Találatok a következő kifejezésre: Azok a akik soha (288 db)

Mibõl gondolod, hogy nem kellesz senkinek? Ez hülyeség, várd ki inkább, hogy kelljél valakinek. :)
én. inkább nekem fizessenek :P

Jó lenne, ha volna olyan törvény, hogy ha egyszer megházasodik az ember, akkor soha ne váljon el és ha válni akar, akkor le kell vágni a karját?

Tehát jobban meg kellene gondolni a házasságot, úgy mint régen, hogy majd mindegyik egy életre szólt. Most meg úgy házasodnak és válnak az ÚR színe elõtt, hogy Isten már azt sem tudja mi van az emberekkel, hogy kiket teremtett. Ezért mondom, hogy csak az házasodjon, akiknek már felszállt a rózsaszín köd és ne hirtelen cselednek, hanem tényleg szeretetbõl.

Legjobb válasz: Házasodik még bárki?

Házasodik még bárki?
A kérdező hozzászólása: Amit pedig nem bírok, hogy Isten színe elõtt örök hûséget fogad és utána fûvel-fával megcsalja a másikat. Paráználkodik, vagyis vét Isten ezen törvénye ellen. A másik meg, az emberek nagy része a templomba csak azért jár, hogy megmutathassa az új ruháját, az új autóját ami a templom elõtt parkol, meg úgy szaftos témákat mondjon el vagy hallgasson meg. Szintén nem tekintem jó embernek egyiket sem. Ha lesz büntetés, szerintem ezek mindegyike nagyon rosszul fog járni.
Nyuszika, én az evolúcióban hiszek, annak még bizonyítékai is vannak. És már nemtom... utolsó válaszoló talán, ne haragudj, azért mert ateista vagyok, nem "qrok fûvel-fával"... Mikor meghalsz, meghalsz. Nincs utána semmi.
De mindegy, , én itt nem akarok téríteni, legyen hívõ, nem érdekel, csak ne akarja rámtukmálni. Az emberek akkor is megcsalták a másikat, mikor volt igazi kemény vallás... Csak tudod a nõknek nem volt akkor még szavuk. ;) Nõ egyenlõ volta az állattal.
Jaj minden vallás ezt mondja hogy csak az õ istene(i) teremthetett ilyen világot. Ugyan már. És ha más vallás az igaz, akkor mehetsz a pokolba :) De ebbe nem akarok nagyon belemenni, a lényeg, hogy mondjuk együtt vagy valakivel 10 évig akár. Akkor már azért csak "jogos" összeházasodni mert ismerik egymást. Ekkor mondjuk 30-40 között vannak. Az életük felénél se, a jóég tudja, hogy fognak változni! Szüleim 20 éve házasok, elõtte is sok évig együtt voltak már, de édesapám az utóbbi 1-2 évben kezd nagyon megváltozni, mindenért kiabál velem és anyuval is. Reménykedek hogy nem rosszabbodik tovább a helyzet, mert akkor szerintem el fognak válni :/ Mégis honnan kellett volna 20 éve tudniuk, hogy így megváltoznak? (Egyébként azokat én se értem akik pár hónap után összeházasodnak, nem vallási okokból, szimplán marhaságnak tartom, tehát most nem az iylenekrõl beszélek)
Amúgy vannak olyan vallási felekezetek, barátnõm is tag volt, hogy a pap rámutat 2 emberre Jancsira és Juliskára, hogy nekik össze kell házasodniuk, mert Isten így akarja... Na? Szerinted? És az mekkora hülyeség, hogy házasságig nincs szex? És ha nem illenek össze? Komoly problémákat szülhet, pl. megcsaláshoz vezethet.
A kérdező hozzászólása: Azért szerintem legyen a házasságig szex, tapasztalják meg egymást testileg és lelkileg. Szerintem meg van Evolúció és Isten is. Isten megteremtette, az evolúcióra meg rábízta a többi dolgot.
Komolyan mondom, hogy már-már fizikailag fáj, amilyen hülyeségeket ide írsz. Egyébként el tudnád mondani nekem, hogy milyen bizonyítékok léteznek a te Istenkéd létezésére? És honnan tudjam, hogy ezt az egészet nem a kétségbe esett emberek találták ki, csak azért, hogy hihessenek valakiben? Egyébként ha jól tudom, Isten megbocsát azoknak akik "vétkeztek". Döbbenetesnek tartom, hogy te nem tekintesz valakit jó embernek, mert elvált a házastársától. És ezt a kegyetlen törvényt vezetnéd be. Szerintem ez sem istennek tetszõ gondolat, sõt... És akkor te hiszel Istenben, aki mellesleg - ha még létezne is - semmivel nem jobb egy embernél. Mert miért is lenne jobb? Mert Õ azt mondta? Mert ha nem hiszel benne, akkor te egy rossz ember vagy? Ugyan már. Szerintem ez nem így mûködik. Egyáltalán mit jelent az örök dicsõség? Mert szerintem semmit. Az ember meghal, és ennyi. Leáll a szervezete, és nem tud többé kommunikálni az emberekkel, állatokkal. Fel nem foghatom ezt a felettébb logikátlan gondolkodást, amivel rendelkezel.
Ennyi erõvel akkor istenke rendelte úgy, hogy az a két ember találkozzon majd elváljon. Mindenre mindent lehet magyarázni. Isten kitalálása jó volt, jól tudják vele manipulálni az embert, ennyi. De egyébként egy barbár dolog az egész.
A kérdező hozzászólása: 71%os, te nem vagy jó ember, úgy gondolom. Nem szerethetnek téged mások sem szerintem. Fel nem foghatod ezt a gondolkodást? Neked jogod nincs ahhoz, hogy megítélj másokat és a azoknak a gondolatait, mert különbözik a tiédtõl. Semmilyen jogod.
"Neked jogod nincs ahhoz, hogy megítélj másokat" Nem gondolod, hogy ez a mondat kizárja a gondolatod elsõ felét, miszerint: "te nem vagy jó ember, úgy gondolom. Nem szerethetnek téged mások sem szerintem."? Vagy a kérdésedet. Kinek van joga megítélni másokat? Mert az, hogy azt mondod, nem szabad elválnia az embereknek, az, hogy te megítélsz másokat. Az, hogy le akarod vágni a kezüket szintén, megítélés... Legalább lennél következetes!
Köszönöm neked elõzõ válaszoló. Kérdezõnek pedig annyit mondanék, hogy a legtöbb ember, aki ismer, nagyon szeret engem. Igazán értelmes lánynak tartanak. És egyet kell értenem az elõzõ válaszadóval. Teljesen ellentmondásos, ahogy gondolkozol. Egyébként nem veszed észre, hogy a legtöbb válaszoló, ha nem is ugyanúgy, hasonlóan gondolkozik ebben a témában, mint én?
A kérdező hozzászólása: Érdekkapcsolat miatt lehet kedvel néhány ember, de az felszínes.
A kérdező hozzászólása: Szegény megboldogul Apám mindig azt mondta. Inkább higgy Istenben, mint ne higgy. Ha egyszer halál után kiderül, hogy van Isten és hittél benne teljes szívedbõl és lelkedbõl, akkor elnyerheted az örök megdicsõülést. De ha nem hittél és kiderül, hogy mégis van Isten (ilyen világegyetemet más nem teremthetett), akkor bizony elkárhozol.
A kérdező hozzászólása: Isten létezik, aki nem hisz benne, bizony elkárhozik. Így bizony lészen. Csak olyan házasodjon, aki biztos a dolgában, a tetteiben.
Nem, mivel nem a középkorban élünk, hogy karokat kelljen levágni.
NÉGY évet éltem együtt a férjemmel, mielõtt hozzámentem volna, és a házasság után gyökeresen megváltozott. Úgy bánt velem, mint a kutyájával, vert, megcsalt... Vele kellett volna maradnom? Ismétlem, nem hirtelen felindulásból házasodtam, hanem négy év együttélés után, azt hittem, hogy ez elég alaposan kiismerni valakit! Tévedtem! Akkor viseljem egy életre a következményeit?
#Phraan Akinek még van esze az nem :D
Te hol élsz? A középkorban? Amúgy meg mi közöd van ahhoz, hogy ki, kivel, és mikor házasodik? Ateista vagyok, nem nagyon érdekel mit gondol bármelyik isten... Mert nem hiszek benne. Akkor most nekem máglyán kellene égnem?
Hát te nagyon beteg vagy.
Nem. Sokan tényleg meggondolatlanul házasodnak, de olyanok is vannak, akiknél csak évekkel késõbb romlik meg a kapcsolat, pl. egyik fél nagyon megváltozik. Azért egy tragikusan rosszul sikerült házasságba ne kényszerítsük már bele az embereket!
Vagy inkább a Marianna-árok aljára kéne süllyeszteni az ilyen agyilag zoknikat, mint amilyen te vagy... :D "gazdagok a lelki szegények"... xD
Elmebeteg vagy.
Beteg vagy, ez nem a középkor. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki hogy házasodik. Kuss és imádkozz magadban, ha neked úgy jó. A válás lényegében nem katasztrofális dolog, hisz az emberek változnak. Ha x év múlva gyökeresen megváltozik valaki, veri a párját, megcsalja, stb, akkor minek kösse hozzá a másik az életét?
Te nagyon el vagy tévedve, barátom. Ledöbbenek, hogy milyen ostoba emberek léteznek. És akkor te vagy istenhívõ, (az írásodból így vettem ki). Számomra undorító gondolkodással rendelkezel. Az ÚR? Ki a franc az? Aki hagyta, hogy annyi zsidót öljenek meg? Aki annyi milliónyi embert hagy éhezni, szomjan halni? Aki hagyta, hogy természeti katasztrófákban több milliárdan meghaljanak? Belegondoltál már ebbe? Én úgy gondolom, hogy ha Isten igazán létezne, és szeretné az emberiséget, a Földet, akkor ezek nem lennének. Honnan a fenébõl kéne nekem tudni, hogy Õ tényleg létezik? Ez az egész dolog, az emberek buta kitalációja. És nincs bajom azzal, aki hisz benne, és mellette jó szándékú ember, becsületes ember, mert tõlem hihet az ördögben (bár szerintem az sem létezik) is. De te elrontanád egy ember életét, amiatt mert valamiért nem akar már egy emberrel együtt lenni. Örök hûség? Mi az? Egy ember 20-30 évesen még nem tudja, hogy 40-50-60 évesen milyen irányba fog változni Õ, valamint akivel összeházasodott. Szóval az egész, amit mondtál egy óriási baromság. Elnézést, hogy agresszív voltam, de ez a kérdés egyszerûen feldühített. Nem a váló emberek miatt rossz a világ, hanem az ilyen ostoba, kegyelten, empátiával nem igen rendelkezõ emberek miatt, mint te.
A kérdező hozzászólása: Ésszel kell csinálni. Mindig vanna kisebb-nagyobb elõjelek, hogy valaki nem fogja bírni a 40-50 évig tartó együttélést. Ezért kellene jól meggondolni. Mert így csúfot ûzünk magunkból, meg Istenbõl is, hogy a színe elõtt kimondtuk azt a bûvös szót, hogy Örök hûség. Ha nem vagyunk biztos 1000%-ig hogy menni fog az egy életig tartó együttélés, akkor ne vágjunk bele.
Egy kicsit azért a kérdezõ pártjára állnék, mégpedig úgy, hogy a következõvel érvelek: "Érdekes, hogy mindenki mennyire csahol azért hogy függetlenül qrjon fûvel-fával és mindezt ahogy csak bírja még reklámozza is..." --> "Egy bolond százat csinál?" --> Minden csak nézõpont kérdése!!! Szerintem minden csak neveltetés kérdése, akiknek volt gyerekszobájuk és látták édesanyjukat édesapjukkal együtt tûzön-vizen keresztûl küzdeni, azoknak maradt jelleme a jellemtelenségben... :-) Tehát csak azt akarom mondani, hogy egy atombomba rendet teremtene a sok magát normálisnak gondoló, de rohadtul bomlott agyú kétlábû élõlények között... :-) Tõlem aztán olyan ateisták lehettek amilyenek akartok, azzal qrhattok akivel akartok, de ne sértõdjetek meg, ha én meg erre mondom azt hogy: "boldogok a lelki szegények" :-)
Haha. Ez már röhejes. Nincsen érdekkapcsolatom. Ó, ha tudnád hogy az mennyire nem jellemzõ rám. De õszintén szólva nem is akarom neked bebizonyítani, mert nem érdekel egy abnormális gondolkodású, elvakult ember véleménye. Élj csak a kis világodban, ami egy nagy képmutatás. Csak azokat sajnálom, akik ismernek téged, bár ha nagy részük ilyen szûk látókörû ember, mint te akkor megérdemlitek egymást. Adiós!

Ha van a gépen egy XP már, de szeretném újra telepíteni az egészet, hogy csináljam? Leírnátok röviden? Egy régi számítógépről van szó, amit tényleg csak netezésre, és játékra, ill. némi szöveg megírására használna az anyósom, aki soha nem gépezett!

Légyszi a "beszólogatós" kommenteket most mellőzétek! Tudom hogy be kell tenni a cd-t, sőt azt is tudom, hogy előtte nem árt bekapcsolni....stb Szóval van rajta már egy, de sokáig nem volt használva, és most nem müködik a net! Ujra telepíteném, de a régit le kell törölnöm? És hogy? Illetve, ha a különböző hardverekhez nincs már meg az illesztő progi, akkor felismeri az xp? Telepiti magát?

Legjobb válasz: Részletes leírás itt: http://pcinfogb.wordpress.com/2009/09/09/rendszer-telepites-.. Hát igen, a drivereket fontos lenne összeszedni,esetleg kiírni lemezre vagy ha több partició van akkor elmenteni értelemszerûen nem a rendszerpartícióra. Ha tudod az alaplapod pontos típusát akkor látogass el a gyártó honlapjára és ott megtalálod az illesztõprogramokat.Ha nem vagy tisztában az alkatrészek típusával használhatsz rendszer diagnosztizáló programot, pl.: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/hwinfo32.html

Részletes leírás itt: http://pcinfogb.wordpress.com/2009/09/09/rendszer-telepites-.. Hát igen, a drivereket fontos lenne összeszedni, esetleg kiírni lemezre vagy ha több partició van akkor elmenteni értelemszerûen nem a rendszerpartícióra. Ha tudod az alaplapod pontos típusát akkor látogass el a gyártó honlapjára és ott megtalálod az illesztõprogramokat.Ha nem vagy tisztában az alkatrészek típusával használhatsz rendszer diagnosztizáló programot, pl.: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/hwinfo32.html
Parancsolj:http://support.microsoft.com/kb/315341/hu Remélem valamit segített!

Ha multizás ba xbox360on bannolnak akkor többet azon a gépen soha nem játszhatok multit? Milyen okból bannolhatnak ki?

Srácok nagyon szar helyzetbe vagyok box vagy ps3 megőrülök igaz hogy ps3-an ha bann van lehet tovább ingyen multizni gyakorlatilag jobb a ps3de valamilyért az xbox360 slim csal nagyon nem tudok választani Cod ghost van ps en meg Crysis 3 bocsi helyesírás!

Legjobb válasz: ha bannoltak a konzolt nem tudod tovább használni ( ha ki chippeltetted a boxot)

ha bannoltak a konzolt nem tudod tovább használni ( ha ki chippeltetted a boxot)

Miért akkor jövünk rá, hogy az az igazi aki már soha nem lehet a miénk?

Legjobb válasz: Mert nem az az igazi akivel le tudnád élni az életed, hanem az aki nélkül soha! :)

Mert nem az az igazi akivel le tudnád élni az életed, hanem az aki nélkül soha! :)
Mert akkor nem érzed. Elvakítanak dolgok, közrejátszanak külsõ tényezõk. Mikor már nincs neked, akkor látsz világosan, az idõ távlatából.
Szerintem ez az egyik legjellemzõbb emberi tulajdonság. Akkor kezdjük el értékelni a dolgokat/embereket körülöttünk, mikor elvesztjük õket. Egész addig természetesnek tartjuk, hogy vannak és csak a miénk.
Méghozzá nem is kicsi... :( El van cseszve az egész... Már elnézést... :(
Mert az élet egy kiba-szás!
Azt, hogy ez miért van nem tudom. Isten biztos tudja... ha meghalok majd megkérdezem tõle. Biztos hatalmas ötlet volt és biztosan valami nagyobb egésznek a része, és azért. Lehet így valóban kib.szásnak tûnik, de biztosan okkal van így :) persze nem minden esetben örülök neki, hogy ez így van.
Mert ilyen az élet és kész, ezen sajna nem lehet változtatni, de azért ott van az a DE!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a válaszokat sok igazság van bennük.Ezek szerint akkor tényleg ritka az ha valaki az igazival élheti le az életét.De az érdékes , hogy mindkét fél éli tovább az életét pl.nekem már családom van neki élettársa, de ha találkozunk mondjuk 1évbe egyszer akkor csak elég ha egymásra nézünk és újra élednek a régi érzelmek de olyan erösen , hogy libabörös leszek:DÉs õ is.Ha nem fognánk vissza magunkat akkor biztos ott helyben egymásnak esnénk.De nem tesszük, találkozás után még pár nap vágyakozás aztán lecsendesül minden.Minden a ketten tudjuk, hogy a másik az igazi de még is más más az életünk.Mindig azzal viccelödök, hogy talán majd a nyugdijjas klubban amikor már mind a 2-en egyedül leszünk akkor majd újra egymásra találunk.Ki tudja??Ez is megeshet:D
Philemon és Baucis története. Ajánlom mindenkinek olvasásra.
De , egyszer jönni fog egy olyan lány akibe beleszeretnek , és nemtudnak neki ellenállni.
Most gondolj bele abba, h te mint nõ mit tudsz adni egy férfinek? Amiért fel kell adnia a szabad életet? Mint ilyen pasi elmondanám, h ti nõk csak nyígni tudtok meg Facebookon tonnaszámra megosztani az okoskodós posztokat, aztán csodálkoztok, ha pofára estek...
Az én párom ilyen volt amig meg nem ismert engem...Mellettem ismerte meg, hogy mi is a szerelem...és hogy mit tudok adni neki, cserébe azért, mert értem feladta ezt az életet? Hát az élet legszebb ajándékát, egy kisbabát...:)
Ez egy elég buta kérdés.
Mindenkinek van egy ember akivel életük végéig tudnak élni.De ilyen csak egy van és hogy megtalálja az rajta áll. És igazából az mindegy hogy milyen volt a lányokkal elõtte mert aki neki van kitalálva az olyan hatással van rá hogy nem képes átbaszni. (ez az én véleményem, ne vedd kéz-pénznek)
most tényleg tõlünk várod a választ?
A kérdező hozzászólása: Õ egyszer már tett felém egy lépést régebben, akkor vallotta be, hogy tetszem neki, aztán kiderült, hogy õ meg akar kapni engem, na ez nálam nem így mûködik, de mivel egy igazi pasinak tartom, ezért én meg beleszerettem. Rengetegszer ráírtam közösségi oldalakon, írtam neki sms-t meg egyszer hívtam is, de õ meg nem! Szóval én már tettem felé lépést! Most is õ ígérte meg, hogy majd fog hívni, de én magamban úgy is tudom, hogy ez nem igaz!
A kérdező hozzászólása: Ja és 5-ös! Nem tudom ki tett még fel hasonló kérdést, de én biztos nem!
8-as vagyok, de miért nem közeledsz felé ? Attól még nem leszel k.rva ! És ha nem veszi az adást, akkor veszett fejsze sajna !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat, azok sokat segítettek lelkileg! Elõször is utolsó, nagyon poénos vagy, de nekem azért nem annyira! Szóval, nem volt szemét velem a pasi, csak mivel egy helyen dolgoztunk, õt pedig sajnos 2 napja áthelyezték máshova, ezzel végleg elvesztettem a reményt, hogy valaha az enyém lesz, mert csak a munkahelyen tartottuk a kapcsolatot, tudta, hogy szeretem, én is tetszettem neki, de én meg nem akarok rá mászni. Biztos vagyok benne, hogy ahogy régebben sem, de legalább akkor mindig találkoztunk, most sem fog hívni, vagyis akkor többé sosem beszélünk, sosem találkozunk!
Nézd, nem szép dolog feldolgozni egy pasit. Igaz biztos hogy szemét lehetett, de sajnos a feldolgozás általában az életfunckiók végleges megszûnésével jár együtt. De mivé akarod feldolgozni? Lekvárnak nem a legideálisabb, de konzervnek nem rossz. Az elsõ lépés, hogy le kell darálni, a többit megtalálod a neten.
hát passz. megiszod a hypot mondjuk.
Ez nagyon szar helyzet. Én is voltam hasonlo cipõben. Tényleg az idõ a legjobb gyógyír sajnos. Nekem még 2 év mulva is fájt, mikor véletlenül megláttam a lányt más fiúval. De mostmár aztmondom h a mostani csajom sokkal jobb..
Ez most komoly? harmadszor van kinn ez a kérdés 10 percen belül. Idõvel kedves. Ezen más nem segít. Foglald el magad azzal amit szeretsz csinálni, legyél sokat társaságban, ismerkedj stb. Az hülyeség hogy többet nem fogsz senkit úgy szeretni. Hogyne szeretnél. Most ezt érzed mert a kis kártyavárad összeomlott, de majd mással felépíted újra, és lehet hogy még erõsebb is lesz mint az elõzõ.
Mért nem láthatod többet???
Õ tudja, hogy te szereted?
Mindenki másképpen mûködik, mi nem tudhatjuk, Te hogy tudod feldolgozni! Talán ha eljársz a barátaiddal, társaságba, ismerkedsz, stb..
5ös vagyok. Nem az a lényeg hogy te írtad e ki, hanem az hogy rajtad kívül még vagy 100an, és ezek nem személyre szóló tanácsok, mindenkinek ugyan azt lehet írni, szóval mikor kidobja hogy, szerepel e már a kérdésed a felsoroltak között, akkor elég lenne végignézni amiket kiad az oldal automatikusan, és ugyanazokat fogod ott is olvasni mint itt. Amúgy meg, már megbocsáss de mind a ketten balf*szok vagytok. A srác tesz egy lépést feléd, te hárítod, aztán te teszel felé, de õ már nem veszi fel. Zsákutca, jobb is ha megszabadulsz tõle, mert így csak az idõdet vesztegetnéd, soha nem jönne össze köztetek semmi ha eddig nem jött. Fõleg úgy hogy te tetszel neki, neked is õ. Nem értem mi az akadály? Valami oka csak van, és ha ez eddig visszatartó erõ volt, ez után is az maradt volna. Olyan férfi felé kéne nyújtózkodni aki kartávolságon belül van, mert ez sajna valami rejtélyes okból kifolyólag szerintem elérhetetlen.

Létezhet olyan, hogy nem jön össze soha többet a nagy szerelem az életemben? Akivel nagyon szeretném, hogy összejöjjön, annak nem kellek, aki meg majdnem semleges számomra, az meg epedezik értem. Soha nem lesz másképp?

Amúgy nemrég ért véget egy nagyon hosszú kapcsolatom, azóta csak a verg?dés megy.

Legjobb válasz: a 2. mondatod rám is igaz(meg szerintem elég sok emberre),én mégis azt mondom,hogy bízz benne és hidd el,hogy eljöhet az IGAZI,én hiszek benne,hogy mindenki számára létezik.Ne aggódj,bízz magadban és abban,hogy egyszer érted is eljön az igazi!(én is bízok:))

a 2. mondatod rám is igaz(meg szerintem elég sok emberre), én mégis azt mondom, hogy bízz benne és hidd el, hogy eljöhet az IGAZI, én hiszek benne, hogy mindenki számára létezik.Ne aggódj, bízz magadban és abban, hogy egyszer érted is eljön az igazi!(én is bízok:) )
Nekem 5 évig volt egy kapcsim ami egyik napról a másikra ért véget, elmúlt a szerelem az õ részérõl, részemrõl azóta is tart lassan 5 éve és a kudarcok érnek csak bárkivel összejövök tetû, volt aki vert rendszeresen, jelenleg is én itthon õ a havejaival bulizik, szóval igen, szerintem soha nem lesz vége, jó után csak a még rosszabb jött és jön, nincs megállás a lejtõn myg õ éli világát és boldog és lehet elveszi a nõjét és gyerekei lesznek én meg szenvedek holott neki kéne. Na, ennyit az igazságról a Földön!
Persze, h létezik, miért ne létezne? Simán elõfordulhat. Persze ha olyan hülye vagy, h feladod, akkor biztosan elõfordul.

Ha 10-11 hetes terhesen elmegyek kb 3 rövidke szolira akkor az árthat a babának? Soha életemben nem voltam még szoliban.

Legjobb válasz: Azt pontosan nem tudom árt e, amikor én megtudtam, hogy terhes vagyok többet nem mentem. Nem értem miért pont most akarod elkezdeni, ha eddig soha nem jártál.?

Azt pontosan nem tudom árt e, amikor én megtudtam, hogy terhes vagyok többet nem mentem. Nem értem miért pont most akarod elkezdeni, ha eddig soha nem jártál.?
Én a nívea önbarnítót használom, attól nem leszek foltos. Mielõtt elkezded használni radírozd le a tested, majd minden este tusolás után testápoló helyett a nívea önbarnítóval kend le magad jó vastagon. Egy hét alatt szupre színed lesz, olcsóbb és egészségesbb mint a szoli.
Én a Johnsons Holiday skin testápolót használtam és szép színem lett már 3 nap után.Próbáld ki, szerintem nem az nem árt.
Barnítós testápolót nyugodtan használhatsz megfelelõ bõrápolás után, és nagyon szép napbarnított színed lesz ha ügyenesen használod. (Dove, Nívea)
A kérdező hozzászólása: Nem most akatom kezdeni, csak kb 3 rövid laklalomra gondoltam, nem egy rendszeres szoliba járásra. 12. héten megyünk egy helyre ahol jó lett volna talán ha van minimális kis szinem és nem vagyok olyan hókadt mint most. Mi lenne, ha barnító krémet használnék? De ha árt, akkor nem érdekel.
Ha eddig soha sem voltál, akkor fõleg növekszik az esélye annak is, hogy leég a bõröd. Mivel ugye nem vagy hozzászokva. És a leégéstõl nagyon kell óvakodni ebben az idõben. Mivel még a terhesség elején vagy, most alakul ki a babának mindene, szerintem ezt a szoláriumot hagyd ki!
Infra szaunába?Nem régen volt szo errõl a tv-ben.Veszélyesebb, mint a normál szauna.Belül kezd el melegiteni, észre sem veszed.Árt a babának, olyan mintha lázas lennél és a lázas állapot, mint tudjuk nem tesz jot.A kérdésre válaszolva, probáld meg csak az arc barnitot, azt is mértékkel.
Szia ha nem voltál még akkor most terhesen ne is menj, az aki elötte is járt, annak is csökkentett ritmusban ajánlják. Ki lehet bírni h nem mész.Ém nagy szolis voltam de a Babóka fontosabb. Boldog babavárást 29 hetes kismama
Terhesen ne! Valószínû, hogy nem lesz semmi baja a babának, de ne pont terhesen szolizz, ha eddig sem voltál, meg amúgy se! Majd szülés után.
Elvileg nem igazán ajánlják, mert vérbõséget okozhat. Ugyanaz a kerülendõ kategória, mint a forró fürdõ, vagy a szauna.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor marad az önbarnító.
szia szoliban dolgoztam most terhes vagyok, 3 rövidke értem 6 percen, alkalomtól tapasztalatból mondom nem lesz szined. maximum jól megégsz, mivel ha rég voltál 3 percel kell kezdened legalább 3 alkalommal és utánna lehet emelni 6-ra, de nem terhesen, terhesen kis mértékben ajánlott a szolárium ami azt jelenti hogy max havi hat perc, az meg semmi.én azért jöttem el a szolibol mert még a szoli sugarai is ártanak, volt kolléganõm el is vetélt, persze minket egésznap ért valamilyen szintem, én a barnitót is hülyeségnek tartom, mert csunyán kopnak (mindegyik) és a dokinál én szégyelném ezeket a foltokat, és mivel pigmentmodositók vannak benne az sem egészséges, egy kismami fehér bõrrel is szép, ésugyis hideg van már szinte csak az arc látszik én 1 árnyalattal sötétebb alapozót használok alkalmakkor. sok szerencsét.
Az önbarnítós testápolóktól akkor nem leszel foltos, ha elõtte szépen leradírozod a bõröd, akkor gyönyörû egyenletes színed lesz, és a babának se lesz baja. Csak rögtön utána moss alaposan kezet, mert megfogja az ujjközöket. Terhesség alatt legalább olyan fontos, hogy Te jól érezd magad a bõrödben, ezért kényeztesd magad amivel csak tudod, mert utána kevés idõd lesz. Infra szaunába mehetsz nyugodtan pár percre, az is élénkíti a bõrt, és ha jól érzed magad belül, akkor sugárzol kívül is.

Azok a nők, akik soha életükben nem szedtek fogamzásgátló tablettát, könnyebben teherbe esnek?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Az egyik barátnõm 6 évig szedett fogamzásgátlót, azonnal teherbe esett, míg egy másik soha nem szedett, és már 1 éve próbálkoznak.

Nem feltétlenül. Az egyik barátnõm 6 évig szedett fogamzásgátlót, azonnal teherbe esett, míg egy másik soha nem szedett, és már 1 éve próbálkoznak.
ezt mondják, max. annyi igazság lehet benne, hogy "tisztább" annak a szervezet aki nem szedett. én sem szedtem, és nem estem rögtön teherbe.
Én 26 vagyok, én sem szedtem soha fogamzásgátlót és elsõre terhes lettem amikor nem védekeztünk. Ez az én esetem, de ezen a fórumon sok olyat is olvasni hogy valaki tablettaszedés ellenére mégis terhes lesz, vagy amint abbahagyja, azonnal. Inkább az egyén szervezetén múlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!