Találatok a következő kifejezésre: Azok a amik (44807 db)

Melyik az a AMD processzor amit 2-3 évig nem kell cserélni mert birja addig?

melyik az? előre köszi

Legjobb válasz: Akkor egy AMD Phenom II x4 960T kell neked. Manapság az (egyik) legjobb processzor ár/érték arányban.

Akkor egy AMD Phenom II x4 960T kell neked. Manapság az (egyik) legjobb processzor ár/érték arányban.
Igen van benne 2 feloldható mag, amit megfelelõ lappal feloldhatsz, de hogy mûködnek is azok a magok annak esélye 50%.
Egyáltalán ha beüt az APU korszak akkor nem lesz ilyen rózsás a helyzete. Szvsz ha kibírod tavaszig akkor érdemes megnézni az FM2-s és a Trinityt.
A kérdező hozzászólása: 20: 33 hozzászolonak de lehet, nem 1 évre vesz mindneki cpu-t : ) értem ebbe feloldható a+2 mag igaz?
bármelyik amd proci bírja addig de teljesítményben és amúgy is most best buy az a amd 960t cpu
Olyan processzor nem lehet mert a játékok igénye egyre nõ!
A kérdező hozzászólása: A 3 évet nem életarttamra értettem, sorry ha rosszul fogalmaztam hanem hogy 3 évig ne kelljen venni, játékra fõleg, néha néha kisebb grafikai melók.szóval van oylan szoftver ami képes kihasználni a több magot.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.
Amúgy mire kéne?
A kérdező hozzászólása: értem, és köszi a segitséget

Drivernél mi az a amd gaming evolved alkalmazás?

Legjobb válasz: Az AMD által támogatott játékot jelenti

Az AMD által támogatott játékot jelenti

Mi az a AMD Radeon™ RAMDisk?

Legjobb válasz: A rendszermemóriából lecsíp egy darabot amit normál tárterületként használhatsz.

A rendszermemóriából lecsíp egy darabot amit normál tárterületként használhatsz.


Mi az a "AMD Never Settle Reloaded Akció"?

Most akarok egy Sapphire HD7870-et venni és mellé ez van irva. De ez pontosan mit is jelent?

Legjobb válasz: Google elsõ találat http://ipon.hu/hir/frissult_az_amd_never_settle_reloaded_jat..

6. hülyeséget beszél, a level upost is megkapod. Most vettem egy HD 7790-et Tomb Raider alatt level up van és megkaptam azt is.
A kérdező hozzászólása: és ha összeszerelés kérek akkor megkapom az alkatrészek dobozát? (benne a kódokkal)?
Miért lopná ki? Iponon is ugyanígy vannak Never Settle-s akciók.
A kérdező hozzászólása: S az ipon benne hagyja a kódokat, vagy "kilopja"?
Azt nem kapod meg.
A kérdező hozzászólása: És a CrySis 3 Hunter Edition-nél az van irva hogy "Level Up" akkor azt is megkapom vagy nem?
Kapsz letöltési kódot.
A kérdező hozzászólása: És ezt hogy kapom meg? Dobozos verzióbanm, vagy Origin-en kóddal tölthetem le?
Miért pontoztok le? Bizonyíték kell? Hát tessék: http://kepfeltoltes.hu/view/130619/77018112N_vtelen_www.kepf.. Amúgy a dobozokat szerintem megkapod, õk mit kezdenek vele?

Mai fejjel, megismerted önmagadat? Igy megtudod adni azt a amit te kaptál amikor csecsemö, kisgyerek voltál?

Legjobb válasz: foggalmam sincs hogy bánt velem anno anyám, lehet az erkélyen tartott egy szál pelusban :) de én igyekszek mindent megadni a fiamnak, h mosolyogni lássam, és h meglegyen mindene!

foggalmam sincs hogy bánt velem anno anyám, lehet az erkélyen tartott egy szál pelusban :) de én igyekszek mindent megadni a fiamnak, h mosolyogni lássam, és h meglegyen mindene!
Szia, én sok mindenre emlékszem sajnos, 4. gyerek voltam, véletlen gyerek...mindenbõl a levetett jutott, nem nagyon figyeltek rám, a testvéreim kamaszok voltak, a nagyobbik nõvérem 19 évesen férjhezment, gyereket szült, azt a családot is a szüleimnek kellett eltartani, istápolni, azt az unokát is anyám nevelte félig...rám nem jutott soha se pénz, se idõ, se figyelem, de még egy ölelés, mosoly sem nagyon. Nagyszüleim nem voltak. Ugyanakkor én lettem a kis cseléd, nem mehettem sehová, otthon kellett mindent megcsinálnom, mert én értem haza legelõször a suliból. Érettségi ajándéknak azt kértem, hogy végre oda mehessek, ahová akarok. Viszonylag jó állást találtam, a fizetésemet anyám számlájára kellett utaltatnom és soha egy fillért nem láttam belõle, 200, -Ft-ot kaptam egy napra, ebbõl kellett fedeznem a kajámat, meg amit akartam. A fizetésembõl aztán anyám pénzelte a többi nagyon lábra állt tesómat...mindnek hitele van, vagy nem tudja fenntartani magát, mert az egy gyerekbõl azóta három lett. Egy testvérem van csak, aki nem szorul rá anyámékra. Elmentem albérletbe a párommal, onnantól jött nekik a rossz élet...kevesebb pénz, nincs cseléd. Közben lediplomáztam, én lettem az egyetlen diplomás a családban. Azóta visszaköltöztünk, a szüleim nyugdíjasok lettek, született egy kisfiam. Külön kasszán vagyunk, semmihez nem nyúlok! Csak a saját edényeinket mosom el, és csak a saját szobánkban takarítok, egy hónapban kétszer a fürdõszobában és az elõszobában-konyhában. Nem tûröm többé, hogy cseléd legyek. És tudod, mi ebbõl a hosszú történetbõl a tanulság: a szüleim csak rám-ránk számíthatnak, ha vinni kell õket valahová, pénz kell esetleg, idõ kell, segíteni kell, csak én vagyok és a párom! Az agyonpénzelt, imádott gyerekei nagy ívben leszarják õket! Én soha-soha nem leszek ilyen a gyerekeimmel, mint a szüleim voltak velem!
Az kimaradt, hogy ritkán kaptam ruhát is, ezért állandóan csúfoltak az általánosban és cikiztek a középiskolában. Önértékelési zavaros lettem és önbizalomhiányos. Olyan fokú bizonyítási vágy van-volt bennem, hogy néha két ember helyett is dolgoztam, mert a munkahelyemen néha kaptam egy köszönömöt, vagy pár jó mondatot- ez 19 éves koromban volt. Úgyhogy némelyik szülõ egyáltalán nem tudja, hogy mit csinál a gyerekével hosszú távon... - most 28 vagyok -
De létezik.
, , ...és eszébe sem jut, hogy Kis Pista nem regisztrált erre a szutyok oldalra, ugyanakkor Kis Pista is egységnyi helyet foglal el a térbõl, sõt, idõben is velünk párhuzamosan halad.''
Próbálj meg elszakadni ettõl a barom oldaltól. A Facebook arra jó, hogy távoli ismerõseiddel vedd fel a kapcsolatot. Esetleg értelmezheted egy online Skype-nak is. Persze ezt sem szabad túlzásba vinned. Lásd: Antifaces-Naoszt, vótá fenn fészbukon?
Azért hiszik azt sok hülyék hogy akinek nincs facebook-ja az már nem is létezik mert ezek az emberek nem tudnak rendesen társasági életet élni hanem inkább leül a gép elé és ott chatel stb.Holott lehetne találkozni is és ott is beszélgetni.Nekem van FB-m de nem csak ott beszélek az ismerõseimmel.Amúgy csak akkor megérthetõ ez a csak facebookon chatelünk hogyha mondjuk egy rokonod vagy egy barátod, ismerõsöd távol lakik tõled de ti ennek ellenére tartani szeretnétek a kapcsolatot.Szóval nyugi attól még létezik valaki ha nincs facebookja.Ha meg valaki elítél ezért azt meg le kell tojni!
Azok szeretik ezt gondolni, akik mindentõl rinyálnak, és inkább kikiáltják az illetõt nem létezõnek, mint hogy facebookos elõismeret nélkül kontaktusba lépjenek vele. Akik a fb. alapján ítélkeznek, valószínûleg eleve, egy fb. nélküli világban sem lennének teljesen ép elméjûek.
de létezik nyugi.
De, sok embernek nincs nyugi
Mekkora baromság ez a cikk, te jó ég!
érdekes, de szerintem pofátlan, nem hiszem hogy ez alapján kéne megítélni az embert am 2-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Itt találtam egy cikket a 2. válaszoló kommentjéhez kapcsolódóan: http://www.bitport.hu/trendek/aki-nincs-fent-facebookon-az-p.. Igazán aranyos...
Létezik, de nem ember. Csiga... Egyébként nekem nincs.
Létezem.
létezik, de ezt sokan nem veszik észre, de pl a testvéremnek sincs odáig fajult ez a facebook mánia hogy pszichológusok kijelentették hogy aki nincs jelen az ilyen "közösségi helyeken" az valószínûleg pszichopata lesz
Én akkor töröltem magam onnan mikor a munkáltatóm azt mondta hogy felnézne az fb-mre szóval igazoljam vissza...
A mól akkord. Bhúr: 1.bund Ghúr: 2. Dhúr: 2. :)
kis szakmai vita, bocsi :D http://www.gitartabok.hu/akkord-tablazat nem magyarázom el most az elméleti részét, itt kikeresed azt az akkordot amit nem értesz, és megmutatja, hogy hogy fogd le.
A kérdező hozzászólása: Jó-Jó tegnap elõtt kezdtem el a gitározást meg minden de most akkor mi van? ezt kezdem nem érteni ://
Ebben egyet értek, csak úgy írtad, mintha teljesen másról beszélnék :)
igen, egy angol videónál. te meg egy magyar válaszoló vagy, egy magyar oldalon. és szerintem ez összekeverni. a "mól"-t is írd akkor májnornak, hátha kicsit jobban összekeveri :D lehet csak engem idegesít fel, ha magyar oldalra behozzuk az angol szokásokat, de abban szerintem igazam van, hogy egy kezdõt ne zavarjunk már össze. ha tanult valaha itthon zenét, akkor a b hangot úgy ismerheti, mint a h hang leszállítottját.
Ha felmegy Youtube-ra, akkor a legtöbb gitárleckénél B-t fognak mondani ígyis úgyis..
az hogy egy kezdõ kérdez, miért kell mégjobban összezavarni? igen, nyugaton azt a hangot B-nek mondják, itt meg H-nak. ha azt követed akkor írd hogy B-string, ha meg magyarul akarunk zenét tanulni, nyugodtan hívhatjuk H húrnak.
Akkor 'mol'..ettõl még nem lesz kevésbé érthetõ.. H/b húr. nem értem mi a problémád ezzel.. (OFF)
neked. a mól az az anyagmennyiség mértékegysége, b-húr meg nincs. (alapesetben)
OFF: ezt nekem írtad #2-es?
b húr, a mól :D úúú mekkora gondok vannak itt. kérdezõ, nézz egy akkordtáblázatot, ott le lesznek írva az akkordok.
A kérdező hozzászólása: Koszonom:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!