Találatok a következő kifejezésre: Azokat az veszitettem el (50 db)

Azokat az embereket veszitettem el ebben az évben akiket tiszta szívből szeretek. Meghaltak, de miért?

Ugye nem folytatódik tovább,nem lesz több tragédiám,azt már nem bírnám ki. Ebbe a hónapban már 2 ember hagyott itt,teljesen bele vagyok betegedve.

Legjobb válasz: Teljesen megértelek, tudom mit érzel... Lehetséges, hogy ez egy nehéz év, de azért, hogy sokat erõsödj és tanulj, hogy bölcsebbé válj, és a következõ években boldogságot találj:) (Ne vetítsd elõre a tragédiákat, mert megteremtheted õket!)

Teljesen megértelek, tudom mit érzel... Lehetséges, hogy ez egy nehéz év, de azért, hogy sokat erõsödj és tanulj, hogy bölcsebbé válj, és a következõ években boldogságot találj:) (Ne vetítsd elõre a tragédiákat, mert megteremtheted õket!)
Lehet, hogy furán, és hülyén , és egyszerûen fog hangzani amit írok, de gondolj esetleg arra, hogy azért kellett itthagyniuk, mert a másik oldalról sokkal többet tudnak neked segíteni! Így kell lennie. Mindennek megvan a maga oka. Tudod... sokszor belegondolok abba is, hogy akik pl. elveszítik mindkét lábukat egy balesetben, vajon mért történik velük. Mert biztosan van oka. És így lesz teljesen az életük! A halál más, de vhol hasonló. Mindenesetre ne add fel, tudd, hogy nem azért történtek a dolgot, hogy feladd. Ha a sors próbára tesz, bizonyítsd be, hogy erõs vagy, és méltó bizonyos dolgokra.
A szeretettek elvesztesenek feldolgozasa a legnehezebb az eletben. A halal tok ertelmetlen dolog, de a bun kovetkezmenyekent letezik, amiota vilag a vilag. En hivo keresztenykent hiszek abban, hogy aki megtert, a halala utan Istenhez kerul. Tehat talakozni fogunk. De meg igy is nehez feldolgozni azt, amikor csaladtagok, baratok elmennek. A hianyukat senki/semmi nem tudja potolni. Az ido segit a fajdalom enyhuleseben, es Isten meg tud vigasztalni, de eletunk vegeig hianyozni fognak. Ez ellen nem lehet mit tenni.

A barátnőm EGYSZER régebben megujjazta magát (még szűz volt) és elvileg velem veszítette el. De mielőtt sor került volna az aktusra megujjaztam és 2 ujjam simán belefért és nem is fájt neki! Szerintetek télleg velem veszítette el?

Legjobb válasz: egy lány onnantól fogva nem szûz, hogy hímvesszõ járt a hüvelyében. most az részletkérdés h hány centire tágította ki a szûzhártyáját meg ilyenek.

egy lány onnantól fogva nem szûz, hogy hímvesszõ járt a hüvelyében. most az részletkérdés h hány centire tágította ki a szûzhártyáját meg ilyenek.
ez kemeny... nem attol szuz egy szaj ha nem fer be neki ket ujjad! Semmi koze sincsen... lehet a csak OB-t hasznal (tampont) es ezert tagult ki ennyire a szuzhartyaja... atool mert te megujjaztad nem veszti el a szuzesseget! s nem kotelezo az elso aktus kozben elveszteni azt bar legtobb esetben igy van... en a helyedben inkabb utanajarnek a csajnak, ha meg szereted akkor nem mindegy?
van, akinek eleve nincs szûzhártyája, mondjuk ez igen ritka. van akinek meg sport során magától átszakad.
Lehet, h nem egyszer volt, vagy nem veled veszítette el
A kérdező hozzászólása: na de...õ régebben megujjazta egyszer magát és többször se õ se más!aztán jöttem én és én ahhogy megujjaztam akkor belefért a hüvelyébe 2 ujjam és nem is fájt neki sem akkor sem mikor elõször szeretkeztünk!
ha nem bízol benne, minek vagy vele? szerinted hogy esne neki, hogy kétségbe vonod?
Te olyan hülye vagy mint a segg, nem kéne dugnod, hanem inkább legózni.
Bakker, mert igaza van. Mit számít? Szeret? Jól nézz ki? Kedves? Aranyos? Akkor mit számít? Majd az idõ bizonyít! Mert te hibátlan vagy aranypöcörõ?
Szia! Most miért kell fikázni?! Hát szerintem már nem volt szûz.Én magamból indulok ki.Én is ugyanígy voltam , azt mondta a barátomnak hogy õ az elsõ.És csak azért nem fájt és voltam kitágulva mert sokat újjaztam magam.Hát elhitte, rossz volt neki hazudni, de az is rossz lett volna elmondani neki h nem õ az elsõ, mert szegénykém annyira örült h õ az elsõ:S Kételkedett õ is, de addig beszéltem neki, h elhitte. De lehet h a te bnõdnél másképp volt, lehet h tényleg csak az újjazás miatt volt már kitágulva.De a lényeg h szeretitek egymást és hogy jó volt a sex:)
Én is így voltam, a pasimnak két ujja simán belefért, és nem fájt, a szex is csak minimálisan, de ettõl még szûz voltam, egyébként kb. az 5 aktusnál véreztem egy kicsit, valószínû, hogy akkor szakadt át teljesen a szûzhártyám..., de nem értem, hogy miért ilyen fontos ez, ha nem volt szûz már nem is szereted??
A kérdező hozzászólása: Most mit szólsz be?!
Az is elõfordulhatott, hogy a szûzhártyája már teljesen el volt szakadva, a fájdalmat nem is a hártya szokta okozni, hanem inkább maga a hüvely, aminek kellemetlen, ha még sose tágították. Ilyen szempontból még jó is, ha õ elõzõleg már , , próbálgatta magát", neked sem kellett még egy kicsi fájdalmat sem okoznod. Sztem szûz volt, és a legfontosabb az lenne, hogy bízzatok egymásban...

Az baj ha késik miután el veszítettem? 1 hete és 3 napja veszítettem el és 4 napja kellet volna meg jönnie

Legjobb válasz: Ha védekeztetek nincs para. Nekem is késett 1 hetet utána. Gondolom ráparáztam és a stressz miatt.

Ha védekeztetek nincs para. Nekem is késett 1 hetet utána. Gondolom ráparáztam és a stressz miatt.
A kérdező hozzászólása: köszii :)

Aki 2. vagy 3. trimeszterben veszítette el a babáját, tudja miért történt? Mik voltak az előzmények, mi miatt halt el a baba?

Legjobb válasz: Elõzmény nem volt. Az orvosok mondták, hogy elszivárgott a magzatvíz, ezért megfulladt, mondták, hogy beteg volt, ezért életképtelen, de szó esett róla, hogy a köldökzsinór folytotta meg. Szerintem még az orvosok is találgattak.

Elõzmény nem volt. Az orvosok mondták, hogy elszivárgott a magzatvíz, ezért megfulladt, mondták, hogy beteg volt, ezért életképtelen, de szó esett róla, hogy a köldökzsinór folytotta meg. Szerintem még az orvosok is találgattak.
33 hetesen a nyaka meg a lába köré tekeredett a köldökzsinor, elõzménye csak annyi volt, hogy egy nap nem éreztem mozogni a babámat, mire beértem a kórházba már nem volt szívhang.
2 hete volt vetelesem a 18-ik hetben. Pecsetelessel kezdodott, bementem a korhazba. Ott tartottak, egyre jobban vereztem, gorcsoltem. Majd a 3-ik napon elment a magzatviz es megszultem kisfiunkat aki elt, de azonnal meghalt szuletese utan. Elozmeny nem volt abszolut! A magzat vegig egeszseges volt es jol fejlodott! Szuleteskor is tokeletes volt. Elozo terhessegem 2 eve tokeletes volt es gyonyoru lanyunk szuletett. Nincs ra magyarazat miert veteltem el! Borzaszto dolog ez! Most itthon szenvedek, mert belovellt a tejem...
A barátnõmnek pont most vették el a 20. héten. Neki azt állapították meg, hogy a 13 kromoszómás problémája lett volna. Elméletileg ezzel csak 1 éves koráig élhetett volna a baba. De te ne is gondolj ilyesmire! Ez azért nagyon ritka!
Kolléganõmnek családi trauma miatt megindult 24 hetesen a szülés. Nem tudták leállítani a szülést, 24 hétre jött a kisfiú, és nem volt életképes.
A kérdező hozzászólása: Eléggé parás kismama vagyok. 18. hétben járok, de még nem érzem mozogni, igaz elsõ baba, de rettegek hogy valami törtnéik úgy, hogy észre sem veszem.
kérdezõ, miért kérdezted?
Bátyámék kislánya 30. héten halt meg, minden elõzmény nélkül, ment UH vizsgálatra, s már nem volt szívhang... méhlepény elégtelenséget állapítottak meg, de igazán nem tudni mi volt a kiváltó oka.
nem volt elõzmény, 25. héten megindult a szülés, fájásokkal, azt mondták gyenge a méhszájam, és nagyon gyorsan kinyílt, nem lehetett megállítani. 18 napot élt a babám. Egy ismerõsömnek levált a méhlepény a 32. héten, vérezni kezdett, rögtön be is ment a kórházba, de már nem volt szívhangja a babának. Egy másiknál 40. héten szülés közbeni komplikáció miatt, orvosi hiba miatt halt meg a baba.
én az elsõ terhesség alatt csak a 21. héten éreztem elõször, pedig ikrek voltak. A másodiknál éreztem a 18. héten

18 éves vagyok és nemrég veszitettem el a szűzességemet a barátommal. Az az igazság, hogy nem igazán élvezem az aktust. S fogalmam sincs mit tehetnék. Szerintetek?

Legjobb válasz: Rá kell jönnöd miért nem: Fájt? Nem voltál elég nedves? Nem lazultál el, nem volt elég hosszú az elõjáték, nem bánt veled óvatosan és kedvesen... egy csomó oka lehet.

Rá kell jönnöd miért nem: Fájt? Nem voltál elég nedves? Nem lazultál el, nem volt elég hosszú az elõjáték, nem bánt veled óvatosan és kedvesen... egy csomó oka lehet.
Az elsõt általában egyik lány sem élvezi igazán. Sõt, még a fiúk sem. Mindenki ideges, feszült és ezért nem nehéz ellazulni közben, pedig ez lenne a legfontosabb.
*nehéz ellazulni - így értettem.
senkinek nem kellemes az elsõ, ez természetes dolog
nyugi ez normális nekem is fájt az elsõ sõt utánna még egy picit a következõ alkalmakkor is, aztán elmúlt és elkezdtem élvezni, szal nyugi ha figyeltek egymásra és szeretitek egymást akkor elõbb utóbb jó lesz neked is, ja és ha vmi nem jön be azt mond meg neki, mert a szexben is fontos az õszinteség
Az elsõ pár alkalom (1-2 hónap) a megismerés idõszaka. Mindkét félnek ki kell tapasztalnia, hogy mi az, ami a másiknak tetszik, mi az, ami nem. Ez pedig eltart egy darabig... Egy idõ után mindkettõtöknek kellemes lesz a dolog, és ha tényleg szeret a barátod, odafigyel arra, mi a jó neked. (NG)
Bármi bánt vagy fáj mondd a barátodnak rögtön., mert akkor tud rajta változtatni. Utánna már nem érdemes bánkodni rajta.
Ha ezt még nem tanultad biológiából, akkor még nem kellett volna elvesztened.
Lehetsz terhes mert ismimbe bele is élveztem és másnap megjött 2 napra rá megjött neki és elment dokihoz h így is kell esemény utáni és kérdezte h idõben jött meg ekkor kellett neki nem késett semmi? és mondta h nem és akkor azt mondta h nem kell nincs semmi gond nos neked késett... de erre csak azt tudom mondani aki hülye hülye...halottál olyanról h elõváladék? ha nem olvasgass róla... :D
ismimbe bele is élveztek * és két napra rá megjött neki*
az elõváladéktól is lehetsz terhes gratulálok, sok eszetek van
A kérdező hozzászólása: De megjott-.-" tehat ugy tudom nem lehetek terhes ha mar megjott.. Es az elott szuz voltam, es azt is olvastam, hogy szokott kesni miutan elveszitette vk... Meg nem az elelvezes elotti pillanatig, 1percig nem volt gumi.. Ne mondjatok mar h ennyitol az lehdtek?
megint csak biológia: “Menstruáció” a terhesség alatt többféle okból léphet fel: -a fogantatás viszonylag késõn történik, ezért a “szokásos” idõpontban leválik egy kis darabon a méhnyálkahártya -a szervezet “emlékszik” rá, mikor kéne megjönnie, ezért a menses idõpontjában a megszokott tünetek lépnek fel és minimális vérzés is jelentkezik -hormonális okokból lép fel vérzés, ami nem “igazi” menstruáció, és nem is teljesen abban az idõpontban jelentkezik, hanem az elsõ harmad folyamán bármikor amúgy nekem nem késett a szüzesség elvesztése után
De, lehetsz. Nem hiába ~35 körüli a megszakításos védekezés Pearl-indexe (100 nõbõl egy év alatt 35 lesz terhes a "kiveszem, mielõtt elmegyek" alkalmazásával). A 7-es pedig nagyon jól leírta, hogy milyen esetekben léphet fel menstruáció-szerû vérzés terhesség ellenére. Az elsõ szex SEM hat a hormonháztartásra, nem kavarja azt össze, ez egy óriási tévhit. Max. a nemvédekezés miatti stressztõl késhetett. Persze az, hogy lehetsz terhes, nem jelenti azt, hogy az is vagy.
anyukám 9 hónapon keresztül vérzett mikor velem terhes volt :) ne becsüld ennyire alá a tested..
Ha ennyire agyatlan p.... vagy, mi a rákért nem húzol gumit rendesen, hogy még véletlenül se szaporodj?! Ha már óvszert használsz, legalább azt a két sor használati útmutatót olvasd el, hogy mikor kell felhúzni!

Irnátok nekem akik mostanába veszitették el a kutyájukat, attol függetlenül, hogy meg kapta az oltást?

mindent tudni akarok,mert tegnap veszitettük el a rendelöbe a kiskutyánkat oltva volt, még most se tértem magamhoz hogy lehet ilyen, leirnátok a tüneteket és az életkorát a kutyusnak? tudom nem szép kérés de ,bennem van az nem-e valami járvány ütötte fel a fejét mostanában,a szomszéd is 2 kiskutyát veszitett el, menhelyi oltott,chippezett, az egyik ismerösömnek 6 hos kutyusa szintén oltott

Legjobb válasz: Parvoban vagy miben pusztult el a kutyus? Részvétem.:( Mostanság megszaporodtak a parvos megbetegedések ez tény a mi dokink is mondta..

Parvoban vagy miben pusztult el a kutyus? Részvétem.:( Mostanság megszaporodtak a parvos megbetegedések ez tény a mi dokink is mondta..
A kérdező hozzászólása: mintát vett azt mondta nem parvo, megkapta az oltást kedden és hirtelen elment a kutyus hiába jártunk kezelésre, bélgyulladást mondott, tegnap viszont mondta valoszinü lappangott benne valami virus
A te kutyádnak milyen tünetei voltak? Most kicsit megijedtem, mert az enyém beteg és nem tudta megmondani a doki mi baja. Csak fekszik és nem eszik. 6 hónapos. Mennyi idõ alatt vitte el a kiskutyád ez a betegség?
Sajnos az oltás után min.12 nappal alakul ki a védettség. Tehát hiába kapja meg kedden és már szerdán beteg, akkor biztos lehetsz, hogy nem mûködik az oltás. Valószínûleg már lappangott benne valami és erre oltott rá a doki, ami fokozta a bajt. Egy oltás amúgy se ér sokat, ált. 2 parvó és 2 kombi után lehet azt mondani, hogy oltott volt. Azért kell mindegyikbõl kettõ, mert nem tudhatod, hogy az adott idõpontban, hogyan szuperál az immunrendszere. Ismertem olyan kutyát, akinek 2 veszettségi oltása volt és a veszettségi vértiter vizsgálata nem lett meg. Magyarul nem hatott az oltás kellõképpen.Tehát még a 2 se tuti biztos.Persze ehhez sokszor hozzájárul, hogy a dokik vagy a cégek, amik az oltást a dokihoz szállítják nem megfelelõ hõmérsékleten tárolják az oltóanyagot.
Parvó járvány van, sok macsek is elpusztult a környéken. Ezért jobb egy éves kor körüli oltott, chippelt kutyát elhozni menhelyrõl. Az sem mindegy, hogy honnan, túlzsúfolt menhelyeken, ahol összedobált ládákból összeeszkábált putrikban tartják õket, ritkán takarítanak, pusztítanak a járványok. Az oltásnak idõ kell, hogy hasson, addig nem szabad kivinni a kiskutyát. Ha te kapsz influenza elleni oltást, az sem rögtön hat.
Ahol rend és tisztaság van, ahol vidámak, barátságosak és fényes szõrûek a kutyák, az a menhely megbízható. De ilyen helyeken megkérik az oltott, chippelt kutya árát.

Aki nagyon korán veszítette el a szüzességét, (akár nemi erőszak áldozataként is), sikerült később egy másik élményt tekinteni az elsőnek, és arra gondolni úgy, hogy A szüzesség elveszítése?

Legjobb válasz: szerintem nagyon kevés ember találkozik ezzel a problémával... én ismertem egy lányt, akit elõször elég vonzónak találtam, de meglepõen magányos, rideg és visszahúzódó volt csak késõbb tudtam meg, hogy õ is egy olyan bizonyos áldozat volt... :S neki hosszú hosszú évek alatt nem sikerült túllépnie a történteken és attól félek, még nagyon sokáig nem is lesz rá képes...

szerintem nagyon kevés ember találkozik ezzel a problémával... én ismertem egy lányt, akit elõször elég vonzónak találtam, de meglepõen magányos, rideg és visszahúzódó volt csak késõbb tudtam meg, hogy õ is egy olyan bizonyos áldozat volt... :S neki hosszú hosszú évek alatt nem sikerült túllépnie a történteken és attól félek, még nagyon sokáig nem is lesz rá képes...
Én nem értek hozzá, de szerintem, ha elõbb elképzeli magában, hogy találkozik egy rendes fiúval, aki nem csak szexet akar tõle, hanem meg is szeretné ismerni, és aztán ha megszeretik egymást és úgy érzi, megbízhat benne annyira, hogy ezt elmondja neki és a fiú megértõen együtt érez vele, segíti támogatja, és egyszer egy meghitt pillanatban amikor nem is õk akarják, hanem csak magától megtörténik közöttük a szeretkezés, minden rendbe jön. Szerintem itt kezdõdik, mert amit nem képzelsz el, azt meg sem tudod valósítani. De persze gondolom, mármint nem tudom csak lehet, hogy az elsõ néhány alkalom visszahozza az emléket, mivel hozzátársult, de ha megértõ, mármint ha valóban szeret a fiú, akkor türelmes lesz amíg magától ki nem futja magát a dolog. Csak szerintem nem szabad feladni a próbálkozást, mert szerintem minél többet próbálkoztok, annál hamarabb elmúlik, bár lehet, hogy õrültségeket beszélek, mondom én nem vagyok orvos. De talán az a valószínûbb, hogy majd történik valami, aminek hatására közelebb kerültök egymáshoz, és az mindent elsöpör. Akkor csak a pillanat fog létezni.
Kedves Kérdezõ! Elõzõ vagyok 23:56 Kérlek adj valami életjelet magadról, hogy tudjam, nem ölted meg magad az elsõ válaszoló miatt, aki nagyon felelõtlenül válaszolt. Bele se gondolt, hogy lehet, hogy rólad van szó, ha meg igen, akkor végtelenül ostoba. Ezzel csak pont, hogy a tévhiteidet erõsítette meg benned ráadásul pont péntek este, amikor gondolom egyedül otthon szomorkodtál. Az a lány, akirõl beszélt valószínûleg annyira félt a félelmeitõl, hogy nem is mert barátot keresni magának, vagy ha igen, akkor mivel nem talált magának olyat, akit kedvelne, ismét bezárkózott. Pedig semmi veszíteni valónk sincs az életben, ha tisztán látjuk.
ismét én olyan nincs, hogy valaki éveken át minden hétvégén ismerkedik, de nem talál olyan embert, akihez mint ember is vonzódik. Persze idõ kérdése, de nem éveké:) esetleg hónapoké, de lehet, hogy egybõl szerencséje lesz
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, nem voltam internet közelében, nem, szerencsére nem rólam szól, csak annyiban "hasonló" a dolog, hogy én is megbántam az elsõt, mert igazából kényszerhelyzetbe keveredtem, nagyon szerettem az akkori barátomat, és több mint 7 hónapja voltam vele. Folyamatosan felhozta a témát, és tudom, hogy nem így kellett volna döntenem, de végül engedtem neki, mert nem akartam elveszíteni (bár ennek ellenére mégis sikerült) :/ A jelenlegi barátommal kellett volna megtörténnie a dolognak, és néha akaratlanul is azt "emlegetem" fel magamban mint elsõ alkalom, amikor vele voltam elõször. Kíváncsi voltam mások tapasztalataira ilyen "rossz emlékek" kapcsán, ezért kevertem bele ezt a témát, bár így utólag lehet, hogy hiba volt. Osztálytársammal beszélgettem egyszer erröl, õt a bátyja erõszakolta meg többször is kiskorában, és nem tudtam, hogy hülyeséget mondanék-e ha ezt elmesélném neki, de szerintem ha elfelejteni nem is lehet ezeket soha, de talán lehet másra asszociálni az "elsõ nagy alkalomról". Nem tudom, mennyire voltam érthetõ...
Értem
hali!, és igen, lehet... nekem nem a férjem volt az elsõ, igazából csak a harmadik, de nem emlékszem már az elsõ kettõre...arra igen, mikor volt, kivel, miért, de totál homály az egész, hogy mit hogyan csináltunk.nyolc éve vagyok a férjemmel, és teljes mértékben vallom, hogy a lelkem szüzességét neki adtam, ha a testit nem is...
Én olyan vagyok, mint akit az 1. válaszoló ismer. Nem ismerkedek, vagy barátkozok, rideg és visszahúzódó vagyok, elutasítok mindenkit. :/ Nem karok ezen változtatni, nem akarok még egy "olyan" élményt. 16/L
Ezek szerinte 25 évesen vesztetted el és megbántad?
ha vársz 7 évet elmondom
A kérdező hozzászólása: Nem, ez csak egy kérdés kiváncsiságból.
Azóta is azon pityergek miért nem vártam 40 éves koromig ennyire egy hülye kérdést
én nem 25 évesen veszítettem el, de csodálnám, ha valaki 25 évesen ezt már bánná, ha eljutott odáig

Meglepődött valaki azon, hogy egyedül a fidesz örül annak, hogy érvénytelen lett a szavazás és ezzel nem veszítették el a fidesz közeli cégek a megbízásokat? A szavazók 98% igennel szavazott.

http://index.hu/video/2012/03/25/esztergomi_nepszavazas/

Legjobb válasz: Inkább az a baj, hogy az emberek 35%-a ment csak el szavazni, a többieket még a saját városuk sorsa sem motiválta ennyire. Függetlenül attól, hogy mit ikszeltek.

Inkább az a baj, hogy az emberek 35%-a ment csak el szavazni, a többieket még a saját városuk sorsa sem motiválta ennyire. Függetlenül attól, hogy mit ikszeltek.
Nincs ebben semmi ellenzõ.. Kérdezõnek igaza van.... Amúgy hiába lett érvénytelen a szavazás, azért mutat valamit. Esztergomban átlag 13 ezren vesznek részt a szavazásokon.. Ha ebbõl 8-9 ezer így szavazott az azt jelent i hogy az ottani Fideszesek utolsó éveiket töltögetik a székükben.. Érthetõ módon.. Az esztergomi Fideszeseket már rég ki kellett volna rúgni a Fideszbõl, hisz lejáratják a pártot (tudnék még mondani pár arcot akit ki kéne rúgni és +%ot hozna a Fidesznek választásokon ha nincs ott) sértõdött óvodásként viselkednek, Tétényire meg amúgyis ott hagytak egy elég tetemes adósságot.... Kb olyan a helyzet mintha valakinek nyakába tennék egy követ és bedobnám tóba hogy ússzon ki, csak még a kezét-lábát is megkötném... Aztán hibáztatnám hogy miért nem tud kijönni, minek cipeli azt a követ...
Igen, azt, hogy ellentétben a médiahisztivel, a valóságban Esztergomban nincs elsöprõ ellenzéki hangulat Tehát ha azt nézzük hogy átlag 13 ezren szoktak résztvenni választásokon, most 8-9ezren szavaztak "ellenzékiként" (tehát õk biztos nem a Fideszre x-elnének) és tekintsünk el attól hogy vannak mások is akik nem x-elnének a fideszre (tehát aki ellene szavazna az most mind elment.. abszurdum, de tekintsük így) Akkor jelenleg olyan 25%os támogatottságot élvez Esztergomban a Fidesz.. ez egy elég durva saccolás.. de szerintem reálisnak mondható mert pl nekem (aki életében 3x volt Esztergomban) szúrja a szemem az esztergomi fideszesek viselkedése, akkor egy esztergomi lakosnak ne szúrná?
Igazad van elsõ, de a gy.k. nagyobb részt Fidesz ellenes, kevés az akik józanul tud gondolkozni vagy jó neki ez a rendszer. Rengetegen vannak persze õk is, csak nem itt. Ez a topic inkább az ellenzékrõl szól, már csak ezért is maradjunk itt, nehogy túl nagy legyen a különbség a javukra. 2014 - ben meg majd az újabb Fidesz gyõzelemnél kiderül hogy tényleg csak a gy.k. meg még néhány ember volt az aki lázadozott ellenük.
Nem ártana valóban a szemellenzõt letenni. A legtöbb ember aki bajban van az más kormány alatt is bajban volna. Vannak akik nem képesek sokra, vagy éppen semmire, ezt már Lázár is megmondta egyszer. Vagy ezt inkább nem kellett volna felhoznom? Le leszek megint pontozva? Szörnyû......
Bumbi02, én már lassan csak komolytalankodom itt amikor ráérek éppen, ugye észrevetted? Nincs nagyon már mit hozzáfûznöm a politikai részhez lassan, hiszen én is szemellenzõt hordok valójában, nem igaz? A "narancsködtõl" már olyan szinten nem látok, hogy a múltkor majdnem áthajtottam a piroson is......
Ne itt lázíts a Fidesz ellen. Van akinek tetszik a politikájuk. Az, hogy neked nem az a te bajod!
Kérdezõ, vedd le a szemellenzõd.
"Amúgy hiába lett érvénytelen a szavazás, azért mutat valamit" Igen, azt, hogy ellentétben a médiahisztivel, a valóságban Esztergomban nincs elsöprõ ellenzéki hangulat. Az esztergomi szavazás tényleg nem túl érdekes, csak az ellenzék menetrendszerû pofáraesése.
A kérdező hozzászólása: Ha az a józanul gondolkodó aki fideszes akkor elég nagy bajban van az ország.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!