Találatok a következő kifejezésre: Azokat az veszitettem (60 db)

Azokat az embereket veszitettem el ebben az évben akiket tiszta szívből szeretek. Meghaltak, de miért?

Ugye nem folytatódik tovább,nem lesz több tragédiám,azt már nem bírnám ki. Ebbe a hónapban már 2 ember hagyott itt,teljesen bele vagyok betegedve.

Legjobb válasz: Teljesen megértelek, tudom mit érzel... Lehetséges, hogy ez egy nehéz év, de azért, hogy sokat erõsödj és tanulj, hogy bölcsebbé válj, és a következõ években boldogságot találj:) (Ne vetítsd elõre a tragédiákat, mert megteremtheted õket!)

Teljesen megértelek, tudom mit érzel... Lehetséges, hogy ez egy nehéz év, de azért, hogy sokat erõsödj és tanulj, hogy bölcsebbé válj, és a következõ években boldogságot találj:) (Ne vetítsd elõre a tragédiákat, mert megteremtheted õket!)
Lehet, hogy furán, és hülyén , és egyszerûen fog hangzani amit írok, de gondolj esetleg arra, hogy azért kellett itthagyniuk, mert a másik oldalról sokkal többet tudnak neked segíteni! Így kell lennie. Mindennek megvan a maga oka. Tudod... sokszor belegondolok abba is, hogy akik pl. elveszítik mindkét lábukat egy balesetben, vajon mért történik velük. Mert biztosan van oka. És így lesz teljesen az életük! A halál más, de vhol hasonló. Mindenesetre ne add fel, tudd, hogy nem azért történtek a dolgot, hogy feladd. Ha a sors próbára tesz, bizonyítsd be, hogy erõs vagy, és méltó bizonyos dolgokra.
A szeretettek elvesztesenek feldolgozasa a legnehezebb az eletben. A halal tok ertelmetlen dolog, de a bun kovetkezmenyekent letezik, amiota vilag a vilag. En hivo keresztenykent hiszek abban, hogy aki megtert, a halala utan Istenhez kerul. Tehat talakozni fogunk. De meg igy is nehez feldolgozni azt, amikor csaladtagok, baratok elmennek. A hianyukat senki/semmi nem tudja potolni. Az ido segit a fajdalom enyhuleseben, es Isten meg tud vigasztalni, de eletunk vegeig hianyozni fognak. Ez ellen nem lehet mit tenni.

18 éves vagyok és nemrég veszitettem el a szűzességemet a barátommal. Az az igazság, hogy nem igazán élvezem az aktust. S fogalmam sincs mit tehetnék. Szerintetek?

Legjobb válasz: Rá kell jönnöd miért nem: Fájt? Nem voltál elég nedves? Nem lazultál el, nem volt elég hosszú az elõjáték, nem bánt veled óvatosan és kedvesen... egy csomó oka lehet.

Rá kell jönnöd miért nem: Fájt? Nem voltál elég nedves? Nem lazultál el, nem volt elég hosszú az elõjáték, nem bánt veled óvatosan és kedvesen... egy csomó oka lehet.
Az elsõt általában egyik lány sem élvezi igazán. Sõt, még a fiúk sem. Mindenki ideges, feszült és ezért nem nehéz ellazulni közben, pedig ez lenne a legfontosabb.
*nehéz ellazulni - így értettem.
senkinek nem kellemes az elsõ, ez természetes dolog
nyugi ez normális nekem is fájt az elsõ sõt utánna még egy picit a következõ alkalmakkor is, aztán elmúlt és elkezdtem élvezni, szal nyugi ha figyeltek egymásra és szeretitek egymást akkor elõbb utóbb jó lesz neked is, ja és ha vmi nem jön be azt mond meg neki, mert a szexben is fontos az õszinteség
Az elsõ pár alkalom (1-2 hónap) a megismerés idõszaka. Mindkét félnek ki kell tapasztalnia, hogy mi az, ami a másiknak tetszik, mi az, ami nem. Ez pedig eltart egy darabig... Egy idõ után mindkettõtöknek kellemes lesz a dolog, és ha tényleg szeret a barátod, odafigyel arra, mi a jó neked. (NG)
Bármi bánt vagy fáj mondd a barátodnak rögtön., mert akkor tud rajta változtatni. Utánna már nem érdemes bánkodni rajta.

Az baj ha késik miután el veszítettem? 1 hete és 3 napja veszítettem el és 4 napja kellet volna meg jönnie

Legjobb válasz: Ha védekeztetek nincs para. Nekem is késett 1 hetet utána. Gondolom ráparáztam és a stressz miatt.

Ha védekeztetek nincs para. Nekem is késett 1 hetet utána. Gondolom ráparáztam és a stressz miatt.
A kérdező hozzászólása: köszii :)


A barátnőm EGYSZER régebben megujjazta magát (még szűz volt) és elvileg velem veszítette el. De mielőtt sor került volna az aktusra megujjaztam és 2 ujjam simán belefért és nem is fájt neki! Szerintetek télleg velem veszítette el?

Legjobb válasz: egy lány onnantól fogva nem szûz, hogy hímvesszõ járt a hüvelyében. most az részletkérdés h hány centire tágította ki a szûzhártyáját meg ilyenek.

egy lány onnantól fogva nem szûz, hogy hímvesszõ járt a hüvelyében. most az részletkérdés h hány centire tágította ki a szûzhártyáját meg ilyenek.
ez kemeny... nem attol szuz egy szaj ha nem fer be neki ket ujjad! Semmi koze sincsen... lehet a csak OB-t hasznal (tampont) es ezert tagult ki ennyire a szuzhartyaja... atool mert te megujjaztad nem veszti el a szuzesseget! s nem kotelezo az elso aktus kozben elveszteni azt bar legtobb esetben igy van... en a helyedben inkabb utanajarnek a csajnak, ha meg szereted akkor nem mindegy?
van, akinek eleve nincs szûzhártyája, mondjuk ez igen ritka. van akinek meg sport során magától átszakad.
Lehet, h nem egyszer volt, vagy nem veled veszítette el
A kérdező hozzászólása: na de...õ régebben megujjazta egyszer magát és többször se õ se más!aztán jöttem én és én ahhogy megujjaztam akkor belefért a hüvelyébe 2 ujjam és nem is fájt neki sem akkor sem mikor elõször szeretkeztünk!
ha nem bízol benne, minek vagy vele? szerinted hogy esne neki, hogy kétségbe vonod?
Te olyan hülye vagy mint a segg, nem kéne dugnod, hanem inkább legózni.
Bakker, mert igaza van. Mit számít? Szeret? Jól nézz ki? Kedves? Aranyos? Akkor mit számít? Majd az idõ bizonyít! Mert te hibátlan vagy aranypöcörõ?
Szia! Most miért kell fikázni?! Hát szerintem már nem volt szûz.Én magamból indulok ki.Én is ugyanígy voltam , azt mondta a barátomnak hogy õ az elsõ.És csak azért nem fájt és voltam kitágulva mert sokat újjaztam magam.Hát elhitte, rossz volt neki hazudni, de az is rossz lett volna elmondani neki h nem õ az elsõ, mert szegénykém annyira örült h õ az elsõ:S Kételkedett õ is, de addig beszéltem neki, h elhitte. De lehet h a te bnõdnél másképp volt, lehet h tényleg csak az újjazás miatt volt már kitágulva.De a lényeg h szeretitek egymást és hogy jó volt a sex:)
Én is így voltam, a pasimnak két ujja simán belefért, és nem fájt, a szex is csak minimálisan, de ettõl még szûz voltam, egyébként kb. az 5 aktusnál véreztem egy kicsit, valószínû, hogy akkor szakadt át teljesen a szûzhártyám..., de nem értem, hogy miért ilyen fontos ez, ha nem volt szûz már nem is szereted??
A kérdező hozzászólása: Most mit szólsz be?!
Az is elõfordulhatott, hogy a szûzhártyája már teljesen el volt szakadva, a fájdalmat nem is a hártya szokta okozni, hanem inkább maga a hüvely, aminek kellemetlen, ha még sose tágították. Ilyen szempontból még jó is, ha õ elõzõleg már , , próbálgatta magát", neked sem kellett még egy kicsi fájdalmat sem okoznod. Sztem szûz volt, és a legfontosabb az lenne, hogy bízzatok egymásban...
Magas a testzsír százalékod, ennyi. Ha jó az étrended és az edzésed meg a pihenés, akkor jönni fog az eredmény. Csak kitartás.
Mert nem biztos hogy zsírt vesztesz. Mert kondizásnál nem kalóriát nézünk hanem makrótápanyagot számolunk. Tehát hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot és zsírt tartalmaz az étrend szóval egyáltalán nem biztos hogy zsírt vesztesz csak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat olyan 100 g fehérjét viszek be es soha nem lepem tul a megengedett szenhidralt es zsir mennyiseget ( szánolom minden nap a kalóriák mellett )
Mit értesz "megengedett" szénhidrát mennyiségen? Szerintem a 100g fehérje kevés, testsúlykilogrammonként szoktak 2-3g-ot ajánlani.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16
Nyugodj meg, semmi gond. Énis hasonlóképp voltam vele, 3-4 napig fájt és vérzett, aztán begyógyult. Valószínûleg felsértette a kötõszöveti hártyád a méhfal belsején, sajnos ez lassan gyógyul, de megfog gyógyulni.

Probléma az szerintetek ha vaklaki elmondja õszintén a párjának hogy 20 fölött veszítette el a szüzességét?

Gondolom hogy gyakorlatilag nem csak el tudom képzelni hogy égõnek tartja majd vagy valami rosszra fog gondolni.

Legjobb válasz: nem

nem
Nem hinném, mert aki elfogad párjának, az olyannak fogad el, amilyen vagy. Más kérdés, hogy milyen nehéz normális embert találni, aki nem hazudik, nem felszínes, nem beképzelt stb.
Normális ember ezt nem tarja sem cikinek sem problémának se semmi ilyennek. Akinek ezzel gondja van, olyannal nem érdemes kezdeni és ennyi. Én is szûz voltam mikor a feleségemmel összejöttünk...õ még örült is neki, hogy nem mentem át a fél városon. 1 hónappal a 21. szülinapom elõtt vesztettem el. Akkor feküdtünk le. És igen, nem voltam másik nõvel csak vele, és igen, azóta már házasok vagyunk. 24/F

Szerintetek az normális ha 16 évesen veszítettem el a szüzességem?

Valaki azt mondja, hogy korai volt valaki pedig, hogy már késõi. Szerintetek? Ti mikor veszítettétek el a szüzességeteket? 16/L

Legjobb válasz: én még szûz vagyok,de szerintem teljesen normális. 16/f

én még szûz vagyok, de szerintem teljesen normális. 16/f
Ha készen is álltál és meg se bántad, akkor normális. Azért az elõfordulhat, hogy még nem ismered az igazi jó szexet... de majd talán megismered azt is.
nem csalódtak a barátaid benned csak féltékenyek
Szerintem ez az a kor, amikor már normális. A barátaid meg éretlenek még, ha ez miatt csalódtak benned. Ez a te saját magánügyed, fõleg ha szerelembõl történt. Ne foglalkozz velük. Teljesen normális! 18/L
Hogy lenne már késõ! Miért, mikor kellett volna, óvodában?
A kérdező hozzászólása: Lehet igazatok van. Nem is szeretném ezzel cukkolni. Számomra csak az volt érdekes, hogy kíváncsi volt a részletekre pár dolgot elmondtam neki, és utána mondta hogy amúgy csalódott bennem és jobb lesz ha egy ideig nem nagyon beszélünk. :/ Én azt hittem ugyan úgy fog örülni annak amitõl én boldog voltam aznap, de úgy látszik tévedtem.
wtf? most nem azért, de a barátaidnak mi köze ehhez? pláne milyen barát az, aki emiatt nem áll veled szóba? elég nagy vagy már ahhoz, hogy eldöntsd, hogyan szeretnéd élni az életed, ha valaki emiatt nekiáll durcizni, az elég gyerekesnek tûnik nekem. de ez lehet, hogy csak én vagyok.
lehet, hogy abban csalódott, hogy neki nem volt még ilyenje, és nem tudja, mirõl beszélsz. persze ezzel nem azt mondom, hogy cukkolni kell. de olyan ez, mint mikor gyereked születik, a barátnõdnek meg nincsen. elválaszt, mert nem ugyanaz foglalkoztat.
A kérdező hozzászólása: Én abban a pillanapban úgy éreztem, hogy készen állok rá, és meg se bántam. Így azért kicsit jobban érzem magam, hogy sokatok szerint nem volt korai mert sajnos a barátaim közül van olyan aki nem áll velem ez miatt szóba, mert csalódott bennem. :/
Az.
iiiiiigen??? miért ne lenne normális? én már majdnem 18 voltam, és? nem maradtam le semmirõl... tényleg az a fontos, hogy lelkiekben kész legyél rá, és ne bánd meg utólag sem, nem a kor (és most ellentmondok magamnak a következõ mondatommal), egy bizonyos kor felett (mert azért valljuk be, a biológia elég sok mindenbe beleszól)...
A kérdező hozzászólása: Én csak egy kérdést tettem fel, ha nem tudsz rá normális választ adni vagy nem érdekel, akkor le lehet kopni. Normális válaszokat köszi. :)
Korai volt. 36F
a legtökéletesebb kor, sorstársnõ.
Hidd el, leszarom az életedet.
A kérdező hozzászólása: Készen álltam rá, és nem is bántam meg.
nem az a kérdés hogy hány évesen veszted el hanem hogy készen állsz e rá!! :D
Ja, hogy Te még szûzen születtél?! :o
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok köszönöm. :) Lehet akkor csak féltékenyek. :/
lesz*rom
Hát, maximum azért, mert az exem is 13 éves korában vesztette el és hatalmas nagy ribizli lett. De igazából ez az én nyomorom, nem a tiéd.
nem ítélnélek el de ha az én barátnõm lennél akkor számítanék rá hogy magas a szexkultúrád ha már ilyen nagy veterán vagy :D :D
Nem, én is pont 13 évesen a 16 éves barátommal vesztettem el és átlátom a helyzetet. Akkor ítélnélek el, ha több, mint 7 fiúval jártál volna, szextõl függetlenül. Ha már egyszer nem vagy szûz, minden kapcsolatodhoz hozzá fog tartozni a szex.
Én nem magánügy nem foglak k*rv*zni mert nem ismerlek már meg történt ez van :)
csak ha seggbe is nyomta.
Nem ítéllek el, de nem is tisztellek!
Nem ítélnélek el, csak szimplán hülyének tartanálak.
Nem ítéllek el, mert a te dolgod. Ha a barátnõm lennél kiakadtam volna, de mint írtam, ez a te dolgod. Egyébként most hány éves vagy?
Nem az én dolgom, de azért elég ribis. 13 meg 16 évesen még nem biztos, hogy d*gásból kell állnia egy szerelemnek.
Elítélni a bíróság szokott. Az új Btk. hatálybalépése után egy ilyen esetért már az sem. Nem ismerlek, és tudjuk, hogy egyes kultúrákban ez mindennapos dolog...
Személy szerint nem. Fiatal voltál, tudatlan a barátod pedig kihasznált. Én õt ítélném el. Bár azért te is lehetnél megfontoltabb.
igen
el hát
Hát, az azért már necces... 14re még azt írtam volna, hogy "nó". De amúgy nem csak ettõl függ.
El ám. Ha rajtam múlna már rég rács mögött ülnél!
Nem! Ez a te dolgod.
Egészségedre! Nem az én dolgom.
Kit érdekel? Nem is ismerlek, a körülményeket pláne!
Nem érdekel, de szerintem gáz.
Szememben csak egy húsdarab lennél. Ja és bûncselekményt követtél el.... Volt barátod csak kicsit pedofil...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!