Találatok a következő kifejezésre: Az utolso kb (104 db)

Tisztelt Főorvos Úr! Többször volt már hólyaggyulladásom, az utolsó kb. egy évvel ezelőtt. Most újra gyakrabban kell vizelnem, és enyhén csípő érzés is van. Ön mit tanácsol, mit tudnék szedni ami nem rögtön antibiotikum? Olvastam az Urzinol tablettáról, d

Tisztelt Főorvos Úr! Többször volt már hólyaggyulladásom, az utolsó kb. egy évvel ezelőtt. Most újra gyakrabban kell vizelnem, és enyhén csípő érzés is van. Ön mit tanácsol, mit tudnék szedni ami nem rögtön antibiotikum? Olvastam az Urzinol tablettáról, de a patikus szerint ez nagyon új, így nem tudott róla sokat. Klára

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol valóban egy új készítmény, amely egy hagyományos növényi gyógyszer, hatóanyaga a medveszőlő levelének kivonata. A medveszőlő levélben található anyagnak, az arbutinnak vizeletfertőtlenítő, baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatása van, így kiválóan alkalmas a hólyaggyulladás hatékony kezelésére. Az Urzinol tablettát a tünetek megszűnéséig, de legalább 4 napig javasolt szedni. Amennyiben azonban a panaszok 4 …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az Urzinol valóban egy új készítmény, amely egy hagyományos növényi gyógyszer, hatóanyaga a medveszőlő levelének kivonata. A medveszőlő levélben található anyagnak, az arbutinnak vizeletfertőtlenítő, baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatása van, így kiválóan alkalmas a hólyaggyulladás hatékony kezelésére. Az Urzinol tablettát a tünetek megszűnéséig, de legalább 4 napig javasolt szedni. Amennyiben azonban a panaszok 4 … Olvass tovább »

Tudtok mondani olyan játékokat PC-re amit az utolsó kb 4 évben adtak ki és tartalmasak?

Nem muszály PC exkluzív legyen, lehet multiplatform is, csak legyen PC-n is. Olyanok kellenének amelyek hozzák a régi játékok színvonalát és nem csak a grafika a "király" benne.

Legjobb válasz: giana sisters

giana sisters
A kérdező hozzászólása: Ezt viccnek szántad? Ez kb Mario szintû.

Milyen, olyan (mindenki számára) negatív, vagy pozitív alakok vannak, amik az utolsó kb.100 év alatt szerepeltek tévében, vagy onnan ismertük meg őket?

Tudom, hogy hülye kérdés, de engem tényleg érdekelne. Ja, és nem feltétlenül kell valós személynek lennie (Osama, Clinton, Saddam, Hitler...stb), lehet kitalált karakter egy rajzfilmben is a lényeg, hogy szinte mindenki ismerje, és (szinte)mindenkinek ugyanaz legyen a véleménye róla.
A kérdező hozzászólása: Basszus mindenki a szerelem-szex témakört bújja !! xD
Nyomd meg az s-t, ahol szét akarod vágni..
A kérdező hozzászólása: Ez után hogy mentsem el az új formába , igy kevesebb mega is lesz a film ? Kocka vagyok ehhez , sose használtam . Köszönöm azért a segítséget
Ha HD-ba akarod menteni, akkor youtubeon beírod hogy sony vegas pro HD settings és kidob sok jó videót.
Ha nem akarod újrakódolni, mert az ugye minõség romlással jár, akkor ajánlom a VirtualDub progit. Pici, ingyenes! Az EDIT menüben látod a billentyû kiosztást. Ha levágtad, Video --> Direct stream copy, AUDIO --> Direct stream copy. FÁJL, Save as AVI... Ezzel újrakódolás nélkül el tudod menteni a számodra hasznos tartalmat.

4. hónapja szedek tabit.4 napja vettem be az utolsót. Kb 2 napja kellett volna megjönnie. (bár vizsgaidőszak van és fel is vagyok fázva és gyógyszert is váltottam) Ennyi késés még belefér vagy baj van?

Legjobb válasz: 2 nap még belefér. De ha több lesz, azért csinálj tesztet. Drogériákban vagy gyógyszertárakban elég jó áron is lehet venni

2 nap még belefér. De ha több lesz, azért csinálj tesztet. Drogériákban vagy gyógyszertárakban elég jó áron is lehet venni
Eléggé ellened szólnak a körülmények, úgyhogy simán betudható a késés ezen okoknak. Ha nem jönne meg, a biztonság kedvéért csinálhatsz tesztet.
EÉn mikor gyógyszert szedtem, nekem mindig csak az utolsó gyógyszermentes napon jött meg. Megjött és már másnap kezdtem szedni. Mondjuk nekem végig ez volt.
Az utolsó mensi utáni 5-10 napon belül estél teherbe kb.
Szabályos ciklusnál általában a ciklus 14. napján van az ovuláció, de ettõl fel és lefelé is lehet 1-2 nap eltérés, valamint a petesejt is "eléldegél" még egy napot kilökõdés után, ezért ha dec. 20 volt az elsõ napja az utolsó mensesnek, akkor kb. dec.30 (azért ennyire korán, mert a spermiumok 2 napig lazán elélhetnek a felsõ genitális traktusban és így "megvárhatják" az ovulációt) és január 6 között eshettél teherbe. (Vagyis az újévi buli idõpontja is "játszik". Amúgy ha bizonytalan vagy, akkor inkább csináltass majd apasági tesztet).
Doki meg tudja mondani, de nyilván Õ is csak kb. Nekik muszáj, mert ha nem vagy férjezett, akkor mindenképpen apasági nyilatkozatot kell tennie a párodnak és ehhez szükség van egy igazolásra a teherbeesés idõpontjáról. Annak idején jót derült rajta a dokim, mert napra pontosan kérték meghatározni:-)
A kérdező hozzászólása: Dehogy is, tudom ki az apuka csak érdekelt:-) Akkor akár az is lehet h 27 vagy 29-e? (a menszeszem 5-6 napos)
27-29 elég necces, max. akkor valószínû ha 20 nap körüli ciklusaid lennének. Mert a menses után még fel kell épülnie az endometriumnak, kell ösztrogén stimulus, a méhnek és petefészeknek is, így a 27-29 túl korainak hangzik...
A kérdező hozzászólása: Nem volt rendszeres a mensesem már egy ideje (kb. 4-5 hónapja) hol késett hol, késõbb jött meg! Az is lehet h 6. után estem teherbe?
Nekem december 18. volt az utolsó mensim elsõ napja, és január 2.-án estem teherbe.

Abbahagytam a fog. Gátlót, vagyis 9 nappal ezelőtt vettem be az utolsót, utána megjött, és nem kezdtem el az új levéllel. Mennyi esély van rá, hogy az ebben a hónapban terhes leszek? /van már egy 6 évesem is/kb.1, 5 évig szedtem a gyógyszert.

Legjobb válasz: Változó, elõre nem lehet megmondani. A nõk kb. 70%-ának van már az elsõ ciklusban peteérése az abbahagyás után. És peteéréskor (egészséges pár esetén) kb. 20% az esély a terhességre. Ha sikerül peteéréskor együtt lenni, akkor ezek alapján kb. 14% esélyed van:D

Változó, elõre nem lehet megmondani. A nõk kb. 70%-ának van már az elsõ ciklusban peteérése az abbahagyás után. És peteéréskor (egészséges pár esetén) kb. 20% az esély a terhességre. Ha sikerül peteéréskor együtt lenni, akkor ezek alapján kb. 14% esélyed van:D
szia. Én 7 évvel ezelõtt a fiammal úgy lettem terhes, hogy aug végén abbahagytam a gyógyszert, és szept 6-án teherbe is estem. Egészséges fiam született!!!! :) van rá esély, de szerintem ez egyénenként változó!

Ezen az oldalon ennyire nincs élet? Az utolsó kérdést másfél órája írták ki és kb. ugyanennyi ideje érkezett az utolsó válasz is.

A Wikipédia szerint kb. 520.000 regisztrált tagja van a GYK-nak és ennek kb. 5-10%-a látogatja rendszeresen az oldalt. Akkor mégis hogy lehet az amit fentebb leírtam?

Legjobb válasz: Privátban tolják.

Privátban tolják.
A kérdező hozzászólása: Tényleg?
ez nem egy chat. Ha valakinek kérdése van, felteszi. Most éppen nincs senkinek sem problémája.
520.000 bõl rengeteg a több reg. Szerintem az oldalnak kb 10000 látogatója lehet kb.
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg inkább csak néhány tucat.
Lehet, hogy sokan csak olvasnak. Nem válaszolnak és nem írnak ki kérdéseket.
Alszanak a tagok
Éjjel nincs élet. Kb. 23:30-tól reggel 7-ig.

Elválasztáskor, kb egy év szoptatás után, gondoltál az utolsó szoptatásra hogy ez talán az utolsó alkalom? Bánatos voltál?

Persze csak akinek nem nyűg a szoptatás, és szerették csinálni.

Legjobb válasz: Én mindkét nagyobb gyerekemnél (a kicsi még szopizik, csak 10 hónapos) megvártam, amíg maguktól elhagyják, az pedig nem egyik napról a másikra történik, hanem fokozatosan. Így aztán meg se tudom pontosan mondani, hogy mikor választódtak el (lányom 3 éves kora körül, a fiam nagyjából másfél évesen, amikor félidõs terhes voltam a legkisebbel, gondolom, a tej megváltozott ízét õ nem tolerálta annyira, mint a nõvére anno), akkoriban már nem kérték mindig, egyre többször maradt ki szopi, aztán ki-kimaradt az esti szopi is (ez volt meg legtovább mindkettõnél), majd megint kérték, megint pár napig nem, stb. Gyakorlatilag fokozatosan szoktattak le róla engem is. :-)

Én mindkét nagyobb gyerekemnél (a kicsi még szopizik, csak 10 hónapos) megvártam, amíg maguktól elhagyják, az pedig nem egyik napról a másikra történik, hanem fokozatosan. Így aztán meg se tudom pontosan mondani, hogy mikor választódtak el (lányom 3 éves kora körül, a fiam nagyjából másfél évesen, amikor félidõs terhes voltam a legkisebbel, gondolom, a tej megváltozott ízét õ nem tolerálta annyira, mint a nõvére anno), akkoriban már nem kérték mindig, egyre többször maradt ki szopi, aztán ki-kimaradt az esti szopi is (ez volt meg legtovább mindkettõnél), majd megint kérték, megint pár napig nem, stb. Gyakorlatilag fokozatosan szoktattak le róla engem is. :-)
Nem, mert 1, 5 évig szoptattam, szép fokozatosan hagytuk el, és a vége felé már a fiam sem igényelte igazán. Ezért is hagytuk abba. Én inkább boldogsággal és örömmel gondoltam vissza, hogy ilyen jól sikerült a szoptatás! Nem voltam bánatos egyáltalán!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!