicsom. Nekem például Bajorország is egyfajta földi Paradicsom. :P A természet elragadóan szép mind télen, mind nyáron, lenyûgözõen tiszta minden, tényleg érintetlen az egész tartomány, annak ellenére, hogy az egyik legsûrûbben lakott. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/39/Karwendel.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9d/Hintersee.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/St.Bartho.. Természetesen a pálmafás, kék tengeres verzió is Paradicsom, ez esetben én ajánlom az Azori-szigeteket, vagy a Kanári-szigeteket, illetve természetesen Francia Polinéziát (Bora Bora) vagy a Maldív-szigeteket.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen jómegyes! :) Pont ilyen kunyhókra gondoltam.
Megint én vagyok, viszont azért nem írtam elõször a Maldívokat, mert ott nem mindig kék az ég és süt a nap, de ettõl függetlenül nagyon meleg van és jó fürödni.
a jómegyes vagyok :D Igen ahol mi voltunk ott van ilyen, ahogy az elõzõ is írja a Maldív-szigeteken. Mi Sun Island-en voltunk, ott van ilyen :) ilyen: http://www.tropusiutazas.hu/tropus/szallas_sun-island-resort.. http://www.another-world.co.il/image/users/32785/ftp/my_file..
Bora bora
A paradicsomban miért csak tenger és pálmafák lehetnek? o-o Micsoda diszkrimináció. Nekem mondjuk a hegyes-dombos magyar erõdésgek is gyönyörûek. Amíg nem érsz irtáshoz, aszfaltúthoz, vagy turistajárta helyekhez. :P
Seychelle, de mindennek van háttere.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mire gondolsz kedves erdõt kedvelõ válaszadó, hasonlóképp érzek én is. Imádom az erdõket, Magyarországot, viszont a párommal szeretnénk most a télen elmenni 1-2 hétre "nyaralni", valahová, ahol a legszebb a tenger, minden gyönyörû. Nyugalom van, napfény, pálmafák.
Értem. ^-^
jóóóómegy :D én zöld foki szigetekre vagy kanárira mennék
A kérdező hozzászólása: Nem megy olyan jól, mint gondolod. Elég sokáig spóroltunk erre az utazásra.
A kérdező hozzászólása: Leginkább olyan hely érdekelne, ahol a tengerbe benyúlik egy stég és ott vannak a kunyhók, amiben elszállásolnak. Nézegettünk 1-2 ajánlatot, de ilyet nem nagyon találtunk.
Maldív-szigetek.
Na? Milyen volt? :D Merre mentetek?

Melyik az az oldal ahol saját kezeddel készített dolgokat lehet eladni?

Legjobb válasz: Bármelyik, ahol lehet hirdetést feladni, plusz az aukciós portálok.

Bármelyik, ahol lehet hirdetést feladni, plusz az aukciós portálok.

Melyik az az oldal, ahol 7. osztályos kémia, biológia, földrajzzaal foglalkozó oldal ahol témakörönként viddeóban bemutatja nekünk és megérteti velünk? Az oldal valami e betűs.

Legjobb válasz: Pontosan nem tudom milyen oldalra gondolsz, de volt régen egy mese sorozat "egyszer volt hol nem volt" címen, ami elég szakszerûen mutatta be pl. az emberi test mûködését, vagy a világûrt, vagy a törit. Ezt tudom ajánlani. Ha rágooglezol kidobja honnan lehet letölteni

Pontosan nem tudom milyen oldalra gondolsz, de volt régen egy mese sorozat "egyszer volt hol nem volt" címen, ami elég szakszerûen mutatta be pl. az emberi test mûködését, vagy a világûrt, vagy a törit. Ezt tudom ajánlani. Ha rágooglezol kidobja honnan lehet letölteni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!