Találatok a következő kifejezésre: Azok a akik soha életükben (27 db)

Mit ad enni az az anyuka ebédre a 2-3 éves kisgyerekének, aki soha életében nem főzött otthon?

Sokan vannak akik házhoz rendelik az ebédet, viszont az furcsa lenne, ha abból kapna a pici.Tudom, hogy vannak olyan családok is, ahol a nagymama vagy a bébiszitter f?z, de én most nem erre lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Ha soha életében nem fõzött, akkor a 2-3 évesnek egész nyugodtan adhat a házhoz szállított ételbõl. Miért lenne az furcsa, ha abból kapna? Ezt nem értem. Mellesleg a kérdésre nem tudnék válaszolni, mert én fõzök, és nem ismerek olyan anyukát, aki a gyereke 2-3 éves korára ne tanult volna meg valamilyen szinten fõzni...

Ha soha életében nem fõzött, akkor a 2-3 évesnek egész nyugodtan adhat a házhoz szállított ételbõl. Miért lenne az furcsa, ha abból kapna? Ezt nem értem. Mellesleg a kérdésre nem tudnék válaszolni, mert én fõzök, és nem ismerek olyan anyukát, aki a gyereke 2-3 éves korára ne tanult volna meg valamilyen szinten fõzni...
Szerintem is azt adja, amit hozat (már ha hozat).Úgy válogatja ki az étlapból, hogy a gyereknek is jó legyen. (Amikor megszületett a pici fiam, a lányom akkor volt 2 éves. 2 hónapig én is hozattam, mert nem volt, aki fõzzön nekünk, és a fõzésre már végképp nem jutott idõm. Megette, nem volt vele semmi gond.) Mondjuk a fõzéshez nem kell diploma, egy háziasszonynak illik tudni fõzni pl. levest, fõzeléket. Krumplit, húst sütni szintén nem mûvészet...
Szerintem meg az égvilágon semmi baj nincs a hozatott fõzelékekkel. Neked biztos valami nagyon rossz tapasztalatod van. Én a gyerek születése elõtt 10 évig házhoz (vagyis munkahelyhez) hozatott kaját ettem, nagyon finom volt, tartalmas, nem volt zsíros, stb.. .akkor le is húzhatnák ezek a cégek a rolót... Simán adnám a gyerekemnek ezeket, csak az a baj, hogy már elég drágák, meg a másik ok, hogy én tudok fõzni :)
Szia Most lehet le leszek pontozva de se baj . Én se tudok fõzni kislányom 1.5 éves nagyon ízlik neki amit hordatok neki kaja is semmi baja nincs tõle mi is azt eszük :)
Én is 2004. óta rendelek kaját (hol gyakrabban, hol ritkábban), és amiket leírtam, azokat tapasztaltam. Igyekszem minél többet fõzni, de munka és suli mellett nem mindig sikerül, olyankor rendelek. Nem szeretem. Sokkal rosszabb minõségû és összetételû, mint amit fõzök, csak néha nincs választása az embernek.
*Miért szerinted a házhoz szállított kaja nem úgy készül, mint az otthon fõzött??? Ugyanúgy fõzik, csak nagyobb tételben! Igen, ugyanúgy, csak nem ugyanabból. Csak nem tudod ellenõrizni, milyen alapanyagból, milyen állományjavítóval, milyen ízfokozóval, készül milyen minõségû olajat használnak. Nem tudod, mennyi cukor/édesítõ van benne. (Egyik rosszabb, mint a másik.) Ráadásul legtöbben ezeket mikrózzák, és egyes kutatások szerint a gyerekkori gyomorrákos esetek számának a jelentõs növekedéséért a mikróban való melegítés felelõs. (Bizonyíték nincs rá, de az ellenkezõjére sincs!)
Miért szerinted a házhoz szállított kaja nem úgy készül, mint az otthon fõzött??? Ugyanúgy fõzik, csak nagyobb tételben! Ez a kérdés csak a provokáció miatt lett kiírva, semmi másért...
Szerintem az ilyen anyukat tanuljon meg fõzni. Nem egy bonyolult tevékenység. Játszóteres idõben legyen elõkészítve a kaja, ebédidõben meg csak be kell fejezni. Ha rákényszerülnék, hogy rendelt kaját etessek a gyerekkel, akkor biokaját rendelnék (nem a biozöldség miatt, hanem hogy ne rakjanak bele adalékot és ne vegetázzák-sózzák túl) - amit viszont ismerek (Egészségkonyha szállít biót, attól veszi, aki óvodákba, bölcsikbe szállít ebédet), az nem túl finom kaja. Az biztos, hogy nem alapoznám meg rendelt kajával a gyerekem elhízását és egészségtelne táplálkozását. A rendelt fõzelék véleményem szerint emberi fogyasztásra nem alkalmas, a gyereknek viszont arra lenne szüksége, nem salátára, párolt zöldségre, szénhidrátcsökkentett, light, update meg nemtudommilyen cuccokra.
én a világért nem adnék neki hozatott kajából. csak nézzen be vki egy éttermi konyhába, milyen a higiénia, mit és hogy használnak fel....elhiszem hogy lehet jót is kifogni, de az átlag nem az. én minden nap fõzök ebédet, és mégis megyünk játszótérre délelõtt is délután is (reggel 7-kor kelünk, 9-re kész van minden, olyat fõzök ami mellett nem kell ott állni, meg olyat amit elõ lehet készíteni és ha hazajövünk a játszóról, negyed óra alatt kész van). mondjuk én már 10 éve fõzök, de sztem nem egy bonyolult dolog, meg lehet hamar tanulni. 2 éves múlt a kislányom (aki nem válogatós).
én ismerek pár anyukát aki hozatja, és azért mert nem tud fõzni, és a gyerekének is abból ad.én nem tartom jónak ezt mert szerintem ha valaki rutinos a konyhában(elég rövid idõ alatt azzá lehet lenni)az sercperc megfõzi az ebédet és tudja mibõl.nálunk a családban elteszünk mindent télire és húst is megbízható háztól vesszük s lefagyasszuk.én ezekbõl az alapanyagokból fõzök fõleg és ha hiszitek ha nem 4 fogást megcsinálok elõkészítéssel együtt 2 óra alatt(általában eg bonyolultabbat meg egy egyszerûbbet)és még a lányom is szokott segíteni..na ezt az élményt aki hozatja már bocsi de nem adhatja meg a gyerekének és ezt az idõt is együtt töltjük csak éppen úgy hogy õ moshatja a krumplit meg szórhatja a sajtot a pogira és közben mondókázunk énekelünk., mi 8kor kelünk elrendezzük magunkat és egymást:-) fél 11-11 körül már kint vagyunk és 1 körül jövünk fel ebédelni, meg aludni, délután szoktam egyben mosogatni kb 20 perc fél óra mert akkor már sok van s ennyi kb másnaponta fõzök.és délután is lent vagyunk 2-3 órát.2 évesem van
Én szeretek fõzni, de mindig besokallok, hogy mennyi idõ elmegy vele (én tanulok is), meg utána a mosogatás, stb.. Így havonta 1-2 hetet lazítok, olyankor rendelünk, 2-3 hétig meg fõzök. De igyekszem többet fõzni, és abból lefagyasztani, h mondjuk csak köretet kelljen hozzá készíteni. És érdekes, a szomszédok (társasház) már megjegyzést is tettek arra, h rendelünk, persze kedvesen... (Itthon vagyok, nem dolgozom, 2. babát várjuk). De nem magyarázkodtam, csak mosolyogtam magamban, mert szerintem irigységbõl mondták (olyanok sajnos). Azt nem kell tudniuk, hogy én tanulok, ha a gyerek alszik, ha ébren van vele foglalkozom, + a porszívózást, mosást, teregetést, felmosást is olyankor végzem.
Én sem mindent tudok megfõzni, de nekem hatalmas szerencsém van mert szakács a férjem és minden másnapra fõz nekünk, így rendelni sem kell.2, 5 éves a kislányom és 6 hós a fiam.
A kérdező hozzászólása: Szerintem mindenki úgy oldja meg ezt a dolgot, ahogy a családjának a legmegfelelõbb. Hasznos válaszokat kaptam, amit még egyszer köszi mindenkinek. Kismama vagyok, aki néha elbizonytalanodik, ezért inkább ír, és kérdez.
Én is rendelem az ebédet hét közben, és egy éves kora óta abból eszik a kisfiam, aki két éves. Vacsorát és hétvégén persze szoktam fõzni, tehát nem jelenti azt, hogy ha rendel valaki, akkor lusta és nem tud fõzni. De én azt az idõt, amit hétköznap a két fogás elkészítésével töltenék, a kisfiammal töltöm, mellette van még két gyerekem, akik menzán ebédelnek, napközisek, de este együtt vacsorázunk abból, amit én készítek:)
szerintem a hozatott kaják hozzávalóit jobban ellenõrik (HACCP stb) mint a sarki hentesnél a husit (ki tudja a raktárban hány légy mászott végig rajta)
Én szoktam fõzni is, és rendelni is. Mindig eszik a rendelt kajából is a 2 évesem. Nincs ebben semmi rossz. Nem mérgezõ vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Igen, én is fõzök, de nekem van olyan távoli ismerõsöm, aki nem, viszont rendeli az ételt. Plusz amikor játszóteres idõ van, akkor nem mindig tudom összeegyeztetni az idõt azzal, hogy finom ebéd készüljön, meg amit meg is eszik a 2 éves fiam.Eléggé válogatós mostanában.
A kérdező hozzászólása: Köszi azoknak, akik kedves válaszokat adtak. Én csak a véleményekre voltam kíváncsi, és egyáltalán nem provokációnak szántam. Miért írt, aki annak tartotta???
Inkább hozatott kajából egyen, mint üveges bébiételt! Nálunk van egy nõ, 3 éves a gyereke és a kisfiú csak az üveges bébikaját eszik.

Ha 10-11 hetes terhesen elmegyek kb 3 rövidke szolira akkor az árthat a babának? Soha életemben nem voltam még szoliban.

Legjobb válasz: Azt pontosan nem tudom árt e, amikor én megtudtam, hogy terhes vagyok többet nem mentem. Nem értem miért pont most akarod elkezdeni, ha eddig soha nem jártál.?

Azt pontosan nem tudom árt e, amikor én megtudtam, hogy terhes vagyok többet nem mentem. Nem értem miért pont most akarod elkezdeni, ha eddig soha nem jártál.?
Én a nívea önbarnítót használom, attól nem leszek foltos. Mielõtt elkezded használni radírozd le a tested, majd minden este tusolás után testápoló helyett a nívea önbarnítóval kend le magad jó vastagon. Egy hét alatt szupre színed lesz, olcsóbb és egészségesbb mint a szoli.
Én a Johnsons Holiday skin testápolót használtam és szép színem lett már 3 nap után.Próbáld ki, szerintem nem az nem árt.
Barnítós testápolót nyugodtan használhatsz megfelelõ bõrápolás után, és nagyon szép napbarnított színed lesz ha ügyenesen használod. (Dove, Nívea)
A kérdező hozzászólása: Nem most akatom kezdeni, csak kb 3 rövid laklalomra gondoltam, nem egy rendszeres szoliba járásra. 12. héten megyünk egy helyre ahol jó lett volna talán ha van minimális kis szinem és nem vagyok olyan hókadt mint most. Mi lenne, ha barnító krémet használnék? De ha árt, akkor nem érdekel.
Ha eddig soha sem voltál, akkor fõleg növekszik az esélye annak is, hogy leég a bõröd. Mivel ugye nem vagy hozzászokva. És a leégéstõl nagyon kell óvakodni ebben az idõben. Mivel még a terhesség elején vagy, most alakul ki a babának mindene, szerintem ezt a szoláriumot hagyd ki!
Infra szaunába?Nem régen volt szo errõl a tv-ben.Veszélyesebb, mint a normál szauna.Belül kezd el melegiteni, észre sem veszed.Árt a babának, olyan mintha lázas lennél és a lázas állapot, mint tudjuk nem tesz jot.A kérdésre válaszolva, probáld meg csak az arc barnitot, azt is mértékkel.
Szia ha nem voltál még akkor most terhesen ne is menj, az aki elötte is járt, annak is csökkentett ritmusban ajánlják. Ki lehet bírni h nem mész.Ém nagy szolis voltam de a Babóka fontosabb. Boldog babavárást 29 hetes kismama
Terhesen ne! Valószínû, hogy nem lesz semmi baja a babának, de ne pont terhesen szolizz, ha eddig sem voltál, meg amúgy se! Majd szülés után.
Elvileg nem igazán ajánlják, mert vérbõséget okozhat. Ugyanaz a kerülendõ kategória, mint a forró fürdõ, vagy a szauna.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor marad az önbarnító.
szia szoliban dolgoztam most terhes vagyok, 3 rövidke értem 6 percen, alkalomtól tapasztalatból mondom nem lesz szined. maximum jól megégsz, mivel ha rég voltál 3 percel kell kezdened legalább 3 alkalommal és utánna lehet emelni 6-ra, de nem terhesen, terhesen kis mértékben ajánlott a szolárium ami azt jelenti hogy max havi hat perc, az meg semmi.én azért jöttem el a szolibol mert még a szoli sugarai is ártanak, volt kolléganõm el is vetélt, persze minket egésznap ért valamilyen szintem, én a barnitót is hülyeségnek tartom, mert csunyán kopnak (mindegyik) és a dokinál én szégyelném ezeket a foltokat, és mivel pigmentmodositók vannak benne az sem egészséges, egy kismami fehér bõrrel is szép, ésugyis hideg van már szinte csak az arc látszik én 1 árnyalattal sötétebb alapozót használok alkalmakkor. sok szerencsét.
Az önbarnítós testápolóktól akkor nem leszel foltos, ha elõtte szépen leradírozod a bõröd, akkor gyönyörû egyenletes színed lesz, és a babának se lesz baja. Csak rögtön utána moss alaposan kezet, mert megfogja az ujjközöket. Terhesség alatt legalább olyan fontos, hogy Te jól érezd magad a bõrödben, ezért kényeztesd magad amivel csak tudod, mert utána kevés idõd lesz. Infra szaunába mehetsz nyugodtan pár percre, az is élénkíti a bõrt, és ha jól érzed magad belül, akkor sugárzol kívül is.

Azok a nők, akik soha életükben nem szedtek fogamzásgátló tablettát, könnyebben teherbe esnek?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Az egyik barátnõm 6 évig szedett fogamzásgátlót, azonnal teherbe esett, míg egy másik soha nem szedett, és már 1 éve próbálkoznak.

Nem feltétlenül. Az egyik barátnõm 6 évig szedett fogamzásgátlót, azonnal teherbe esett, míg egy másik soha nem szedett, és már 1 éve próbálkoznak.
ezt mondják, max. annyi igazság lehet benne, hogy "tisztább" annak a szervezet aki nem szedett. én sem szedtem, és nem estem rögtön teherbe.
Én 26 vagyok, én sem szedtem soha fogamzásgátlót és elsõre terhes lettem amikor nem védekeztünk. Ez az én esetem, de ezen a fórumon sok olyat is olvasni hogy valaki tablettaszedés ellenére mégis terhes lesz, vagy amint abbahagyja, azonnal. Inkább az egyén szervezetén múlik.

Ha egy idős bácsit vagy nénit aki ledolgozta az életét és tisztességesen élt, megölnek azok a cigányok akik soha életükben nem dolgoztak és az ellopott pénzt eljátékgépezik, akkor méltó halált hal az idős bácsi, néni?

Ha nektek egy id?s ismer?sötöket megölné egy cigány 5ezer forintért vagy pár almáért(volt ilyen!) mit csinálnátok???

Legjobb válasz: A szomszed faluban két cigany gyerek egy idos nenit 200ft-ert meg par tojasert ugy fejbe rugott,h kiesett a szeme, feldugtak neki a seprut majd halalra verték. Mit tudok erre szolni??? Szohoz sem jutnek a sirastol ha mindez az en hozzatartozommal történik. Felégetném az összes ciganyt (tisztelet a kivételnek) egy prérin és sóval szornam le, hogy nehogy a hamu el kezdjen szaporodni. Nah ezt tenném velük.

A szomszed faluban két cigany gyerek egy idos nenit 200ft-ert meg par tojasert ugy fejbe rugott, h kiesett a szeme, feldugtak neki a seprut majd halalra verték. Mit tudok erre szolni??? Szohoz sem jutnek a sirastol ha mindez az en hozzatartozommal történik. Felégetném az összes ciganyt (tisztelet a kivételnek) egy prérin és sóval szornam le, hogy nehogy a hamu el kezdjen szaporodni. Nah ezt tenném velük.
17.24 Szerencse , hogy nem ilyen gyávákon múlt mondjuk pl: KENYÉRMEZEI CSATA
Meg tudom érteni. Az én nagyszüleim is "veszélyeztetettek" idõnként betörnek a portájukra, elvisznek ezt-azt. Ha õket bántanák repülne a gránát az hét szentség. Nem hagynám, hogy börtönbe kerüljenek (ha egyáltalán), mert az nekik nem büntetés. Ha az lenne nem csinálnának ilyeneket.
sztem sem halna melto halalt a sogorod de azert sokkal szomorubb az, amikor 2 idos embert egy mihaszna cigany ölt meg.
Kicsit szélsõségesen írtad meg. Szerintem ha az én sógoromat, aki aktív keresõ, megölné valaki 30 millió forintért, akkor sem halt méltó halált. Neked mi errõl a véleményed?
Addig nem nyugodnék, ameddig rács mögé nem kerül az illetõ. De a többi romát nem akarnám gettóba zárni, és nem álltalánosítanék.
Semmit beletörõdök . Erõszak erõszakot szül
A kérdező hozzászólása: Atyaúristen, nagyon durva amit írtál, ezek tényleg nem emberek :-S (tisztelet a kivétel: 10%)
A kérdező hozzászólása: ma 17:24 Akkor is ilyen egyszerûen beletörõdnél ha tegyük fel egyetlen utolsó rokonodat ölnék meg akit te a legjobban szerettél?
A kérdező hozzászólása: Én nem tudnék beletõrödni, fõleg ha olyan személyrõl lenne szó akit szerettem vagy talán akit a legjobban szerettem, én azontúl arra szentelném fel az életem, hogy megkeressem a gyilkost vagy gyilkosokat és agyonkínoznám õket ! Mindenki más beletörõdne ilyen egyszerûen?
Szomoró lennék mert BÛNÖZÖK megölték egy szeretem. A fekete anygal 20 embert ölt meg. A balástyai rém saját bevalása szerint 6 nõt ölt meg. A móri mészáros 8 embert ölt meg a bankrablásban és több postással is végzett. Az áldozatok ismerõsei mit csináljanak?
Kínok közt ölném meg az összeset amiért képesek idõs néniket és bácsikat és gyerekeket megölni ezek a K*RVA CIGÁNYOK MEGÖLÖM MINDET :@
Kérdezõ szerinted rosszabb ha megölnek egy idõs embert mintha egy rendes fiatal rendõrt megöl egy drogos popsztárocska. Az õ rokonai mit csináljanak? Mért is bánt téged jobban egy ilyen eset, mert felhasználhatod a halálukat az undoritó kampányodhoz. ma 20:53 egy ujabb értelmes jobbbikos. ma 20:53
A kérdező hozzászólása: "Kérdezõ szerinted rosszabb ha megölnek egy idõs embert mintha egy rendes fiatal rendõrt megöl egy drogos popsztárocska" Gondolom ez mindennapos esemény... A cigányok szinte naponta gyilkolnak, míg bankrablások során évente ha megölnek egy két embert(azokat is ki kéne végezni) sorozatgyilkosok meg 5 évente ha felbukkannak(õket is meg kéne kínozni aztán kivégezni.) Az arányokkal van a gond, ti ezt nem értitek meg...
Elmennék szavazni, hogy hitem szerint jobb jövõnk legyen és az ilyeneket méltó helyre tegyék. Amúgy meg ideje lenne beszüntetni a szanatórium jellegû börtönöket, ahova nyaralni járnak a bûnözõk, 3 méteres betonkerítés egy pár hektár földrész köré, minden sittest oda be, aztán lássák el magukat. Na de a kérdésre is válaszolva: Nem tudom mit tennék. Ez olyan mértékû jogtalanság itt kis hazánkban, hogy a gyomrom felfordul. Egy öreg embert lecsuknak, mert védte amije van, a BKV-sok meg röhögnek a markukba, a cigány meg sérthetetlen... Tehetsz bármit, te mész a sittre köcsögnek, a cigány meg segélyt kap, hogy a sérült lelkivilága több csorbát ne szenvedjen. Van egy elképzelésem mit csinálnék, de azt megtartom magamnak inkább. ÉS amit tudunk, az csak töredék, a média kussol, mert ez az érdekük. Bocs a kirohanásért, de fáj, ami itthon zajlik. Szép napot.
Mibõl gondolod, hogy nem kellesz senkinek? Ez hülyeség, várd ki inkább, hogy kelljél valakinek. :)
én. inkább nekem fizessenek :P

Van, aki soha életében nem elégíti ki orálisan a barátját, annak ellenére hogy az szeretné?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen nincs. Ha igazán szereti, akkor megteszi.

Szerintem ilyen nincs. Ha igazán szereti, akkor megteszi.
A kérdező hozzászólása: 29F
Ehhez 2 ember kell. Hiába akarod annyira, ha ó nem tartja "emberi dolognak". Amennyiben õsi akarja kifog elégíteni hidd el. De ha nem. Vegyük alapul a szexet. Te akarod, õ nem. ha te mégis lefekszel vele, az megerõszakolás és sérti a törvényt. Ez is nagyjából ilyen dolog.
A kérdező hozzászólása: ok de nem hiszem h ha igazán szeret akkor örök idõre kitart amellett h ez nem emberi ahogy irtad
Ezt most így honnan lehetne tudni? Elképzelhetõ, hogy valakinek évek alatt megváltozik róla a véleménye, vagy mondjuk egy 10 éves házasság kell neki ahhoz, hogy annyira megbízzon a másikban, hogy érte ezt is megtegye. De ez a ha szeretsz megteszed duma, elég gázos szerintem. A szexben azért csinálunk valamit mert nekünk és a másiknak is jó, nem azért, hogy mi szenvedjünk, azért, hogy a másiknak jó legyen... Ez így elég féloldalas lenne.
Ilyet csak nagyon önzõ, szeretetre nem képes ember csinál.

Honnan ered az ember fantáziája, és hogy tudunk éjjel olyan helyekről/emberekről álmodni, amiket/akiket soha életünkben nem láttunk? Lehetséges, hogy ezek a dolgok egy másik "helyről" jönnek, azaz egy másfajta, szellemi létből?

Legjobb válasz: képzeletbõl ez eggyike annak a kérdéseknek amiket a tudomány még nem tudott megfejteni talán genetika hogy ki tudd aludni magad legyn miért tovább csukva tartanod a szemed kikapcsolni az agyad.(elmarad a csattanó az álmodott storyról az mindíg olyan vacak nem?)

képzeletbõl ez eggyike annak a kérdéseknek amiket a tudomány még nem tudott megfejteni talán genetika hogy ki tudd aludni magad legyn miért tovább csukva tartanod a szemed kikapcsolni az agyad.(elmarad a csattanó az álmodott storyról az mindíg olyan vacak nem?)
Emlékképek, tapasztalatok, reinkarnáció

Ha még soha életemben nem voltam influenzás, akkor veszélyesebb rám ez az új vírus? Nem tudom hogy reagálna a szervezetem, sem az oltásra, sem a betegségre.

Nem oltattam még, és nem tudom mit csináljak.

Legjobb válasz: én sem voltam még soha életemben influenzás, de most kb 2 héttel ezelõtt igen, ami 1 hétig tartott 39fokos láz izomfájdalom és minden más. Nem kaptam meg az oltást, átvészeltem a betegséget. ma már nincs semmi bajom

én sem voltam még soha életemben influenzás, de most kb 2 héttel ezelõtt igen, ami 1 hétig tartott 39fokos láz izomfájdalom és minden más. Nem kaptam meg az oltást, átvészeltem a betegséget. ma már nincs semmi bajom
londonba élek, azt mondták az orvosok hogy több mint valószinû h h1n1, de nem nagyon vették komolyan, és én ugy érzem h ez egy szimpla virus nem h1n1 volt. a lényeg hogy szerintem nyugodj meg ha elkapod akkor te is átvészeled mint én ha nem oltatod be magad akkor is
A kérdező hozzászólása: Értem. És ez az új influenza volt?
Ha erõs az immunrendszered, akkor semmi komoly bajod nem lesz, mivel ezt a vírus törzset még mi (nem beoltottak) sem ismerjük, így ez a mi immunrendszerünknek is új lesz, de így tanul és legközelebb fel fogja ismerni idõben.

Mi van azzal a nőkkel akik 20 vagy 30 év felett sem csókolóztak és soha nem volt férfi az életükbe? Kamaszkorukban otthon ölősek voltak vagy nem mentek oda maguktól beszélgetni a fiúkkal?

Legjobb válasz: Mi lenne? Élnek, idõvel ha akad udvarlójuk, akkor férjhez mennek, ha akarnak, ha nem, akkor vénlányok maradnak.

Mi lenne? Élnek, idõvel ha akad udvarlójuk, akkor férjhez mennek, ha akarnak, ha nem, akkor vénlányok maradnak.
Szerintem nem feltétlen van valami velük. Lehet egyedül jobban érzik magukat...:-??
Én pl jobban érzem magam egyedül és nem is szeretnék kapcsolatot egyáltalán. A vénlány pedig õsrégi szó, manapság nem használják.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló hány éves vagy? és nem is csókolóztál soha, miért?
20, nem tudom, azért mert nem érdekel a téma, de úgy egyáltalán. Soha nem is gondoltam rá, csak most már gyakran jönnek ezzel mások hogy na hogyhogy nem, én meg csak nézek általában mert nem tudom ennél bõvebben megmagyarázni, mint hogy nem érdekel. Jövõbeli terveimben sem szerepelt soha hogy barátom legyen, meg házasság meg ilyenek. Tényleg csak akkor jut eszembe a dolog ha valaki felhozza a témát.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló én 15 éves koromig teljesen így éreztem, ahogy kezdtem 16 lenni ez megváltozott. Akarok már olyan fiúval járni aki szeret.
Jó hát szerintem 15 évesen és elõtte ez még teljesen normális... Mindegy, engem nem érdekel, meg a személyiségem is olyan hogy nem viselek el másokat, azt sem akit szeretek (pl szüleim), szóval nem is szeretek igazából senkit. Nem is akarok, mivel tök jól megvagyok egymagam. Ennyi.

Összevesztem a legjobb barátnõmmel akivel soha az életben eddig nem volt nagy balhé. Mit csináljak?

Nagyon haragszom rá, de mégiscsak a legjobb barátnõm és ez nem egy olyan barátság(volt:( ) amit csak úgy elfelejtek és megyek tovább... A veszekedés azért indult el mert meg akartam vele beszélni a problémákat amiért nem voltunk olyan jóban. Azóta nem beszéltünk és nem akarok többet könyörögni de szeretném megbeszélni... Mit tegyek? :(

Legjobb válasz: Ne alázkodj meg!!!SENKIÉRT se add fel önmagad!Én megtettem,s mindannyiszor póruljártam.

Ne alázkodj meg!!!SENKIÉRT se add fel önmagad!Én megtettem, s mindannyiszor póruljártam.
Küldj neki egy üzenetet, hogy van-e kedve találkozni és megbeszélni a dolgokat. Ha nem reagál, akkor hagyd. Ha hajlandó találkozni, akkor valószínûleg õ is békülni akar. :)
Minden barátságban elõfordulnak mélypontok, de ezeket meg kell oldani! :)
Próbáld meg üzibe tisztázni a dolgokat, írj le mindent neki amit szeretnél és várj türelemmel, ha igaz barátnõd akkor reagálni fog rá... Én is ezt csináltam és fél év harag után kibékûltem a barátnõmmel és azóta is tart a barátság :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!