Találatok a következő kifejezésre: Azok a amik a kertünkben (102 db)

Miért nem teszi meg az a szemét, amire kértem?

A barátommal szakítottunk több, mint 1 hete, és nem hajlandó visszaadni a gy?r?t, amit egy közös nyaralás alkalmával vettem neki. És nem hajlandó letörölni a közös képeinket a közösségi oldalakról, ahol fent van. Miért csinálja ezt? Õ mondta ki a szakítást. Akkor miért ?rizgeti az emlékeket? Én holnap reggel adom fel egy dobozban a dolgokat, amiket t?le kaptam, mert nekem egyszer?en nem kell, hogy bármi is rá emlékeztessen. Mit csináljak? Hogyan vegyem rá, hogy adja vissza a gy?r?t, és törölje a közös képeinket? Na meg persze a telefonszámomat...

Legjobb válasz: Irigylem a problémáidat.

Irigylem a problémáidat.
annál nagyobb f*szságot ritkán hallottam hogy visszaadja valaki az ajándékokat szakítás után. azt kaptad, ajándékba, nem kölcsönbe. -.-
Azért zizzi, mert ezis csak olyan mint egy a sok csimpánz közül: azzal, hogy a csaj most visszakapja azt a gyûrût, gyakorlatilag azt jelezné, hogy van hatalma. De nincs:D HÁHÁ
ha nem akarsz emlékeket örizgetni, miért akarod, h visszaadja azt a gyûrût amit egykor te adtál neki. a gyûrû nem emlék? vagy számodra materiális értéket jelent?
sztem meg lehet van esélyed nála csak egy kis idõre van szüksége
nyugi utolsó, azért nem minden nõ ilyen:D kérdezõ...még mindig f*szság, egyrészrõl de ezt már írtam. másérszrõl viszont: most dühös vagy, ezért viselkedsz így. Nyugodj le és gondold át az egészet, majd nehisztizz hanem tedd túl magad rajta normális emberi formában.
ha tudom h ez a vége minden kapcsolatnak a nõ részérõl akkor inkább egyedül maradok...
A kérdező hozzászólása: De visszaadom. Õrizgesse õ, ha neki kell, nekem ne foglalja itt a helyet! Hétfõn meg is kapja az a szemétláda
ne legyél már ennyire gyerekes:) hány éves vagy?:) Egy párév múlva már jó emlék lesz, ne kérd tõle a cuccokat vissza és te se add vissza amiket kaptál!
Bunkóság ajándékot visszakövetelni. Ha sajnálod a pénzt, add el az õ ajándékait. És kit érdekel, mi van a profiljában egy közösségi oldalon?

Hogyan hasznosítsam újra az építési törmeléket (betontömbök, téglatörmelék, kavics, cserépdarabok), amit a kertemben bányászok ki a földből?

Annyira sok nincs, hogy egy konténer tele legyen, és hátha van jobb megoldás. Ötletem : betondarabokat a kerítés mellé a föld síkjába elhelyezem, és szórok rá fenyőmulcsot, vagy murvát, így lesz egy kis járdám, nem nő ki ott a gaz, és akár még szép is lehet. Mit gondolsz ? Vagy más ötlet ? Nincs erre a beruházásra sok pénzem. (max 5 ezer forint)

Legjobb válasz: Nekem a ssziklaakert aalapját ez adta. Kertépítõktõl tanultam. Összedobálni a tégla betondarabokat, rá a termõföld abba a "szép" terméskövek. A sziklakertnek jó vízelvezetésû alap kell, a törmelék pont ilyen.

Nekem a ssziklaakert aalapját ez adta. Kertépítõktõl tanultam. Összedobálni a tégla betondarabokat, rá a termõföld abba a "szép" terméskövek. A sziklakertnek jó vízelvezetésû alap kell, a törmelék pont ilyen.
A kérdező hozzászólása: hú, ez nagyon jó ötlet ! Így is gondban vagyok, hogy semmi se fog megmaradni a kertemben, mert a kutya mindent letapos, még a gaz se nõ ki.
Én most tervezem, hogy az erdõbõl guberáljak, és hazahozzak pár beton kerítéselemet járdának.

Lányok! A párotok kérte már azt tőletek hogy amikor cumizzátok, az ujjatokat dugjátok a fenekébe, miközben kicsit jobban ráhúzza a fejeteket a farkára?

Legjobb válasz: Kértem már ilyet barátnõmtõl. Megcsinálta. a második alkalommal prosztatmasszázs lett belõle. Üvöltve élveztem el, olyan jó volt! Csak rá kell érezni, és jól kell csinálni. Összehasonlíthatatlan egy sima élvezéssel. Ha ezt kérte, és elõtte alaposan megtszitálkodott akkor tedd meg bátran, mert nagyon örömet okozhatsz neki.

Kértem már ilyet barátnõmtõl. Megcsinálta. a második alkalommal prosztatmasszázs lett belõle. Üvöltve élveztem el, olyan jó volt! Csak rá kell érezni, és jól kell csinálni. Összehasonlíthatatlan egy sima élvezéssel. Ha ezt kérte, és elõtte alaposan megtszitálkodott akkor tedd meg bátran, mert nagyon örömet okozhatsz neki.
Szereti ha az anuszanal simogatom de be nem tudok furakodni mert kenyelmetlen neki szoval eddig no prosztatamasszazs, pedig en megcsinaltam volna neki :) Szeretem nezni ahogy elelvez. De egy kicsit szemtelenkedtem beljebb es akkorat ugrott mondta hogy ez mar nem jo :) )) Csorikam, olyan edi volt.
jézusom o.O a fenekembe ne kerüljön semmi Héló
talán kipróbálom a csajommal :D
3-as válaszoló! Tuti csaj lehetsz! :)
Még nem, de õ már dugta az ujját az én fenekembe, miközben szoptam. :D Fõleg anális szex elõtt néz így ki az elõjáték. :) 28/L


Mit gondoltok ha olyan tenyésztőtől veszek beaglet ahol már az előző generáció sem ásta a kertet akkor a "kicsi" sem fogja? Tarthatnám kint? Persze télen egy melegebb ki ház félében lenne ami a házhoz van kapcsolva.

Legjobb válasz: Annak,hogy a szülei ásták-e a kertet semmi köze nincsen ahhoz,hogy a kölyök is ásni fog-e.Ha rendesen le van mozgatva,játszol vele,tanítod akkor nem fog unatkozni és nem fog rombolni,ásni.Ha télen amikor hideg van bemehet meleg helyre akkor szerintem nyugodtan tarthatod kint,csak fontos,hogy legyen neki egy kutyaháza,hogy amikor esik az esõ vagy nagyon meleg van akkor be tudjon valahova húzódni.

Annak, hogy a szülei ásták-e a kertet semmi köze nincsen ahhoz, hogy a kölyök is ásni fog-e.Ha rendesen le van mozgatva, játszol vele, tanítod akkor nem fog unatkozni és nem fog rombolni, ásni.Ha télen amikor hideg van bemehet meleg helyre akkor szerintem nyugodtan tarthatod kint, csak fontos, hogy legyen neki egy kutyaháza, hogy amikor esik az esõ vagy nagyon meleg van akkor be tudjon valahova húzódni.
Az ásásra való hajlam, nem örökölhetõ. Az elsõ válaszoló leírta. Csak attól függ, hogy mennyit foglalkozol a kutyával, és hogy mennyire van megnevelve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon a válaszokat
Hm. Ez egy érdekes kérdés. Tény és való, hogy ha kellõképp van vele foglalkozva nem fog ásni, de lehet ez szimpla ösztön is és mégis fogja. Inkább attól függ milyen az idegrendszere jó helyrõl lett e hozva. Ha jó helyrõl hozod, szerintem nem fog elõfordulni
Ez nem örökletes. ha unatkozik ásni fog.

Nagyon kicsi a kertünk és van benne két szép cseresznyefa. Milyen konyhakerti növényt ültethetek a fa álá, ami szereti az árnyékot?

Legjobb válasz: A szüleim kertjében eper van alatta, meg ribizlibokor, azok teremnek. Mást nem tudok-egyébként biztosan jobb az említett növényeknek is a napfény, de így is szépen növekednek-teremnek. Ha teljesen árnyékos akkor én vmilyen gyökérzöldséget ültetnék talán. Biztosan írnak jobb tippeket is:)

A szüleim kertjében eper van alatta, meg ribizlibokor, azok teremnek. Mást nem tudok-egyébként biztosan jobb az említett növényeknek is a napfény, de így is szépen növekednek-teremnek. Ha teljesen árnyékos akkor én vmilyen gyökérzöldséget ültetnék talán. Biztosan írnak jobb tippeket is:)
Nekem az összes zöldségem árnyékban van a meggyfa és a szilvafák alatt: sárgarépa, petrezselyem, hagyma, borsó, saláták, retek, szóval minden. Szerintem jobb is, hogy nem éri õket közvetlenül a napfény, legalábbis ezt tapasztalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindkettõt kipróbálom!

Bajcsyban jártatok UH-n? Érdemes befizetni a pénzt, hogy felvegyék a vizsgálatot DVD-re? Csak mert amikor csekket kértem a nővérszobában, azt mondták, hogy csomószor nem is jó a felvevő és hogy nem is túl jó.

Legjobb válasz: Elõre is bocsi, nem tudok válaszolni, csak engem is érdekelne ez a kérdés, meg hogy ez mennyibe kerül. Jövõ héten megyek 20 hetesre a Bajcsyba, és érdemes-e ilyenkor felvetetni? Kérhetek képet is, vagy azért is fizetni kell? Az elõzõnél se adtak egyet sem, de már bánom, hogy nem kértem/kérdeztem meg.

Elõre is bocsi, nem tudok válaszolni, csak engem is érdekelne ez a kérdés, meg hogy ez mennyibe kerül. Jövõ héten megyek 20 hetesre a Bajcsyba, és érdemes-e ilyenkor felvetetni? Kérhetek képet is, vagy azért is fizetni kell? Az elõzõnél se adtak egyet sem, de már bánom, hogy nem kértem/kérdeztem meg.
Nekünk jó lett a felvétel, én nem bántam meg, hogy kifizettük. Képet minden alkalommal kértem, de felvételt csak egyszer. A képért nem kellett fizetni, de ha nem kérek, akkor nem is adtak volna.
A kérdező hozzászólása: 2000 forint, az osztályirodán lehet csekket kérni. http://bajcsyszul.hu/amb.htm Itt megtalálhatod, hogy milyen lemezt kell vinni. Nekem a nõvérek azt mondták, nehogy befizessem elõre a csekket, vagy telefonáljak elõzõ nap vagy még biztosabb, ha aznap a kórház pénztárában fizetem be és ha nem jó a gép, a pénztárból visszaadják a pénzt. Aztán hogy így van-e? Mondtak már annyifélét, ami nem is úgy volt.
Elsõ vagyok köszi a választ, jövõ héten megyek, akkor lehet én is kérek felvételt. (Most jól megfordult, a kérdezõ a válaszoló, és fordítva :-)))
A kérdező hozzászólása: Na most akkor megint én kérdezek, illetve kérek! Írd már meg légyszi majd, hogy milyen volt az UH és hogy sikerült a felvétel? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltál végül? Milyen volt?
Voltam még a múlt héten. Ne haragudj, de teljesen kiment a fejembõl. Végülis DVD-t nem csináltattunk, de képet akartam kérni, erre közölte a doki, hogy kifogyott a papír a gépbõl, így nem tud nyomtatni. Én akartam volna, de párom lebeszélt, hogy a bátyjáéknak is van, és egyszer megnézték, aztán annyi, meg drága, minek ennyiért, meg stb. Úgyhogy lebeszélt róla, de már kicsit bánom, így, hogy képet se sikerült kérnem :-(. Legközelebb csak két hónap múlva megyek, még addig újra gondoljuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy írtál, majd még addig kitaláljuk mi is, kérjünk vagy sem.

Ha a kertünkben elkapok egy nyulat, akkor azt csinálok vele amit akarok?

Vagy vissza kell szolgáltatni a vadásztársaságnak és elnézést kell kérni hogy a facsemetéket rágcsálta?

Legjobb válasz: Igen. Egy nyulat még megtarthatsz de persze nem kinozhatod vagy ilyesmi az már törvènytelen ,de például egy nagyobb testû allatot mint egy vaddisznót azt már nem. De egy nyuszit nyugodtan.

Igen. Egy nyulat még megtarthatsz de persze nem kinozhatod vagy ilyesmi az már törvènytelen , de például egy nagyobb testû allatot mint egy vaddisznót azt már nem. De egy nyuszit nyugodtan.
A nyulak nevében tiltakozom!
A kérdező hozzászólása: Na jó le lehet nyugodni! Csak eladom, élve...
A kérdező hozzászólása: Azt tudja valaki hogy mennyit adnak egy felnõtt mezei nyúlért?
3 nagy pofont.
A mezei nyúl piaci ára élve idén 20 ezer körül van. De persze ez nemzetközi ár, és sok tételnél számít. Te viszont hivatalosan senkinek nem adhatod el azt a nyulat mert nem a tiéd, hanem az államé! És mivel illegálisan fogtad be ezért megsértetted a jogszabályt, tehát orvvadásztál. Az hót mindegy, hogy a nyúl a te kertedben rágta a fákat, még akkor sem lesz a te tulajdonod. Mellesleg ha tetemes vadkárt csinál neked, akkor azt jelentheted a vadásztársaságnál.
#6 szerintem a vadásztársaságé a nyuszi
#7 Nem. Minden vad az állam tulajdona, csak kiadja õket kezelésbe a vadásztársaságoknak. Gondolj bele. Van egy kapitális gímbika a területeden aminek több milliót ér a trófeája ha el akarják ejteni. Egy vadásztársaság nem mondhatja meg, hogy a bika márpedig az övé mert az állatot nem lehet helyhez kötni! Az szabadon jár kel a társaságok területei között. Képzeld mi lenne ha a vadásztársaságok kisajátítanák az állatokat, és azok nem tartanák be a vadászterület határait. Na? Többnyire ezért az államé minden vad.
Ha tetemes kárt okoz, akkor jelentheted a vadásztársaságnak, az meg tudomásul veszi. Ha te teszel az állatban kárt, ki kell fizetni és büntetést fizetni..

A fodrász ismét nem azt nyírta, amit kértem. Visszamehetek reklamálni?

El?re hosszabbodó hajat kértem, 1 éve ilyen, ugyanazt a fazon mindig. A Biohairbe járok, szeretem ?ket, ám egyszer egy csaj megkopasztott és valami borzalmat nyírt, ami nem is hasonlít arra, amilyen szokott lenni. Nem vertem ki a balhét.

Legjobb válasz: ha elmennél egy normális fodrászhoz, nem szívnád meg. amúgy visszamehetsz, csak sok értelme nincs :)

ha elmennél egy normális fodrászhoz, nem szívnád meg. amúgy visszamehetsz, csak sok értelme nincs :)
Legközelebb simán szólj, hogy mással szeretnéd vágatni. Legfeljebb 10 helyett húsz percet vársz.Már ne verd ki a balhét, menet közben kellett volna leállítani a fodrászt, max. fizetés elõtt.
Szerintem elég nagy hülyeség visszamenni oda, ahol egyszer már elrontották. Keress egy normális fordrászt, mielõtt "kijavítják" és a végén olyan rövid lesz, hogy már nem lehet rendbehozni.
Tudsz mutatni képet? Nem tudom elképzelni. Szerintem keress más fodrászatot. Ha ennyire el tudják rontani, ne ezen spórolj.
A kérdező hozzászólása: a szalonjukban sok a fodrász, pont ez a lényeg. bemész idõpont nélkül és 10 percen belül sorrakerülsz. már vagy 6 fodrászuk nyírta a hajam, mindig pontosan azt, amit kértem. nem akarok balhézni sosem, ezért gondoltam ha jobban elmagyarázom majd nem rontja el. nyilván azt kérném, hogy egy másik javítsa ki. rendes akartam lenni a csajjal, ne miattam szívja meg szerencsétlen, hogy ott hisztizek, de ez már több a soknál.
A kérdező hozzászólása: úgy néz ki a hajam, hogy a fülemig rövidül elõrefelé, a fülemnél a leghosszabb, majd onnan elõre ismét rövidül. nyilván hosszabb már nem lesz a hajam, de most kvázi mindkét oldalon lóg 2 ilyen fül. annyit kérnék, hogy egy nyírják valahogy lejtõsre még akkor is ha rövidebb lesz a hajam. borzalmasan néz ki.
"Mikor itthon megláttam azt hittem sírok." Nekem a fodrászom mindig megmutatja minden oldalról a mûvet, amikor elkészült... Béna fodrászhoz meg nem megyünk vissza, ez alap.
az az ostobaság netovábbja, hogyha az ember más eredményt vár ugyan attól a cselekedetétõl. Ha a béna kezû elcseszte, szerinted legközelebb már nem fogja? :D
Úgysem tudja visszaragasztani a hajad oda, ahol ismét megkopasztott. Én már a múltkori után sem mentem volna vissza. A kijavítást hogy gondoltad?
A kérdező hozzászólása: de nincs velük bajom régóta nyírják a hajamat és mindig jó, csak egy bénakezû van. nem kérem vissza a pénzt, csak annyit kérnék, hogy valaki javítsa ki egy rohadt ollóval.
A kérdező hozzászólása: Nos, visszamentem közben és szó nélkül kijavították, az egyik csaj, aki nagyon ügyes. Õk maguk mondták, hogy igen, ez el van baszva, ezekkel a szavakkal. Úgy nézett ki, hogy hátul egyenesen lenyírt géppel 2 centit tüsire, majd elõrefelé egy nagy lépcsõ, kb 4 centis, onnan hosszabbodik elõre, a fülemnél a leghosszabb, kb 2 centivel, mint kéne, majd ismét rövid és onnan elõrefelé megint hosszabbodik. A fodrászcsaj nézi nagyon, csak annyit mondott, hogy úgy nézel ki vele, mint Plutó kutya. Komolyan olyan volt, mint egy nagy fül. Most ki lett javítva, igaz idétlenül rövid, de szép a formája, máshogy nem volt javítható. Mondta a lány a nevét és hogy legközelebb nyugodtan keressem õt. Ott volt az is, aki elrontotta és ott mondja nekem, hogy majd õ kijavítja...aha, persze. Ez a fodrászat olcsó és többen járunk oda, tényleg már vagy 2 éve a vendégük vagyok és soha semmi panasz nem volt. Csak hát egy béna fodrász. Én meg nem vagyok harcias. Persze akkor kellett volna szólni, de ahogy beszárította a végeit egyenesnek látszott. Ám ahogy mára kifeküdtem és megfésültem...iszonyatos volt. Mondta a lány is, hogy hátul õ még ilyet nem látott, ilyen tüsi csonkot odanyírni. Mostmár ugyanahhoz fogok menni mindig. Szép munkát végez.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!