Találatok a következő kifejezésre: Azok a amik a kertünkben (107 db)

Miért nem teszi meg az a szemét, amire kértem?

A barátommal szakítottunk több, mint 1 hete, és nem hajlandó visszaadni a gy?r?t, amit egy közös nyaralás alkalmával vettem neki. És nem hajlandó letörölni a közös képeinket a közösségi oldalakról, ahol fent van. Miért csinálja ezt? Õ mondta ki a szakítást. Akkor miért ?rizgeti az emlékeket? Én holnap reggel adom fel egy dobozban a dolgokat, amiket t?le kaptam, mert nekem egyszer?en nem kell, hogy bármi is rá emlékeztessen. Mit csináljak? Hogyan vegyem rá, hogy adja vissza a gy?r?t, és törölje a közös képeinket? Na meg persze a telefonszámomat...

Legjobb válasz: Irigylem a problémáidat.

Irigylem a problémáidat.
annál nagyobb f*szságot ritkán hallottam hogy visszaadja valaki az ajándékokat szakítás után. azt kaptad, ajándékba, nem kölcsönbe. -.-
Azért zizzi, mert ezis csak olyan mint egy a sok csimpánz közül: azzal, hogy a csaj most visszakapja azt a gyûrût, gyakorlatilag azt jelezné, hogy van hatalma. De nincs:D HÁHÁ
ha nem akarsz emlékeket örizgetni, miért akarod, h visszaadja azt a gyûrût amit egykor te adtál neki. a gyûrû nem emlék? vagy számodra materiális értéket jelent?
sztem meg lehet van esélyed nála csak egy kis idõre van szüksége
nyugi utolsó, azért nem minden nõ ilyen:D kérdezõ...még mindig f*szság, egyrészrõl de ezt már írtam. másérszrõl viszont: most dühös vagy, ezért viselkedsz így. Nyugodj le és gondold át az egészet, majd nehisztizz hanem tedd túl magad rajta normális emberi formában.
ha tudom h ez a vége minden kapcsolatnak a nõ részérõl akkor inkább egyedül maradok...
A kérdező hozzászólása: De visszaadom. Õrizgesse õ, ha neki kell, nekem ne foglalja itt a helyet! Hétfõn meg is kapja az a szemétláda
ne legyél már ennyire gyerekes:) hány éves vagy?:) Egy párév múlva már jó emlék lesz, ne kérd tõle a cuccokat vissza és te se add vissza amiket kaptál!
Bunkóság ajándékot visszakövetelni. Ha sajnálod a pénzt, add el az õ ajándékait. És kit érdekel, mi van a profiljában egy közösségi oldalon?

Hogyan hasznosítsam újra az építési törmeléket (betontömbök, téglatörmelék, kavics, cserépdarabok), amit a kertemben bányászok ki a földből?

Annyira sok nincs, hogy egy konténer tele legyen, és hátha van jobb megoldás. Ötletem : betondarabokat a kerítés mellé a föld síkjába elhelyezem, és szórok rá fenyőmulcsot, vagy murvát, így lesz egy kis járdám, nem nő ki ott a gaz, és akár még szép is lehet. Mit gondolsz ? Vagy más ötlet ? Nincs erre a beruházásra sok pénzem. (max 5 ezer forint)

Legjobb válasz: Nekem a ssziklaakert aalapját ez adta. Kertépítõktõl tanultam. Összedobálni a tégla betondarabokat, rá a termõföld abba a "szép" terméskövek. A sziklakertnek jó vízelvezetésû alap kell, a törmelék pont ilyen.

Nekem a ssziklaakert aalapját ez adta. Kertépítõktõl tanultam. Összedobálni a tégla betondarabokat, rá a termõföld abba a "szép" terméskövek. A sziklakertnek jó vízelvezetésû alap kell, a törmelék pont ilyen.
A kérdező hozzászólása: hú, ez nagyon jó ötlet ! Így is gondban vagyok, hogy semmi se fog megmaradni a kertemben, mert a kutya mindent letapos, még a gaz se nõ ki.
Én most tervezem, hogy az erdõbõl guberáljak, és hazahozzak pár beton kerítéselemet járdának.

Lányok! A párotok kérte már azt tőletek hogy amikor cumizzátok, az ujjatokat dugjátok a fenekébe, miközben kicsit jobban ráhúzza a fejeteket a farkára?

Legjobb válasz: Kértem már ilyet barátnõmtõl. Megcsinálta. a második alkalommal prosztatmasszázs lett belõle. Üvöltve élveztem el, olyan jó volt! Csak rá kell érezni, és jól kell csinálni. Összehasonlíthatatlan egy sima élvezéssel. Ha ezt kérte, és elõtte alaposan megtszitálkodott akkor tedd meg bátran, mert nagyon örömet okozhatsz neki.

Kértem már ilyet barátnõmtõl. Megcsinálta. a második alkalommal prosztatmasszázs lett belõle. Üvöltve élveztem el, olyan jó volt! Csak rá kell érezni, és jól kell csinálni. Összehasonlíthatatlan egy sima élvezéssel. Ha ezt kérte, és elõtte alaposan megtszitálkodott akkor tedd meg bátran, mert nagyon örömet okozhatsz neki.
Szereti ha az anuszanal simogatom de be nem tudok furakodni mert kenyelmetlen neki szoval eddig no prosztatamasszazs, pedig en megcsinaltam volna neki :) Szeretem nezni ahogy elelvez. De egy kicsit szemtelenkedtem beljebb es akkorat ugrott mondta hogy ez mar nem jo :) )) Csorikam, olyan edi volt.
jézusom o.O a fenekembe ne kerüljön semmi Héló
talán kipróbálom a csajommal :D
3-as válaszoló! Tuti csaj lehetsz! :)
Még nem, de õ már dugta az ujját az én fenekembe, miközben szoptam. :D Fõleg anális szex elõtt néz így ki az elõjáték. :) 28/L


Mit gondoltok ha olyan tenyésztőtől veszek beaglet ahol már az előző generáció sem ásta a kertet akkor a "kicsi" sem fogja? Tarthatnám kint? Persze télen egy melegebb ki ház félében lenne ami a házhoz van kapcsolva.

Legjobb válasz: Annak,hogy a szülei ásták-e a kertet semmi köze nincsen ahhoz,hogy a kölyök is ásni fog-e.Ha rendesen le van mozgatva,játszol vele,tanítod akkor nem fog unatkozni és nem fog rombolni,ásni.Ha télen amikor hideg van bemehet meleg helyre akkor szerintem nyugodtan tarthatod kint,csak fontos,hogy legyen neki egy kutyaháza,hogy amikor esik az esõ vagy nagyon meleg van akkor be tudjon valahova húzódni.

Annak, hogy a szülei ásták-e a kertet semmi köze nincsen ahhoz, hogy a kölyök is ásni fog-e.Ha rendesen le van mozgatva, játszol vele, tanítod akkor nem fog unatkozni és nem fog rombolni, ásni.Ha télen amikor hideg van bemehet meleg helyre akkor szerintem nyugodtan tarthatod kint, csak fontos, hogy legyen neki egy kutyaháza, hogy amikor esik az esõ vagy nagyon meleg van akkor be tudjon valahova húzódni.
Az ásásra való hajlam, nem örökölhetõ. Az elsõ válaszoló leírta. Csak attól függ, hogy mennyit foglalkozol a kutyával, és hogy mennyire van megnevelve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon a válaszokat
Hm. Ez egy érdekes kérdés. Tény és való, hogy ha kellõképp van vele foglalkozva nem fog ásni, de lehet ez szimpla ösztön is és mégis fogja. Inkább attól függ milyen az idegrendszere jó helyrõl lett e hozva. Ha jó helyrõl hozod, szerintem nem fog elõfordulni
Ez nem örökletes. ha unatkozik ásni fog.
Hogy a ti kertetekben mi nõhet, azt nem tudom, de nagyon sok féle növény ehetõ.
Tyúkhúr, pitypang, hagymaszagú kányazsombor, zamatos turbolya, salátaboglárka, pásztortáska, erdei ibolya (jó, ez nem gyom, de könnyen terjed), ezek csak azok, amik a saját kertembõl hirtelen eszembe jutottak :) Ez a te olvasnivalód: [link] A zsenge hajtások, levelek igazán jók, mostanra már kicsit elöregedett minden, mert túl korán kezdtek zöldülni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) igazából csak érdeklõdésbõl kérdeztem, mert már régóta foglalkoztatott.

Nagyon kicsi a kertünk és van benne két szép cseresznyefa. Milyen konyhakerti növényt ültethetek a fa álá, ami szereti az árnyékot?

Legjobb válasz: A szüleim kertjében eper van alatta, meg ribizlibokor, azok teremnek. Mást nem tudok-egyébként biztosan jobb az említett növényeknek is a napfény, de így is szépen növekednek-teremnek. Ha teljesen árnyékos akkor én vmilyen gyökérzöldséget ültetnék talán. Biztosan írnak jobb tippeket is:)

A szüleim kertjében eper van alatta, meg ribizlibokor, azok teremnek. Mást nem tudok-egyébként biztosan jobb az említett növényeknek is a napfény, de így is szépen növekednek-teremnek. Ha teljesen árnyékos akkor én vmilyen gyökérzöldséget ültetnék talán. Biztosan írnak jobb tippeket is:)
Nekem az összes zöldségem árnyékban van a meggyfa és a szilvafák alatt: sárgarépa, petrezselyem, hagyma, borsó, saláták, retek, szóval minden. Szerintem jobb is, hogy nem éri õket közvetlenül a napfény, legalábbis ezt tapasztalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindkettõt kipróbálom!

Bajcsyban jártatok UH-n? Érdemes befizetni a pénzt, hogy felvegyék a vizsgálatot DVD-re? Csak mert amikor csekket kértem a nővérszobában, azt mondták, hogy csomószor nem is jó a felvevő és hogy nem is túl jó.

Legjobb válasz: Elõre is bocsi, nem tudok válaszolni, csak engem is érdekelne ez a kérdés, meg hogy ez mennyibe kerül. Jövõ héten megyek 20 hetesre a Bajcsyba, és érdemes-e ilyenkor felvetetni? Kérhetek képet is, vagy azért is fizetni kell? Az elõzõnél se adtak egyet sem, de már bánom, hogy nem kértem/kérdeztem meg.

Elõre is bocsi, nem tudok válaszolni, csak engem is érdekelne ez a kérdés, meg hogy ez mennyibe kerül. Jövõ héten megyek 20 hetesre a Bajcsyba, és érdemes-e ilyenkor felvetetni? Kérhetek képet is, vagy azért is fizetni kell? Az elõzõnél se adtak egyet sem, de már bánom, hogy nem kértem/kérdeztem meg.
Nekünk jó lett a felvétel, én nem bántam meg, hogy kifizettük. Képet minden alkalommal kértem, de felvételt csak egyszer. A képért nem kellett fizetni, de ha nem kérek, akkor nem is adtak volna.
A kérdező hozzászólása: 2000 forint, az osztályirodán lehet csekket kérni. http://bajcsyszul.hu/amb.htm Itt megtalálhatod, hogy milyen lemezt kell vinni. Nekem a nõvérek azt mondták, nehogy befizessem elõre a csekket, vagy telefonáljak elõzõ nap vagy még biztosabb, ha aznap a kórház pénztárában fizetem be és ha nem jó a gép, a pénztárból visszaadják a pénzt. Aztán hogy így van-e? Mondtak már annyifélét, ami nem is úgy volt.
Elsõ vagyok köszi a választ, jövõ héten megyek, akkor lehet én is kérek felvételt. (Most jól megfordult, a kérdezõ a válaszoló, és fordítva :-)))
A kérdező hozzászólása: Na most akkor megint én kérdezek, illetve kérek! Írd már meg légyszi majd, hogy milyen volt az UH és hogy sikerült a felvétel? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Szia! Voltál végül? Milyen volt?
Voltam még a múlt héten. Ne haragudj, de teljesen kiment a fejembõl. Végülis DVD-t nem csináltattunk, de képet akartam kérni, erre közölte a doki, hogy kifogyott a papír a gépbõl, így nem tud nyomtatni. Én akartam volna, de párom lebeszélt, hogy a bátyjáéknak is van, és egyszer megnézték, aztán annyi, meg drága, minek ennyiért, meg stb. Úgyhogy lebeszélt róla, de már kicsit bánom, így, hogy képet se sikerült kérnem :-(. Legközelebb csak két hónap múlva megyek, még addig újra gondoljuk.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, hogy írtál, majd még addig kitaláljuk mi is, kérjünk vagy sem.

Melyek azok a szobanövények, amiket a kertbe, teraszra ki lehet tenni"majd"?

köszönöm.

Legjobb válasz: szerintem majdnem mindegyiket. ami nekem van és kiteszem: majomkenyérfa, zamioculcas, yukka, csokrosinda.

szerintem majdnem mindegyiket. ami nekem van és kiteszem: majomkenyérfa, zamioculcas, yukka, csokrosinda.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszod. Én is kitettem már a kaktuszaimat, pozsgásokat, szerinted a vitorlavirágot, szoba futókát kilehet?
Leander, hibiscus, kaktuszok, hirtelen ennyi jut eszembe, ami az elõzõbõl kimaradt, de biztos, hogy sok van még...
Ezek a virágok nekem nem kerültek ki a kertbe, nem mertem megkockáztatni, de ha van több cseréppel neked akkor amelyiket legkevésbé sajnálnád ha tönkremegy próbáld meg én mindig így szoktam. Ha leírod pontosan milyen virágaid vannak akkor megmondom hogy melyik bírta ki nálam (a nappalim egy élõ õserdõ:) )

Ha a kertünkben elkapok egy nyulat, akkor azt csinálok vele amit akarok?

Vagy vissza kell szolgáltatni a vadásztársaságnak és elnézést kell kérni hogy a facsemetéket rágcsálta?

Legjobb válasz: Igen. Egy nyulat még megtarthatsz de persze nem kinozhatod vagy ilyesmi az már törvènytelen ,de például egy nagyobb testû allatot mint egy vaddisznót azt már nem. De egy nyuszit nyugodtan.

Igen. Egy nyulat még megtarthatsz de persze nem kinozhatod vagy ilyesmi az már törvènytelen , de például egy nagyobb testû allatot mint egy vaddisznót azt már nem. De egy nyuszit nyugodtan.
A nyulak nevében tiltakozom!
A kérdező hozzászólása: Na jó le lehet nyugodni! Csak eladom, élve...
A kérdező hozzászólása: Azt tudja valaki hogy mennyit adnak egy felnõtt mezei nyúlért?
3 nagy pofont.
A mezei nyúl piaci ára élve idén 20 ezer körül van. De persze ez nemzetközi ár, és sok tételnél számít. Te viszont hivatalosan senkinek nem adhatod el azt a nyulat mert nem a tiéd, hanem az államé! És mivel illegálisan fogtad be ezért megsértetted a jogszabályt, tehát orvvadásztál. Az hót mindegy, hogy a nyúl a te kertedben rágta a fákat, még akkor sem lesz a te tulajdonod. Mellesleg ha tetemes vadkárt csinál neked, akkor azt jelentheted a vadásztársaságnál.
#6 szerintem a vadásztársaságé a nyuszi
#7 Nem. Minden vad az állam tulajdona, csak kiadja õket kezelésbe a vadásztársaságoknak. Gondolj bele. Van egy kapitális gímbika a területeden aminek több milliót ér a trófeája ha el akarják ejteni. Egy vadásztársaság nem mondhatja meg, hogy a bika márpedig az övé mert az állatot nem lehet helyhez kötni! Az szabadon jár kel a társaságok területei között. Képzeld mi lenne ha a vadásztársaságok kisajátítanák az állatokat, és azok nem tartanák be a vadászterület határait. Na? Többnyire ezért az államé minden vad.
Ha tetemes kárt okoz, akkor jelentheted a vadásztársaságnak, az meg tudomásul veszi. Ha te teszel az állatban kárt, ki kell fizetni és büntetést fizetni..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!