Találatok a következő kifejezésre: Az utolso milyen érzés (5 db)

Milyen érzés a terhesség az utolso 2-3 hetében? Mennyire izgalmas hogy mikor jön a baba?

mikor a legizgalmasabb az utolso 2 hét vagy az utolso napok? vagy már a utolso 3 honap is

Legjobb válasz: Nekem az utolsó 3hónap volt a legcsodálatosabb (27-28héttõl) és nagyon sokmindent megadnék azért h ujra csak 1* ujra átélhessem azokat a napokat. Én csak a szülés elõtti 2napban szenvedtem a fájásoktól de amugy semmi bajom nem volt, jöttem mentem boldog büszke fürge kismama voltam. Tudtam h ennél nagyobb biztonságba soha nem lesz a babám. Én 2hete szültem és nagyon szép egészséges kislányunk született és boldog vagyok de rengeteget sírok mert nagyon hiányzik a terhesség, az érzés, a pocaklakóm! Most teljessen más minden. Nekem az utolsó idõszak volt a legcsodálatosabb!!! Használjad ki és ne várd h megszülessen mert várandósnak lenni a legjobb a világon!!!!

Nekem az utolsó 3hónap volt a legcsodálatosabb (27-28héttõl) és nagyon sokmindent megadnék azért h ujra csak 1* ujra átélhessem azokat a napokat. Én csak a szülés elõtti 2napban szenvedtem a fájásoktól de amugy semmi bajom nem volt, jöttem mentem boldog büszke fürge kismama voltam. Tudtam h ennél nagyobb biztonságba soha nem lesz a babám. Én 2hete szültem és nagyon szép egészséges kislányunk született és boldog vagyok de rengeteget sírok mert nagyon hiányzik a terhesség, az érzés, a pocaklakóm! Most teljessen más minden. Nekem az utolsó idõszak volt a legcsodálatosabb!!! Használjad ki és ne várd h megszülessen mert várandósnak lenni a legjobb a világon!!!!
Az elsõ trimeszterben elég rosszúl voltam (hányós), de nagyon élveztem!Tudtam, hogy Törpi miatt van, így édes kinlódás volt.A másodikat élveztem talán legjobban.Vártam, hogy nõljön a pocim, egyre gyakrabban és erõsebben éreztem a mozgásait.Közben tünetmentes voltam és fitt.Bármit meg tudtam csinálni amit elötte is.A harmadikban már nehéz felhúzni a zoknit meg a cipõt, kimászni a kádból, stb...Egyre gyakrabban keményedtem, ami nem fájt, csak arra késztetett, hogy pihenjek.Nehéz kemény hassal menni, állni.Néha ideges voltam ok nélkül és haraptam bármiért.Ez tényleg csk néha volt, de tudtam nem én vagyok.A 34. héttõl már végképp érzem miért nevezik terhességnek.:) Általában ugyan még mindig fitt vagyok és fürge, de van, hogy napokig nem bírok csinálni szinte semmit.A frontokat nagyon megérzem, fáj kezem lábam tõle és gyenge vagyok.Picit már vzesedtem is a nagy melegben, de ki lehetett bírni, bár nyûgösen.Most 36 hetesen élvezem az utolsó heteket, tudva "bármikor" zülhetek, már nem túl korai.Várom a végét, miközben élvezem ahogy mozog bennem, én pedig még "szabadon" mozoghatok, máramennyire tudok.Hetetnte pár napot még dolgozok a munkahelyemen.Egyre nehezebb, de még élvezem.Nemsokára már nem lesz ilyen szabad életem, mégis várom.:)
Én 36 hetes vagyok és alig várom már h. megszüljek!Sokszor ha egy kicsit is érzek fájásokat már bebeszélem magamnak h. szülni fogok.Most kezdek el parázni egy kicsit.És amióta félni kezdetem annyira gyorsan mennek a napok h. hihetetlen.Szerintem a terhesség alapba már az elejétõl izgalmas egyenesen a végéig.A legszebb dolog amit valaha is átélhetünk!:)

Van akinek ez lesz az utolsó karácsonya? Milyen érzés?

Legjobb válasz: Ezzel megélhetnénk minden napunkat úgy hogy ki tudja nem-e ez lesz az utolsó.

Ezzel megélhetnénk minden napunkat úgy hogy ki tudja nem-e ez lesz az utolsó.
Annyira tág fogalom a kérdés, hogy nem lehet megválaszolni. Egy adott helyen, egy adott korban, egy adott életben értve vagy hogyan?
Mégis honnan lehetne azt elõre tudni, hogy ez az utolsó?
A kérdező hozzászólása: Bármilyen értelemben/helyen/korban/szituációban az utolsó karácsonyra vonatkozik és, ha valaki úgy érzi, hogy a jelen körülményeire ez igaz akkor tõle várok választ.
Hát én tökre nem értem a kérdést... Halálos betegekre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Nem lehet sohasem biztosra tudni lesz-e még egy karácsonyod, de az utolsó minden téren a legmaradandóbb, miért ne lehetne minden egyes karácsonyt úgy megélni és átérezni úgy, hogy az lesz az utolsó?
Van, akinek meg ez lesz az elsõ, másnak meg sosem volt és sosem lesz.
Ezt én sem értem. Csak tényleg nagyon súlyos, halálos betegeknél merülhet fel, hogy talán ez lesz az utolsó karácsony. Valószínû, ilyen helyzetben nagyon szomorúan telne a betegnek is, a családnak is, még ha próbálnának is vidámságot erõltetni magukra. Megmondom õszintén, mikor apukám pont az egyik karácsony elõtt lett rákos, minket nem is érdekeltek az ünnepek, de õt sem. Tartottuk ugyan a karácsonyt, de csak olyan tessék-lássék, nem is emlékszek, hogy mi volt. Azt hiszem, egy rövid családi vacsora és kész. Nem is szeretünk rá emlékezni.
Nekem már megvolt az utolsó, és nem volt borzasztó. Talán egy kis hiányérzet volt eleinte, de mára semmi ilyesmi. Én nem ünneplem meg a karácsonyt már, ennek csupán az az oka, hogy számomra nem ünnep - vallási okokból. Ettõl függetlenül a család összegyûlik, ajándékot kapnak, de Jézusnak nincsen jelentõsége nekem december vége felé. :)

Nah csajok egy igen érdekes kérdés nyugodtan mesélhetnétek nekem én egy kiváncsi fiu vagyok. Szoval milyen egy nöi orgazmus? És mennyi idö után érkezik meg? Az utolso kérdésem pedig, hogy elöször mikor jön a legelsö és milyen érzés?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked ,hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:):)

Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked , hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:) :)
A pénisz körüli izmok összehúzódnak, az egész megfeszül, és olyan merev, hogy az emeber úgy érzi, rögtön felrobban, és akkor fel is robban. Érzi ahogy a sperma végighalad a hímvesszõjén, remeg, a makk túlérzékennyé válik, a herék összehúzódnak kissé. Iszonyatosan jó érzés, ahhoz hasonlítanám, mint mikor egyre jobban, jobban és jobban akarsz valamit, és amikor a legjobban akarod, akkor kapod meg. Ilyesféleképp tudnám a férfi orgazmust leírni. 19/F
Mert ebbõl, hogy lüktetõs de mégse olyan ebbõl többre jönnek rá mi!?Nem azt kérdezte , hogy mit csinál a pi...d amikor elélveztél !Sorry Te sem mondtál okosabbat :D
Ebbõl senki nem jön rá semmire hogy felemelõ stb sablon... Szerintem olyan lüktetõs egy nagyon picit olyan mintha csiklandós lenne de nem olyan.
5 perc ?:) Nem ez nálunk szép lassan zajlik kb 10-15 perc még jön az elsõ "igazi"orgazmus!Én 20éves vagyok amugy !:)
De érdekes! Olvasva a férfi és a nõi leírást, nekem eszembe jutott valami, az orgazmus egy férfinél, ahogy leírod, az olyan mint a szerelem érzése egy lánynál, amit érezni szokott egy lány ha szerelmes ( mármint, hogy varázslatos gyengéd erõ, felemelõ érzés stb., a férfiaknál meg lehet, hogy olyan mint a nõknél az orgazmus, ha szerelmesek, elkezdenek remegni..stb.? ( bocsánat, ha butaságot írtam, csak tényleg ez jutott eszembe ezeket olvasva)
Heh :D én jövök de kedves vagy !:P Hát speciel nálam az orgazmus egy varázslatos dolog csak a páromra koncentrálok olyankor teljesen átadom magam az érzésnek!Az egész test megfeszül remeg minden porcikám áh ezt nem lehet csak úgy leirni!fenomenális élmény egy varászlatos érzés!Nem tudom neked le irni de ha meg fogalmazom igérem leirom csak a kedvedért !:)
A kérdező hozzászólása: na de ha jo az eslöjáték és lassu szoval ahogy kell pár perc alatt is el lehet érni nem csajok?
Hát erre tényleg nehéz válaszolni! 5 perc?????? Az mire elég jesszus! 15 perc biztos kell. Milyen érzés?? Talán mint amikor iszol egy nagyon-nagyon finom bort és kis idõ múlva érzed a hatását a lábadban, na ahoz tudnám hasonlítani aztán elkezd zsibadni a talpam , lábfejem és végül semmit a világon semmit nem érezek csak zsongást. Na valahogy így tudnám megofalmazni.
21:44 azért még is csak többet mondtam amúgy fiú vagyok :D
A csikló orgazmus hamar eljön, ha jól csinálod. A hüvely lassabb..jóval lassabb.
PS.: és utána az egész pénisz remeg, bizsereg, és önkéntelen rángások futnak végig az ember egész lágyékán. 23:16-os
A kérdező hozzászólása: hehe nah jolvan leirom valahogy XD hát olyan orgazmusos hehe, nah komolyan .. hm férfinál már az elején mingyárt orgazmus van néha nekem meg ha nem is áll és kivánom is percenként 3x kb..hát ami az orgazmust illeti meg hát olyan varázslatos gyengéd erövel teliti a férfit olyan felemelö hm..nagyon jo mikor elmegy a férfi meg hát apszolut magömlés után pár percig az ugy 5 lehet mig nem érez semmit se de felálithato ujra példa nekem le se lankad!, , na te jössz XD
A kérdező hozzászólása: hehe okés akkor irjad meg várni fogm kedves hihi amugy hány éves vagy? én 22 éves srác! .. ja és mikor jön az orgazmus ugy 5 perc kell?
A nõi orgazmus legkönnyebben felismerhetõ módja, mikor az izgalom során belsõ önkéntelen összehúzódások indulnak meg, amiket egyfajta váladékmegindulás követ, ejakuláció. Nos, ilyenben életemben még csak egyszer volt részem. Viszont nem gondolom, hogy orgazmusom nem volt azóta. Én 3 féle orgazmust különböztetek meg: a fent említett egy ezek közül, az az, amitõl pár napig el varázsolva az ember. A másik egy érzelmi orgazmus: mikor valaki szerelmes, és úgy szeretkezik, akkor ha fizikailag nem is ér el a csúcsra is elérhet egy másfajta orgazmust. A harmadik, mikor valakinek az érzékeny pontjait ingerlik, és egyszerre csak azt érzi, a levegõ felforrósodik, és valami szétárad benne, amit még a lábujjai végében is érzékel, a feszültség távozik, és ez többnyire kimerültséggel ér véget. Pasik szeretik, ha egy nõ összehúzza az izmait szeretkezés közben: én csak jelzem: jók az izmaim, meg tudom csinálni, de engem pl. kizökkent, ha ezt nem belsõ motiváció hatására teszem, hanem a kedvesem kérésére. Ha korábban már olyan állapotba hozott a kedvesem, akkor van, hogy a végjátékra az 5 perc elég, de ezt úgyis látnod kell a barátnõdön, ha nem látod rajta, akkor valamit még nem csinálsz jól. De megtanulhatod te is elhúzni a végjátékot, azzal te is többet hozhatsz ki saját magadból is, ha nem mész el, mikor elõször érnél el a csúcsra, hanem leállítod elõtte és többször futsz neki. Ha meg ez nem megy neked, akkor csak segíts be kézzel, vagy orálisan a kedvesednek, és akkor már neki is elég lehet.

Holnaputánra vagyok kiírva, de semmi jele hogy jönni akarna a babó. Már nagyon türelmetlen vagyok, és egyre jobban félek a szüléstől. Bennetek milyen érzések voltak az utolsó napokban?

Buta kérdés, tudom, de érdekelne, más mit gondolt ebben az id?ben, talán egy kis er?t ad.

Legjobb válasz: Szia! Én még nem szültem de már nekem is közel az idõ.Én is félek,de próbálok arra gondolni,hogy olyan sokan átélték és mégis vállalkoznak a következõre.Ne agódj erõs leszel,rengeteg energiát türelmet és szép szülést kívánok neked és minden kismaminak.

Szia! Én még nem szültem de már nekem is közel az idõ.Én is félek, de próbálok arra gondolni, hogy olyan sokan átélték és mégis vállalkoznak a következõre.Ne agódj erõs leszel, rengeteg energiát türelmet és szép szülést kívánok neked és minden kismaminak.
Szia. Nekem még van egy hetem, de már nagyon türelmetlen vagyok, figyelem a jeleket. Igazán nem félek a szüléstõl, inkább nagyon várom, de ha beindul szerintem biztos beparázok majd, és nem is annyira a fájdalomtól, hanem hogy onnan már nincs visszaút, ez a baba bizony ki fog jönni. Biztos furán hangzik, hogy pont ettõl félek, de hát ez van. Viszont mindenki azzal biztat, hogy ott és akkor ezek a gondolatok nem fognak eszembe jutni, és a világ legtermészetesebb dolga lesz ami épp történik. Hát majd meglátjuk. Kitartást, és könnyû szülést!
Szia!Én vasárnapra vagyok kiírva.Anyósom, anyukám idegeskednek helyettem, én meg halálos nyugalomban vagyok.Én inkább a kórházi bentléttõl tartok.Tegnap a dokim megjegyezte lassan szülhetünk kinyilt a szeme mikor közöltem vele, tölem rendben nem rajtam múlik.Én inkább az unom, hogy mindenki a hasamat vizslatja, tippegelgetnek mikor szülök.Na ez az ami idegesít.
Én 1 héttel túlhordtam a babámat és még a méhszájam sem nyílt ki, ráadásul 4 kiló fölött volt a baby. Gondolhatod mit éreztem, minden nap kontroll, mentem a kórházba a hatalmas pocakommal, már járni is alig bírtam. És minde4n nap imátkoztam, hogy végre azt ondja a doki, hogy na végrekinyílt a méhszáj és közel az idõ. Tõlem is mindenki kérdezgetett. Naponta kb ezerszer csörgött a telefonom, és minen szomszéd engem mustrált. Két három nappal szülés elõtt teljesen kiborultam, a lábamat sem dugtam ki a házból és csak bõgtem. Végül programozott császárral lett meg a manó. Nagy megkönnyebülés volt. Sok sikert és ne aggód! Na mondom én. :) )
Az elsõ babámat én is túlhordtam egy héttel, pedig mindenki (köztük a dokim is) azt hitte, hogy legkésõbb a 39. hétre baba lesz. Engem is totál felhúztak a beszólásokkal, hogy na mi van, még mindig egyben van... 3. héttõl másfél ujjnyira voltam kitágulva, ez a 40. hétre 2 ujjnyira változott. A nyákdugó valamivel több mint egy héttel a szülés elõtt távozott. Sajnos ezekre a jelekre nem sokat lehet adni. :( Most vagyok 36. hetes a második babámmal, remélem nem kell mindezt újra átélni. Kitartás neked is!!!
Én 2 hetet vittem rá, az utolsó héten már nem mertem az utcára menni, mert mindenki azt kérdezte: "Te még nem szültél meg?" Hát miért úgy néz ki? Kétnaponta NST, amnio, már totál megszoktam, hogy a lában között matatnak! Na jó, viccet félre téve. Minden vizsgálat után sírva mentem ki, mert azt mondta a doki, hogy semmi változás, nem lesz még babó mostanában. Nem tudták az emberek mi bajom. Teljesen türelmetlen voltam, mert a "kedves" ismerõseim belém beszélték jó elõre, hogy biztos elõbb meg fogsz szülni, mert hatalmas a pocakod, meg lent van stb stb...erre 2 hét plusz!! Amúgy a vége az lett, hogy megindították, de nem tágultam és megcsászároztak. Szóval csak kitartás, fel a fejjel és sok türelem!
Az elõzõ vagyok. Szóval a 36. héttõl voltam másfél ujjnyira nyitva, csak elírtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, a hasam nekem is vizsgálják állandóan"óóó milyen lent van, ekkor meg ekkor biztos meglesz" meg az arcomat figyelik hogy hogy van eltorzulva. Ez tényleg idegesítõ, meg a többi kérdés: Hát te még nem szültél?? Még mindíg egyben vagytok?? Hát istenem, nem látszik?
ne félj a szüléstõl, amikor megszületik a baba az összes fájdalmat 1-bõl elfogod felejteni csak egy "rossz"emlék marad azt hogy a karjaidban tarthatod majd a babádat csak arra gondolj ha itt az ideje úgy is jön, 1jó tanács csukd ba a szemeidet szülés közben mert bevérezhet, én 5-ször csináltam végig, tapasztalatból beszélek

Az utolso hetek milyen érzés? Rosz vagy jo?

Legjobb válasz: én 38 hetesen szültem de már nem volt olyan kellemes az alvás. amúgy elég tûrhetõ. nekem vizesedett a lában már akkor egy hete és nekem még az is zavaró volt.

én 38 hetesen szültem de már nem volt olyan kellemes az alvás. amúgy elég tûrhetõ. nekem vizesedett a lában már akkor egy hete és nekem még az is zavaró volt.
Nekem az utolso hetem , és már türelmetlen vagyok, hogy velem legyen a baba és, hogy tulegyek a szülésen.Amugy fizikálisan ki lehet birni nekem is vizesedik a lábam az ujjaim és fáj a hátam meg már nagyon lent van a buksija és feszit de én sokat pihenek és kiülök a kertbe.Tudom , hogy az utolso napjaim mielött anya leszek és lesz egy lányom .Én azt javaslom használd ki az utolso heted is nekem aránylag kelemesen telik csak ne legyen 40 fok mert az nagyon megvisel.39 hetes kismama
Én 39hetem kezdem.Elég nehéz, igen föleg a meleget elviselni.Amugy talán minden oké.Én is nagyon türelmetlen vagyok, számolom a napokat mert nagyon várom a pici lányom:)
Én az utolsó 3-4 hétben éreztem a legjobban magam. Igaz a reggeli rókázás még a szülés napján is volt, de kevésbé voltam rosszul, mint addig. Nem esett le állandóan a cukrom és a vérnyomásom, nem szédelegtem. A nyelõcsövem is kevésbé éget, mint addig. Igaz többször jártam pisilni, és dagadt a bokám, de mindent megtudtam csinálni a háztartásban segítség nélkül. 3 hetes baba anyukája.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!