Találatok a következő kifejezésre: Az utolso előtt (71 db)

Ha elfelejtettem az utolsó előtt szemet bevenni, és voltam a barátommal nagy lehet a baj? Amint tudtam pótoltam! Lent!

2,5 éve szedem a gyógyszert, voltam sürgősségi nőgyógyászaton,ott azt mondták ne aggódjak,mert régóta szedem, és kár lenne bezavarni,h elkezdtem az új levelet és nem tartok szünetet. Eddig rendszeresen szedtem,csak úgy félek,holnap kellene megjönnie, kicsit fáj a hasam, van folyásom,de mégis félek:S lenne okom? amint tudtam bevettem a másik szemet,és az utolsót is!

Legjobb válasz: Nem lesz probléma:)12órás késés még belefér,meg már 2,5 éve szeded úgyhogy nem lesz baj...

Nem lesz probléma:) 12órás késés még belefér, meg már 2, 5 éve szeded úgyhogy nem lesz baj...
A kérdező hozzászólása: hát kicsúsztam a 12 órából :S de mégis félek. eddig rendesen szedtem, nem is volt még ilyen, de megijedtem :S mert a tájékoztató azt írta, h szedjem tovább köv. levelet, ha a 3. héten járok....de az orvos meg azt mondta nem lehet baj, mert régóta szedem, meg a vége felé volt...csak akkor is :S
Nem lesz gond.

Milyenek az utolso napok szules elott?

Valaki irja le legyszi, hogy milyenek voltak az utolso napok szules elott, kinek milyen tapasztalata van, milye fajt, hogy erezte magat, milyen kedve volt, mit csinalt, sejtette, es hanyadik baba, mi volt a kulonbseg az 1. es a 2. vagy 3. szules elott, kozott? Koszi! 39+5 hetes kismama.

Legjobb válasz: Mind a ket lanyomat 8 ill 9 nappal a kiirt elott szultem. Elotte 2-3 nappal leereszkedett a pocakom, feldagadt az arcom, eleg zombi kinezetem volt. A hangulatom nagyon jo volt, mert mar nagyon vartam a talalkozast. Az elso lanyomnal 3 nap vajudas utan sem tagultam, ugyhogy burkot repesztettek + oxitocint kaptam. A masodik lanyomnal ejjel 1-kor kezdodtek a fajasok, fel 5-kor elment a nyakdugo, 6-kor, mar a szuloagyon a magzatviz is, 9-kor megszuletett a kiscsaj. A masodik lanyomnal szules elotti nap szinte egesz nap aludtam, nagyon faradtnak ereztem magam, pedig okom nem volt ra, anyukam es a ferjem nagyon kikimeltek. Ja! Mindket lanyomnal voltak joslok az utolso napokban, amik be is alltak rendszeresre. Most a harmadik babammal vagyok 28 hetes. O meg rejtely. :) Es kisfiu.

Mind a ket lanyomat 8 ill 9 nappal a kiirt elott szultem. Elotte 2-3 nappal leereszkedett a pocakom, feldagadt az arcom, eleg zombi kinezetem volt. A hangulatom nagyon jo volt, mert mar nagyon vartam a talalkozast. Az elso lanyomnal 3 nap vajudas utan sem tagultam, ugyhogy burkot repesztettek + oxitocint kaptam. A masodik lanyomnal ejjel 1-kor kezdodtek a fajasok, fel 5-kor elment a nyakdugo, 6-kor, mar a szuloagyon a magzatviz is, 9-kor megszuletett a kiscsaj. A masodik lanyomnal szules elotti nap szinte egesz nap aludtam, nagyon faradtnak ereztem magam, pedig okom nem volt ra, anyukam es a ferjem nagyon kikimeltek. Ja! Mindket lanyomnal voltak joslok az utolso napokban, amik be is alltak rendszeresre. Most a harmadik babammal vagyok 28 hetes. O meg rejtely. :) Es kisfiu.
39+1.hetesen voltam dokinál, zárt méhszáj, pocak fent, ctg semmi fájást nem mutat. Azt mondta a doki, még bõ egy hét mire szülünk. 39+2.hetesen este hajat mostam, körmöt vágtam, bepakoltam a csomagot véglegesre, feltöltöttem a fotózógép aksiját, stb, és úgy feküdtem le aludni, hogy holnap megyünk szülni. 39+3. mentünk szülni :) Pár óra alatt megszületett a kislányom :) Nem torzultam el, nem szállt le a hasam, nem voltak jóslófájásaim, semmi ilyesmi nem volt, mégis tudtam, hogy szülni fogok :)
nekem már vasárnap enyhe mensi szerû görcseim voltak de hétfõre ez fokozódott éjszaka alig aludtam pár órát mert erõsõdött de nem rendszeresen jöttek.reggel be a dokihoz közli szülés lesz de teljesen zárt voltam csak a feje volt nagyon lent tanácsára elmentünk sétálni.3-4 óra felé szûk ujjnyi voltam onnantól kicsit felgyorsultak az események Eda+oxi este 7 fele és 21:41-kor kibújt a csajszim semmi erõm nem volt olyan fáradt voltam mint a ......h alig aludtam éjszaka és hát utana sem sokat meg azota sem sajnos.de õ megér minden fájdalmat és szenvedést.:) 2 hetes kicsi lány anyuja
Elsõ baba. Olyan volt az utolsó napon (hozzáteszem 3nappal hordtam túl) mint az összes többi.Nem volt lent a hasam, nem fájt semmim, semmi extra jó kedvem volt, fõztem takaritottam, amikor valami folydogált.Hivtam a dokim õ mondta hogy biztonság kedvéért menjük be a kórházba, kb 15 perc volt autóval az út de ott már úgy szálltam ki a kocsiból hogy mindenem átázott.Bentartottak és 5 óra múlva megszületett életem értelme:)
38+3 hétre szültem. Elõttevaló nap, ez egy vasárnap volt, éreztem, hogy közel lehet az idõ, mert nagyon nedves folyásom volt, betétet kellett tegyek a bugyimba. Mint kiderült, magzatvíz szivárgott. Aznap szóltam a páromnak, hogy vigye át egy másik szobába a kórházi csomagot, mert nem férek el tõle (a sors iróniája, hogy épp akkor kellett, mikor eltettük). Este csempét fugáztam a felújítás közepette, nem voltam fáradt, semmi bajom nem volt. Soha nem felejtem el, hogy a Világok harcát és A lényt néztem meg a tv-ben. Éjjel mentünk be a kórházba. ELõtte pár nappal viszont volt egy olyan erõs joslófájásom, hogy azt hittem, menten megszülök. Az egész vajúdás kismiska volt ahhoz a fájdalomhoz képest!

Hogyan kell költözködni? Mennyi idővel a költözés előtt kell összepakolni? Mit hagyjak elől amire az utolsó pillanatban is szükségem lehet?

Legjobb válasz: Az utolsó kérdéseddel kezdem: Azt hagy elöl, amit egy 3 napos kirándulásra is magaddal vinnél. Arra biztosan szükséged lesz. A téli ruhákat, könyveket, nem naponta használt egyéb dolgokat már hetekkel elõtt is be lehet csomagolni. A csomagolást azzal kezd, amit nem használsz vagy ritkán használsz (pl. nyári költözés esetén a téli cuccokkal). Utolsóként azt csomagold el, ami szinte naponta kell, azt hagyhatod az utolsó napra is.

Az utolsó kérdéseddel kezdem: Azt hagy elöl, amit egy 3 napos kirándulásra is magaddal vinnél. Arra biztosan szükséged lesz. A téli ruhákat, könyveket, nem naponta használt egyéb dolgokat már hetekkel elõtt is be lehet csomagolni. A csomagolást azzal kezd, amit nem használsz vagy ritkán használsz (pl. nyári költözés esetén a téli cuccokkal). Utolsóként azt csomagold el, ami szinte naponta kell, azt hagyhatod az utolsó napra is.
Jó ha 2-3 nappal elõtte elkezditek, mert nem is olyan kis hipp-hopp dolog egy egész lakást összepakolni. Jó a kérdés. :) Közértekben kéregess karton dobozokat, adnak, jó sokat mert inkább maradjon. A nejlon zsákos megoldás nem annyira jó mert néha kiszakadnak, egymásra pakolni se annyira praktikus. Zsákba amit tényleg jó az mondjuk a paplanok és nagyon nagy dolgok, párnák... Többit dobozba és egy bumszli nagy filccel ráírni mindre pl "konyha" "háló" és egybõl oda tenni be majd. Sokan mindent több napig is dobozokból használnak az új helyen, mert kipakolni is idõigényes. :D Pl dobozból öltözködnek két napig is. :D "Láttad valahol az evõeszközöket?" "Hol lehet a ruhám, nem láttad?" :) A törékenyre meg + ráírni "TÖRÉKENY, POHARAK". Ez a rakodóknak is jó, értékelik, meg nektek is. Mert a nagy cipekedésben lesz némi ledobálás pl. Vegyél pl barna ragasztó szalagot is. Elsõként félre kell tenni 3-4 napi váltás ruhát, tisztálkodáshoz alap dolgokat, 1-1 db evõeszközt de csak alapot, pl kávéskanál. Vegyél talán egy fini instant kávét is. Cukor zacsiban, szeletelt kenyér szendvicsekhez amit elõre elkészítesz. Így csak elõkapjátok ha éhesek vagytok, nem kell az elpakolt dolgokat újra kivenni és visszapakolni. pár váltás ruha szappan, tusfürdõ, nagy törölközõ... szendvicsek, instant kávé, vízforraló elektromos vagy kis lábos, cukor, kanál Jobban jársz ha minen mást bepakolsz, mert a legtöbben még akkor is pakolnak amikor már a teherautó megjött és a rakodók viszik a cuccokat. Kellemesebb lesz ha inkább egy nappal elõtte mindent bedobozoltok, kanál se kelljen vagy vegyél egy zacskó mûanyag kanalat ha kell és rendelj pizzát, kaját.
A dobozokra érdemes olyat is ráírni "NAPPALI, ÍRÓASZTAL". Pokrócokat érdemes zsákokba de utolsónak betenni a teherautóba, mert jól jöhet bizonyos dolgok közé tenni ami törékeny vagy nehéz és élesebb és ilyenek, azt majd látjátok hova kellhet.
A nagyon kicsi csomagokat és nagyon nagyokat és nehezeket felejtsd el. Pl nem jó a millió kis bevásárló szatyor, se a bazi nehéz 300 kilós doboz. Ami nehéz azt több jobban vihetõ dobozba könnyítetten érdemes. olló/sniccer törékenynek sok begyûjtött újság vagy csomagoló papír (nem guriga hanem 0, 5-1 m2-es lapok) karton dobozok alját átragasztani ! és úgy fogni alá cipeléskor ! mert kinyílhatnak a súlytól
:D jól elírtam Pl nem jó a millió kis bevásárló szatyor, se a bazi nehéz 300 kilós doboz. 30 kilós :)
Olló és ragszalag 2-3 db hogy jusson mindenkinek és gyorsabban megy. Zsákok összekötéséhez valami zsineg. Seprõ lapát papírtörlõ mosogatószer a végsõ takarításhoz. Tisztálkodáshoz még fogkefe fogkrém wc-papír borotva stb. Mobil töltõ stb ami muszáj elöl hagyni. Tuti úgy kalkulálj egy pár napig de egy két hétig is (ha dolgoztok) nem fogtok mindent kipakolni, ezért mindenképpen írjátok rá hova való és kb mi van a dobozban. Jobb ha ezt nem spóroljátok meg mert ennek hiányában gyakorlatilag mindent át kell néznetek minden egyes dologért. Hûtõt elõre kienni :) amit csak lehet, fagyasztottat hûtõszatyrokba tenni az utolsó pillanatban, vagy megbeszélni hogy maradhat e a fagyiban de jól átkötve nehogy kinyíljon. Jó étvágyat! :D
:) gyerkõc nagyihoz és villanyóra állásokat felírni, régi és új lakás papírjait elöl hagyni.
Szerszámok csillár csaptelep (már lekerül) leszereléséhez. Idõben inkább 1-2 hetet is kalkulálj be rá mire minden dobozba kerül. De jó lehet kivenni pár nap szabit. :) Barátomék átlagos lakásból, talán kicsit nagyobbacska, mg egy hónap múlva is dobozból öltözködtek és keresgéltek. Ami egy napig buli de egy hét után már macerás.
Amit nem szabad felfordítani arra nyilat merre van neki a felfelé, ez törékenynél jó. Érdemes jó koránra kérni a teherautót. Az új lakást bepakolás elõtt kitakarítani, sokkal könnyebb. A legvégén végigmenni minden helységen nem maradt e ott valami. A régi lakás új tulajával együtt átnézni felírni óraállásokat. Akkor nem fognak elõállni azzal, hogy nálatok volt ennyi annyi fogyasztás. Meg elõre vegyetek az új bejáratiba illeszkedõ zárat! :D http://www.koltoztetes.co/

Államvizsga előtt az utolsó szesszió után van egy összesitő szesszió az előző évekből elmaradt vizsgákra?

És ha igen ilyenkor barmelyik évről elmaradottból lehet vizsgázni?

Legjobb válasz: Nem ilyen nincs.Minden tárgyból akkor tudsz vizsgázni ha adott félévre vizsgaidõszakra felvetted a vizsgát. Ergo ha az utolsó vizsgaidõszak elõtt nem veszed fel nem mehetsz és csúszik az államvizsga. olyan nincs,ohgy az utolsó vizsgaisdõaszak arról szól,ohgy kisfiam van 2 elamrad vizsgád ezt csinád meg.

Nem ilyen nincs.Minden tárgyból akkor tudsz vizsgázni ha adott félévre vizsgaidõszakra felvetted a vizsgát. Ergo ha az utolsó vizsgaidõszak elõtt nem veszed fel nem mehetsz és csúszik az államvizsga. olyan nincs, ohgy az utolsó vizsgaisdõaszak arról szól, ohgy kisfiam van 2 elamrad vizsgád ezt csinád meg.
Az elsõnek igaza van, feltételezve, hogy egy magyar felsõoktatási intézményrõl van szó. De élek a gyanúval, hogy a kérdezõ nem Magyarországon tanul, különben nem használna ilyen fura kifejezéseket, hogy szesszió. Így még sosem hallottam nevezni a szorgalmi idõszakot (ha azt jelenti egyáltalán). Kérdezõ: Hol tanulsz?
A kérdező hozzászólása: A Babes-Bolyai Tudományegyetemen tanulok Kolozsváron és úgy hallottam volt ilyen lehetõség tavaly, de nem tudok biztosat.
A kérdező hozzászólása: Egyébként vizsgaidõszakot jelent, itt így is nevezik (románul sesiunea), lehet innen ered...
szemeszter a szorgalmi idõszak és a vizsgaidõszak együtt.. De ez mellékes. Én a helyedben megérdeklõdném az egyetemen, mert látod nálunk ez a hivatalos ott lehet teljesen más is. sok szerencsét a diplomádhoz:)

Tapasztalta ezt más is? Biciklis a gyalogátkelőhely előtt nem fékez, hanem az utolsó pillanatban félrekapja a kormányt a gyalogos előtt.

Én értem, hogy nem akarja elveszíteni a lendületét, de a gyalogos azt hiszi, hogy nekimegy. Ma egy bringás emiatt esett el, mert én meg voltam győződve, hogy nekem jön és el akartam engedni magam előtt, ő pedig mögöttem akart elmenni, de én ezt nem láttam. Õ elesett, nekem meg kiszakadt a gatyám.

Legjobb válasz: Ez így van: a kerékpárosok egyenlõ jogokat követelnek az autósokkal szemben, de egy jó részük képtelen betartani a gyalogátkelõkre, elsõbbségre és hasonlók alapvetõ dolgokra vonatkozó szabályokat. Nem miattad esett el, hanem mert nem adott elsõbbséget. Én egy kiszakadt nadrágért cserébe lehet, hogy ráhajtogattam volna a kerékpárját a helyszínen. Persze sokszor a gyalogosokat sem kell félteni, mert õk is tudnak bután közlekedni - viszont KRESZ oktatáson megtanítják, hogy a gyalogosokkal szemben úgy kell viselkedni, mintha az nulla közlekedési ismerettel rendelkeznének, tehát a jármûvel közlekedõnek kell gondolkodnia helyettük is.

Ez így van: a kerékpárosok egyenlõ jogokat követelnek az autósokkal szemben, de egy jó részük képtelen betartani a gyalogátkelõkre, elsõbbségre és hasonlók alapvetõ dolgokra vonatkozó szabályokat. Nem miattad esett el, hanem mert nem adott elsõbbséget. Én egy kiszakadt nadrágért cserébe lehet, hogy ráhajtogattam volna a kerékpárját a helyszínen. Persze sokszor a gyalogosokat sem kell félteni, mert õk is tudnak bután közlekedni - viszont KRESZ oktatáson megtanítják, hogy a gyalogosokkal szemben úgy kell viselkedni, mintha az nulla közlekedési ismerettel rendelkeznének, tehát a jármûvel közlekedõnek kell gondolkodnia helyettük is.
igen, én is láttam ilyet.. vannak hülye biciklisek, nem tagadás.. mondjuk azért lassíthatott volna a hülyéje...
A kérdező hozzászólása: Inkább sajnáltam, mert jól lenyúzta magát és a bringa is összetörött. Azt mondta, ha nem állok meg akkor simán kikerül.
De kedves vagy... :) Még magadat hibáztatod, amiért olyan tempóban közlekedett, hogy nem tudott biztonsággal megállni az útjába kerülõ "akadály" elõtt. Igazából ahogy mondtam, ez az õ hibája: képzeld el, ha nem bringával közlekedik, hanem autóval. Akkor most nem a gyakorin kérdezgetnél, hanem pl. várnál a sorodra a röntgennél, vagy éppen gipszelnék a törött lábadat. Én sem vagyok egy szabályos közlekedõ, de ez a másokat figyelembe nem vevõ hozzáállás minden közlekedõ részérõl (akár bringa, motor, autó vagy nagyobb) kerülendõ.
Én elkértem volna tõle a nadrágomért megfelelõ kártérítést, ha meg megtagadja hívtam volna rendõrt; zebrán gázolás? Ilyen biciklis hülyeségért az autós jogsija is ugrik.
Én bringával is meg tudok állni a zebra elõtt, lendület ide vagy oda. Aki sajnálja a combját, az járjon gépjármûvel. Az más kérdés, hogy még így is van, hogy csak rajtam múlik, hogy nem ütöm el a gyalogost, pl. amikor a zebrán a pirosba belegyalogolnak, mert nem hallanak autót, vagy körülnézés nélkül rontanak rá a bringaútra. Ilyenkor bizony én is azzal kalkulálok, hogy a gyalogos halad tovább, amerre megindult, és megpróbálom kikerülni, de ha hirtelen irányt vagy sebességet változtat, akkor gebasz van.

Negyven perces kick-boxot (zsírégetés céljából ugyebár) evés előtt vagy után csináljam végig? Vagyis az utolsó étkezésem előtt vagy után tanácsosabb?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp elõtte kéne enni. Edzésen úgyis elégetsz pár kalóriát, a semmibõl meg már nem lehet mit veszíteni

Szerintem mindenképp elõtte kéne enni. Edzésen úgyis elégetsz pár kalóriát, a semmibõl meg már nem lehet mit veszíteni

Yorkshire terrier kiskutyám (5 hónapos) elött egész nap ott van a kaja de csak esténként az utolsó séta elött egy órával eszik, így mire leviszem nem ürít, csak fennt a lakásban, éjszaka. Mit tudnék csinálni, hogy ez ne így legyen?

Legjobb válasz: ne legyen elõtte a kaja. etesd reggel és este,ha kaki probléma van,akkor kora este. odateszed a kaját,kap 10 percet, utána elveszed. Nem jó ha elõtte van egész nap.

ne legyen elõtte a kaja. etesd reggel és este, ha kaki probléma van, akkor kora este. odateszed a kaját, kap 10 percet, utána elveszed. Nem jó ha elõtte van egész nap.
az kellemetlen...éhen marad...egy kutya 1-2 hétig is bírja étel nélkül, de általában 1-2 nap után jobb belátásra térnek. 10 perc, ennyi idõ bõven elég neki
Mindig séta után kell etetni a kutyát!
Kezd azzal, hogy az etetési idõ 10 perc. amit ezalatt nem eszik meg azt el kell elõle venni. A kutya elõtt soha ne álljon az étel. Hamar megfogja szokni az etetési idõpontot mondjuk séta elõtt 1 órával és kinn fogja elvégezni a dolgát
A kérdező hozzászólása: Múltkor is tízkor akart enni, elvettem elõle az ételt és reggel odaadtam neki, de akkor meg nem ette meg. í.s
igen, de mondjuk egészségügyi sétának meg a kaja után is kell lennie. Ilyenkor nyilván nem kell mérföldeket sétálni, csak leviszed, pisi kaki, aztán kész.

Egy kis segítségre lenne szükségem! Kisbabát várok és az utolsó mensim okt.9. -én volt tartott kb.4-5 napig! Lehetséges, hogy már ezelőtt az időpont előtt teherbe estem?

Legjobb válasz: Nagyon kicsi az eselye, bar nem lehetetlen. Ha most terhes vagy, akkor 6+2 hetes vagy, az utolso mensi szerint. A szulest ugyis ettol szamolja az orvos.

Nagyon kicsi az eselye, bar nem lehetetlen. Ha most terhes vagy, akkor 6+2 hetes vagy, az utolso mensi szerint. A szulest ugyis ettol szamolja az orvos.
Elképzelhetõ, hogy már korábban terhes voltál. az uh vizsgálattal elég pontosan meg tudják mondani a baba "korát", legalábbis 4 hetet biztosan nem tévednek.
Nekem okt.8-án volt meg ma vagyok 6 hetes 3 napos!Gratulálok!
nekem is okt.8.-án volt meg, és szintén 6+3 napos vagyok:) nem hiszem hogy elõbb teherbe estél.bár vannak még csodák...az uh majd biztos segít neked.boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mindjárt 39 hetes leszek, az utolsó héten nem változott a súlyom. Ugyanannyi! Vagyis a baba se nőtt. Ez szülés előtt normális? Akkor lassan elindul, vajon ez jel?

Legjobb válasz: Nekem sem nõtt a súlyom az utolsó két héten, sõt, egy kicsit csökkent (talán mert már nem bír az ember enni sem annyit...). Ez már azt jelenti, hogy nemsokára megszületik.

Nekem sem nõtt a súlyom az utolsó két héten, sõt, egy kicsit csökkent (talán mert már nem bír az ember enni sem annyit...). Ez már azt jelenti, hogy nemsokára megszületik.
Nekem az utolsó 4-5 hétben sem a súlyom nem változott, sem a hasam körmérete. Nálunk ez nem jelentett semmit, 39+3.hétre szültem meg a babámat, 3450 grammal. Mondjuk a szülés elõtti napon is úgy néztem ki, mint akinek még van hátra másfél hónap :) Tök pici hasam volt és nem is vizesedtem.
Szülés elõtt 1-2 héttel az anya súlya akár -3 kg-al is csökkenhet. Ez így "normális". Attól még a baba hízik.
15.23-as!Mekkora volt a pocid körbe? Mert nekem is pici a hasam és 2 hét múlva itt az idõ!!! Aggódok:) Bocsi, h nem a kérdésre reagáltam!
100 cm volt a hasam az utolsó hónapban! 60-as derékkal indultam. December elején szültem, és elõtte mindenki azt kérdezgette, hogy "újévi baba lesz" :D :D
Szia.Nekem 5honapos koromtol, nem változott a sulyom.Pedig a bébike nõt.Nem hiszem, hogy ez egy jel.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak:de jó neked!!! én 66ról kezdtem, most 81, 5 vagyok. de majd lemegy, igaz? nem panaszkodom, szinte csak hasam van:)

Ha az utolsó menstr. előtt kb. 1héttel teherbe estem volna, a doki szolna, hogy nagyobb mintha az utolsó mensitől számolnánk?

Legjobb válasz: 6hetes UH voltam.mensitõl számitva is 6 hét meg a nõgyógy.is azt mondta

A kérdező hozzászólása: 6hetes UH voltam.mensitõl számitva is 6 hét meg a nõgyógy.is azt mondta
Persze hogy szólna, ez az elsõ uh-nál kiderül, de a 12. heti uh-ig biztosan pontosítanak. Viszont szólhatsz neki, hogy fenn áll a lehetõsége a korábbi teherbeesésnek, mert néhány idõszaerû vizsgálat miatt fontos lehet, hogy jó eredményeket kapj. Az elsõ uh-n nézd meg a mért terhességi kort, és ahhoz igazodj.
Ez nekem is így volt, de aztán a 12. hetin már idõsebb lett, és most a 18 heti uh-n is, így az elsõnél még lehet, hogy nem derül ki, ha idõsebb vagy!
A kérdező hozzászólása: picit összekavartál:) szoval ha UH szerint a késõbbiekben is azt mondják ami a számolás szerint akkor elvileg nem foganhatott meg hamarabb?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!